| Lehekülgi: 1 2 |
Audi80E
huviline
Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1,9E
|
|
postitati 08.03.13 22:26
|
|
|
Auto sureb poole sõidupealt välja
Tere!
Probleem siis selline, nagu pealkirjas mainitud. Täna selline asi juhtuski, varem on ka ühe korra nii olnud, aga siis ei pööranud suuremat
tähelepanu.
Lihtsalt maanteel sõites suri auto välja, proovisin uuesti käivitada, siis ei võtnud mootoritki järele, ehk mitte midagi, täielik vaikus.
Ootasin minut või kaks ning auto käivitus.
Kas probleem võib olla mingites andurites või süütes?
Aitäh, kes jagavad mõistlikke vastuseid!
|
|
|
|
HardiT
huviline
Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 Disel.
|
|
postitati 08.03.13 23:20
|
|
|
Ei taha nüüd küll norida aga selleks,et mõistlike vastuseid tuleks oleks tore, kui paned kirja ka mis mootoriga tegu.
Muidu päedvatel isikutel on keeruline aru, mida sa mõtled. Mida rohkem infot anda oskad,seda kergem on ka läbi foorumi probleemi diagnoosida.
|
A6 C4 2.5 TDI Q
|
|
|
|
|
Audi80E
huviline
Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.03.13 09:48
|
|
|
Mootor on 1,9E 83kw
|
|
|
|
juq
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0 v6 Q
|
|
Audi80E
huviline
Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.03.13 16:51
|
|
|
Homme läheb masin tuttava juurde uuringutele, annan siis teada, mis viga oli, äkki kellelgi veel sama probleem.
Ise loodan, et kütusepump ei ole.
|
|
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: M140i xDrive
|
|
postitati 09.03.13 17:09
|
|
|
Kas mootor suri lihtsalt välja ja süüde jäi sisse? Uuesti käivitamisel võttis kõik tuled armatuuris põlema ja starteriga ajas mootorit ringi?
|
|
|
|
Audi80E
huviline
Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 09.03.13 18:20
|
|
|
Ei ajanud midagi ringi, nagu esimesest postituses kirjas. Alles umbes 2 minuti pärast
|
|
|
|
juq
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
juq
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.03.13 11:01
|
|
|
Kontrolli aku juhtmed üle, kas korralikult kinni jne - mul seda ka korra esinenud, kuigi see sõidu ajal välja suremist muidugi ei seleta..vist??
Ma olen täiesti normaalne...hääled mu peas ütlesid mulle 
|
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
postitati 10.03.13 11:23
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: juq
Kontrolli aku juhtmed üle, kas korralikult kinni jne - mul seda ka korra esinenud, kuigi see sõidu ajal välja suremist muidugi ei seleta..vist??
|
Seletab ikka. Kui juhe mingi hetk ühendust ei anna siis väljasuremine on tagajärg. Samamoodi küünlajuhtmed üle vaadata...
|
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 2.0 85KW
|
|
postitati 10.03.13 11:27
|
|
|
Mul oli samamoodi 2.0 R5-l sõidupealt väljasuremine - andis juba varakult märku, et halli andur annab otsad.Sul võib muidugi teine viga olla.
|
Koodineeger.
|
|
|
|
|
janar1989
huviline
Registreerunud 24.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C4 2.5tdi
|
|
postitati 10.03.13 11:58
|
|
|
Kuskohas see halliandur asub?
Mul 2,3 C4 praegu täpselt sama teema,et sõidu ajal sureb lihtsalt välja.Mul muidugi starter veab ilusti aga käima ei lähe.Ootan kah minut kaks ja siis
käib jälle.
|
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.03.13 12:56
|
|
|
Halli andur asub jagaja sees. Selleks on vaja starter eemaldada mootori plokikaanest ja lüüa välja tüüs, ja käibgi osadeks. Halli anduri ühendus on on
näha väljaspool jagajat (3 klemmiga suunaga ülessepoole).
Minul läks masin muidugi lükates hallianduri rikkega käima. Samuti polnud probleemi käivitada just külmalt. Probleem oli lõpus ainult sooja mootoriga
- võisid kedrata tunde kuid mingit tulu ei toonud.
|
Koodineeger.
|
|
|
|
|
Audi80E
huviline
Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.03.13 15:29
|
|
|
Tänud heade nõuannete eest! Täna uuriti, arvatakse, et viga süüteluku taguses plaadis ikkagi, aga väga targemaks siiski ei saanud, kuna seal olid
mingid poldid üle/katki keeratud.
Suri täna samuti poolel sõidul välja, spidomeetrist oli elekter kadunud täielikult.
|
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.03.13 15:47
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Audi80E
Tänud heade nõuannete eest! Täna uuriti, arvatakse, et viga süüteluku taguses plaadis ikkagi, aga väga targemaks siiski ei saanud, kuna seal olid
Suri täna samuti poolel sõidul välja, spidomeetrist oli elekter kadunud täielikult. |
No jh - mul oli to juba enne halli anduri riket ära vahetatud - maksis B varuosana mingi alla 10 euro.
|
Koodineeger.
|
|
|
|
|
wpuhh79
huviline
Registreerunud 30.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 176kw TDI C6 Quattro 2009
|
|
postitati 10.03.13 17:48
|
|
|
1.9 TDI 81 KW
| Tsitaat: | Algselt postitas: AronL
Kas mootor suri lihtsalt välja ja süüde jäi sisse? Uuesti käivitamisel võttis kõik tuled armatuuris põlema ja starteriga ajas mootorit ringi?
|
Mul selline probleem just laupäeval, milles viga võib olla ?
|
|
|
|
Audi80E
huviline
Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 10.03.13 19:39
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: reff20
Suri täna samuti poolel sõidul välja, spidomeetrist oli elekter kadunud täielikult. |
No jh - mul oli to juba enne halli anduri riket ära vahetatud - maksis B varuosana mingi alla 10 euro. |
Mina lasen terve süüteluku ära vahetada, kasutatud saan 10 euroga. Eks paistab, kas aitab ka.
