Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi A6 C4 1.8 - 1997 - Karly (Vastuseid: 46 | Vaatamisi: 6597)
karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.12 18:46 Tsiteeri
Audi A6 C4 1.8 - 1997 - Karly

Tervist !
Teen siis oma uuest liikurist ka lõpuks teema ära.
Isendiks siis A6 C4 avant 1.8 92kw mootoriga ja välja veeres 97.a ja saksast tuli 2005a.
Varustust tal eriti pole, 2*el. aknad, el.peeglid,kliima, 3 päiksesirmi, kohtvalgustid ja siis vast ongi kõik.
Jutujärgi olen selle masinal 2-ne omanik eestis ja kaasas olid kõik hooldus raamatud ja ostu tšekk, hetkel all 15" originaal veljed nn talveveljed ja suve omad on 16" A8 originaal veljed laia kodaraga. Talve rehvid olid ka päris hea firma omad, ise arvan et nendega on suvel ka ohtlik sõita(nimelt wanly hiina rehvid)
Saades olid tal ilma udukateta tuled ees, mis sai üpris kähku ära vahetatud.
Siia maani on seal küljes palju osasid ära vahetatud, t.p rattalaager, e.p välimine roolivarda ots, esimesed piduri kettad + klotsid, t.p support(kuna käsipiduri hoob jäi kinni ja hetkel tundus lihtsam sinna teine peale tõsta ja hiljem sellega tegeleda), esimene jahutusradikas, tagumised tuled(1 luugi oma ja 1 nurga oma), esimene iluvõre, summuti korrastatud. karteri tuulutus oli ka 3-mes jupis ja sai see ka korrastatud, pagasnikusse põhjaplaadi sisse subwoofer, tagumistesse ustesse said Focal audio kõlarid, tulede põhjad + suunad smoke-iks, klapikambrikaane tihend, tuba sai valgustama pandud 7w led, numbrimärgi tuled led-iks, lähikatesse ja täikadesse sai 4300k xenonid.

Mõni pilt ka hetkel, mõningad veel tulemas.

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/399/123/099811937636e0.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/399/123/099811951fabb4.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/399/123/0998119533bdf0.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/399/123/099811933892d8.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/399/123/09981193918b26.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/399/125/099812827ecaba.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/399/125/0998128313b03e.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/399/123/099811927d7c66.jpg

http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/399/126/099813159ad369.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sibidisah
huviline

Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.12 18:48 Tsiteeri

Äge jah.

VRB Motorsport
...turbo has gone titts up smoking and whistling like a [roppus]!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 21.10.12 18:48 Tsiteeri

Ja ongi köik?
Väga, väga sisukas teema ;) .

E: juttu ja pilte lisatud, seega tögamise eest vabandus Karly´le.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.12 19:17 Tsiteeri

Sry näpp läks liiga vara enteri pihta, nüüd sai lõpuks see mis ma plaanisin ;)
Lisaks veel seda et madalduse järgi karjub küll ja sellega vast tegelen alles peale talve :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 22.10.12 05:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karly
Sry näpp läks liiga vara enteri pihta, nüüd sai lõpuks see mis ma plaanisin ;)
Lisaks veel seda et madalduse järgi karjub küll ja sellega vast tegelen alles peale talve :)

Miks sa seda 1,8 mootoriga isendit madaldad, see peabki olema rahuliku kulgemisega mugav masin, peale madladust on rahuliku kulgemisega ebamugav masin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.12 07:40 Tsiteeri

Päris low rider-it ei tee aga natukene võiks ikkagi madalam olla, hetkel on ikka liiga tank. ;)

medical
klubiliige

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.12 08:58 Tsiteeri

Palju selline kooslus keskmiselt kütust tarbib?
Kui ära tüütab pistame ringi ... ;)

Edu nokitsemistes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.12 09:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: medical
Palju selline kooslus keskmiselt kütust tarbib?
Kui ära tüütab pistame ringi ... ;)

Edu nokitsemistes.

Ausalt öeldes ei olegi otseselt sedasi jälgind palju ta võtab aga võrreldes 2.3 coupe-ga siis ikka märkimisväärselt vähem ;)
Liiga hea leid et ära loovutada :D B4 väikse võitu ka seest, vahetevahel niisama liiklemiseks oleks B4 q ideaalne asi :)

Tänud ! ;)

karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.12 17:25 Tsiteeri

Varustusse lisaks veel hiljuti paigaldatud originaal lisa pidurituli.

iuq
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni

postitati 22.10.12 17:28 Tsiteeri

Kas sul kapotialusest ka äkki pilti on?

karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.12 17:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: iuq
Kas sul kapotialusest ka äkki pilti on?

Hetkel veel kahjuks pole teinud aga varsti kindlasti tulemas ;)

karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.12 18:56 Tsiteeri

Lisaks siis veel nii palju et täna sai maisn omale toonkile, tagant ette välja.
Varsti ka pildid ;)

karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.12 11:30 Tsiteeri

Masina uuenduseks sai siis ka makk välja vahetatud ja nüüdseks on sees 2 din-ine naviga makk.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 24.11.12 20:33 Tsiteeri

Äge jeep :D Aga huvitab, et kuidas see mootor C4 peal hakkama saab? B5 peal on küll üsna mõttetu asi...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.12 08:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Äge jeep :D Aga huvitab, et kuidas see mootor C4 peal hakkama saab? B5 peal on küll üsna mõttetu asi...

