Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi A4 Avant B8 1.8TFSI - 2009 - Mikk_P (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 11550)
Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B8 Avant

postitati 03.01.13 19:46 Tsiteeri
Audi A4 Avant B8 1.8TFSI - 2009 - Mikk_P

Tere Audi foorumi inimesed.

Lasin saksast tuua endale pealkirjas nimetatud Audi. Manuaalkastiga 1.8TFSI. Värvuseks tumehall.

Auto on esmaselt registreeritud 2009. aastal aga toodetud november 2008. Minu jaoks ei ole sellel absoluutselt vahet.
Enne mind olnud 1 omanik, kes on korralikult autot hooldanud ainult Audi esindustes. LS on 170k km.

Kompu järgi on järgmise hoolduseni veel 10k km(hooldusvälbaks annab 30k km) aga teen hoolduse ära niipea kui ajaliselt saan ehk paari nädala jooksul. Mina kavatsen teda hooldada ikka vana hea 15k km tagant, et kauem kestaks. Samuti laseks veermiku üle vaadata kuigi sõites ei saa aru, et midagi korrast ära oleks. Auto väga vaikne ja mõnus. Olen väga rahul enda valikuga :cool:

Lisadega olen väga rahul -
- panoraamkatuseluuk
- suur navi
- Audi Soundsystem
- Bi-Xenon+led esituled
- kiirusetundlik roolivõimendi
- CD-box
- püsikiirusehoida, vihmasensor ja istmesoojendused on vist standardvarustus
- automaatne käsipidur(ei tea kas on lisa aga väga hea asi kui ära harjuda)
- coming home ja leaving home tuled
- parkimisandurid ees ja taga
- sportvedrustus
- riidest sportsisu
- audi originaal seisusoojendi ehk webasto

Hetkel ei tule rohkem meelde - järelikult ei ole midagi olulist. Sisuga olen rahul - naha vastu ei oleks midagi aga suvel palava ilmaga on riidega lihtsam - samuti külmaga.

Tulevikuplaane on 3:
- taha LED tuled ja LED numbrituled
- suveks 18" velg
- toonklaas
Sellega minu tuunimine piirdub.

Autoga sain kaasa 2 jooksul velgesid - hetkel all 17" Audi originaalveljed Dunlop WinterSport 3D lamellidega. Veljed ise on ilusad aga need rehvid ei kõlba mitte kuhugi. Mustrit on korralikult ca 8-9mm aga pidamine on väga kehv. Eelmisel autol olid all Goodyear UltraGrip Extreme naelad ja nendega võrreldes nagu öö ja päev. Hetkel veel mõtlen, et kas vahetan kohe rehvid ära või vean selle talve nende lamellidega läbi.

Siinkohal autost kõik aga on tekkinud ka mõned küsimused.

Kuna Audit ei ole enne olnud siis palun soovitage kohti kuhu viia hooldusesse. Koht peab asuma Tallinnas.

Teine küsimus puudutab mootorit - tühikäigul fooritaga auto tundub nö tossavat jube palju. Mina arvasin, et nii uus bensumootor ei aja üldse mingit tossu/auru tagant välja. Kas see ongi normaalne või peaks hakkama mingit viga otsima?

Kolmas küsimus küttekulu kohta, et minul tuleb küttekulu ca 3L/100km kohta rohkem kui tehas lubab. Eilne tallinna kulu kus oli väga palju ringi sõitmist, tuli kesmiseks 12,5. Tehas lubab vist 9,6. Muidugi alguse asi, et natuke peab vajutama ka. Samuti vajab harjumist käigusoovitus, kus soovitatakse järgmist käiku kui pöörded on üle 1500. Tundub natuke imelik alguses aga eks see harjumise asi. Ntks 60 sõites liikluses soovitatakse panna 6. käik ja ca 1300 pööret. Kunagi autokoolis öeldi, et optimaalne pööretevahemik mootorile on 2-3000 :D

Kütusekulu paluks kommenteerida sama mootoriga isendite omanikud. Tean, et kõik sööb ära mis paaki panen aga heameelega kuuleks ka teistelt, et kas on sarnane lugu.

Pildid lisan uue nädala lõpus kuna pesulasse saan alles 10. jaanuaril ja siis teen ka pildid.

