liivi
klubiliige
Registreerunud 30.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: C8 3.0d/h
|
postitati 02.01.05 23:48
|
|
|
Üleskutse - otsime Eesti Audide pilte!
Tere kõigile!
Uskumatu aga tõsi, tasakesi on hakkanud liikuma meie klubi kodulehe kujundamisega seonduvad asjad.
Teatavasti on internet täis ilusate Audide pilte. Kuid need pildid on enamasti karmi kopiraidi all ning nende kasutamine raskendatud. Sellega seoses
vajangi teie abi!
Meie klubis on palju ilusaid Audisid ja kõvasti tublisid fotograafe. Nende kahe asja koosvaatlemisel jõuame kõik kindlasti järeldusele, et meie
klubiliikmetel peaks olema palju ilusatest Audidest tehtud kauneid pilte.
Kindlasti tahaksime kõik meie kodulehel kasutada/näha suuremal või vähemal määral meie omi, Eestist pärit, autosid, eriti tore oleks, kui just
klubiliikmete või nende tuttavate, sõprade omi. Minu isiklikust tagasihoidlikust pildibaasist jääb sellejuures kindlasti väheks. Seetõttu ootangi
võimalikult erinevaid, põnevaid, ilusaid ja selgeid pilte Teie autodest! Piltide suurus ei ole hetkel oluline, oodatud on nii 640*480px, 1600*1200px
või hoopis muudes mõõtudes pildid. Tähtis on ainult, et pildid oleksid võimalikult SELGED ja KVALITEETSED!
Oleks tore kui saaksite pildid kuhugi üles riputada, ning aadressi mulle saata, kuid kui muidu ei saa, võite pildid ka otse meilile lisada. (Loodame
et see mu meili inboksi väga ära ei ummista )
Nimeliselt kõiki osalisi kodulehel vast ära märkida ei saa (kui üleskutsele üldse vastatakse ) kuid kes teab 
Igastahes tänud kõigile osavõtjatele juba ette!
noir // liivi-@-audiclub.ee
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
liivi
klubiliige
Registreerunud 30.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.05 09:18
|
|
|
aga samas võivad soovijad ka sellele üleskutsele vastata onja 
pealegi, meil on palju kasutajaid, palju kasutajate autosid, palju väga erinevaid pilte ja minul mitte väga palju aega samaaegselt 
tänahommikuks olen abi saanud juba kahelt kasutajalt + minu enda pildid. kui asi sellise tempoga jätkub on mul tähtaja lõpuks rohkem kui piisavalt
fotomateriali 
pilte, muide, vajan veebilehel kasutusse mineva kollaa˛i tegemiseks ning võibolla ka mõnede muude kujunduselementide tarvis.
tegemist ei pea tingimata olema hullult tuunitud autodega, sobivad ka ilusad, originaalkorras ja puhtad masinad 
pilte ootan kuni 16. jaanuar 2005!
|
|
|
tom
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw
|
postitati 03.01.05 10:36
|
|
|
B3-me esinajana pean ka sõna sekka lisama, pildid teele. 
|
|
|
|
karla
klubiliige
Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.05 16:33
|
|
|
Hmm, oleks aastaaeg soodsam teeks ka uued korralikud pildid aga krdi sodi terve ilm täis ja raske autot puhtana pildistada
OOOO
|
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 05.01.05 15:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ka4la
Hmm, oleks aastaaeg soodsam teeks ka uued korralikud pildid aga krdi sodi terve ilm täis ja raske autot puhtana pildistada |
Sama mure, selle ilma (aastaajaga) ja loomuliku valgusega ei tee just eriti head pilti.
Samas kui lumi maas ja ilm ilus, siis on kontrastide vahe nii suur, et tuleb ainult filtriga pildistada.
|
|
|
liivi
klubiliige
Registreerunud 30.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.01.05 20:54
|
|
|
iseenesest pildid ei pea olema värskelt fotokast võetud, sobivad igati ka vanemad. kujutatud aastaajast on mul, ausalt öeldes, täiesti ükskõik.
talvist pilti on niietnaa, eriti arvestades praeguseid ilmaolusid, täiesti absurd nõuda ju 
ja auto ei pea iseenesest otse silmipimestavalt puhas olema. kui küljele veel suurelt sõrmega rallinumbreid kirjutada ei saa, peaks ta piltidel täidsa
okei välja nägema. minu masina parimad pildid on näiteks täiesti pilvise ilmaga ja suhteliselt mittepuhta autoga tehtud. aga silmale siiski ilus
vaadata 
on ka väike variant et käiku läheb pilte klubiüritustest. aga praegu on kõik lahtine.
igatahes, kui eespool kirjasolev kuupäev kukub võite ikkagi edaspidi ka pilte saata, siis lihtsalt hakkab (loodetavasti) karmim töö kavandite kallal.
kui kõik läheb nii nagu plaanitud, võtame kevade juba (lugeda: lõpuks) uue klubilehega vastu 
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 06.01.05 23:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: noir
ja auto ei pea iseenesest otse silmipimestavalt puhas olema. |
ja mina, kurat spetsiaalselt lakkusin mõlemad autod prillikivina läikima just pildistamise jaoks ... 
|
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
liivi
klubiliige
Registreerunud 30.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.05 16:42
|
|
|
noniih...
tähelepanelikumad on kindlasti märganud et 16 jaanuar on märkamatult läbi saanud. see oli siis algselt väljakuulutatud tähtaeg. see, muide, ei
tähenda, et te pilte edasi saata ei või. kes teema alles nüüd avastas või enne lihtsalt tegemist koguaeg edasi lükkas, võite pildid nüüd või mõni
teine päev teele panna 
praeguseks on abi osutanud.. umbes 30 klubilast ja minu kogus enamvähem 150 pilti. ei oska öelda kas seda on palju või vähe, kindlasti võiks ka rohkem
olla 
|
|
|
olkxx
huviline
Registreerunud 20.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 17.01.05 16:51
|
|
|
mnjaa
Krt saadaks ka aga ei viitsi selleks valuvelgi alla ajada.Plekkidega ja ilma kilpideta ikka väga kole.
|
|
|
|
-bombek-
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 B4
|
postitati 17.01.05 20:36
|