| Lehekülgi: 1 2 |
jormaP999
huviline
Registreerunud 19.09.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.12.12 12:23
|
|
|
Audi A4 B5 immo probleem
Tere.
Autoks on Audi A4 B5´95. aasta. Manuaal, sedaan kere ja 1,8(92kw) mootor.
Probleem siis klassikaline. Nimelt tehasepoolt paigaltatud immo ei tule enam maha. Üks võimalus mis mulle pakuti on immo ploki sisu asendada, aga
kuna see maksab oma 80-100 Euro ringi, siis mõtlesin uurida, kas keegi ehk oskab hüva nõua anda või on ise kokku puutunud kogu süsteemi vahetusega?
Ehk siis küsimus olekski, kas immo süsteem toimib üldse, kui võtta uus immo plokk, süütelukk ning võti ( näiteks mõne lammutatud auto pealt) ja
asendada see praegu, peal oleva, mittetöötava süsteemiga?
Kui keegi oskab nõua anda, siis oleks väga tänulik, sest see akult klemmi maha kiskumine jne.. on maru tülikas töö ikka ning ega see vist kaua ei
toimi ka.
Jorma
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
|
postitati 23.12.12 12:31
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: jormaP999
Tere.
Autoks on Audi A4 B5´95. aasta. Manuaal, sedaan kere ja 1,8(92kw) mootor.
Probleem siis klassikaline. Nimelt tehasepoolt paigaltatud immo ei tule enam maha. Üks võimalus mis mulle pakuti on immo ploki sisu asendada, aga
kuna see maksab oma 80-100 Euro ringi, siis mõtlesin uurida, kas keegi ehk oskab hüva nõua anda või on ise kokku puutunud kogu süsteemi vahetusega?
Ehk siis küsimus olekski, kas immo süsteem toimib üldse, kui võtta uus immo plokk, süütelukk ning võti ( näiteks mõne lammutatud auto pealt) ja
asendada see praegu, peal oleva, mittetöötava süsteemiga?
Kui keegi oskab nõua anda, siis oleks väga tänulik, sest see akult klemmi maha kiskumine jne.. on maru tülikas töö ikka ning ega see vist kaua ei
toimi ka.
Jorma |
Ei toimi. Mootoriaju pead ka vahetama. Sul on veel selle eraldi immo plokiga mitte kelladeplokis? Mis viga on muidu?
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 23.12.12 12:51
|
|
|
Olen korduvalt teinud sellistele autodele immo adaptsiooni ja vead tuleb ka kustudada mootori ja immo alt. Kas immo tuli vigub, kui süüde sees?
|
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27,
VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
|
postitati 23.12.12 12:52
|
|
|
Kui käivitub vaid hetkeks ja sureb kohe välja, ajus viga sees, et signaal nõrk? Siis kergesti korda tehtav.
|
Vorsprung durch Technik
|
|
|
|
|
jormaP999
huviline
Registreerunud 19.09.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.12.12 13:58
|
|
|
Seda ma kahjuks ei oska öelda, kas on eraldi plokiga või siis kellade plokis sees. Homme võtan autot natuke lahti ja siis selgub see, annan kohe
teada.
Aga probleem jah selline, et süüdet sisse keerates, hakkab n.ö. "auto ja võti" tuli vilkuma ning edasi läheb käima nagu peab, 1-2 sekundit hiljem
suretab mootori välja. Kust see jama alguse sai, seda ei oska öelda, mingit suuremat põrutust või võtme maha kukkumist pole ka nagu olnud. Lihtsalt
peale tankimist enam ei jäänud tööle. Praegu siis saangi sõidud tehtud nii ,et kapott lahti, aku klemm maha paariks minutiks, uuesti peale tagasi ja
siis laseb käima panna ilusti. Nigu süüde korraks välja keerata, tuleb uuesti kogu jama ette võtta.
Kui see asendus mõte ei tööta, siis ehk on kellegil miskit välja pakkuda, kuidas see jama korda saada või üldse pealt ära võtta?
|
|
|
|
T_
huviline
Registreerunud 23.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 4-mo
|
|
postitati 23.12.12 14:05
|
|
|
Praegu siis saangi sõidud tehtud nii ,et kapott lahti, aku klemm maha paariks minutiks, uuesti peale tagasi ja siis laseb käima panna ilusti. Nigu
süüde korraks välja keerata, tuleb uuesti kogu jama ette võtta.
Kui see asendus mõte ei tööta, siis ehk on kellegil miskit välja pakkuda, kuidas see jama korda saada või üldse pealt ära võtta?
|
Kui nii käivitub, ei ole sul vaja midagi lammutada. Kaabliga immo adaption ja korras.
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
|
postitati 24.12.12 09:37
|
|
|
Adaptatsioon aitab ajutiselt/hetkeks. Jootekolb kätte, pool tundi tööd ja sõidab muretult veel 10a.
|
|
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 24.12.12 10:04
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Fugitive
Adaptatsioon aitab ajutiselt/hetkeks. Jootekolb kätte, pool tundi tööd ja sõidab muretult veel 10a. |
Mina olen samuti kõik ülejootmise teel korda saanud, väga harva adaptsiooni lisaks vaja läinud. Igaks juhuks on mul ka emulaator varuks aga seda pole
veel vaja läinud.
|
|
|
|
|
|
jormaP999
huviline
Registreerunud 19.09.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.12.12 12:37
|
|
|
Selged pildid. Käin siis esmalt jootekolbiga üle, kui see ei peaks toimima, siis teen adaptsiooni ära ning kui see ka ei aita...eks siis näis mis
edasi, anna kindlasti teada teemas.
Igaljuhul tänud mehed asjalike ja heada nõuannete eest !
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
|
postitati 24.12.12 12:41
|
|
|
Sa ikka tead mida tuleks üle joota?
|
|
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.12.12 23:10
|
|
|
Kui on se vana immoplokiga süsteem siis need unustavad vahest mootoriaju ära ja seal ei aita mu kui uus plokk. Mingid kondekad pidid seal mahutavuse
kaotama ja siis mõni käivitushetk madalama akupingega unustab mootoriaju ära. Adaptsioon sellisel juhul üle paari nädala ei taha kesta. Jootmine aitab
kui on nõrga võtmesignaali viga ja on need pressitavad pinnid juhtmeotsas. Ma ei saa aru kuidas need uuenagi normaalselt toimida saavad.
|
|
|
|
T_
huviline
Registreerunud 23.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat B8 4-mo
|
|
postitati 27.12.12 18:25
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Mingid kondekad pidid seal mahutavuse kaotama ja siis mõni käivitushetk madalama akupingega unustab mootoriaju ära. Adaptsioon sellisel juhul üle
paari nädala ei taha kesta. |
Minul tekitas ka probleemi vana aku,mis külmaga otsad andis.Peale adaptsiooni ja aku vahetust pole õnneks ~2a probleeme olnud.
|
|
|
|
jormaP999
huviline
Registreerunud 19.09.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.01.13 12:46
|
|
|
Noniii, kuna vahepeal tagumised amordid andsid otsad, siis sai need kõigepealt ette võetud ja nüüd hakkan immo jamaga tegelema jälle.
Kuna jootmise ja üldse selle elektroonika asjaga olen minimaalselt kokku puutunud, siis ehk oskab keegi öelda, mis täpsemalt tuleks üle joota? Ma
saan aru, et immo rõnga klemmid ( see must rõngas, mis on süüteluku ümber), kuid küsimus oleks selles, kas ja mida tuleks üle joota plaadilt, mis immo
ploki sees?
Lisaks küsiks üle, kas adaptsioon tuleb ka teha veel peale jootmist või hakkab immo tööle kohe, kui jootmis tööd tehtud( juhul, kui asi on kehvas
ühenduses).
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
|
postitati 04.01.13 13:55
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: T_
| Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Mingid kondekad pidid seal mahutavuse kaotama ja siis mõni käivitushetk madalama akupingega unustab mootoriaju ära. Adaptsioon sellisel juhul üle
paari nädala ei taha kesta. |
Minul tekitas ka probleemi vana aku,mis külmaga otsad andis.Peale adaptsiooni ja aku vahetust pole õnneks ~2a probleeme olnud. |
Samad sõnad minu poolt, keegi pole tagasi tulnud sama murega. Mina arvan, et kui aku korras ja paari nädalaga probleem kordub, siis alles tasub
lammutama hakata. Kehva aku (ühendused) on väga paljude jamade tekitaja.
|
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured, läbisõit jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + alati uusim tarkvara ja 19a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2026-27,
VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
|
jormaP999
huviline
Registreerunud 19.09.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.01.13 17:49
|
|
|
Tere jälle.
Sai käidid siis autoelektriku juures, kes viskas juhtme taha, kuid sellega asja korda/ töötama ei saanud. Nimelt oli probleem siis selles, et ei
saanud võtmega kuidagi ühendust ning ei leidnuki võtit. Mis masinatega ta seda otsis, ei oska täpselt öelda, kuid oma 3 aparaati käis läbi ja lõpuks
läpakaga ka, kuid mitte midagi. Siit ka siis järeldan ,et probleem nähtavasit ikkagi võtme lugejas ( immo rõngas, süüteluku ümber). Täna siis võtsin
selle lahti ja puhastasin/jootsin klemmid üle, kuid tulemust ikka polnud. Nüüd siis tekkis mõte, et kui osta mõne muu Audi A4 peal olnud immo rõnga,
ning ühendada see praeguse immo juhtmetega, kas siis peaks asi töötama? (...juhul kui on lugejas ikkagi probleem). Iseenesest see lugaja vist edastab
ainult võtme koodi plokile, et seal ei tohiks vahet nagu olla, aga igaks juhuk küsiks targematelt üle.
Parimat,
Jorma
|
|
|
|
Erksolen
huviline
Registreerunud 19.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 1.8TQ
|
|
postitati 19.01.13 17:52
|
|
|
Tere jälle.
Sai käidid siis autoelektriku juures, kes viskas juhtme taha, kuid sellega asja korda/ töötama ei saanud. Nimelt oli probleem siis selles, et ei
saanud võtmega kuidagi ühendust ning ei leidnuki võtit. Mis masinatega ta seda otsis, ei oska täpselt öelda, kuid oma 3 aparaati käis läbi ja lõpuks
läpakaga ka, kuid mitte midagi. Siit ka siis järeldan ,et probleem nähtavasit ikkagi võtme lugejas ( immo rõngas, süüteluku ümber). Täna siis võtsin
selle lahti ja puhastasin/jootsin klemmid üle, kuid tulemust ikka polnud. Nüüd siis tekkis mõte, et kui osta mõne muu Audi A4 peal olnud immo rõnga,
ning ühendada see praeguse immo juhtmetega, kas siis peaks asi töötama? (...juhul kui on lugejas ikkagi probleem). Iseenesest see lugaja vist edastab
ainult võtme koodi plokile, et seal ei tohiks vahet nagu olla, aga igaks juhuk küsiks targematelt üle.
Parimat,
Jorma |
Mitte, et ma maha teeksin kedagi aga äkki polnud piisavalt osav/pädev elektrik?
Tasuks võibolla esindusse pöörduda, nemad teavad täpselt, mida teha. Tuleb odavam kui hakkata huupi juppe vahetama.
Tervitades, Erks.
|
|
|
|
jormaP999
huviline
Registreerunud 19.09.12
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.01.13 18:37
|
|
|
Käisin ka esinduses ( Tartus oli see vist Aasta auto, ühesõnaga seal ARK-i juures) võtme koodi küsimas mingi aeg. Nii vanadele autodele seda polnud
võimalik anda ja siis tuli jutuks ka seal korda tegemine... noh... kuna hinna juttudest käis läbi, et kuni 300 Eur. võib minna, siis väga ei taha
sinna viia, sest see oma veerand auto väärtust. Aga autoelektriku juures käisin Tartus, Tähe tänava alguses ( garaa˛ides), tundus küll siuke asjalik
vend olevat ja rääkis, et ennegi A4 selliste probleemidega kokku puutunud.
|
|
|
|
Erksolen
huviline
Registreerunud 19.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 1.8TQ
|
|
postitati 19.01.13 18:42
|
|
|
Ma ei taha sind solvata aga see on käidud rada ja miski pärast ei ole koonerdamine mõne kohpeal siiski veel kokkuhoid. Esindus annab tööle vast ka
garantii .
