at60
huviline
Registreerunud 19.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 avant quattro
|
postitati 28.10.12 13:01
|
|
|
Remondikohad Võrumaal
Ees seisab elukohavahetus ja otsin nüüd töökoda/remondimeest Võrumaal kelle jutule edaspidi oma Audi muredega minna.Otsing ei andnud küll midagi
tarka.Vast Võrumaa audiomanikud oskavad soovitada kedagi. Asukohalt oleks parim Võru-Haanja-Vastseliina kant ja tunnihinnast tähtsamgi korralik töö ja
sõnapidaja mees
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 28.10.12 13:05
|
|
|
Vanemate autodega Puigal saadakse autod ilusti korda. Linnas küll miskit ei oska soovitada, käin ise Tarts- i juures Tartus, kui miskit keerukamat
teha.
|
|
|
Uhm
huviline
Registreerunud 05.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia Combi 1.2TSI - 15
|
postitati 28.10.12 14:34
|
|
|
Ise olen ka lasknud Tartus enamus mured lahendada ja ilmselt teen seda ka edaspidi.
Võrus on minu Audit remontinud Lemre Auto (plokikaane remont, tagaamortide/vedrude vahetus) aga seal on kahtlane suhtumine. Kellaaegadest ei teata
midagi, võid aja kokku leppida aga kohale minnes avastad, et enne paari tundi löögile ei saa. Vahepeal on vastupidi, lähed lambist kohale ja saad kohe
löögile, seda loomulikult kellegi teise asemel. Hind üsna soodne ja remontida eelistavad audisid ja volkse. Töö lõpptulemusega olen üldjuhul rahule
jäänud. Garantii on niikaua kuni tagatuled paistavad.
Oma eelmise auto (Fordi) rihmavahetused lasin teha Kaguautos, kellaaegu tunnevad ja tööd said ka tehtud. Airbagi vea leidmisel (Audi) jäid hätta ning
andsid vale diagnoosi. Tartu DIA tegi airbagi korda ja Kaguauto andis raha tagasi.
Silladetailide vahetust ja sillastendi (Fordil)lasin korra teha Vesivärav Oü-l, töö tegid ära aga rooli otseks ei pannud. Helistasin neile ning pandi
otseks.
Kui päris aus olla, siis ma ei tea ühtegi remondikohta kuhu võiks auto rahuliku südamega remonti viia. Võimalik, et hakkan edaspidi samuti ainult
Tartus Tartsi juures käima, automaatkastiga said nad väga kenasti hakkama.
|
|
|
Mudjamix
klubiliige
Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: TT mk2 + Q7
|
postitati 28.10.12 15:03
|
|
|
Mnjah.Kahjuks olen eelkõnelejaga 100 % nõus, et Võrus pole vist ühtegi autoremondi kohta kuhu võiks pimesi autot remontida viia.Tundub, et pole
lihtsalt pädevaid remondimehi kuskilt tööle võtta.
Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 28.10.12 15:28
|
|
|
Huvitav, et minu ja ka tuttavate autosid remontinud Võrus vägagi pädev remondimees. Kui huvi, siis u2u ja võin uurida, kas ta huvitatud on veel ühest
audist (minu pärast tal audidest nii kõrini ilmselt juba )
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
hunt_1
huviline
Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: c4 2,0 103kw
|
|
at60
huviline
Registreerunud 19.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.12 17:36
|
|
|
Tänud kõigile kes arvamust avaldasid!Vaatan küll,et linnas remondikohti mitmeid,aga...
Targemaks sain igatahes
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 2.0 85KW
|
postitati 29.10.12 21:11
|
|
|
Toomla OÜ(Vesivärava taga)
Lemre auto(Kui Tartu poolt sissesõita siis enne Olerexi tee-otsast sissesõita ja vasakule keerata ja siis tartu poole 200 meetrit kihutada)
Nime ei tea aga üks selline tore koht asub veel autobaasi hoovis. KUi kaguauto vastas tänavat sõita siis esimesest vasakul olevast teeotsast
sissesõita ja otse ees.
