Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Probleem tankimisega (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 4213)
Haata
huviline

Registreerunud 06.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 Quattro

postitati 17.02.13 18:56 Tsiteeri
Probleem tankimisega

Mingi haige diela on et tanklas ei saa korralikult tankida, püstoli vajutad 1sec põhja siis lööb tankuri lukku, huvitav mis seda põhjustab et ei lase küttel kiirelt paaki minna? mõni õhutoru umbes?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 17.02.13 19:54 Tsiteeri

Püstoli lükkad niipalju sisse kui läheb? Proovi natuke püstolit tagasi tõmmata.

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 17.02.13 19:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ülks
Püstoli lükkad niipalju sisse kui läheb? Proovi natuke püstolit tagasi tõmmata.

Tahtsin just sama lisada, et kui põhja lükata, siis võib plõksuma jääda, aga kui tõmbad suht serva peale, siis pole probleemi.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 17.02.13 20:48 Tsiteeri

On ikka kummalised probleemid :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
reff20
bännitud topeltkonto

Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 2.0 85KW

postitati 18.02.13 06:54 Tsiteeri

Oh ma polegi siis ainuke:) Nimelt ise olin ka pikalt selle haiguse küüsis, kuniks avastasin, et ainuke normaalselt töötav mode on siis, kui asetan sakki(see sakk asub metallosa väikese pöörde kohapeal) bensiiniava ääre peale ja surun püstolit allapoole(ehk see klapp tuleb maksimaalselt lahti) Probleem ongi selles, et ta tekitab sinna rõhu ja siis automaatselt saab tankur aru, et bensiinipaak on täis. Mine katseta:P

Koodineeger.
Haata
huviline

Registreerunud 06.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 Quattro

postitati 18.02.13 07:22 Tsiteeri

Nii aind tankida saabki et pm pead sihtima seal et küte õigesti voolama hakkaks, kui ma täitsa sisse püstoli lükkan hakkab plõksuma ja kui välja tõmman hakkab ka plõksuma nii et väga üle 10l ei saa tankida kuna ei jõua seal väljas väga külmetada

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reff20
bännitud topeltkonto

Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 2.0 85KW

postitati 18.02.13 07:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Haata
Nii aind tankida saabki et pm pead sihtima seal et küte õigesti voolama hakkaks, kui ma täitsa sisse püstoli lükkan hakkab plõksuma ja kui välja tõmman hakkab ka plõksuma nii et väga üle 10l ei saa tankida kuna ei jõua seal väljas väga külmetada

Õhutus on korras? Proovi see sakk mis seal pöörde kohas on panna ikkagi bensiinipaagi ava ääre peale.

Koodineeger.
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 18.02.13 08:42 Tsiteeri

Laske diislit läbipaistvasse kanistrisse, siis näete, kuidas vahutab. Eks see sellega seotud ole. Bensiiniautol ma pole täheldanud, et püstoli välja lööb, kui liiga sisse panna. Bensiin ei vahuta ka niimoodi.

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 20.02.13 16:23 Tsiteeri

Ma ei tea kas ma sain õieti aru. Et mina ka kasutan tankuri otsiku allolevaid kahte esimest naga. Ühesõnaga auto paagi serv peab jääma nende kahe naga vahele. Vähemalt mul nii töötab.
Tsitaat:
Algselt postitas: reff20
Oh ma polegi siis ainuke:) Nimelt ise olin ka pikalt selle haiguse küüsis, kuniks avastasin, et ainuke normaalselt töötav mode on siis, kui asetan sakki(see sakk asub metallosa väikese pöörde kohapeal) bensiiniava ääre peale ja surun püstolit allapoole(ehk see klapp tuleb maksimaalselt lahti) Probleem ongi selles, et ta tekitab sinna rõhu ja siis automaatselt saab tankur aru, et bensiinipaak on täis. Mine katseta:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KristjanE
huviline

Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3Q

postitati 20.02.13 19:57 Tsiteeri

Minu b3-el oleneb täiesti tankurist endast, mõne surud põhja hakkab plõksuma ja mõni jälle ei hakka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 21.02.13 07:26 Tsiteeri

Kas probleem on autol ostmisest peale või tekkis hiljem ja kas oled erinevaid tanklaid proovinud? Mul oli kunagi ammu ühe autoga peale ostmist sarnane lugu, et ühe tanklaketi tanklates ei saanud kuidagi tankida, säti püstolit paaki kuidas tahad, ikka lõi kohe kinni. Sai mitu korda veerand tundi paaki täis tilgutatud. :) Enne, kui jõudsin põhjust otsima hakata, avastasin, et teise keti tanklates polnud tankmisega mingit probleemi. Vähemalt silma järgi tundusid seal olevat pisut pikema toruga püstolid. Kindlalt ei mäleta, aga vist oli niipidi, et tankida sai Nestes, aga ei saanud Statoilis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Nico
klubiliige

Registreerunud 12.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: 59kw

postitati 21.02.13 08:23 Tsiteeri

Minul on B3'l sama jama olnud ja erinevate tankuritel on erinevad püstolid.
Püstolid on erineva pikkusega ja osad ei lükka seda klappi korralikult lahti mis seal toru sees on. jääb pool avatuks. Või halva nurga alla.
Algul mõtlesin, et ma ei oska enam tankida:D
Minul teise tankuriga probleem lahenes.
Proovi teisi tankureid.

Cute but psyhho
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
j2p3
bännitud topeltkonto

Registreerunud 19.02.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3 r5 92.a

postitati 21.02.13 14:52 Tsiteeri

Tore vaadata kohe, et Eestis ikka inimesed suudavad veel paaki täis osta. Võrus tangitakse ikka 5euro kaupa. Aga ma võtsin kõik klapid vahelt ära, nüüd jookseb paak ilusti täis ja ei plõksuta.

Jäpe
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
miilits22
huviline

Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw

postitati 11.03.14 16:06 Tsiteeri

Olen nüüdseks proovinud kõikvõimalikke tanklaid ja nende püstoleid, aga siiski on probleem selle tankimisega. Vahet pole, mis pidi ma seda püstolit hoian või kuhu paigutan, aga tankida saan ikka sortsutades. Oskab keegi anda näpunäiteid, kuidas ja mida vaadata/ kontrollida. ( masinaks b5.5 passat variant 4mo)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 11.03.14 16:31 Tsiteeri

Mul pisteliselt sama deela, eriti närvi ajab kui kiire ka veel.

m6mmikiisu
huviline

Registreerunud 14.12.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6L (C6) 3.0 TDI Q 2004

postitati 12.03.14 20:38 Tsiteeri

Ma pakuks ka, et paagi õhutus umbes.

miilits22
huviline

Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw

postitati 12.03.14 21:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: m6mmikiisu
Ma pakuks ka, et paagi õhutus umbes.
Paljud pakuvad, aga keegi pole jaganud infot, kuidas kontrollida või korda teha.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]