Lehekülgi: 1 2 |
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.12 17:44
|
|
|
Audi A4 1,9 Tdi Quattro - 1999 - inc13
Jäi siis selline auto ühe vahetus diiliga näpu vahele.Alguses oli plaan see asi Kohe edasi vahetada ja plaanis oli asemele võtta A8 3,3tdi või Bmw 740
diisel.Peale mõningat uurimist läks isu üle osta 3,3 tdi või 740d
Autost siis lähemalt... tegemist on A4 avandiga millel 81kw tdi mootor ja Quattro (kõige olulisem osa).Lisadest on :ees el. aknad,kliima (töötab
isegi),el. "klaasist" katuseluuk,reguleeritav roolisammas,kesklukk,el . peeglid, jms
Eelmine omanik on teinud veermikule suurema remondi,esisillas on lemförderi uued tükid.Samuti on autot pisut tuunitud ,kõlarid on vahetatud paremate vastu,subwoofer on lisatud,madaldus on alla
pandud (minu jaoks liiga madal ja jäik).Stanget ,kapotti ja tagaluugi liistu on popilt ja noortepäraselt tuunitud.Alla on pandud ka komposiidist suur
põhjakate.
Peale auto saamist tuli käia ära ka tehnoülevaatusel.Minu üllatuseks läks puhtalt läbi.
Pilte ka (eelmise omaniku tehtud)
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 28.09.12 17:46
|
|
|
Hea kooslus...aga ma olen vist vanaks jäänud...esimene küsimus neid pilte nähes, oli: "Mida v*ttu selle masinaga on tehtud? " Ei tea, IMO universaalkerega Audi A4 ei ole just mingi eriline
tuuninguobjekt. Seda enam, et pole nagu ka eriline tuuning, kleepsudega välimus tuksi keeratud. Aga peaasi, et ise rahul oled.
|
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.12 17:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Hea kooslus...aga ma olen vist vanaks jäänud...esimene küsimus neid pilte nähes, oli: "Mida v*ttu selle masinaga on tehtud? " Ei tea, IMO universaalkerega Audi A4 ei ole just mingi eriline
tuuninguobjekt. Seda enam, et pole nagu ka eriline tuuning, kleepsudega välimus tuksi keeratud. Aga peaasi, et ise rahul oled. |
Sama küsimus oli mul ka kui autot nägin esimest korda.Plaanis on siis visuaalne tuuning likvideerida,esistange ja kapott vahetada sellega
seoses.Samuti on To Do listi alguses vedrude vahetus tavaliste vastu.Kui need asjad on tehtud siis oleks vaja sisu välja vahetada,need tavalised
pingid on ikka täiesti võimatud asjad.Kui siis veel viitsimist ja tahtmist üle on... panen cruise ja lisab väheke võimsust ka
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 28.09.12 19:14
|
|
|
Kas auto pärnus või läks ära? Tuli mulle vastu mingi päev. Soe soovitus talveks kui funnida tahad siis kindlasti chip peale, muidu veits mannetu lasta
Endal sama kooslus, aga vähe rohkem näpitud nii mootorit kui ka välimust
Mis muud kui edu ja paksu rahakotti(vahest vaja)
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.12 19:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: freeser
Kas auto pärnus või läks ära? Tuli mulle vastu mingi päev. Soe soovitus talveks kui funnida tahad siis kindlasti chip peale, muidu veits mannetu lasta
Endal sama kooslus, aga vähe rohkem näpitud nii mootorit kui ka välimust
Mis muud kui edu ja paksu rahakotti(vahest vaja) |
Käisin pärnus ühte vahetusvarianti vaatamas ,see oli esimene pikem sõit selle autoga mul.Positiivse poole pealt üllatas selle sõidu peale
kütusekulu.Sellepeale tuligi mõte,et vbl ikka jätaks auto endale hoopiski
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 28.09.12 19:23
|
|
|
Küttekulu on tõesti uskumatu sellel autol, sellepärast ka ei viitsi enda autot enam müüa
|
|
|
Mikkk
huviline
Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 + A6 C7
|
postitati 29.09.12 07:08
|
|
|
Väga magus kooslus. Madal velg RS4 veljega on päris maitsekas - kleepsutuuning on muidugi ilmselgelt liiast (kellelgi oli vist väga igav)
Piilusin isegi seda pilli müügis olles, kuid mõtteks see jäigi.
