Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C4 2.6 1995 Kaiduke21 (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 4133)
Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4 2.6

postitati 26.01.13 13:25 Tsiteeri
Audi A6 C4 2.6 1995 Kaiduke21

Tervist!
Sai siis ka soetatud nädalapäevad tagasi enesele Audi A6, C4 kerega, esiveduline, manuaal kastiga ning mootoriks on 2.6 V6 nagu juba pealkirjast sai näha. Auto sai ostetud suht juhuslikult, läksin vaatama ühte MB isendit kuid enne kui Tallinna jõudsin, oli see juba müüdud :) Ning mõtlesin et kui juba kodus välja tulin, siis midagi ära ka ostan, endine BMW oli atm kastiga ning see hakkas vaikselt üles ütlema :) Auto oli müügis suht sümboolse hinnaga, ja selle raha eest autot küll. Lisade poolest suht plank, kliima, ees el. aknad el. peeglid meh. istmed, rooli saab sikutada üles alla ette ja taha, kaasa sain ka 17 tollised valuveljed, sisseehitatud subwoofer, kõlarid uued jne(hetkel pole võimu vahel ning ei toimi SW). Välimuselt tegemist jagub, alumine liisturing, kohati rooste/värv maas, üks koht on eriti kole, juhipoolne taguminetiib, seal on keegi kunagi kõvasti pahtliga vaeva näinud aga kuna noorem vend tegeleb keretöödega siis pole see suur probleem. Mootor on hea, käib hästi edasi ning mingisuguseid kõrvalisi helisid pole kuulda, tagasillas midagi kolksub/kobiseb, peab laskma vaadata mis seal häda on. Vahepeal selle -26 kraadiga lõi kiirendamisel soendusradika puruks, on juba välja vaadatud uus, peab vaid Eesti pääsema, ning otsima kellegi kes selle ära vahetaks :)
Samuti põleb armatuuris selle bensiini tulukese üleval ka punane hüüumärk sulgude sees, ehk oskab keegi öelda mis see võiks olla? Ja seda ka et puhub kuuma koguaeg, ükskõik mis number kliimaplokile ette manada, ikka tuleb kuuma, ning ei ole mul ei HI ega LO tähist seal, numbrid jooksevad 10-st kraadist 50ni :S
Plaanidest väheke ka:
Auto valgeks
Mustavärvi 18 tollised valuveljed kevadeks/suveks
Riidest sisu nahkse vastu
Originaalse iluvõre tahaks väljavahetada ilma Audi märgita võrevastu( Kamei, S-line)
Shortshifteri plaan
"Lühikesed kellad" pikkade vastu ära vahetada
Ning selle sportsummuti sooviks originaali vastu välja vahetada
Auto madalaks, hetkel on nagu maastur, talvel hea, suveks ei meeldi selline välimus :)

http://img707.imageshack.us/img707/3863/dsc0181do.jpg
http://imageshack.us/a/img854/8252/dsc0180bt.jpg
http://imageshack.us/a/img594/2362/dsc0178h.jpg
edit: muutsin pildid vastavaks reeglitega

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.13 15:07 Tsiteeri

Kui kellegil on pakkuda summuti viimast pütti, ma mõtlen seda kahe peenikese toruga, siis olge lahked :)
Samas olen ka iluvõrest huvitatud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 171kw universaal

postitati 26.01.13 15:36 Tsiteeri

Tere tulemast audide sekka :)

See et sul ainult kuuma puhub ning numbrid sedasi jooksevad on tingitud sellest, et sul üks pistik lahti mis kontrollib klappi mis asub soendusradika ees, see pistik asub kojamehe mootri kõrval.

Salongiradika vahetus on aeganõudev, kuid midagi rasket seal ei ole ning peaksid ise hakkama saada, ütlen niipalju et armatuuri ei pea ära võtma ning keskkonsool jääb ka omakohale, radikas koos ventilaatori ja kõige muuga väljub mootriruumist ning salongist tuleb eemaldada paar pistikut ning õhutorud ning kui on sellinne juhus et on soendusradika ees ka veel elektriline radikas siis selle maandus ning pistik tuleb ka lahti kruvida.