Päikest

Mikk

EDIT: Lisan pildid
http://img6.auto24.ee/auto24/560/299/34144299.jpg

http://img6.auto24.ee/auto24/560/306/34144306.jpg

http://img6.auto24.ee/auto24/560/321/34144321.jpg

http://img6.auto24.ee/auto24/560/327/34144327.jpg

http://img6.auto24.ee/auto24/560/330/34144330.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Gunnark
klubiliige

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.13 04:45 Tsiteeri

Kütusekulu ei oska täpselt kommenteerida, kuna lasin aju pisut torkida ja peale seda rüüpab veidi rohkem aga arvestan 10nega, maanteel näitab kompu umbes 5,7-6,4 90 sõites.
Mis puutub tossamisse, siis mul samalugu, sõidan juba 2,5 aastat sellisega.
Tagatuled ledid soovitan leida ebay-st, avandi jaoks aftermarketit pole aga sealt õnnestub leida hea hinnaga.
Hoolduses olen käinud Flamekos.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
priitserk
huviline

Registreerunud 27.12.12
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.13 11:30 Tsiteeri

Mul sama aasta automaat ja 4wd mudeliga hetkel keskmine 13.2 - 100% Tallinn. Tiba palju sul küll minuarust.

madtongue
huviline

Registreerunud 17.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.13 12:59 Tsiteeri

Tundub muhe pill ja asjaliku mootoriga, olen sõitnud sellisega A4 B8 keres ja liikus ikka väga hästi edasi. Mind kusjuures pigem üllatas selle auto kütusekulu. Tallinn-Jõhvi ots tuli täis autoga mingi 6,2l/100km. Üldiselt 100km/h aga kui kuskilt kiirendada oli vaja siis oli ikka jalg sirge. Linnakulu on väga lai mõiste, minu mikroTSI võib ka vabalt kell 17 koju sõites näidata distantsi keskmiseks 11l/100km, samas teine päev on 7l/100km ja maanteel on 5l/100km. Kulu hinda pigem pikemal sõidul. Kui siis ka suured numbrid on, siis on midagi nihu.

Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.13 15:28 Tsiteeri

Auto sain kätte 1. jaanuaril ja ei ole väga erinevates tingimustes jõudnud veel proovida. Maanteel olen kõige pikema otsa teinud Tallinn-Saku ca 10km ja seal 6. käiguga sõites püskaga 100km/h näitas 7,8-8. Samas 80km/h püskaga näitab 5-6 vahel. Ega muud lahendust ei ole kui, et arvuti sappa ja eks siis näis. Hooldus vaja nkn ära teha.

Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.13 14:41 Tsiteeri

Kas keegi oskab öelda, mis veljed on antud autol all?
http://www.auto24.ee/used/1115544

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 05.01.13 14:48 Tsiteeri

Rs6 veljed ja neid on auto24 ka replicatena müüa ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Gunnark
klubiliige

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.13 14:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikk_P
Kas keegi oskab öelda, mis veljed on antud autol all?
http://www.auto24.ee/used/1115544

Tegemist s-line originaalidega (Aluminium-Gussräder Audi exclusive
im 5-Segmentspeichen-Design,
Größe 8,5 J x 19 mit Reifen 255/35 R 19.)

Nii Wsp Italy kui ka vist Replica teeb samade velge "koopiad" ka väiksemat mõõtu.

Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.13 15:18 Tsiteeri

Tänud vastuse eest. Kuna S-line originaal on 19" siis 18" originaale ei olegi saada? Tahaks piirduda 18" :)
Kas replica'd kannatavad üldse kriitikat? Kogemusi kellelgi?

Gunnark
klubiliige

Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 05.01.13 16:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikk_P
Tänud vastuse eest. Kuna S-line originaal on 19" siis 18" originaale ei olegi saada? Tahaks piirduda 18" :)
Kas replica'd kannatavad üldse kriitikat? Kogemusi kellelgi?

Vabandan eelmise postituse eest, Wsp Italy on samuti üks Replica valmistajatest. Replica puhul oleneb palju, kes-kus neid valmistanud on. Miks piirdud 18" - kuna uksel rehvi-velje kleepsul on max 18", lähtusin ka sellest ja kahetsen natuke, peale seda kui samade 19" velgedega audi kõrvale sõitis:)

Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.13 19:42 Tsiteeri

Lisasin pildid esimesse postitusse. Piltidega läksin lihtsama vastupanu teed. Panin ta huvi pärast müüki ka ja võtsin pildid müügikuulutusest. Hinna üle diskuteerima palun mitte hakata...

Esimese paagitäie keskmiseks kuluks tuli 11,4L paak tühjaks-paak täis meetodil. 99% linn ja sellest ka väga suur protsent külma mootoriga 5km otsi hommikuti. Praegu juba hakkab kütusekulu paremaks minema. Õpin sõitma selle mootoriga - pöörded tuleb väga madalal hoida.

