Toomas15
huviline
Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C5
|
|
postitati 23.11.12 15:32
|
|
|
tagumised pidurituled hakkavad polema
Selline mure sagenenud viimase 3 nädalaga- tulen söidust koju ja mingi hetk avastan, et tagumised piduri tuled ja lisastopp pölevad.Vajutades
piduripedaali tuled kustuvad.See aitas esialgu, nüüd enam mitte ja olen pirnid välja keeranud, lisastopp kustub mingi aja pärrast ise. Esines ka söidu
ajal anomaalia kus kadus gaas ära ja gaasi lahti lastes ja uuesti surudes vedu taastus, kuid selle kadumise ajal olid taga süttinud piduri
tuled.Elektriku juurde plaan minna aga kellegil mingeid vihjed asjas !
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
|
postitati 23.11.12 15:34
|
|
|
Ilmselt piduritule lüliti otsad andnud.
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
|
postitati 23.11.12 15:38
|
|
|
Esimene asi, mille kontrollimisest mina alustaks oleks piduritulede lüliti piduripedaali all. Ja see et jõud ära kaob võib olla samuti sellest
tingitud (sest see lüliti annab signaali nagu pidurdaksid). Vähemalt minu B5-l kaob pidurdades mootoril jõud ära kui sidurit alla ei vajuta ja käik
sees on...
EDIT: selle pidurdamise all pean silmas seda, kui natuke varbaga pidurit vajutada, ilma et auto hoogu see pidurdama hakkaks.
EDIT: yanekk juba jõudis enne.
|
|
|
|
Toomas15
huviline
Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.11.12 15:42
|
|
|
Veel lisaks, et on pölema löönud armatuuris see kollane märk kus must kolmnurk ja nool teeb ringi ümber.Süütu sissekeeramisel ja uuesti käivitamisel
kadunud.
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.11.12 15:45
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Toomas15
Veel lisaks, et on pölema löönud armatuuris see kollane märk kus must kolmnurk ja nool teeb ringi ümber.Süütu sissekeeramisel ja uuesti käivitamisel
kadunud. |
Minuteada süüte sisse keeramisel lööb need tuled põlema vaid selleks, et kontrollida kas pirnid ikka põlevad, et kui probleemi pole, siis kustuvad
ära. Seega pakuks et pirn läbi.
EDIT: Lisaks veel, et tegemist peaks olema ESC (electronic stability control) tulega.
|
|
|
|
Toomas15
huviline
Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.11.12 15:53
|
|
|
Said valesti aru, siis kui mul see söidu ajal juhtus- vedu kadus ja pidurituled süttisid hakkas veidi hiljem ka söidu ajal see esp polema...tundub jah
et asi viitab piduripedaali lülitile..
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
|
postitati 23.11.12 16:01
|
|
|
Kas masin automaat kastiga?
|
|
|
|
Toomas15
huviline
Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.11.12 16:02
|
|
|
Ei manual 2,4.
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.11.12 16:03
|
|
|
Äkki on see stabiilsus kontroll ehitatud piduritele (pidurdab vastavalt rattaid, et autot otse hoida) ja kuna pedaali all lüliti annab ajule märku, et
pidurdad koguaeg, siis see ESC/ESP ei saa oma tööd teha ja sellest võibolla ka see tuli koguaeg põleb.
Äärmiselt ebameeldiv ja ka ohtlik on sõita auto taga millel pidurituled kas põlevad koguaeg või süttivad suvalisel hetkel (kui juht hoopis võibolla
isegi kiirendab ja ei puudutagi piduripedaali). Seega kiiremas korras see lüliti vahetada lasta kui ei taha, et keegi enda autot su auto tagaosale
lähemalt tutvustab.
|
|
|
|
Toomas15
huviline
Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.11.12 16:10
|
|
|
Ma olen sinuga täitsa päri...ennast ka häirib....nyyd vähemasti pahalane väljaselgitatud. Tänud !
|
|
|
|