Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas siin oleks huvilisi Master Nordic 2 195/65 15" naelavalmidusega rehvide vastu? (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 3024)
Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado

postitati 01.12.12 20:29 Tsiteeri
Kas siin oleks huvilisi Master Nordic 2 195/65 15" naelavalmidusega rehvide vastu?

Miks seda küsin? Nordic 2 mustriga rehvid on reaalselt tootmisest maas. Samas jaanuaris tehakse mingi ports rehve autospordiga tegelevatele kodanikele. Ise tellin ka ühe jooksu naelavalmidusega rehve, kuhu tambin sisse paketiauto naelad. Olen sellist kompotti kasutanud juba pikki aastaid ja olen väga rahul. Kui on soovijaid, siis võib privas sellest teada anda.

Vihane-Tihane

BLOW-JOB is better then NO JOB
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 01.12.12 20:35 Tsiteeri

Oleks vägagi huvitatud. Väga hea pidamisega rehvid minuarust ja äärmiselt tobe, et ainult mürataseme pärast tootmisest maha võeti.
Naelutamine üldiselt päris kallis... Kas majanduslikult ära tasub?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.12 20:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raika42
Oleks vägagi huvitatud. Väga hea pidamisega rehvid minuarust ja äärmiselt tobe, et ainult mürataseme pärast tootmisest maha võeti.
Naelutamine üldiselt päris kallis... Kas majanduslikult ära tasub?

Majanduslikult või mitte aga kui seda teen ise, siis tean, et liim on korralikult all. Minu jaoks on tähtis, et nael maksimaalse nakke saaks rehviga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 02.12.12 14:36 Tsiteeri

Miks mitte Vallai või Collins kui just protti ja selle mustriga? Collinsi tavanaast sellel mustril on paketinaastust küll väiksem, aga tugev kui kurat ja väga kõvasti rehvist väljas. Vallai puhul vist selles mõõdus H2te pole, aga 205 55 16 lamell ja pakett sisse oleks isegi konkreetsem kui pontsakas 15 tolli. Klubis just keegi müüs sellist vallaid peaaegu tasuta tutikad kaks jooksu.

Hea auto on palju autosid...
Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.12 09:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Miks mitte Vallai või Collins kui just protti ja selle mustriga? Collinsi tavanaast sellel mustril on paketinaastust küll väiksem, aga tugev kui kurat ja väga kõvasti rehvist väljas. Vallai puhul vist selles mõõdus H2te pole, aga 205 55 16 lamell ja pakett sisse oleks isegi konkreetsem kui pontsakas 15 tolli. Klubis just keegi müüs sellist vallaid peaaegu tasuta tutikad kaks jooksu.

Njahh...aga tõesti miks mitte. Arvan, et need ei jää sugugi alla Masterile. Samas jäärajal ei kasutata millegi pärast neid eriti. Ma ei ole kindel, kas kummi segu on neil samaväärne, kui Masterite omadel ehk siis Nokia? Hetkel lihtsalt hõikasin välja teema neile, kes on tõsiselt Masteri 195/65 15" rehvidest huvitatud. Jae-ja hulgikaubandusest neid lihtsalt ei saa enam.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 03.12.12 10:13 Tsiteeri

Kas need on ainult selles mõõdus saadaval? 16" pole? Mulle 15" velg enam alla. Praegu puuduks võimalus ka osta kohe, kuid huvitab siiski.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.12 11:28 Tsiteeri

Ma vallai 205 55 16 kohta ütlen ainult häid sõnu ja masteri omasid kasutan tiba teises mõõdus 195 55 15, aga b3 all. Ma ei ütleks, et üks või teine parem või halvem oleks, pidamist on neil kõigil täiesti haiglaselt palju, vahet pole mis tingimustes võrreldes igasugu veidrate lääne supertestivõitjatega, millel pole naastu rehvi sees ollagi. Sai sel talvel ühele autopargi 4motion passatile testiks Collinsi 195 65 15 alla ja no sama teema - nagu seina taga kinni. Mõttetu 1,8 hingeldav mootor kapoti all ei käi isegi rehvi pidamisest parimal tahtmisel üle, puhast jääd pole veel proovinud. Müra on muidugi collinsil tänavasõidul ja asfaldil suht haiglane võrreldes vallai või masteriga :). Aga mina panen selle pigem passati kereisolatsiooni kehvuse arvele. Aga jah, need minu mõtted ja katsetused. Pakinaast on teema omaette ja sõltub sellest, mida sa lamellina lihtsalt kätte saad. Kokkuvõttes, jäärajal lammutamiseks ma paremaid asju küll tahta ei oskaks.

Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.12 11:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Kas need on ainult selles mõõdus saadaval? 16" pole? Mulle 15" velg enam alla. Praegu puuduks võimalus ka osta kohe, kuid huvitab siiski.

Kui ma hästi mäletan, siis Master veel 16" talvekaid ei pakkunud, kui Nordic 2 muster neil tootmisesse tuli. Täna pakutakse juba 16-18" ka aga ei toodeta Nordic 2-na ehk siis tulevad Nordic 3 ja 4 mustriga.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.12 11:58 Tsiteeri

Mul on masteri nordic 4 rehvidega nii kehvad kogemused, et EI IIAL! Ostsin masina koos nendega, esimesel talvel lahkus 2 rehvi. Mõtlesin, et mis seal ikka ju siis oli kehv värk. Sai lolli peaga soetatud uued samas mõõdus nordic 4'd 2tk, et ehk saab rahus sõita. Järgmisel talvel lahkus üks uus ja veel üks vana. Vot siis oli selge, et KURADILE :). Ma olin ülimalt pessimistlikult häälestatud, kui odavale masinale oli vaja 195 55 15 mõõdus rehvi H2 mustriga ja tuli välja, et ainus, kes selle kirjaga asja tootis oli Master. Peale kahte talve on minu arvamus totaalselt paranenud Masteri puhul vähemalt H2 osas :).
Miks selliseid rehve üldse kasutan on suht lihtne. Masinad saavad vähemal või rohkemal määral kõik ekstreemi ja tunduvalt odavam on üksik lahkunud rehv lihtsalt tutika vastu välja vahetada.

Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.12 12:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Ma vallai 205 55 16 kohta ütlen ainult häid sõnu ja masteri omasid kasutan tiba teises mõõdus 195 55 15, aga b3 all. Ma ei ütleks, et üks või teine parem või halvem oleks, pidamist on neil kõigil täiesti haiglaselt palju, vahet pole mis tingimustes võrreldes igasugu veidrate lääne supertestivõitjatega, millel pole naastu rehvi sees ollagi. Sai sel talvel ühele autopargi 4motion passatile testiks Collinsi 195 65 15 alla ja no sama teema - nagu seina taga kinni. Mõttetu 1,8 hingeldav mootor kapoti all ei käi isegi rehvi pidamisest parimal tahtmisel üle, puhast jääd pole veel proovinud. Müra on muidugi collinsil tänavasõidul ja asfaldil suht haiglane võrreldes vallai või masteriga :). Aga mina panen selle pigem passati kereisolatsiooni kehvuse arvele. Aga jah, need minu mõtted ja katsetused. Pakinaast on teema omaette ja sõltub sellest, mida sa lamellina lihtsalt kätte saad. Kokkuvõttes, jäärajal lammutamiseks ma paremaid asju küll tahta ei oskaks.

195/55 15" mõõdus rehve on täitsa võtta veel aga minu autole jääb profiil liiga madalaks. Auto niigi paras lowrider.
Vot jah....kahjuks endal analoogsete mustritega teiste firmade rehvide kohta kogemused puuduvad, mistõttu ma neid ka ei laida ega kiida. Mis puudutab lausjääpeal sõitmist, siis ikkagi suure töö tegija on paketiauto nael, mitte niivõrd rehv ise. See on vaid minu arvamus.
Rehvidest veel niipalju, et tõsisemad jäärajahundid kasutavad võistlustel -5 ja kõrgema temperatuuri puhul Master Nordic 2-te ning -5 ja madalamate temp. puhul juba Continental Ice Contact rehve.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.0% - SQL: 63.0%]