priitserk
huviline
Registreerunud 27.12.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.13 21:24
|
|
|
Audi A4 Avant Quattro 2.0T FSI - 2009 - priitserk
Audi esinduset leidsin enda jaoks huvitava isendi ning pikalt mõtlemata veeres koduõuele:
Hõbedane 2009a B8 A4 Avant Quattro 2.0T FSI. Võimsuseks 155kw ning käigukastiks s-tronic. Lisadega just väga kiidelda pole, kuid minujaoks hetkel
piisavalt: suurematest asjadest kiirusetundlik rool, istmesoojendused, vihmasensor, 2 tsooniline kliima, püsikiirusehoidja, kreemjas alcantara sisu,
xenon tuled ja muu pudi padi. Kuna täna alles sain auto kätte, siis väga pole jõudnud veel kõikide featuuridega tutvuda ning avastamisrõõmu veel on
Ahjaa, päeval sõites LED tuled ja miskine äge automaatika ise lülitab pimenedes tuled ümber. Müügimees luges sõnad peale ja ütles, et tulede reziimi
automaatse reziimi peal hoiaks. Ju siis peab.
Miks just see? Läbisõit 67 000 ja suhteliselt uus aastaarv ning üks omanik ja Eestist ostetud ja täis hooldusajalooga.
bensukas - olen väga väga pikalt sõitnud diislitega ning tahtsin proovida midagi muud. Üks minu viimased bemme, e36 328 142kw jättis üsna kustumatu
mulje mulle ning selles ajast saati olen tahtnud uuesti mõnda bensukat omada. Hetke emotsioonide najal võiks küll öelda, et minujaoks on diislid
ajalugu
Kütusekulu? liiga vara öelda. Tänase päeva sõitsin linnas ringi ja keskmine hetkel 10.4, aga eks näis milliseks see kuu lõikes kujuneb.
Minu esimene 4wd auto ja see vajab harjumist. Pidamist on ikka tohutult võrreldes võimsate esi- ja tagaveolistega. Maja juures on suhteliselt rõvedad
rööpad ja lumesopine tee ning fwd'g seal pidevalt hädas aga see läks jumala tuimalt läbi. Ehk lühidalt, väga rahul hetkel. Eks näis mis tulevik toob.
Kuidas auto vastu peab ja kas ka mootori poolele uuendusi tekib. Silmapiiril on APRi k04 conversion kit aga hetkel veel kaalukauss kõigub siia ja
sinna poole.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 03.01.13 21:33
|
|
|
Pilte muidugi ootaks, kuigi ostuabi teemas ma vist juba nägin. Kuidas neil see kahetsooniline kliima on, kas nii nagu a4 standardvarustuses 2001
alates ehk siis ainult temperatuuri eraldi reguleering või õhu suunad ka juhil ja kaasreisijal eraldi reguleeritavad? Ma nii huvi tõttu küsin ka, et
miks diisel ajalugu on, et mis on bensukal parem?
|
|
|
priitserk
huviline
Registreerunud 27.12.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.13 07:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Pilte muidugi ootaks, kuigi ostuabi teemas ma vist juba nägin. Kuidas neil see kahetsooniline kliima on, kas nii nagu a4 standardvarustuses 2001
alates ehk siis ainult temperatuuri eraldi reguleering või õhu suunad ka juhil ja kaasreisijal eraldi reguleeritavad? Ma nii huvi tõttu küsin ka, et
miks diisel ajalugu on, et mis on bensukal parem? |
Panin ka pildid üles. Tavaline perevagun. Pagassi saab tulevase koera ja lasteträni panna, tagaistmetele mahuvad nüüd lõpuks vabalt kaks väikest
põngerjat ja naisega saame ees olla erinvates "kliima tsoonides" Õhu
suundade kohapealt jään hetkel vastuse võlgu, pole jõudnud näppida veel, aga uurin järgi.
diisel vs bena
Ei oska ehk nii hästi seletada, aga bensuka dünaamika kuidagi meeldib rohkem. Võibolla asi selles, et olen lihtsalt aastaid diisliga ringi sõitnud ja
tõsiselt villand hetkel traktoritest.