Homme läheb auto hooldusesse Flamekosse. Vaatab kuidas koht ja suhtumine meeldib. Samuti nädalavahetusel tuleb toonklaas peale.

Endiselt ülirahul auto valikuga :cool:

madtongue
huviline

Registreerunud 17.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.13 22:18 Tsiteeri

See on väga OK kulu sellistes tingimustes. Suvel on alla 10 numbrid täitsa reaalsed.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.13 22:48 Tsiteeri

Ajad tehase lubatud kütusekulu taga? :D
Ära selle ökotamisega hulluks ka mine, sest sõidumõnu kaob ja tehase lubatud kulu nagunii kätte ei saa, sest sa sõidad reaalses maailmas.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.13 10:11 Tsiteeri

Kütusekulu kohta niipalju, et sain tehase normi kätte ringi ökotades. Nüüd on süda rahul ja saab rahulikult sõita siin 10-11L/100km.
Muidu auto kohta midagi öelda ei ole. Kalla ja talla :)

Kuna minul kui uuel kasutajal on müügikuulutuse tegemine siin foorumis keelatud siis postitan enda velgede müügi/vahetuse kuulutuse siia teema alla:

http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=795229&rhash=6bf0tion%252F%3B550%3B413

Nagu kirjutatud kuulutuses, soovin müüa või vahetada. Vahetada soovin S-line 18" velgede vastu mis on siin teemas ka välja toodud. Oodatud ka kõik teised pakkumised.
Hinda annab hea jutu korral ka natuke painutada :)

Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 09.04.13 16:12 Tsiteeri

Ei ole ammu midagi kirjutanud...

Vahepeal on toimunud niipalju, et vahetatud sai üks esimestest rattalaagritest. Hoolduse koha pealt midagi muud ei ole tehtud - kõik toimib nii nagu peab ja probleeme ei esine :)

Autole paigaldati jaanuari keskel kohe ka alarm ning samas ka toonklaas Ghost'is.

Bensukulu kohta midagi kobiseda enam ei ole - linnas võtab ikka oma 10 sajale ära ja maanteel nägin isegi tehase lubatud numbreid kui kont oli väljas ja üksinda sõitsin 95km/h tartu poole paar nädalavahetust tagasi. 6,2 sain kompu järgi keskmiseks. Olid ka mõned möödasõidud. Ei ole midagi kurta..

Talvel muidugi külmaga oli vaja näppida katuseluuki ja kuulsin kuidas hammasrattad ei suutnud jäätunud luuki avada ja käisid korralikult üle. Nüüd ongi nii, et luuk jookseb lahti pooleldi ja kinni ei saa panna nupuvajutusest vaid peab ise timmima. Kui puldist hoian sulgemise nuppu peal siis ta jookseb ülesse lahti tagasi... Enne suve tuleb flamekost läbi käia ja asjad õigetesse kohtadesse tagasi panna!

Paar nädalat tagasi neljapäeval, enne suurt reedet, otsustas üks tädike, et tal on vaja foori taga tagurdama hakata oma Mazda BT-50 kastiga maasturiga ja et tema ei kuule kui tagumine auto signaalitab... Alguses vaatasin, et ainult kriimud stange peal aga kapoti nurk kõrvalistuja poolse tule juures oli mõlkis ca 1,5cm x 1,5cm. Tegime paberid ja juba samal päeval käisin kindlustuse poolt pakutud kohas kerespets.ee. Üle värviti stange ja kapott(mis mõistagi ka tehti korda). Paraku on nii, et esitiib mõlemal poolel on heledamat tooni kui äsja ülevärvitud kapott ja stange ja mõne nädala pärast läheb uuesti värvimisse, kus siis esitiivad värvitakse osaliselt üle. Midagi ta räägis lakist ja asjadest aga lubas, et saab korda nii, et üleminekuid ei jää näha.

Värvimise koha pealt ma väga ei kurda, kuna oli plaan ta nagunii enne suve üle poleerida. Peale uuesti värvimist teeb poleerimise ära.

Kirjutan tegelikult ka selle tõttu, et minu 3 tuuninguplaani on teoks saanud(va LED numbrituled, mille paigaldan järgmine nädal).
Auto veereb juba Audi S-line originaal 18" velgedel, millel 245/40 Pirelli rehv peal. Jubedalt otsib teed meie ilusatel tallinna tänavatel... Samuti on taga küljes ka LED tagatuled, mis annavad välimusele väga palju juurde. Tulede ja paigalduse eest tänud kasutajale Gunnark! Auto näeb palju moodsam välja :)

Pilte panen siis kui on tiivad värvitud ja auto poleeritud... Praegu ei seisa auto väga kaua puhas ka. Iganädalane autopesu on suht mõtetu aga korraks on vähemalt ilus :P

Terv
Mikk

Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.13 06:49 Tsiteeri

Lisan paar telefoniga tehtud pilti autost ;)

http://www.estraalia.ee/kool/1.jpg
http://www.estraalia.ee/kool/2.jpg

Moderaator: Muutsin pildi lingiks. Maksimum lubatud küljepikkus on 800 pikslit!