Paraku jah sellise vedrustusega ta välja veeres tehasest ja suveks ikka plaan madaldus alla saada :P Ei oska otseselt midagi halba öelda ja autotäis rahvaga liigub isegi edasi aga no ega ta mingi eriline mineku pill ei ole, lihtsalt hea ja mõnus öko liikur :)

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.12 09:29 Tsiteeri

Ma just seda mõtlesingi, et kuidas ta täislastis liikuda jaksab ja kuidas kütusekuluga on. B5 peal ei liigu ta ei tühjalt ega koormaga, ökost on ka asi ikka VÄGA kaugel selle võimsuse kohta.
Mul enda C4 Avant oli ka marukõrge, aga samas talvel oli väga hea sõita. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.12 09:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma just seda mõtlesingi, et kuidas ta täislastis liikuda jaksab ja kuidas kütusekuluga on. B5 peal ei liigu ta ei tühjalt ega koormaga, ökost on ka asi ikka VÄGA kaugel selle võimsuse kohta.

Palju ta sul ära kaanib keskmiselt ?
Hetkel selle kõrgusega ongi see eelis et ta on jube mugav ja pehme on sõita :)
Ma olen ise viimased kuud juba seda mõtet mõlgutand et kusagilt saaks tagaotsa laksuba B4-ja 1.9td siis viskas sellle mootori ümber :P

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.12 10:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karly
Tsitaat:

Palju ta sul ära kaanib keskmiselt ?
Hetkel selle kõrgusega ongi see eelis et ta on jube mugav ja pehme on sõita :)
Ma olen ise viimased kuud juba seda mõtet mõlgutand et kusagilt saaks tagaotsa laksuba B4-ja 1.9td siis viskas sellle mootori ümber :P

Mul ei kaani, aga sõbral on 1.8 bensukas B5, selle keskmine on mingi 9, enamus on maanteesõitu. Auto ise korras muidu. Mõtleb ka siiralt diisli peale. Mina veeren diisliga ringi ja juberahul :D

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 25.11.12 11:23 Tsiteeri

Ma vaatan, et sul puitliistud salongist puudu ja mul need juhuslikult olemas;)

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 25.11.12 11:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul ei kaani, aga sõbral on 1.8 bensukas B5, selle keskmine on mingi 9, enamus on maanteesõitu. Auto ise korras muidu. Mõtleb ka siiralt diisli peale. Mina veeren diisliga ringi ja juberahul :D

Ma saan sellise kuluga RS4-ga hakkama maanteel sõites. Kohe 100% ei ole too auto korras.
Normaalne kulu sellise mootori puhul esiveolisena on 6 kopikatega maanteel.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.12 16:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
Ma vaatan, et sul puitliistud salongist puudu ja mul need juhuslikult olemas;)

Ma algselt ei ruttaks nende järgi kuna sai 2 din-ine makk siis tuleks uus ümbris ja liistud ühte nägu teha seega kaldun arvama karboni poole :) Ma usun et sul on palju asju mis mul puudu on :D

karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.12 16:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Tsitaat:

Ma saan sellise kuluga RS4-ga hakkama maanteel sõites. Kohe 100% ei ole too auto korras.
Normaalne kulu sellise mootori puhul esiveolisena on 6 kopikatega maanteel.

Selline kulu on natukene palju jah, mul tuleb trass ja linn segamini ca 8. Hetkel on mootoril ainult see viga küljes et tühikäiku hoiab 1000-nde peal ja arvuti rohkem midagi ei tuvasta. Süüte nurk oli ka -2 kui ma ei eksi ja simo vaatab siia maani mis peaks reaalselt olema -.-

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 26.11.12 18:02 Tsiteeri

Simol pole programmi peal, pole olnud mahti ja ma parem sinu kasuks Autodata andmeid väga ei usaldaks. Kindlasti otsides leiaks päris spetsiifilise manuali sellise asja jaoks, seda võin ma ennem teha:)

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.12 19:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Simol pole programmi peal, pole olnud mahti ja ma parem sinu kasuks Autodata andmeid väga ei usaldaks. Kindlasti otsides leiaks päris spetsiifilise manuali sellise asja jaoks, seda võin ma ennem teha:)

Mitte usalduse tõttu ma ei olegi Autodatast vaadanud ja hetke teadmine on ainult see mida kts näitas :)
Mind just huvitasgi see rohkem mis ta olema peaks ja kuhu maale tal lubatud piirid jäävad :)

karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.12 09:49 Tsiteeri

Uuendaks vahepeal ka teemat. Kahjuks pole jõudnud vahepeal pilte teha ja nimelt sai jalgealla (ette ja taha) pandud punased led valgustid, 12.12.12 sain ka esimesed kiled maha kakkuda. Öeldi veel et led-id ei või olla taga ja ees ja lõpus jõuti ka arusaamale et lähituledes xenonid on legaalsed. 20.12.12 sai ka hammasrihm vahetatud koos vändasimmeri ja veepumba ja veepumba rihmaga mis oli siia maani alles originaal. Originaal asjadest on veel silma jäänd kütusefilter mis sai ära vahetatud, kliima rihm, geneka soonrihm. Hammasrihm peaks olema ka alles 3-mas sellel mootoril kui hooldusraamat ja eelmine omanik tõtt rääkisid.
Uued said ka võetud kliima pingutusrull ja geneka juhtrull mis hakkavad ka otsa lõppema ja peal on ka uued NGK küünlad.
Üks mure on veel see et kliima pealt pannes 27 kraadi puhuma siis tunde järgi ülteks et puhub vast mingi ca 20-21 kraadi sooja. Kuuldavasti pidid sooja kraanid(Klapid) ära väsima.
Täna siis masin pessu ja peale seda üritan ka fotokale pihta saada :) Seniks aga ilusaid jõule kõigile !! :)

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 38.6% - SQL: 61.4%]