|
|
|
priitserk
huviline
Registreerunud 27.12.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.13 14:36
|
|
|
Helistati Audist ja öeldi, et pean auto tagasi viima. Audi tehasest oli tulnud teade, et autol peab garantii korras ära vahetama mingi nukkvõlli
vidina. Eks kuuleb täpsemalt mis seal vahetusse läheb, aga positiivne, et mulle tasuta.
|
|
|
priitserk
huviline
Registreerunud 27.12.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.13 11:54
|
|
|
Vahepeal avastasin, et autol Launch Control peal ja toimib väga kenasti. Kihvt vidin
Vahepeal tekkinud mingi kummaline susin ja kui pidur põhja vajutada kaob. Kolmapäeval läheb garantii asjus juppe vahetama ja ehk saab ka selle susina
kaotatud. Googli sõnul brake booster(pidurivõimendi või mis iganes see olla võib)
Mõnusalt ülejuhitav on see auto lumel ja jääl. Vanemad audid millega sõitnud olen, on olnud kõik väga alajuhitavad, aga see käitub väga teistmoodi ja
kurvis väiksemgi gaasivajutus viib pepu mõnusalt ette
|
|
|
kuzmits
huviline
Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat alltrack 2,0 TDI 130KW 4 MOTION
|
postitati 28.01.13 17:50
|
|
|
Hei
Vaatan, et see auto on uuesti audi esindusse müüki pandud. Miks nii kiiresti müüsid? mis masinal viga?
|
|
|
siimuu
huviline
Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible
|
postitati 28.01.13 18:32
|
|
|
Ta mitte ei müünud, vaid andis sõiduki esindusse tagasi, kasutades n.ö seda 14 päeva reeglit, mis oli ainuõige käitumine pärast (kerget) külma
vastuvõttu. SR foorumist saad lugeda lähemalt.
|
|
|
kuzmits
huviline
Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat alltrack 2,0 TDI 130KW 4 MOTION
|
postitati 28.01.13 18:41
|
|
|
Tänud, lähen loen huviga
kaalusin ühe varjandina ka selle auto ostu, aga nüüd juba kahtlen. Lähen proovin siis otsida, mis inffi leian.
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 28.01.13 19:09
|
|
|
Ei no mis siin salatseda, teema on siin -> http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=48&t=105335
Oluline tekst:
Ca nädal tagasi hakkas pull pihta. Mingisugune imelik susin hakkas pihta. Mida rohkem pidurit vajutada, seda vähemaks jääb, täitsa põhja vajutades
kaob täitsa ära. Lased piduri lahti, susiseb nii mis kole. Teenindus tõstis käed üles ja ütles, et diagnost ei näita midagi ja kõik korras ja nemad ei
tegele sellega. Tegemist on tõsiselt häiriva häälega ja kuna teenindus ei suvatsenud asja likvideerida, kasutasin oma VÕSis ettenähtud privileege ja
tagastasin auto. Oleks vähemalt uurima hakatud poleks nii kardinaalset sammu teinud, aga jumala tuimalt öeldi et nende arust midagi viga pole. Trassil
sõites saab kümne minutiga peavalu sellest susinast... Tundub sarnane probleem: http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... rake-pedal Aga lahendust nagu keegi ei teagi... Kes järgmisena ostma läheb,
kontrollige kas asi on korda tehtud. Lisaks tasuks kindlasti kontrollida turbot, kuna viimastel päevadel rõhu kogunendes hakkas kummaliselt
vilistama(asi mida algselt jälle ei olnud). Teema võib minupärast lukustada ja jälle uut otsima, masendav.
|
|
|
|
epidemic
huviline
Registreerunud 21.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: Mazdaspeed 3, Isuzu D-Max, Audi S6 C5, Lexus IS-F
|
postitati 28.01.13 19:59
|
|
|
Veider asi jah. Aga kus kohast see susin nagu täpsemalt tuli?
Pärast selle loo lugemist ei jää just eriti hea mulje esinduse klienditeenindajatest. Teinekord tasub mõnda asja küsida kohe otse mõnelt esinduse
mehaanikult, kes on hoolduste/remondiga rohkem kursis. Üldiselt on klienditeenindajad autot näinud ainult ETKA programmist ja seal paraku vead ei
ilmne.
