Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi A4 1.8T - 1996 - intzz- (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 5392)
intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T

postitati 17.11.12 14:47 Tsiteeri
Audi A4 1.8T - 1996 - intzz-

Tere!

Pikka aega sai omale uut autot otsitud, kui minu eelmine auto, milleks oli Grand Cherokee, müüdud sai. Kindel plaan oli saada mõne sakslase omanikuks. Silma jäi mitu 5. seeria bemmi, VW Passatit ning a4. Mõni tundus olevat väga hea variant, kuid miski minu sees ütles, et ma siiski nende seast midagi ei valiks.
Otsisin autot 13. oktoobrini, mil leidsingi lõpuks endale sobiva auto. Selleks osutus A4, mida liigutab edasi 1.8 liitrine turboga mootor. Masin on toodud Saksamaalt 2011. aastal.
Auto on väga reibas ja hea minekuga. Mootor on heas korras, töötab väga vaikselt ja mingeid lisahelisid pole, välja arvatud rihm, mille vilinat aeg-ajalt kuulda on, kuid see saab varsti vahetatud. Selle Audiga on lausa lust sõita, kui gaasi vajutada, läheb nägu vaikselt ikka naerule ja mis kõige tähtsam- auto on väga ökonoomne.
Kuid eks iga kasutatud auto ost on omamoodi risk. Sama ka sellega. Peale ostu tundus masin ujuvat ja esisillas käisid kolksud- uut esisilda oli vaja, sest too oli omadega täitsa läbi. Sild vahetatud ja asi korras, ainult kalla ja talla.
Kohe peale ostu sai ka salongi keemiline puhastus teha lastud. Algne nahksisu ostuplaan jäigi õnneks ainult plaaniks ja hele riidest sisu alles, sest peale keemilist tundus just see ideaalsena.
Talvel, kui lumi maas, üritan võimalikult vähe sellega sõita ja vaikselt nokitsema hakata, sest eks iga vana auto vajab mingil määral nokitsemist. Kevadeks otsin vaikselt 16-tolliseid valuvelgi ja tuuning-või lihtsalt ilma märgita iluvõre. Viimane on küsimärgi all veel, sellepärast et tahan auto võimalikult originaalipärasena säilitada, kuid samas oleks minu arvates just märgita iluvõre selleks kirsiks tordi peal.
Aga aitab jutust, mõni halvem pilt ka.

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/400/311/0100155577e4291.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/545395_493074380710912_1308488833_n.jpg
http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/400/311/0100155565529a9.jpg
http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/400/311/01001555758f282.jpg
http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/400/311/0100155581cf0f7.jpg
http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/400/311/0100155551aa3f6.jpg

Ootan siis teiepoolseid kommentaare ja kriitikat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 17.11.12 15:20 Tsiteeri

Vähe ilusama vaate eest annab, kui kaotada reg.nr. alus ja kleepida nr.märk stangele.
Tagumisega vöiks sama teha.
Ilusam vöre oleks FL-i oma, ilma märgita on vööras.
Kerge toonklaas ei teeks ka paha.
Kas mulle tundub, et on pildi viga vöi summuti otsad ongi nii väljas ja üks väheke köver, lisaks vöiks puhtaks nühkida.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.12 15:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Vähe ilusama vaate eest annab, kui kaotada reg.nr. alus ja kleepida nr.märk stangele.
Tagumisega vöiks sama teha.
Ilusam vöre oleks FL-i oma, ilma märgita on vööras.
Kerge toonklaas ei teeks ka paha.
Kas mulle tundub, et on pildi viga vöi summuti otsad ongi nii väljas ja üks väheke köver, lisaks vöiks puhtaks nühkida.

Tänud idee eest! Poleks ise selle peale tulnudki, et nr. alused ära kaotada.
Eks seda iluvõre asja veel vaatab.
Toonklaasidega on selline lugu, et minu arvates oleks isegi kenam ilma toonita, nii et arvatavasti neid ei tule, kuid kindel veel pole.
Summutitega on nii, et eks see pilt moonutab ka, aga tõepoolest on otsad kergelt väljas, kuid mitte nii palju kui pildilt tundub. Aga kõver pole kumbki summutiots.
Eks millagil tuleb uuesti pesu teha, aga nagu selliste ilmadega ikka, on auto kohe jälle must, sellepärast polegi praegu seda ära pesnud.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 17.11.12 15:51 Tsiteeri

Ilma aluseta näeb välja selline, iseasi, kui arusaadav on.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.12 15:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Ilma aluseta näeb välja selline, iseasi, kui arusaadav on.

