Aimar
huviline
Registreerunud 21.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4
|
postitati 13.01.05 15:44
|
|
|
K:Gaasi pedaal?
nimelt mul murdus see plastik korpus kuhu jalaga vajutad pedali küljest ära.Kas seda on sinna võimalik mingit muud moodi ka tagasi saada või peab uue
ostma..uue hind päris kopsakas 950 eeku.
|
|
|
tamm112
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: vis 2345
|
postitati 13.01.05 17:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Aimar
nimelt mul murdus see plastik korpus kuhu jalaga vajutad pedali küljest ära.Kas seda on sinna võimalik mingit muud moodi ka tagasi saada või peab uue
ostma..uue hind päris kopsakas 950 eeku. |
kõike asju ei pea uusi ostma, lammaris on kindlasti.
kui vana küljest ära ei saa, siis teine variant on osta nn sportstyle pedaalikatted. neid on igalpool müügil ja paigaldada lihtne.
|
|
|
|
-ummi-
huviline
Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.05 17:12
|
|
|
mul selline jama et pedaali pealmine korpus on lahti ja nagad kuhu ta kinnitub on ära murdunud nii et otsin kah uut kuskilt
|
|
|
|
Aimar
huviline
Registreerunud 21.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4
|
postitati 13.01.05 20:40
|
|
|
jah vb tõesti on mõtekam sinna mingi muu kate paigaldada.
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
postitati 13.01.05 21:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -ummi-
mul selline jama et pedaali pealmine korpus on lahti ja nagad kuhu ta kinnitub on ära murdunud nii et otsin kah uut kuskilt |
Mul sama teema. sõidu aeg ei sa arugi et midagi puudu. Aga jah peale auto ostu mõni kuu hiljem leitsin pedaali pagaasnikust ja seal ta siiamaani.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.05 07:27
|
|
|
see on suht levinud asi audidel...
ja seda ei paranda kah...
ja selle allesjäänud varre peale ei saa ka neid nn. sportkatteid kah paigaldada!
ja ka lammaris ei vedele neid pedaale...kui isegi on, siis odavad nad ei ole...niiet harju parem selle allesjäänuga...eriti ei tohiks ju segada see.
|
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 14.01.05 11:54
|
|
|
Ma olen seda plastik katet sinna aretanud 2 audil,viimane töötab siiani.
|
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
marko2100
huviline
Registreerunud 22.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant TDI
|
postitati 19.01.05 13:22
|
|
|
Mina panin omal selle plastik junni moment liimiga kinni ja asi on toiminud juba pool aastat
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
postitati 19.01.05 13:32
|
|
|
see jah levinud viga aga mina puuriksin augu väbi ja paneks selle katte tagasi poldiga. Siis ta küll enam ei liigu vastavalt jala asendile aga
vähemalt tossude talla sisse enam see vedrujunn kinni ka ei jää. Teadjamad saavad aru mida mõtlen
|
|
|
4WD
huviline
Registreerunud 29.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: 100 2,8Q . 80B4 1,9TDI
|
postitati 26.01.05 13:52
|
|
|
PUURI 2 AUKU JA PANE VÄIKE MÖÖBLIHING NEETIDEGA KINNI ENDA AUTOL PANIN JA TOIMIB VÄGA HÄSTI
|
|
|
lennuk7
huviline
Registreerunud 15.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Quattro
|
postitati 28.01.05 21:45
|
|
|
Nii väikse asjaga nii pikk arutelu...
Oli mul kaa katki. Vaata sobiv asend, et kate ilusti pesas istuks. Puuriga auk sisse, poldi (soovitatavalt lameda peaga) ja mutriga kinni ( kinni
tuleks panna suht pedaal keskosast, sest muidu jääb mutter ette ja tõmme on vähe lahjem Siiani pole isegi avastanud et pedaalil on vähe vingem kinnitus - seega ei häiri.
Need plastikust pedaali katted võib kohe ära unustada kui endale viimast sõitu ei taha teha. Üks asi on visuaalne, teine praktiline, vajalik. Kui
efekti on vaja siis soovitan minna Veerenni 53/54. Seal mehed teevad õigeid asju ja mitte liiga kulukalt.
Originaal pedaalikate on tehtud väga spec kummisegust, mis garanteerib pidamise igasuguste vahefaktoritega.
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 27.01.06 07:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lennuk7
Nii väikse asjaga nii pikk arutelu...
Oli mul kaa katki. Vaata sobiv asend, et kate ilusti pesas istuks. Puuriga auk sisse, poldi (soovitatavalt lameda peaga) ja mutriga kinni ( kinni
tuleks panna suht pedaal keskosast, sest muidu jääb mutter ette ja tõmme on vähe lahjem Siiani pole isegi avastanud et pedaalil on vähe vingem kinnitus - seega ei häiri.
Need plastikust pedaali katted võib kohe ära unustada kui endale viimast sõitu ei taha teha. Üks asi on visuaalne, teine praktiline, vajalik. Kui
efekti on vaja siis soovitan minna Veerenni 53/54. Seal mehed teevad õigeid asju ja mitte liiga kulukalt.
Originaal pedaalikate on tehtud väga spec kummisegust, mis garanteerib pidamise igasuguste vahefaktoritega. |
Ma arvan, et enamus räägivad siin siiski mitte pedaali katte murdumisest või äratulekust vaid pigem sellest kõige alumisest osast. Vähemalt mina
pidasin seda silmas ja rääkides kruvist või poldist või mingist hingest, siis seda ei ole sinna kõrvade külge küll kuskile panna.
Üks lahendustest oleks see alumine osa Epoga uuesti tervikuks liimida ja kate tagasi peale panna, aga praegused temperatuurid seda ei luba.
|
|
|
Andy
huviline
Registreerunud 17.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4, B5
|
postitati 28.01.06 16:52
|
|
|
pedaal
Mul oli sama viga 80-l, lapatsisse kaks 4mm auku ja kahe kipsikruviga kinni- 5 minuti töö. Ei pea see tilbendama seal mingite hingede otsas ega
liimiga ausõna peal..
|
|
|
kiin21
huviline
Registreerunud 17.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 30.01.06 00:32
|
|
|
määrige üksteise vastuminevad kohad liimiga kokku ja asi timmis 30sec ja valmis,ise tegin ja toimib
|
|
|