Kas komposiidist põhjakate ulatub kuni gardaani esiosani või ainult mootori alune?
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 29.09.12 07:27
|
|
|
Nägin seda paar päeva tagasi vist ristikus? Stange järgi jäi silma. Omapärane, eristub teistest/tavalistest. Sellessuhtes, et mina küll ei tee maha,
okei see ei ole ilus, aga see on omapärane, ning kui omanikule sobib sellega sõita, siis igatahes parem kui ida tuuning.
Defu - Matu
|
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.12 08:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MatuAudi
Nägin seda paar päeva tagasi vist ristikus? Stange järgi jäi silma. Omapärane, eristub teistest/tavalistest. Sellessuhtes, et mina küll ei tee maha,
okei see ei ole ilus, aga see on omapärane, ning kui omanikule sobib sellega sõita, siis igatahes parem kui ida tuuning. |
Pigem on sellest ristikus liikumisest nädal möödas,viimati liikusin sellega pyhapäeval.
Visuaalne tuuning on plaanis likvideerida,kapott ja stange lähevad vahetusse ja vajadusel värvimisse
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 29.09.12 10:50
|
|
|
Ju mäletan valesti, aga mingi hetk see seal silma jäi. Stange järgi jäi silma just.
Ning seda visuaalset poolt ma ei mõelnudki, et sinna jätta tuleks, kuid kui stange valet värvi, siis seni kuni saab näiteks värvimise raha kõrvale
pandud, pole nagu selline variant ka midagi traagilist. Lihtsalt leidlik ja omapärane. Eristub seniks ülejäänud hallist massist.
Defu - Matu
|
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.12 17:19
|
|
|
Täna vaadati väga põhjalikult kogu veermik üle.
Sai tellitud pisut veermiku osasid: tugevdatud tagavedrud,tagumiste ülemiste õõtsade puksid ja poldid,tagumine rattalaager (parempoolne häälitseb).
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 04.10.12 18:23
|
|
|
Kui kõrged need tugevdatud vedrud on. St kataloog annab mitu mm kõrgust ja mis "traadi" läbimõõt on. Mul endal jama tagavedrudega. Autol on all S4
originaalvedrud, mis nina on kenasti kõrgeks ja jäigaks jätnud aga tagaotsa madalaks ja jäigaks. jäkus mulle sobib aga kõrgust oleks tublisti juurde
saada. Kui saladus pole siis kus ja mis hinnaga need vedrud ka said.
Masin mul täpselt samasugune nagu sul.
|
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.12 08:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rass
Kui kõrged need tugevdatud vedrud on. St kataloog annab mitu mm kõrgust ja mis "traadi" läbimõõt on. Mul endal jama tagavedrudega. Autol on all S4
originaalvedrud, mis nina on kenasti kõrgeks ja jäigaks jätnud aga tagaotsa madalaks ja jäigaks. jäkus mulle sobib aga kõrgust oleks tublisti juurde
saada. Kui saladus pole siis kus ja mis hinnaga need vedrud ka said.
Masin mul täpselt samasugune nagu sul. |
Kui ma need vedrud alt ära võtan,siis saab need üle mõõta.See peaks juhtuma lähi nädalatel.Kui kellegil on huvi,siis peale seda on see madaldus
saadval.
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.12 16:56
|
|
|
Mind huvitav ikka uute, tugevdatud vedrude mõõdud. Madaldusega pole mul midagi peale hakata, niigi kõht vastu muru. Minu eesmärk on saada võimalikult
kõrge, kuid samas ka jäik masin.
|
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.10.12 19:21
|
|
|
Nädalavahetusel sai pisut tegeletud asjaga.Vahetusse läksid :kõik vedrud,taga vasakul ülemise õõtsa puksid,paremal taga rattalaager ja alumise õõtsa
puksid,jahutusvedeliku flants(kolmik) mootori küljes,kojamehed.Samuti sai mootori õlivahetus tehtud 3 korda.Esimest korda läks õli täiesti mustaks
ainult mootorisse valamisest,teist korda sai lastud käia pool tunnikest ja kolmandat korda vahetades oli näha,et värske õli on sees.Võibolla vahetan
veel korra ära see nädal.