Jõudu ja jaksu :)

Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.13 15:41 Tsiteeri

Olgu, sain juba endale pm ka selle inimese kes selle mul ära vahetab, ning siis saab ka selle pistiku kinnitada, ei kujuta küll ette mis eesmärgil see sealt eemaldatud võib olla? Olen otsingut usinalt kasutanud ning on ka pdf manuaal alla tõmmatud :) Elektrilist radikat ei tohiks tal olla, soojaks minemisega läheb ikka aega.
Tänan ;)

Rix21
huviline

Registreerunud 01.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.9tdi avant

postitati 27.01.13 08:08 Tsiteeri

Jõudu siis audi puhul :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 08:30 Tsiteeri

Ma tänan ;) Kas keegi siis ei oska nõu anda mis tuluke see seal vilkuda võiks? Punane tuluke ja hüüumärk on sulgudes. Kuna autol puudub ABS siis arvasin seda, aga see tuluke oleks nagu käsipiduri moodi?

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 27.01.13 08:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaiduke21
Ma tänan ;) Kas keegi siis ei oska nõu anda mis tuluke see seal vilkuda võiks? Punane tuluke ja hüüumärk on sulgudes. Kuna autol puudub ABS siis arvasin seda, aga see tuluke oleks nagu käsipiduri moodi?

Kasuta otsingut! See võib viidata mitmele probleemile, mis täpselt sinu omal on, seda pead ise siit foorumist leitud info baasil tuvastama.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 27.01.13 09:15 Tsiteeri

Ei pruugi alati olla lahtine pistik. Mul aitas kliimaploki vahetamine teise vastu, siis hakkasid kõik asjad tööle, enne sain ka reguleerida meeletut vahemikku.

Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 09:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audicabrio
Ei pruugi alati olla lahtine pistik. Mul aitas kliimaploki vahetamine teise vastu, siis hakkasid kõik asjad tööle, enne sain ka reguleerida meeletut vahemikku.

Ma ise arvan sama, kuna sel plokil on osad pixlid surnud, nt 8 on 0, ehk siis keskmine kriips on surnud, ning akna reziim, isegi kui ei ole sees siis hõõgub ikka vaikselt :D
Nii, reedel saab salongiradika ning salongifiltri vahetatud, saab jälle hakata sooja nautima :)
Kuidas sel V6-l see termostaadi vahetus on? Tuttav teadis rääkida et pidi hull jama sellega olema, mõtlesin just et kui hakta seal selle jahutusvedelikuga jamama siis oleks ehk kasulik ka termostaat ühekorraga ära vahetada

elts1987
huviline

Registreerunud 08.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0tdi Quattro ja B4 2.0 Quattro

postitati 27.01.13 09:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: audicabrio

Ma ise arvan sama, kuna sel plokil on osad pixlid surnud, nt 8 on 0, ehk siis keskmine kriips on surnud, ning akna reziim, isegi kui ei ole sees siis hõõgub ikka vaikselt :D
Nii, reedel saab salongiradika ning salongifiltri vahetatud, saab jälle hakata sooja nautima :)
Kuidas sel V6-l see termostaadi vahetus on? Tuttav teadis rääkida et pidi hull jama sellega olema, mõtlesin just et kui hakta seal selle jahutusvedelikuga jamama siis oleks ehk kasulik ka termostaat ühekorraga ära vahetada

Sellel peaks jh termostaat põhimõtteliselt hammasrihma taga olema ;) see tähendab , et termostaadi vahetus suht kulukas. Kuid pikemas perspektiivis oleks ju nagunii rihm vaja ka vahetada,

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 10:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Sellel peaks jh termostaat põhimõtteliselt hammasrihma taga olema ;) see tähendab , et termostaadi vahetus suht kulukas. Kuid pikemas perspektiivis oleks ju nagunii rihm vaja ka vahetada,

See pole siis hea uudis :) kuna tulen vaid paariks päevaks ja sedagi hädapärast käigule eesti, siis peab see jääma teiseks korraks, vana omaniku sõnutsi peaks selle rihma alles 60000 km pärast vahetama, aga üritan seda siiski lähiajal teha!

Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 10:29 Tsiteeri

Rihma ja veepumba vahetuse välp suht samasse auku ning ongi mõtekas koos ära vahetada.

