S11mik
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.01.13 12:02
|
|
|
Palun abi Audi a6 c6, 2005 makiga !!KORRAS!!
Tere,
Mure siis a6 c6, 2005, MMi-ga. Lihtsalt heast peast eile hommikul hakkas makk streikima, panin auto käima ja makk mängib ca. 2 sek siis ca. 3-4 sek
vaikus ja siis uuest 2 sek mängib (heli kaob ära). Esimene kord kui auto seest soojaks läks siis hakkas makk ilusti mängima aga täna enam ei hakanud.
Kas keegi oskab aidata või kuhu ma peaksin selle murega pöörduma?
Ette tänades
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
postitati 15.01.13 12:19
|
|
|
Ainult heli kaob ära, aga MMI pilt jääb? Proovi MMI restarti.
|
|
|
S11mik
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.01.13 12:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ahti
Ainult heli kaob ära, aga MMI pilt jääb? Proovi MMI restarti. |
Pilt jääb jah, proovisin restarti ja võtsin ka aku juhtme maha aga ei miskit....
|
|
|
S11mik
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.01.13 14:02
|
|
|
Ja kui tahad muuta sound settinguid siis ta ei lase muuta DSP: Sound Focust. Ehk siis hoiab symmetricu peal, ei lase muuta Driver peale. Ja ei lase ka
Galat ON-i peale muuta. Ja korraks vilksatab ka mute märk.
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 25.01.13 21:09
|
|
|
Võimalik, et kuskil mingi protsessor lahti. Pole veel põhjust olnud Audit näppida, kui MB-l ja BMW-l on küll ette tulnud, et BGA protsessor ei anna
ühendust. BGA on sisuliselt nagu arvuti graafikakaart. Näiteks 2x2 cm mõõtmetega ja põhja all näiteks 400 ühenduspunkti. Raadiote/võimude sees on
päris suured temperatuurid. Kui hommikul miinus 20 auto käivitad, siis kõik seal hakkab kohe soojenema. Tekivad erinevad paisumised ja rebib mõne
jootekoha lahti. Taolist viga on väga raske otsida, pigem taandub kõik heale õnnele. Kui soovid, siis võin pilgu peale visata. Samas tunnistan enda
rumalust, et ma isegi ei tea kus C6-l see raadio moodul asub...
Ma ise pole peale sattunud, kuid naine on öelnud, et miinus 15 ja külmemaga on mõnel päeval heli kadunud. Lihtsalt sahiseb. Vahet pole kas CD või
raadio. Kui auto soojaks läheb, siis kõik normaalne taas. Eelmisel ja sellel talvel ca 2+2x juhtunud nii.
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
S11mik
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.13 14:25
|
|
|
Niipalju kui ma uurinud olen siis võib asi olla mingis BT moodulis( mingi telefoni asjandus siis) aga ma ei tea kus kohas see asuda võib jne. Selle
pidi kuidagi saama lahti ühenda ja siis pidi raadio jälle toimima hakkama ainult, et telefon ei tööta enam. Kas keegi oskab sellega mind aidata?
|
|
|
S11mik
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.01.13 14:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S11mik
Niipalju kui ma uurinud olen siis võib asi olla mingis BT moodulis( mingi telefoni asjandus siis) aga ma ei tea kus kohas see asuda võib jne. Selle
pidi kuidagi saama lahti ühenda ja siis pidi raadio jälle toimima hakkama ainult, et telefon ei tööta enam. Kas keegi oskab sellega mind aidata?
|
See pidavat asuma kusagil juhiisteme lähedal mati all nii, et natuke tuleb vist autot laiali lammutada aga ma ei saa aru kas lihtsalt lahtiühendmisest
piisab, et asjad toimima hakkaksid või tuleb seal midagi kokku ühendada vms. veel..
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 27.01.13 15:06
|
|
|
Ära usu kõike mida kuuled. Endal ka korra paar sama jama olnud. Telefoni mul aga pole üldse! Nüüd pole aga kuu aega teinud enam. Eks vaatan järgmine
nädal kaabliga ka veel, vb leian midagi...
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.13 12:31
|
|
|
BT moodul võiks olla ju Bluetooth Handsfree ühendus. Kuna taolistel autodel võib kõik MMI stuff (ekraan, juhtplokk, CD, DVD, võim jne) omavahel
ühendatud olla valguskaablida, siis iga suvalise ploki rike võib põhjustada terviksüsteemi tõrkeid. Olen kohanud X5 ja Saab93 mudeleid, millel
pagassis asuv vigane DVD box lööb terve süsteemi tummaks ja ekraan vaid vilgub...
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
S11mik
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.13 16:24
|
|
|
Okeii...aga kus ma saaksin teada mis asi mul täpselt läbi on? Milline firma/eraisik teostab sellist diagnostikat?
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.13 16:26
|
|
|
Kus kandis asud üldse?
Life is tough.
|
|
|
|
S11mik
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.13 17:01
|
|
|
Raplas
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 28.01.13 17:03
|
|
|
Kui telefoni plokk on olemas siis viga suht kindlast sel. Vähemlat minul on mingil neljal autol vähemalt sama viga põhjustanud telefoni plokk mis a6
el on juhi jalge all karbis. Q7 asub kõrvalistuja istme all karbis. Kontroll on ka lihtne kui adapterit pole võta valguskaabi üks ots pistikust välja
ja pista vastu teist nii, et kiir läbi käiks kui heli ok on viga leitud. Nii saad telefoni ja cd boksi välistada. Kui telefoni ei kasuta pane
valguskaabli otsad kokku ja korras.
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
|
|
S11mik
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.13 18:08
|
|
|
Nii...telefoni karp ära võetud ja valguskaabel otse ühendatud, kõik toimib nii nagu peab.
Tänud kõigile kes vaevusid aitama!!
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 29.01.13 18:33
|
|
|
Selliseid valguskaabli üleviike saab ka minu käest vajadusel - küll mitte samas konfiguratsioonis, ehk paaris pistik, vaid sama pistikuga, mis kõrvuti
pannes annab sama välja. Neid ka erinevas pikkuses. Standard on sama ja ei maksa suurt midagi. Et kui vaja, siis võib läbi tulla ja testimise jaoks
üks endale soetada. Hind suht tühine.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.13 18:52
|
|
|
Originaal asi maksab mingi 10 euri. Koodi peast ei mäleta. Nihuke rõngaga junn on saab kohe pistiku panna.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.13 18:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Ära usu kõike mida kuuled. Endal ka korra paar sama jama olnud. Telefoni mul aga pole üldse! Nüüd pole aga kuu aega teinud enam. Eks vaatan järgmine
nädal kaabliga ka veel, vb leian midagi... |
Kui sul telefoni ei ole siis on viga mõnes teises plokis cd box näiteks. Kaabliga pole seal tavaliselt midagi vaadata samuti on viga pea võimatu
tuvastada kui seda ei esine.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.13 19:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
nädal kaabliga ka veel, vb leian midagi... |
Kui sul telefoni ei ole siis on viga mõnes teises plokis cd box näiteks. Kaabliga pole seal tavaliselt midagi vaadata samuti on viga pea võimatu
tuvastada kui seda ei esine. |
Kaabel ei näitand jah täna midagi... Peab kunagi uurima, kui uuesti hakkab nii tegema. Muidu pole vahet...
Life is tough.
|
|
|
|