Vahe on täitsa nähtav, jah.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 17.11.12 16:02 Tsiteeri

Mul ka pole esimest alust ning minu arust näeb parem välja.

http://gm.mainframe.no/pics/rs4/newpaint/DSC_5134_800.jpg

Kliki pildil, et suuremana näha.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Tambet.
huviline

Registreerunud 03.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.12 16:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj

Ütleme ausalt, et ega sinu autol erilist vahet pole, kuidas see number seal ees on, super hea näeb välja nii või naa ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.12 17:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Chips
Tsitaat:
Algselt postitas: prj

Ütleme ausalt, et ega sinu autol erilist vahet pole, kuidas see number seal ees on, super hea näeb välja nii või naa ;)

Chips, nõustun sinuga:)

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 17.11.12 17:46 Tsiteeri

Tänan, aga jäägem ikka teemaalgataja auto juurde :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
RandoV
huviline

Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: S4 B8

postitati 17.11.12 17:51 Tsiteeri

Tee oma ERR-st kah teema Dmitri:P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 17.11.12 18:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RandoV
Tee oma ERR-st kah teema Dmitri:P

Jube OT, see ju olemas ammu aga ......... eeldab ühte staatust, mida paljud ei pea vajalikuks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.12 19:08 Tsiteeri

Päris jutunurgakest siia ei soovi, nii et proovime ikka midagi selle auto kohta rääkida, millest see teema on ;)

RandoV
huviline

Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: S4 B8

postitati 17.11.12 19:20 Tsiteeri

Vabandan OT pärast, auto tundub muidu sile, 1.8 T ei ole ka paha valik, jõudu :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.12 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RandoV
Vabandan OT pärast, auto tundub muidu sile, 1.8 T ei ole ka paha valik, jõudu :)

Ei ole hullu :)
Autot otsides vaatasingi audidest ainult 1.8 ja 1.8t mootoritega isendeid ja üldsegi ei kahetse, et v6 mootori kasuks ei otsustanud.
Jõudu tarvis! :)

intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.12 14:50 Tsiteeri

Tervitus kaasfoorumlastele!

Pole pikka aega Audiklubi külastanud ja midagi teemasse kirjutanud. Oleks aeg jälle midagi kirjutada.
Autoga pole vahepeal midagi tehtud/juhtunud. Enne lume tulekut sai veel ringi sõidetud, kuid lume tulekuga jäi auto seisma, sest lamellid, mis hetkel all on, ei taha kohe üldse autot tee peal hoida.
Kui lumi maha sadas, seisis masin poolteist nädalat hoovis, kuid nüüdseks ootab kevadet juba soojas garaa˛is :)
Pean veel korra mainima, milline lust selle autoga sõita on/oli, kütust nagu ei tarbikski :D Viimast korda sai tangitud oktoobri keskel ja hetkel jäi Audi seisma paagiga, mis veel peaaegu pooltäis on.
Aga mis ma siin ikka jutustan, panen mõne lumisema pildi ka ;)

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/402/32/0100516231d3935.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/402/32/0100516235ce005.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/402/32/01005162392195b.jpg

Järjekordselt pean vabandama piltide halva kvaliteedi pärast.

Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 18.12.12 14:56 Tsiteeri

Välimusele annaks kõvasti ilu juurde mingi kobedam ja edevam velg kindlasti :)
Aga jõudu autoga, hea valik!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.12 15:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Helina
Välimusele annaks kõvasti ilu juurde mingi kobedam ja edevam velg kindlasti :)
Aga jõudu autoga, hea valik!

Seda kindlalt, kevadeks on plaan ilus velg alla osta. Võimalik on ka see, et järgmiseks talveks eraldi valud ostan, aga eks seda veel vaatab. :)
Väga meeldiv oleks, kui kevadeks sellised veljed alla saan:
http://www.autobonus.lt/foto/37/49170-audi-a4a6-0207.jpg

Jõudu läheb alati tarvis! :) Ja autos pole siiamaani pettuma pidanud, nii et paistab, et on hea valik(ptuiptuiptui). :)

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 18.12.12 16:00 Tsiteeri

Auto korralikult puhtaks pesta ja ära vahatada, vajadusel poleerida, kõige lihtsam asi mida teha aga effekt on kõige suurem (enne kui numbrialuseid hakkad eemaldama:D)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.12 18:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Auto korralikult puhtaks pesta ja ära vahatada, vajadusel poleerida, kõige lihtsam asi mida teha aga effekt on kõige suurem (enne kui numbrialuseid hakkad eemaldama:D)

