zorro
huviline
Registreerunud 25.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.01.05 11:32
|
|
|
tagurdamisandurid
Vahel paksu lumega ja jube niiske ilmaga arvab automaadist tagurpidikäigule lülitades tagurdusandur, et objekt on taga ja vigiseb jube kõva hälälega,
oskab keegi vihjeid anda?
andurid on puhtad ja otsa pole ka kuhugile sõitnud.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.01.05 11:44
|
|
|
Kas ta piiksub sul koguaeg siis? minul nt on nii, et ebatasase maastiku tõttu (lumi jne) sellepeale hakab asi vahest piiksuma, kuid natuke tagurdades
jääb uuesti vakka, et selle vastu mina nt ei saa midagi teha, lihtsalt on asi nii tundlik, et võtab igast madalamad asjad ka kohe kinni.
|
|
|
|
|
|
blinkz
huviline
Registreerunud 24.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
|
postitati 29.04.13 17:56
|
|
|
Olen vaatanud, et neid tagurdamisandureid müüakse netis päris odavalt. Aga tekkis selline küsimus, et kuidas need aru saavad, et toimub parkimine.
Näiteks foori ees seistes sõidab auto taha ja siis hakkab undama kohe? Või tuleb see ühendada kuskile tagurpidikäigu juurde või mujale?
Tootekirjelduse või pildi peal nagu ei näe küll mingit sellist asja..
|
|
|
|
jaiks
huviline
Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi
|
|
postitati 29.04.13 23:37
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: blinkz
Olen vaatanud, et neid tagurdamisandureid müüakse netis päris odavalt. Aga tekkis selline küsimus, et kuidas need aru saavad, et toimub parkimine.
Näiteks foori ees seistes sõidab auto taha ja siis hakkab undama kohe? Või tuleb see ühendada kuskile tagurpidikäigu juurde või mujale?
Tootekirjelduse või pildi peal nagu ei näe küll mingit sellist asja.. |
Tagurdamis andurid rakenduvad alles tagurpidi käiguga. Kui ma ei eksi, siis kõige lihtsam moodus on neid ühendada tagurdustulele tuleva juhtme külge,
aga pole kindel et seda nii ka tehakse. Endisele autole tagurduskaamera lisamine oli juhendi järgi nii ette nähtud.
|
|
|
|
ReinS
huviline
Registreerunud 30.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.0
|
|
postitati 30.04.13 05:17
|
|
|
Arvatavasti hakkab mõni andur õhtale minema. Kui on kabla võimalus, siis asi kõige lihtsam. Parking assisti mõõteblokkides näed kohe ära milline ei
mõõda. Samas pole ka kirjas mis isendiga tegu. Kui anduri kood on 4B0 919 275 A, siis on üks uus pakkuda. Ebayst ostes soovitaks ligematest müüjatest
leedukaid. Alles tellisin lätlase käest ja jaurasin kuu aega, lõpuks sain raha tagasi. Leedukalt 3-me päevaga kohal.
|
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
|
postitati 30.04.13 22:11
|
|
|
Ei usu, et midagi viga. Nii nad töötasid ka mu C6 avandil talvel ja igast muruga kisasid suvel. Talvel puhastad enne sõitu lumest ära ja asi vaska.
Suht tundlikud. Õnneks sellel C6 faceliftil mis praegu kasutan saab välja lülitada kui häirivad, kuna on esimesed ja tagumised. Aga esimeste
rakendamiseks peab ikkagi enne edaspidi parkimist ka tagurpidi käigu korraks sisse lülitama või nupust käsitsi, et rakenduks...aga nüüd läks veidi
teemast välja
|
Kui on vajadus, leia lahendus!
|
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 01.05.13 05:13
|
|
|
Mu C6-l ka kaks vasakut tagumist liiga tundlikud. Arvutiga uurides viskab 55 ja 255 vahel, ülejäänud ilusti 255 nagu peab. Nagu seiraks maapinda,
tundub mulle. Viskan veits suuremad rattad alla varsti, eks näis, kuidas mõjub.
Kuna endal reaaalne kokkupuude nendega puudub, siis kas neil pole näit. ülemist ja alumist poolt? Äkki lihtsalt viltu sees vms? See seletaks ka
maapinna jälgimist. Veamälu ka tühi, et asi selgem oleks.
|
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27,
VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
|
ReinS
huviline
Registreerunud 30.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.0
|
|
postitati 01.05.13 05:41
|
|
|
B6-e tehase omal istub andur pea tervenisti pesas. Lükkad nagu torusse. Viltu ei saa ta kuidagi minna. Sisse istub ainult ühes asendis, kuna peal on
naga nagu sihik. Teistega kogemus puudub.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
postitati 01.05.13 06:00
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: HangOver
...Aga esimeste rakendamiseks peab ikkagi enne edaspidi parkimist ka tagurpidi käigu korraks sisse lülitama või nupust käsitsi, et rakenduks...aga
nüüd läks veidi teemast välja |
Ohohh, ongi nii või? Suht tüütu tegelt nii ju, kuna parkimisandurid minu masinal hakkavad tööle suht hilja (st lähedal olles mingi 0,75m äkki või
tegelt alla sellegi, kas audil kaugemalt?), seega kui keegi foori all (või ka ise teisele) liiga lähedale ronib, siis töötavadki õigustatult,
tagumised ikka jah tagurduskäiguga.
|
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
|
postitati 17.08.13 10:14
|
|
|
Ise leidsin tagumise anduri surnud nurga kui tagurdasin Pirta rannas parkides diagonaalis. Seal on selline ca50cm kivimüür mis jääb alla tagumise
anduri kõrguse ja ei andur ei näidanud seda üldse. Hea, et naine väljas oli ja karjuma hakkas enne kui oleks tagumise pampri alumise serva ära
rihtinud. Tagumine osa suht kõrgel mu autol ka. Usalda, aga kontrolli on ikka õige põhimõte elus.
|
Kui on vajadus, leia lahendus!
|
|
|
|
|