EDIT by Mikk_P: Vabandused, ei teadnud seda reeglit. Muutsin ära!;)

Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 30.07.13 17:00 Tsiteeri

Peab siin siis monoloogi edasi.

Auto on ainult kalla ja talla. Mitte ühtegi probleemi ei ole esinenud(ptui-ptui-ptui)...

Katuseluuk sai korda tehtud Reval Autos - Hinnapakkumine tehti 50-100 euri ning lõpphind kujunes, üllatus-üllatus, 99.- :)

Samuti sai ostetud 2013 Navi plaat. Nüüd on tekkinud teed ka väljaspool Tallinna..

Kirjutasin eelnevalt, et mulle tagurdati sisse foori taga ning seejärel käis auto värvimises. Sellest vist saigi asi alguse, et kui korra juba mingi kõksu saad, siis hakkab aga tulema. Juuli alguses sõitis isa minu silme all minu maja ees vastu betoonäärt stangega.. Üllatav oli see, et stange on nii pehme, et võttis betoonääre kuju vms. Vanemal autol oleks stange 100% puruks olnud - mul ei ole ühtegi mõra vaid ainult värv kriibitud. Niisiis auto järjekordselt värvimisse. Sain auto kätte 18.07, millega algas ka mul puhkus ning sai üle Eesti ringi tripitud ning tripi lõpus jõudsime Viljandisse folgile. Auto seisis ühes kohas neljapäeva õhtust alates ning ei liikunud kordagi. Laupäeval juhtis sõber tähelepanu asjaolule, et kapoti peal on sügav kriips millegi teravaga tõmmatud - lähemalt uurimisel oli võtme vms asjaga tõmmatud kriips kapotile, kõrvalistujapoolsele esitiivale, -uksele, -tagauksele ja tagatiivale. Seega kogu kõrvalistuja poolne külg ja kapott tuleb üle värvida. Õnneks on mul kasko peal ja uuringi nüüd erinevaid kohti, mis võiksid sobida antud töö jaoks.

Kas oskate soovitada mulle firmasid, mis teevad head tööd? Eeldan, et lasen kogu auto üle värvida kuna esimene kord nägin kohe värvitooni erinevuse ära tiiva ja kapoti vahel ning võimalusel väldiks sellist asja.

15000 saab ka see nädal täis eelmisest hooldusest. Järgmine nädal käib sellel puhul ka Flamekos ära, kui veel värvimisse ei lähe...

Mikk

Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 30.07.13 17:30 Tsiteeri

Lisan paar pilti ka... Muidugi enne jaanipäeva sai auto poleeritud ning keemiline tehtud ja peale pandud nanovaha :)
Topelt ei kärise :cool:

http://www.estraalia.ee/kool/kapott.jpg

http://www.estraalia.ee/kool/kulg.jpg

Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.13 18:21 Tsiteeri

Nii

Autol kogu üks külg värvitud+kapott Hiteh'is. Värvitud on päris hästi! Viimane poleer ei kannata kriitikat aga sellega ei ole hullu. Värv on ilus sile vähemalt. Kaskoks oli ERGO ja ei tekkinud ühtegi probleemi. Helistasin, viisin auto Hitehisse, leppisime aja ja tehti ära.

Samuti käis Flamekos hoolduses, kus vahetati kõik vajalikud õlid-filtrid ning kuna minu arust näitasid tuled väga alla, kontrolliti ka tulede kõrguse regulaatorit ning see oligi katki. Sai ka see vahetatud. Samuti originaal kojameeste set muretsetud Forss'ist.

Eile sõitsin siis rõõmsalt linnast mustamäe poole, kui auto andis märku, et jahutusvedelikku on liiga vähe. Jäin seisma ning nägingi, et vedelikku on tugevalt alla miinimuni. Juhuse tahtel oli Flamekosse sõita kõige lähem koht, siis sinna ka suundusin. Auto jäi nende hoovi peale lootuses, et kõigest mõni lõdvik on enda töö lõpetanud aga nagu täna selgus, oli tegemist siiski veepumbaga. Uus tellitud ja homme saab juba vahetatud. Tänud Flamekole, et kiiresti aeg leiti.