'Nüüd on auto suht kõrge nagu Quattro olema peab,"ride quality" on hea.Kummipallina põrkamine (amordid põhjas madalduse tõttu) ja põhja kattega
mööda maad paugutamine on lõppenud
Mind huvitav ikka uute, tugevdatud vedrude mõõdud. Madaldusega pole mul midagi peale hakata, niigi kõht vastu muru. Minu eesmärk on saada võimalikult
kõrge, kuid samas ka jäik masin. |
Tagumised verdud on sachsi toodang,valitud sai heavy duty versioon.tegn pilti ka erinevusest,kui fotokast pildid ära viitsin tõmmata panen need
üles.Võin vedrude koodi anda kui vaja.
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.10.12 20:08
|
|
|
Ok. Jään materjali ootama. Mõõtu sa ei võtnud jah, ning traadi läbimõõtu samuti? Numbrite keeles on lihtsam võrrelda erinevaid lahendusi.
|
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.12 11:24
|
|
|
Vahetusse läks kapott ja alla said talvekad.Lõpuks said oma pildid ka tehtud
Ok. Jään materjali ootama. Mõõtu sa ei võtnud jah, ning traadi läbimõõtu samuti? Numbrite keeles on lihtsam võrrelda erinevaid lahendusi.
|
Esimestest pilti ei saanud kuna kaamera aku andis saba,mingi idee saab siit.Eriliselt jäigad need vedrud ei ole kuigi on heavy duty
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.11.12 11:55
|
|
|
Vahepeal on kallatud ja tallatud põhiliselt.Kütusekulu on olnud keskmiselt 6,6 kuni 6,8l/100 km.Plaanis on paigaldada Defa plokisoojendus,vbl ka
akulaadija ... Talv ikkagi tulemas.Peaks vist vähe vedelama õli ka panema?
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.13 09:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: inc13
Vahepeal on kallatud ja tallatud põhiliselt.Kütusekulu on olnud keskmiselt 6,6 kuni 6,8l/100 km.Plaanis on paigaldada Defa plokisoojendus,vbl ka
akulaadija ... Talv ikkagi tulemas.Peaks vist vähe vedelama õli ka panema? |
Peale rehvirõhkude õigeks sättist on kulu püsnud 6,2-6,3l/100 km.Sai tehtud ka õlivahetus jälle kuna plaanis oli üks pikem reis.Õliks seekord 5w30
täis sünt.Sn 270750 km vahetse ajal.
|
|
|
miqu
huviline
Registreerunud 09.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2.0TDI
|
postitati 03.02.13 12:34
|
|
|
Endal oli ka sama isendi vastu huvi aga sinna see mõte jäi. Istmed tunduvad kuidagi väga ära aeletud, kas võtad nendega ka midagi ette? Autol hea
kooslus ja näha, et heades kätes!
|
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.13 16:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: miqu
Endal oli ka sama isendi vastu huvi aga sinna see mõte jäi. Istmed tunduvad kuidagi väga ära aeletud, kas võtad nendega ka midagi ette? Autol hea
kooslus ja näha, et heades kätes! |
Istmed vajavad lihtsalt keemilist,ära vajunud nad pole.Sisuga tegelenud pole kuna tahaks pigem saada "sport" istmed või nahksisu.Pole lihtsalt
sobivat (heledat) sisu leidnud lihtsalt
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.13 14:54
|
|
|
akulaadija ... Talv ikkagi tulemas.Peaks vist vähe vedelama õli ka panema? |
Peale rehvirõhkude õigeks sättist on kulu püsnud 6,2-6,3l/100 km.Sai tehtud ka õlivahetus jälle kuna plaanis oli üks pikem reis.Õliks seekord 5w30
täis sünt.Sn 270750 km vahetse ajal. |
Nüüd siis peale õlivahetust sõidetud ca 1500 km,keskmine on kukkunud 5,8 peale. Ma selle tulemusega igati rahul.
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.13 09:10
|
|
|
Auto käis kosmeetiku juures
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.05.13 07:24
|
|
|
Järjekordne õlivahetus 277790km pealt.Ära sai tehtud mõlema silla regull,ning pumba regull.Tehasest oli pump jäetud väga lahja peale.Nüüd käib auto
päris reipalt edasi ja kulu ei tõusnud.Alla läksid suverehvid ja veljed
|
|
|
inc13
huviline
Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.07.13 12:53
|
|
|
Sellel autol on nüüd uus omanik.A4 asenduseks ostsin ikkagi jälle Audi Tdi Quattro
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |