Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Saime varga kätte!(Pirita kandi rahvale eriti) (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2054)
karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.04 21:45 Tsiteeri
Saime varga kätte!(Pirita kandi rahvale eriti)

Mõte miks seda postitust teen on pigem hoiatav eriti aktiivsete varaste eest praegusel ajal Pirita kandis. Kõigepealt sellest et minu majja on 2 nädala jookul juba teist korda üritatud sisse tungida ja seda siis kui kõik kodus on(2 korda varem on garaazis käidud). Kokku on minu teada ühe kuu jooksul kodukandis vähemalt 6 majas käidud. Tegemist selliste võtan-mis-kätte-kotti-mahub narkaritest varastega.

Ok aga nüüd tänasest sündmusest. Olen tööl(Pirita tuletõrje) ja lugu juhtus ca 4-5h tundi tagasi siin samas. Meie hoone paikneb eramute vahel ja on eraldatud aia-planguga.
Üks töökaaslane hüppab tuppa ja hüüab mulle et mingi sell on redeliga naabri aiale roninud ja passib mu autot. Rebisin kärmesti tossud jalga ja kappasin asja uurima: Selleks ajaks oli vend kadunud aga jäime passima teisekorruse aknast naabri aeda. Naabri majas tuli põles ja vend tuli tagasi ja hakkas lumepallidega akent loopima ja tiirutas ümber maja, sättis redelit meie vahelisele aiale. Nii vahelduva eduga kestis see ca 10min. Ootasime et ta roniks meie hoovi siis oleks kergem püüda. Seda ei juhtunud, läksime vaikselt aia taha passima millal jälle ilmub. Korrga nägi vend maja ees vist liikumist ja jooksis aia taha ja püüdis redelit kasutades läbi meie hoovi põgeneda. Kujutage selle venna nägu kui märkas vastu vaatamas 6 korralikus mehemõõdus tuletõrjujat:D Seisis siis seal mingi 4-5 sek suu lahti ja siis pani putku. Mina ja teine mees üle aia ja järgi. Saime veel enne väravat kätte ja siis ta natuke komistas:) Taskutest ja seljakotis pudenesid nuga, kang ja kruvikeeraja oli käes.See hetk sõitis ka perenaine maja ette ja temagi nägu oli selline et... Igaljuhul hakkasid raisal siis "krambid" jms:) ja kiunus ka sea moodi et teen maja ukse korda ja olge mehed laske minna. Karjus ka et me olla hullemad kui politseinikud:)
Egas midagi, kutsusime politsei kohale ja andsime kenasti üle. Uks oli lõhutud ja perenaine jäi avaldust kirjutama.Ma mõtlesin enne et see "komistamine" on rohkem legend kui tegelikus aga siis kui see jobu hakkas politseile kaebama et me olla vägivallatsenud küsis politsei: "Mis,mis?...ah kukkusid jah?":D

Kui huvi on võin ka sellest vennast siia paar pilti üles visata kui seda moded pahaks ei pane...

Igaljuhul hoidke oma kinnis- ja vallasvaral silm peal, eriti siit kandi rahvas!!!

PS Tänud ka AudiTeami lähisugulasele kes märkas ja hoiatas:)

OOOO
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 23.12.04 22:00 Tsiteeri

Tublid poisid,kümme tugrikut teile:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
drizzle
huviline

Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad C5 TDI

postitati 23.12.04 23:53 Tsiteeri

Tore, üks pätt täna ööseks jälle vähem :P

Iga kord, kui välja suitsema lähen on tunne, et kas komistan ukse peal kellelegi otsa või on auto läind või minemas. Vastik tunne igatahes, kuigi peaks nagu turvalisem linnaosa olema, kui mõned teised.

Politseikroonika näitas ükspäev audit, millesse minu eelmise elukoha maja ees sisse murti. Samuti päris paha tunne oli. See oleks võinud olla ju minu auto..

Polegi turvaliselt enam elada võimalik kuskil :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.04 00:00 Tsiteeri

No minulgi on seoses kõige selle jamaga 2 nädalat unetuid öid olnud. Võibolla saan nüüd jõulede ajalgi natuke rahulikumlt magada:)

OOOO
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 24.12.04 02:10 Tsiteeri

my respect :)

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
teints
huviline

Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A80 Avant 2,3

postitati 24.12.04 05:56 Tsiteeri

Hea et nii läks, aga keegi vist eriti selle peale ei mõtle, et see varas võib sulle endale ohtlik olla. Mul sõber kunagi ka jooksis järgi, kuni ühe nurga taga tüüp teda ennast passima jäi ja mu sõpra relvaga sihtis. Peale seda juhust pole ta enam nii tormakas ;).

Muidu tore, et "naabrivalveks" kutsutav asi toimib ja inimesed silmi lahti hoiavad. On ju siinmail teada pohhuism teiste inimeste ja nende vara suhtes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 24.12.04 06:15 Tsiteeri

igaljuhul tasub neid püüda,meil siin põlvamail on üks kaunis eriskummaline varguse liik pead tõstmas mis siiski ajab vihale.Nimelt vanarauavargad ja ühe sellise sain minagi kätte ja peale mõningaid "kukkumisi" läks mu peale valda kaebama.krt. nüüd eiteagi mis tehakse.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 24.12.04 08:30 Tsiteeri

tublid, saite pätil jõulud ära rikkuda:D

Häid pühi pirita meestele järvamaa pritsumeestelt...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.04 08:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja audifan
tublid, saite pätil jõulud ära rikkuda:D

Häid pühi pirita meestele järvamaa pritsumeestelt...

Häid pühi teilegi sinna ja kõikidele teistele klubilistele ka rahulikke pühi!

OOOO
karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.04 09:12 Tsiteeri

Pildid:

Pätil olid korraga kõik maailma haigused kallal ja korra jõudis ka ära surra:)
http://www.hot.ee/karla77/P1010013.JPG

ja pilte ka arsenalist ja põgenemisteest
http://www.hot.ee/karla77/P1010012.JPG
http://www.hot.ee/karla77/P1010016.JPG

OOOO
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.04 09:24 Tsiteeri

ka4la:D

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 24.12.04 09:24 Tsiteeri

Esimene pilt on üle kõige :D "Ärge tehke, ma enam ausõna ei tee" Kõige nukram on see, et kaak varsti tänavatel tagasi.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 24.12.04 09:27 Tsiteeri

totsna tegelt läksite ise suicu norima :P

Häid Pühi!

karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.04 10:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja ICE
Esimene pilt on üle kõige :D "Ärge tehke, ma enam ausõna ei tee" Kõige nukram on see, et kaak varsti tänavatel tagasi.

See on kurb jah, uurija käis ka pärast ja ütles- kui jopski hakkab sellist juttu rääkima et ta läks ainult ust lõhkuma siis on juba raskem midagi rohkem süüks panna...

OOOO
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 24.12.04 10:27 Tsiteeri

hehehheheee

hea töö klubilised :)

hea saak

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 35.2% - SQL: 64.8%]