Viga selles et kütust(diislit) näitab et paak on täis.Kui sõita ala 30-35 liitrit vähemks kukub seier veerandi võrra. kui peaegu nulli sõita on seal
poole paagi juures.
Samas kui paak silmini täis panna seier nagu "üle võlli" ei lähe lihtsalt seisab sadu km paak täis asendis.
Kas keegi teab milles võib asi olla, mõni tüüpviga? Oskab keegi kohe õigete juppide saadavaust ja hinda öelda?
Tänud
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
postitati 27.02.13 11:25
Kütusetasemeandur paagis pumba küljes rikkis või kelleda plokk vigane vms.
Selle teadasaamiseks siit foorumis sadu kordi läbi käinud vastus - Pane kaabel taha ja vaata, mis ta näitab! Kui endal kaablit pole,
siis pöördu kellegi poole, kellel on. Niisama seda viga ei tuvasta.
Keegi oma kaabliga abi pakkuma ei tule, kui profiilis ei ole asukohta määratud. Palun täida ära profiil, mis lihtsustab kordades abi
leidmist.
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
postitati 27.02.13 12:16
Mu b5- l sama jama, arvuti näitas paagis 26 liitrit olema, tegelikult poleks enam 50km- ki sõita saanud. Peale pikaajalist seismist hakkas lihtsalt
ükskord küttetuli põlema, ja seier oli punasepeal. Mina kahtlustan paagisisest tasemeandurit. Peaks olema lihtne sinna ligi pääseda. Endal pole veel
laiali kakkunud, aga plaanis on.
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
sergei
huviline
Registreerunud 19.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI
postitati 27.02.13 18:54
mul oli sama jama kunagi ammu A6-l, keegi ei leidnud selle vea ülesse, vahetati mõttetult mingeid juppe, kuid viga ikka jäi, lõin käega ja sõitsin
edasi arvestades kilometraa˛i. Kindlasti see ei ole mugav, kuid harjumise asi.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.5% - SQL: 82.5%]