Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100 c4 helipildi parandamine. (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1416)
Kaazik90
huviline

Registreerunud 03.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c4 2.5TDi `97

postitati 07.05.13 20:05 Tsiteeri
Audi 100 c4 helipildi parandamine.

Tere kallid kaasmaalased!

Plaanin oma masinal helisüsteemi välja vahetada. Autoks Audi 100 c4 sedaan. Hetkel sees mingi Blaupunkti sõna otseses mõttes saast ja ees ustes originaal kõlarid ning pagasnikus müdiseb Mystery MTB-300A aktiiv-subwoofer. Plaanin siis helipilti kõvasti parandada ja vajan selle koha pealt väheke abi. Millist makki oskate soovitada? Ise olen uurinud siis soovitatakse Alpinet ja tänapäeva Pioneerid pidid ka juba samal tasemel olema, kas see vastab tõele? Järgmiseks vajan esimeste ja tagumiste uste sisse kõlareid, heameelega paigaldaksin aknalauale aga tagumiste uste sees on juba augud olemas. Aktiiv-Subwooferi jätaksin samaks aga suhteliselt tihti tuleb ka ette ilma subwoofrita sõita siis võiks ka ilma selleta helipilt mahe olla, kas siis peaks uste sees olevatele kõlaritele ka võimendi vahele ostma, kui peab siis mida oskate soovitada?
Hinnaklassi koha pealt annab ehk kvaliteet kannatada aga kuna olen eesti keskmise palga peal ja ka muid väljaminekuid tuleb ette siis üritaksin kuskil 200€ eest maki ja kõlarid sisse saada :D Ise hindan kvaliteeti aga praktikas olen nõrk, nii et tehke siis võimalikult lihtsalt mulle selgeks mida ma jälgima peaksin kui ostmiseks läheb jne.

Vabandan juba ette ära kui midagi jäi arusaamatuks ja kirjavigu palju esineb! :)

сидур пидyр гас гас
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 07.05.13 20:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaazik90
Plaanin siis helipilti kõvasti parandada.
..................................
Hinnaklassi koha pealt annab ehk kvaliteet kannatada aga kuna olen eesti keskmise palga peal ja ka muid väljaminekuid tuleb ette siis üritaksin kuskil 200€ eest maki ja kõlarid sisse saada

Seda et kas need laused natuke vasturääkivad pole :D.

Tegelikult saan vist aru, et kõvasti paranda selle suhtes mis on hetkel see masinas.
Kõige lihtsam, mine sellise tööga tegelevasse ettevõttesse ja võta hinnapakkumine.

Siin üks vana kala sellel alal on Siim@ ICE Aftermarket.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaazik90
huviline

Registreerunud 03.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c4 2.5TDi `97

postitati 07.05.13 20:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Seda et kas need laused natuke vasturääkivad pole :D.

Tegelikult saan vist aru, et kõvasti paranda selle suhtes mis on hetkel see masinas.
Kõige lihtsam, mine sellise tööga tegelevasse ettevõttesse ja võta hinnapakkumine.

Siin üks vana kala sellel alal on Siim@ ICE Aftermarket.

Ei miks vasturääkivad? Kui sa kuuleksid mida teevad 20 aastat vanad kõlarid mingi saasta makiga siis ma usun, et helipilti annab "kõvasti" paremaks muuta!

сидур пидyр гас гас
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 171kw universaal

postitati 07.05.13 20:31 Tsiteeri

Mul on autos esiustes originaalid, taga aknalaual originaalid (vahetatud teise originaalide vastu kuna membraan oli puruks) ning makk on ilma cd-mängijata uuena poest 29€ ning heli üle ei oska kurta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 07.05.13 20:54 Tsiteeri

Võibolla pole head heli C4-s kuulnud ennem? Sain lammutamiseks ühe a6 kunagi ,kus oli ka tagaaknalauale asjalikumad kõlarid pandud, esiustesse ka suuremad ning heli oli võrreldes on avandiga kordades parem, kasutades sama makki. Kindlasti võib erinevus tulla ka sedaani ja avandi erinevusest. Ühel tagakõllid ukse sees, teisel aknalaual, kus hea kõlakoda - pagass.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.6% - SQL: 73.4%]