Uuema audiga diagnosika saab odavalt Koreli tänav oli vist.(Võin numbri sebida ka , kui tahad)
Eks neid kohti ole veel aga nendes ma olen oma Audiga käinud.
|
|
|
Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B6
|
postitati 29.10.12 21:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reff20
Toomla OÜ(Vesivärava taga)
Lemre auto(Kui Tartu poolt sissesõita siis enne Olerexi tee-otsast sissesõita ja vasakule keerata ja siis tartu poole 200 meetrit kihutada)
Nime ei tea aga üks selline tore koht asub veel autobaasi hoovis. KUi kaguauto vastas tänavat sõita siis esimesest vasakul olevast teeotsast
sissesõita ja otse ees.
Uuema audiga diagnosika saab odavalt Koreli tänav oli vist.(Võin numbri sebida ka , kui tahad)
Eks neid kohti ole veel aga nendes ma olen oma Audiga käinud. |
Ehk oskad mind ka aidata sarnase küsimusega? Nimelt vaja A4 esitiiba veits korrastada ja küle alla veidi kivikaitset lasta(keretööd). Äkki tead võrus
mõnda soodsat ja mõistliku hinnaga kohta soovitada?
|
|
|
reff20
bännitud topeltkonto
Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90 2.0 85KW
|
postitati 30.10.12 05:25
|
|
|
Toomla OÜ peaks ka keretöödega vähesel määral tegelema. Enda auto veereb ka sinna.
Eks anna U2U-s teada, kui palju läks see korrastamine ja kus lasid teha.
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 01.11.12 18:53
|
|
|
http://www.facebook.com/Gocaroy?ref=stream
Vb teen küll reklaami, kuna tegemist sõbra/ endise klassivennaga, kuid minu autod enamus ajast seal remondis käinud. Ja kuna mees eluaeg tehnikaga
tegelenud, ka Aasta Autos, ja endale ehitanud igasugu põnevaid aparaate. Mida ma tahan öelda, on see, et mehel on oskusi, annet ja viitsimist. :-)
Asub ta Võrus, Navil.
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.12 06:18
|
|
|
Mainiks ära, et Võrus pädevat asutust, mis teatud tööd teeks uuemale Audile, lihtsalt pole. Isegi Pärnu linnas praktiliselt pole. Kogemusel tuginedes
toon vana näite, kui kapotti ei saanud lahti ja odavaim lahendus tuli Pärnu Revalis. Odavam sellepärast, et inimesed teavad, mida teha, kuidas ja mis
ajaga. Põhiprobleem on enamus remonti teostatavates urgastes- ei suudeta öelda, kui palju maksab antud töö hind või aeg. Ja seda suudavad öelda ainult
need remondikohad, kes on antud tööga tegelenud ja sinna soovitaks küll auto viia. See, et sõbramees on huvitavaid asju teinud ja on kuldsete kätega,
mind ei huvita. Mind kui klienti huvitab, et hind ja töö oleks paigas.
|
|
|
at60
huviline
Registreerunud 19.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.12 18:26
|
|
|
Olen aastaid käind nii Viljandis kui Otepääl oma Audiga väksetes nn.nurgatagustes töökodades ja väga rahul.Kui neil probleem ülejõu käib soovitavad
:mine sinna,või sinna.Suhtumine kah nagu inimesse mitte nagu lolli kellelt tulebki raha ära võtta.
Aga kui mõni mees arvab et korralikku tööd tehakse aint seal kus võtmed üle leti viskad ja diivanile kohvi jooma vajud siis...
Kellele ema kellele tütar
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.12 20:19
|
|
|
Jah võtan ema, aga kõrvalt vaatan natuke tütart ka. Nii on kasulikum.
|
|
|
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
|
postitati 08.11.12 09:00
|
|
|
Tean võrus ja võrumaal pärispalju remondikohti ja remondimehi. Eks see kõik ole sellepärast, et töökoht on selline ja puutun kokku nendega pidevalt.
Mind hakkas kohe huvitama mis töö see teatud töö on mida uuemale audile teha ei saa?
Ega ei saagi olla sellist kohta millega kõik 100% rahul on. Eks mingeid lambi vingujaid ja hädaldajaid leiab alti.
Aga julgen soovitata eelmainitud kohta GoCar OÜ ja vanematele VW/Audi mudelitele leiab abi Lemre Autost ja kui kellegil on vaja mootoriremonti teha
siis andke teada, saadan nr ja nime PS i.
|
|
|