- Eksjö Maskin & Truck AB -
|
|
|
|
priitserk
huviline
Registreerunud 27.12.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.13 21:35
|
|
|
Susin olla nüüd parandatud ja olevat olnud mingi paun või voolik piduri pedaali taga - ärge küsige, ma ei saa hästi aru mis seal olla saab ... Aga ei
hakanud ka vaidlema, ise kuulanud enam pole.
Kui kellegil huvi, siis võtke kaasa mõni DSG või Autom. kastidega pädev isik. Nädalavahetusel liiklesin isa Tiptronic kastiga ja see toimetab ikka
oluliselt paremini. Sellel stronic kastil on teatud hetkedel, eriti külma mootoriga kohati räme viide sees ennem kui liikuma hakkab. Tõsiselt, vajutad
väheke rohkem gaasi, siis nagu pooks kinni hetkeks ja alles siis läheb. Tiptronic näiteks(1.8tsi 2009 passat) läheb kohe, ei mingit viidet ei sooja
ega külma mootoriga. Minu jaoks tundub see tagantjärgi vähe kahtlane. Ei väida midagi, aga võtke kaasa mõni pädev inimene. Mingitel hetkedel oli ka
teiselt kolmandale vahetust selgelt tunda jõnksuna, kõik teised käigud käisid märkamatult.
Teeninduse kohapealt - ma pole sellist jama veel kohanud... Müügimees on väga tore ja lahe kutt(ülihea mulje jäi vähemlalt minul), aga service poolel,
no ma ei tea.
Viisin auto teenindusse, et susib slongis midagi. Tööde vastuvõtja tuli autosse, kuulas, jaa, susiseb. Uurime ja teeme korda. Paar tundi hiljem
helistati, et auto korras tulge järgi. Selle 2.5 tunni jooksul vahetati ka garantii korras mingi mootori jubin ära ja susina kohta öeldi tuimalt, et
diagnostika ei näita midagi ja kõik süsteemid töötavad. Punkt. Salongis
konkreetselt susiseb ja vastatakse et diangost on korras. Kirss tordi peal oli see, et kui hakkasin vaidlema, et ega see eriti normaalne hääl ikka ei
ole, siis öeldi, et aga ega neil millegagi võrrelda ka ei ole, et ehk ongi normaalne hääl. Neil kahjuks pole ühtegi samasugust autot kõrvale ka panna
võrdluseks. Anna olla ma ütlen ... Tüüpiline jutt, kui ei taheta asjaga lihtsalt tegeleda. Ma siis esmalt ehmusin ära ja ka ei osanud midagi öelda.
Kuna olin suhtumisest üsna hämmingus, siis viisin õhtul auto tagasi ja ütlesin tehingu üles. Ja nagu alati, sellisel hetkel hakkavad asjad liikuma.
Praegusel hetkel pole mulle rahasi tagastatud selle auto eest, nii et ... kuigi edukalt müügis jälle
Aga üldiselt on väga tore masin. Ülihea pidamine libedatel teedel ja kaalu kohta suht ok minek samuti. Lapsed mahuvad kenasti taha ja väga ok pagass.
Miinusena ehk oli heli kvaliteet ja et loeb ainult CDsi, DVD(tavaline isekirjutatud muusika plaat) peale saatis kuupeale. Kõik muu tundus väga ok.
|
|
|
masekas
huviline
Registreerunud 27.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.13 10:38
|
|
|
DSG ja Tiptronic on oma olemuselt ju erinevad asjad. Üks on kahe siduriga robotjuhtimisega manuaalkast ja teine automaatkäigukast. Selge see, et nad
vahetavad erinevalt käike ning DSG on äkilisem. Samas arvestades, et autol kasutati rõõmsalt launch controli ja ei imesta, kui külmalt parem jalg
sirgeks käis, siis tekivad ka igast jõnksud kiirelt sisse.
Kui liisingusse ostsid, siis tagastab sulle sissemaksu liisingufirma ning lepingutasust oled ilma.
|
|
|
|