Ahsoo, mainiks veel ära, et enne seda kui auto välja sureb, siis spidoblokis kõik näidikud langevad. Siit ehk koorub välja uus niidiots.
|
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
|
postitati 11.03.13 10:22
|
|
|
Mina lasen terve süüteluku ära vahetada, kasutatud saan 10 euroga. Eks paistab, kas aitab ka.
Ahsoo, mainiks veel ära, et enne seda kui auto välja sureb, siis spidoblokis kõik näidikud langevad. Siit ehk koorub välja uus niidiots.
|
Kui kellad kukuvad kõik "nulli", siis 100% süüteluku plaat. Endal üle elatud.
Luku vahetamine siin mitte midagi ei muuda, plaat osta kindlasti uus, ei maksa see peaaegu midagi.
Kui luku korpust lahti ei saa, siis esmaabina tegin ma omal ajal nii, et kiskusin luku tagant pistiku lahti ja torkasin uue plaadi asemele ja
käivitasin kruvikeerajaga autot. Ajutine lahendus töötas peaaegu 3 kuud
enne kui uue plaadi lukukülge panin.
|
|
|
|
Audi80E
huviline
Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.03.13 15:08
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: undu
Kui kellad kukuvad kõik "nulli", siis 100% süüteluku plaat. Endal üle elatud.
Luku vahetamine siin mitte midagi ei muuda, plaat osta kindlasti uus, ei maksa see peaaegu midagi.
Kui luku korpust lahti ei saa, siis esmaabina tegin ma omal ajal nii, et kiskusin luku tagant pistiku lahti ja torkasin uue plaadi asemele ja
käivitasin kruvikeerajaga autot. Ajutine lahendus töötas peaaegu 3 kuud
enne kui uue plaadi lukukülge panin. |
See plaat sul ilmselt b-varuosa, maksab umbes 10 eurot, kui ma ei eksi. Kuidas see vastu ka peab?
|
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
|
postitati 11.03.13 20:56
|
|
|
Vahetasin kui auto läbisõit oli kellale kerinud ca 300000km ja kui auto minu omandusest lahkus oli möödunud 4 aastat ja ca 100000km ja probleemi
sellega ei olnud. Piisavalt seega kestis. Ostsin Forssist ja välja nägi 1:1 samasugune kui see jubin, mille luku tagant minema viskasin. Hinda ei
mäleta, aga üliõpilasena see hind mind isegi 2x mõtlema ei pannud (loe: alla 100 eek pidi see olema)
|
|
|
|
Audi80E
huviline
Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.03.13 08:38
|
|
|
Tänud, teen peagi vahetuse ära, süüteluku põhja sain 9,60ga (tutikas ikka).
|
|
|
|
Audi80E
huviline
Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.03.13 19:31
|
|
|
Osa vahetatud juba mõned päevad tagasi ning täna sai siis testitud, kas auto ikka sureb poole sõidu pealt välja.
Sai 40km maanteel sõidetud ja 10km linnas, siiani pole veel miskit juhtunud (ptüi-ptüi-ptüi). 
Homme tuleb sama test veel. Kui enam midagi häda pole, siis võib julgemini linnavahe sõita.
|
|
|
|
Audi80E
huviline
Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 18.03.13 17:23
|
|
|
Nonii, hõiskasin enne õhtut ja seisma auto jäigi jälle. Mootorit ei suuda ringi ajada, aga tuled saab põlema panna küll ja raadio töötab samuti. Kas
viga võib olla akus? Genekas ei pruugi väga hästi laadida ka.
|
|
|
|
janar1989
huviline
Registreerunud 24.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C4 2.5tdi
|
|
postitati 18.03.13 19:45
|
|
|
Mul oli kunagi nii, et pluss juhe oli liiga õrnalt kinni keeratud ja kõik tuled ja muud asjad töötasid aga starterit järgi ei võtnud, tahab ilmselt
tugevamat voolu. Keerasin kõvasti kinni plussi ja oli asi korras 
Mul ka endiselt see jama alles et vahel sõidupealt lihtsalt sureb välja ja kõik.Pöörded kukuvad nulli ja tuled lähevad põlema ja siis ta läheb vahest
suht kohe käima aga teinekord võingi ketrama jääda aga käima ei lähe :S
|
|
|
|
Audi80E
huviline
Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 18.03.13 19:54
|
|
|

Mul kukkusid kõik näidikud nulli ja teeäärde auto jätma pidingi.
Eks homme keeran aku peal olevad juhtmeid tugevamini kinni, äkki aitabki, oleks tore!
Loodan, et viga ei ole generaatoris, sest see on korra juba kontrollis käinud ning kõik oli ok. Sai veel tablett ka ära vahetatud, aga külma mootoriga
kostub selle juurest veidrat vilinat küll.
Süüteluku põhi ka just vahetatud..
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |