Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A8 D2 elektri/massi probleem (elektri skeemi vaja näiteks) (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1029)
ReneK
huviline

Registreerunud 23.11.12
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.13 12:08 Tsiteeri
A8 D2 elektri/massi probleem (elektri skeemi vaja näiteks)

Tere!

1996 A8q D2

Kuna palju on A8l korda juba tehtud ja armatuur, millel enne põlesid kõikvõimalikud tulekesed - sai praktiliselt vaikseks, siis nüüd vajaks targemate abi, et edasi liikuda

* Suure tõenäosusega on kusagil massi probleem. Nimelt esi tulede tööle lülitamisega läheb armatuuris valgus pisut lahjamaks, samuti on näiteks tunda, kui lumega ABS rakendub, siis kakub esitulesid pisut lahjamaks jne jne. Aku juures olid juhtmed parajalt hukas - need said korda tehtud; btw üks kord jäin teepeale sellega, sest sealsed juhtmed olid lihtsalt nii hukas. Kus on veel suuremad nn "massi" kohad, mis peaksin üle vaatama - ära hooldama?
* Eile ja täna tegi korraks mul trikke (eile vahetasin AIRBAG aju ära, kõik kena ja veakoodi ei tõmmanud enam sealt) - aga oh seda üllatust. Miski hetk ei tahtnud ennast nagu käima vedada. Korraks võttis starteri järgi ja siis hõissa - ei midagi rohkem. Täna tegi jälle mul nii korraks. Korda läks täiesti iseseisvalt. Ehk paar korda jebisin ja viga nagu kadus. Veakoodi miskit maha ei jätnud aga pole ka 100% kindel, et mu kaabel üldse kõiki asju suudab näidata. AIRBAGI aju näitab 00532 ehk supply voltage B+; signal too low. Kust ma sellele veale lahenduse leiaks? Või ehk need 2 asja on omavahel seotud? Või pigem see käivituse probleem ei ole kuidai pidi seotud AIRBAGiga
** Vahemärkus ka selles, et kui hooldasin ühte massi kohta kõrvalistuja poolse esi ratta juures, siis see karp murdus kere küljest lahti (oli ainult punktitud sinna). Miski karbikene, kus sees on näha, et miski tähtsam massi sõlm jällegi. Küsimus kah juurde - kas too massisõlm võtab massi kere küljest ehk siis see sama karp, mis nüüd lahti murdus kaotas ära ka sealse massi ühenduse? Millele too massi "sõlm" kuulub üldse? Starter?
* Ja viimaseks aga samas väga tähtis asi - kas mõni härra oskaks mind juhatada minu A8le sobiva elektri skeemini, et saaksin ise juba asjad pisut paremini käsile võtta. Võib vabalt ka PS kirjutada, et kust saan vms.

Ma olen tänulik juba ette! Ja kui kellelgi ideesid või soovitusi, siis andke aga teada!

EDIT: Täpsustan ära, et laadimispinge püsib normis. Aku pinge püsib normis. Aku koormustesti pole teinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ahti
huviline

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 3.0 TDI S-line

postitati 02.03.13 12:23 Tsiteeri

Sellel isendil on esimese vasaku rattakoopa eespool otsas ka paras massipesa. Mul oli kunagi seal täielik kaos.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ReneK
huviline

Registreerunud 23.11.12
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.13 12:41 Tsiteeri

Pead silmas juhipoolset esimest ratast?
Kui ma ei eksi, siis stange vahetuse ajal märkasin, et seal miski kaos! Aga tookord jäi nagu asjasse süvenemata.
Kinnita, et mõtled juhipoolsed esiratast ja hakkan ilmselt vaikselt plaane mõlgutama, et uuesti sinna ligi pääseda ja asi üle vaadata.

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 02.03.13 12:54 Tsiteeri

Parempoolses (kõrvalistujua rattakoopas) on akust tuleva + juhtme jagunemine selle plastikkarbi sees. Seal on ka olnud probleeme iseenesest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ReneK
huviline

Registreerunud 23.11.12
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.13 13:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Parempoolses (kõrvalistujua rattakoopas) on akust tuleva + juhtme jagunemine selle plastikkarbi sees. Seal on ka olnud probleeme iseenesest.

Ma arvan, et seda karpi ma silmas ka pidasin. Et seal aga + on. See oli hea info! Hea, et mul akuklemmid maas olid, kui seda karpi seal hooldasin.
Praeguse seisuga:
* Aku enda juures juhtmed uuesti vaja siiski üle vaadata
* See samuti kõrvalistuja poolses rattakoopas paiknev + uuesti kriitilise pilguga üle vaadata.
* Küsimärgiga siis, et kas juhipool rattakoopas samuti miski massi või + jagunemine?
* ... peaks ju ometigi nii suurel masinal neid väga tähtsaid/murelike "sõlmesid" veel olema?

Ahti
huviline

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 3.0 TDI S-line

postitati 02.03.13 17:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ReneK
Pead silmas juhipoolset esimest ratast?
Kui ma ei eksi, siis stange vahetuse ajal märkasin, et seal miski kaos! Aga tookord jäi nagu asjasse süvenemata.
Kinnita, et mõtled juhipoolsed esiratast ja hakkan ilmselt vaikselt plaane mõlgutama, et uuesti sinna ligi pääseda ja asi üle vaadata.

Jah juhipoolne esimene, stanget pole vaja maha võtta, ainult logar anna lahti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ReneK
huviline

Registreerunud 23.11.12
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.13 18:47 Tsiteeri

Tänud! Vaatan selle kah kriitilise pilguga siis veel üle. Aga ega stanget ei oleks uuesti maha võtnud. Eks ikka logar lahti :)
Kurram küll oleks hea, kui saaks selle elektri skeemi kah kogu auto kohta - sellest oleks palju abi. Kujutan ette, et päris mahukas dokument võib olla. Arvestades, et minu pilgu läbi A8l on elektroonikat samapalju/rohkem kui uuel hävitus lennukil.

mkb
meeskond

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Avant Q

postitati 02.03.13 19:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ReneK
Tänud! Vaatan selle kah kriitilise pilguga siis veel üle. Aga ega stanget ei oleks uuesti maha võtnud. Eks ikka logar lahti :)
Kurram küll oleks hea, kui saaks selle elektri skeemi kah kogu auto kohta - sellest oleks palju abi. Kujutan ette, et päris mahukas dokument võib olla. Arvestades, et minu pilgu läbi A8l on elektroonikat samapalju/rohkem kui uuel hävitus lennukil.

Kui võimalik, võiks mõned pildid sellest kohast tekitada. Mul tilbendab see plaat, kuhu massid kinnituvad, kuidagi naljakalt.

ReneK
huviline

Registreerunud 23.11.12
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.13 09:47 Tsiteeri

Kui ma õigesti mäletan, siis ega mul samamoodi too plaat seal oli üsnagi nigelas seisus. Miski juhe polnud seal üldse küljes ja ülejäänudki kuidagi kahtlaselt. Aga püüan miski pildi igaljuhul teha. Tuleval nädalal siis. Ehk on sulle abiks või saan ise hiljem targemaks.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.0% - SQL: 82.0%]