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 19.01.13 18:54
|
|
|
Käisin ka esinduses ( Tartus oli see vist Aasta auto, ühesõnaga seal ARK-i juures) võtme koodi küsimas mingi aeg. Nii vanadele autodele seda polnud
võimalik anda ja siis tuli jutuks ka seal korda tegemine... noh... kuna hinna juttudest käis läbi, et kuni 300 Eur. võib minna, siis väga ei taha
sinna viia, sest see oma veerand auto väärtust. Aga autoelektriku juures käisin Tartus, Tähe tänava alguses ( garaa˛ides), tundus küll siuke asjalik
vend olevat ja rääkis, et ennegi A4 selliste probleemidega kokku puutunud. |
Tallinna kandis saaksin aidata aga Tartus mine DiaLab´i poiste juurde.
|
|
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
|
postitati 21.01.13 15:57
|
|
|
Kui ma soovin audi a4 b5-l immot adapteerida, siis mis mis väärtusi jne ma kasutama pean?
|
|
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.01.13 17:03
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Kui ma soovin audi a4 b5-l immot adapteerida, siis mis mis väärtusi jne ma kasutama pean? |
17kombi, adaption, 0, test, save
või
25 immo, adaption, 0, test, save
|
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
|
postitati 21.01.13 18:11
|
|
|
Tõenäoliselt räägin veidi küll teemast mööda, aga siiski suhteliselt huvitav minu arust...
AAH mootoriga a4 käivitub ja sõidab probleemita näiteks sama motoga ajuga Audi 80 pealt... Ilma, et immo midagi takistada suudaks.
St teatud varjantidel tehase immo ei paku just erilist turvalisust, eriti, kuna a4 aju on ka väga kiirelt kapoti alt vahetatav...
1,8-le "vanakooli" aju vist küll ei eksisteeri...
Kas Sul on autole ainult 1 võti? St, kui rohkem, siis kas teist võtit proovisid? Mul oli kunagi võtme probleem...
|
Kokku rohkem, kui 1100 hobust
|
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
postitati 21.01.13 18:16
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: quattromees
Tõenäoliselt räägin veidi küll teemast mööda, aga siiski suhteliselt huvitav minu arust...
AAH mootoriga a4 käivitub ja sõidab probleemita näiteks sama motoga ajuga Audi 80 pealt... Ilma, et immo midagi takistada suudaks.
|
Seda vast sellepärast, et tollel ajul pole immot sees ja vanemate ajudega pidigi sellevörra lihtsam olema, selle piskuse info sain kunagi Speedster
Hanneselt.
|
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
|
postitati 21.01.13 18:17
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
|
Seda vast sellepärast, et tollel ajul pole immot sees ja vanemate ajudega pidigi sellevörra lihtsam olema, selle piskuse info sain kunagi Speedster
Hanneselt. |
Täpselt. Aga tehase poolne möödalaskmine auto ärandatavuse koha pealt minu arust.
|
Kokku rohkem, kui 1100 hobust
|
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.01.13 18:20
|
|
|
St teatud varjantidel tehase immo ei paku just erilist turvalisust, eriti, kuna a4 aju on ka väga kiirelt kapoti alt vahetatav...
1,8-le "vanakooli" aju vist küll ei eksisteeri...
Kas Sul on autole ainult 1 võti? St, kui rohkem, siis kas teist võtit proovisid? Mul oli kunagi võtme probleem... |
Sellepärast ongi ajudel ümber metallist raam murdepea poltidega, et varast natuke pidurdada. Aga noh tänapäeval pane junn OBD pistikusse ja sõida.
|
|
|
|
| Lehekülgi: 1 2 |
|