Õnneks sõitsin vähese jahutusvedelikuga ainult ca 2km ja loodan, et see ei jõudnud midagi muud kahjustada.

Muid probleeme ei ole esinenud - kolm korda üle vasaku õla ;)

Kokkuvõtteks - läbitud 18k km 9 kuuga (sn 188000). Esinenud probleemid: vasak esimene rattalaager, katuseluuk paigast(enda viga), tulede kõrguse regulaator, veepump.

Terv
Mikk

McSilmus
klubiliige

Registreerunud 21.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8

postitati 19.09.13 06:44 Tsiteeri

Väga hea lugemine. Kahjuks jah - jutt kipub rohkem monoloogiks. Vähemalt jäävad auto ajalugu ja muud tegemised siia kirja. Kiidan veel korrektse grammatika eest!
Olen ise samuti Audi A4 B8 jahil, mootoriks tõenäoliselt diisel. Vaatab, kuidas sellega läheb. Kas veljed sai müüdud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Ever
huviline

Registreerunud 03.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B8 S-Line 2.0 TDI

postitati 19.09.13 07:18 Tsiteeri

Väga kena pill! Värvi poolest tundub natuke heledam tumehall, kui minul. Kuna endal samuti klaaside toonimine plaanis, siis äkki oskad öelda, mis toonkile % kasutasid?

marekM
huviline

Registreerunud 27.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 1986 B2 2.2 100kw/ Audi 5000s avant 1985/Audi S3 Quattro 2003/ Audi 90 2.0 R5 1985

postitati 20.09.13 16:14 Tsiteeri

Mulle see värv väga meeldib, vist nägin sind täna mustamäel.
Endal sama värvi A5

ksilver
huviline

Registreerunud 23.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.13 16:58 Tsiteeri

Kuidas selle mootoril õlikuluga lood on? Mõne mehe jutu järgi peab õlivaat garaazi nurgas olema. On ka asi nii hull?

Mikk_P
huviline

Registreerunud 03.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.13 20:41 Tsiteeri

Tere

Veljed on müüdud, olekski vaja ära muuta esimeses postis mõningad asjad.

Tegelikult otsin hetkel 17" originaal valuvelgi talveks kuna sai ka A5 originaalid maha müüdud, mis eelmisel talvel all olid. Müügi põhjuseks oli puhtalt välimus, soovisin endale midagi muud. Samuti olid nendel peal ka Dunlopi lamellid ning võrreldes vanal autol all olnud 15" Goodyear UltraGrip Extreme'dega, oli vahe ikka mäekõrgune. Kui keegi juhtub lugema, kes oskab soovitada, kust leiaksin kõige parema hinnaga Goodyear või Nokiani naaste, võite julgelt teada anda.

Mustamäel on mind täitsa võimalik näha. Tallinna vahel liiklen ;)

Õlikulust rääkides, siis seda olengi unustanud siin mainida. Võtab tõesti palju. Kuna mina proovin hooldusi teha ca 15k km järel, siis saan sõita nii, et vahepeal ei pea juurde valama õli. Enne hiljuti tehtud hooldust(ca 16k km viimasest hooldusest) kontrollisin auto kompust ning näitas ca 10-15% silma järgi ehk suht otsas. Mulle meeldib vahepeal muidugi lõõrid puhtaks ka lasta. Aga see pidigi olema nende mootorite iseära. Isal on 2011. aasta Skoda Superb 1.8TSI mootoriga, millel kw täpselt sama palju ja üldse arvan, et suht sama ülesehitusega mootor. Tema käib hoolduses tehase poolt ettenähtud intervallidega ning on pidanud käima vahepeal hoolduses õli juurde lisamas, kuna auto on kisama hakanud. Sealt öeldi ka, et see ongi selle mootori iseärasus.

Samuti sai ebayst tellitud kroom sumpaotsad ning uued udutulede võred, millel kroomrõngas. Praegustes udutulede võredes on augud sees algusest saadik ning vajasid vahetamist nii ehk naa. Arvan, et sobib hästi. Vähemalt enda peas tundub sobivat:cool: Millalgi vist plaan proovida ka kroomist peeglikatteid ja siis peaks saama päris hea juba :)

Mikk

kuzmits
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat alltrack 2,0 TDI 130KW 4 MOTION

postitati 23.09.13 12:19 Tsiteeri

1,8 TSi on 1:1 sama kõigil vw grupi autodel. Nüüd kõige uuematel audidel on ainult see erinevus, et see on 125 kw. 118 asemel.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 38.2% - SQL: 61.8%]