Tõsi, eks kunagi peab asja kätte võtma ja hakkama vaikselt nokitsema, ainuke jama on see, et garaa˛, kus auto asub, ei ole päris mu kodu kõrval, ehk siis päris igal ajal masina kallal toimetada ei saa.

intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.13 19:56 Tsiteeri

Tervist! Pole jällegi pikkaaega siia midagi kirjutanud. Vahepeal on tekkinud müügimõtted, aga samas sooviks auto omale jätta ning seda väikestviisi täiendada. Arvatavasti jätan siiski auto omale, kuid sajaprotsendiliselt veel kindel pole.
Nüüd viimased nädal aega on auto liikumises olnud, sest isa müüs oma auto maha ja tal pole millegi muuga liigeda. Kui masinat talveunest enneaegselt äratada üritasin, ei tahtnud aparaat tühja aku tõttu käima minna. Aku laetud ning järgmisel päeval garaazi mindud, käivitus auto koheselt. Ainus jama, mistõttu ka rahakotti tühjendama pidin, oli ABS-i andur - see oli otsad andnud.
Ostetud said ka korralikud naastrehvid ning auto käis pesus, kus tolmukiht maha pesti.
Rääkides auto täiendamisest: Plaan on osta masinale S-i rool, uus eesmise käetoe laeka kaas, valuveljed ja täitsa võimalik, et tulevad ka fl-esituled ja nahksisu. Plaanid on plaanid, eks näis, kas need ka teostatud saan.
Mul on ka väike küsimus: Kas fl-esitulede sobitamiseks pean ka esitiibu lõikuma(olen kuskilt kuulnud)?
Lisan mõne pildi puhtast autost ka:

http://auto.motors24.ee/gfx/vehicles/test/2/8/2/1/8/3/0/634957756805440711_full.jpg

http://auto.motors24.ee/gfx/vehicles/test/2/8/2/1/8/3/0/634957756826271903_full.jpg

http://auto.motors24.ee/gfx/vehicles/test/2/8/2/1/8/3/0/634957756901776221_full.jpg

Erksolen
huviline

Registreerunud 19.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 1.8TQ

postitati 08.02.13 20:21 Tsiteeri

Esitiivad tuleb jah natukene ära moodida aga see on tühiasi, tulede juhtmestik tuleb ka ümber teha, selleks on olemas isegi Plug/play ühendatavad komplektid.

Muretuid kilomeetreid!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.13 20:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Erksolen
Esitiivad tuleb jah natukene ära moodida aga see on tühiasi, tulede juhtmestik tuleb ka ümber teha, selleks on olemas isegi Plug/play ühendatavad komplektid.

Muretuid kilomeetreid!

Suured tänud sulle!

janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.13 07:01 Tsiteeri

Suure kaarega küll teemast mööda, aga: Kuidas GC liikuda oli? Ikkagi ju nelivedu ja tükkmaad suurem.;)

intzz-
huviline

Registreerunud 12.09.12
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.13 18:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: janar103
Suure kaarega küll teemast mööda, aga: Kuidas GC liikuda oli? Ikkagi ju nelivedu ja tükkmaad suurem.;)

Ma ei hakka siin keerutamagi ja ütlen kohe, et oli ikka tükkmaad mugavam ja mõnusam kui audi, auke lugema ei pidanud :D Aga eks sellel mugavusel oli ka oma hind ja kütusekulu oli vähemalt 2 korda suurem. Audiga kohanemine võttis küll aega, aga ütlen täiesti ausalt, et Audiga olen hetkel ropult rahul. Ainuke, millest vahel puudust tunnen, on nelikvedu. Aga see, et autot kunagi tankima ka peab, on ikka vahel ära ununenud Audiga liigeldes :D

janar103
huviline

Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.13 07:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: intzz-
Tsitaat:
Algselt postitas: janar103

Ma ei hakka siin keerutamagi ja ütlen kohe, et oli ikka tükkmaad mugavam ja mõnusam kui audi, auke lugema ei pidanud :D Aga eks sellel mugavusel oli ka oma hind ja kütusekulu oli vähemalt 2 korda suurem. Audiga kohanemine võttis küll aega, aga ütlen täiesti ausalt, et Audiga olen hetkel ropult rahul. Ainuke, millest vahel puudust tunnen, on nelikvedu. Aga see, et autot kunagi tankima ka peab, on ikka vahel ära ununenud Audiga liigeldes :D

Midagi sellist ma arvasingi ;)
Edu Audiga!

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.8% - SQL: 66.2%]