See tulukene mis sul vilgub võib tähendada roolivõimu vedeliku madalat taset, vedeliku madalat rõhku, piduri vedeliku madalat taset, et vaata need üle, kui seda hüüumärki poleks siis see näitaks et esipiduri klotsid on kulunud.

Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 10:40 Tsiteeri

Pidurivedelikku lisasin ning ära ei kadunud, kui aus olla siis mälu järgi vist oligi roolivõimu vedelikku vähe. Klotsid on head, kui rehve vahetasin siis viskasin pilgu peale.
Oskab keegi ehk peast öelda palju praegusel hetkel V6-e hooldus maksma võib minna, mõtlen siis rullikud,rihmad, veepump jne :) kvaliteetsete osadega siis, kahtlase väärtusega odavamaid osi ei julge sinna väga külge panna, suhteliselt kapriisne mootor kui midagi peaks juhtuma nagu olen lugenud :)

Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 10:44 Tsiteeri

Saada varuosade päring forssi näiteks.

Piduri klotsil võib paksust olla, aga juhe lihtsalt ära mädanenud.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 27.01.13 10:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Pidurivedelikku lisasin ning ära ei kadunud, kui aus olla siis mälu järgi vist oligi roolivõimu vedelikku vähe. Klotsid on head, kui rehve vahetasin siis viskasin pilgu peale.
Oskab keegi ehk peast öelda palju praegusel hetkel V6-e hooldus maksma võib minna, mõtlen siis rullikud,rihmad, veepump jne :) kvaliteetsete osadega siis, kahtlase väärtusega odavamaid osi ei julge sinna väga külge panna, suhteliselt kapriisne mootor kui midagi peaks juhtuma nagu olen lugenud :)

Võta piduri peasilindri potdsiku tagant üks juhe ära. Kui siis ära kustub on viga kas piduri peasilindris endas või piduripommis (rõhuaku).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 10:49 Tsiteeri

Esmaspäeval uurin seda asja lähemalt.
Seni aga tuli mõte autot väheke ilusamaks teha ning alumine liistu ring ära vahetada, kui kellegil kuskil vedeleb ülejääk, tean et see on tegelt suht defitsiit siis võib märku anda, koos hinnaga

Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 10:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Tsitaat:

Võta piduri peasilindri potdsiku tagant üks juhe ära. Kui siis ära kustub on viga kas piduri peasilindris endas või piduripommis (rõhuaku).

Huvitav on see et kui auto käivitada siis kohapeal see tuli põlema ei hakka, peale esimest pidurdust annab kõige pealt helisignaaliga märku ning hakkab plinkima.
Ning miks mu autol ei ole ABSi, selle aastakäigu omal peaks ju juba standardis see olema? kuskil mingit häda tuld ei põle jne
Isegi mu vanal 100-l oli see olemas, sai ise sisse/välja lülitada

Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 12:11 Tsiteeri

Sa oled kapotialla vaatand ja näind et ABS-i pole või järeldad seda sellest et nuppu pole salongis?

Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 12:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dr.Rammstein
Sa oled kapotialla vaatand ja näind et ABS-i pole või järeldad seda sellest et nuppu pole salongis?

Järeldan seda sellest et Helsingi linnavahel tegin järskpidurduse ja tõmbas rattad plokki, kõik 4 ratast, muidu nagu ei pannud tähelegi aga siis mõtlesin et nii ei peaks olema

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 27.01.13 13:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Järeldan seda sellest et Helsingi linnavahel tegin järskpidurduse ja tõmbas rattad plokki, kõik 4 ratast, muidu nagu ei pannud tähelegi aga siis mõtlesin et nii ei peaks olema

Ma sain ka aru, et oled rikkest teadlik, loomulikult peab sel masinal ABS olema, isegi c4 sadat äkki ei tulnud ABSta?
Seda, kuidas v6-l termostaati vahetada üht ja teistmoodi on siin foorumis korduvalt räägitud, jälle kuldsed sõnad, et võta 10 min aega ja otsi foorumis, saad teada, et paljud, k.a. mina oleme c4 v6-l vahetanud termostaadi ka palju lihtsamalt ilma midagi lõhkumata või rikkumata, aga ma ei hakka tõesti siin asja kordama.

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 13:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Tsitaat:

Ma sain ka aru, et oled rikkest teadlik, loomulikult peab sel masinal ABS olema, isegi c4 sadat äkki ei tulnud ABSta?
Seda, kuidas v6-l termostaati vahetada üht ja teistmoodi on siin foorumis korduvalt räägitud, jälle kuldsed sõnad, et võta 10 min aega ja otsi foorumis, saad teada, et paljud, k.a. mina oleme c4 v6-l vahetanud termostaadi ka palju lihtsamalt ilma midagi lõhkumata või rikkumata, aga ma ei hakka tõesti siin asja kordama.

Jah, vabandan! Ei otsinudki puust ja punaseks ette tegemist vaid lihtsalt infi et on ta siis tõesti nii keeruline, aga natuke surfates sain väheke targemaks küll jah!
Egas midagi, peab juhtme taha ajama ja ehk seal ütleb vähe täpsemalt mis kes ja kus viga on :)

Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 14:26 Tsiteeri

Lisasin paar pilti:

Eestvaatest ka üks pilt
http://imageshack.us/a/img20/1132/dsc0184ns.jpg
Kõige koledam iluviga auto küljes :/
http://imageshack.us/a/img543/4082/dsc0185mp.jpg
Alumine liist katki
http://imageshack.us/a/img692/6717/dsc0186zqi.jpg

Kas originaalis peabki nii kõrge olema? All on 16 tolline plekkvelg ja rehv on seljas 55 või 60
http://imageshack.us/a/img27/5957/dsc0187yr.jpg

quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 27.01.13 18:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Tsitaat:

Jah, vabandan! Ei otsinudki puust ja punaseks ette tegemist vaid lihtsalt infi et on ta siis tõesti nii keeruline, aga natuke surfates sain väheke targemaks küll jah!
Egas midagi, peab juhtme taha ajama ja ehk seal ütleb vähe täpsemalt mis kes ja kus viga on :)

Termostaadi (ka muud komponendid) kohta vaata seda linki http://elsaweb.spaghetticoder.org/doc/A.en-GB.4A-MM-MMAAH/20832129/2 . A6 on termostaadi vahetus lihtne, kuna piisavalt ruumi mootori ees ja ei pea nina maha võtma. Kõiki komponendid piinlikult puhtaks enne kokkupanemist ja momentvõtmega poldid kinni. Enne hammasrihma eemaldamist kindlasti märkidesse keerata. Kui rakist nukkade hoidmiseks pole, peab olema ettevaatlik, et nukaratast kogemata ei keeraks, et see klapivedrude pingest ennast ei keeraks. Võimalik, et kontakti ei teki ka siis aga mõistlik proovimata jäta. Termostaadil õhutusjubinaga pool ülespoole.

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kaiduke21
huviline

Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.13 18:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: quattromees
Tsitaat:

Termostaadi (ka muud komponendid) kohta vaata seda linki http://elsaweb.spaghetticoder.org/doc/A.en-GB.4A-MM-MMAAH/20832129/2 . A6 on termostaadi vahetus lihtne, kuna piisavalt ruumi mootori ees ja ei pea nina maha võtma. Kõiki komponendid piinlikult puhtaks enne kokkupanemist ja momentvõtmega poldid kinni. Enne hammasrihma eemaldamist kindlasti märkidesse keerata. Kui rakist nukkade hoidmiseks pole, peab olema ettevaatlik, et nukaratast kogemata ei keeraks, et see klapivedrude pingest ennast ei keeraks. Võimalik, et kontakti ei teki ka siis aga mõistlik proovimata jäta. Termostaadil õhutusjubinaga pool ülespoole.

Tänan sind info eest, kuid kuna mul enesel ei ole ei garaazi ega kuldseid käsi, ega suuri teadmisi laiali kakkumisest, siis ma pigem jätan selle kellelegi, kes on asjaga rohkem kursis ;)

Küss ka juurde, kui raske on meh istmeid ilma soenduseta vahetada soendusega/elektrilisteks, kas piisab ainult pluss ja miinus juhtme vedamisest ning kust see juhe hea vedada oleks, süütelukust oli mu esimene mõte?

atsee
huviline

Registreerunud 24.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 1,9 TDI

postitati 27.01.13 18:59 Tsiteeri

Mehaaniliste ja elektriliste istmete kinnitused on erinevad. Peab veidi lõikama ja keevitama.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.9% - SQL: 55.1%]