Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi A4 B5 1.9 tdi - 2001 - steiss (Vastuseid: 44 | Vaatamisi: 6635)
steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 2001 1.9 tdi. Avandt

postitati 20.09.12 07:14 Tsiteeri
Audi A4 B5 1.9 tdi - 2001 - steiss

Sai siis muretsetud endale uus auto. Masin toodud saksast seal olnud kaks omaniku. Olemas hooldusraamatud mis täidetud.

Autost.

A4 b5 universaal. S-Line
Värvus- Lilla.
Mootor- 1.9 tdi. 85 kw.
Käigukast- Manuaal 5 käiku.
Vedavsild- Esivedu

Varustusest. Roolivõimendi, kesklukustus puldiga, ABS pidurid, Signalisatsioon( kaldeanduriga, mahuanduriga), immopilisaator, ESP külglipisemise vastane seade, lisapidurituli, turvavööde eelpingutid esiistmetel, kliimaautomaatik,
4x akente tõstukid, elektrilised välispeeglid( soojendusega) automaatselt tumenevad peegllid sees, 2x peeglid päikesesirmides( valgustusega), uste sisevalgustus, kohtvalgustud, nahkpolster, sportistmed, 2x elektriliselt reguleeritavad istmed. 2x istmesojendused, tagaistme seljatugi allaklapitav, koeravõrk, multifunksionaalne rool, topsihoidja ees, käetugi laekaga telefoniga, puidtekoor liistud salongis. Valgustuspakett. Katuseluuk klaasist elektriline.
parkimis andurid, 8x turvapadjad, kaasõitja turvapadja väljalülimamise võimalus. Püsikiirushoidja.

Bose CD Audi Symphony II cd box- 6x subwoofer 6x kõlarit. Kompuuter, autotelefon käed vaba süsteem GSM antenn. Xenon lähiduled, udutuled ( esimesed tagumised) kroomist katusereelingud, suusakot, välistemperatuuri näidik,tagaklaasi soojendus, rooli soojendus,pagasikate, tagaklaasi puhasti, tumelagi, kroom liistud, Originaal BBS veljed 5x 17 tolli. olemas kohe tehase vagramutrid ja tööriistad. S-Line paket ukse posti liistud. Valge spidomeetri kellade valgustus.

Auto tundub ka olevat jäigema ja madalama vedrustusega originaalist.

Tahaks lähi ajal panna ka pilte juurde.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 20.09.12 07:49 Tsiteeri

Tundub olema väga korraliku varustusega Audi, eriti just R4 diisli kohta, Bose heli on ka oma aja kohta ikka tasemel muusikasüsteem. Nüüd ootaks pilte ka:)
Tee oma teema pealkiri ka nõuetele vastavaks:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.12 08:25 Tsiteeri

1.Kas keegi teab mis moodi selisel auto parkimis andurid töötavad kas on lihtsalt mingid häälega süsteem või peaks need kuskile kampuutrise ka kuvama midagi.

2. Kompuutri bixslid tuleks paranadada. Hetkel on triibud sees. Eile sõitsin sedasi, et kompuuter näitas 10 km saab veel sõita jõutsin just tanklase ja see kuskus ära mõtlesin, et ok tangin ja töötab jälle.

3. Aga ei lakas millegi pärast ültse töötamast. Kuigi samas uksed avan ja võtit keerates kuvab ikka oma infi seal nii, et füüsiliselt töötab siis jääb jälle pimedaks?

4.Vigadest veel. Mingi kahtlane mulin on armatuuri all 1 ja 2 käiguga sõites mis seda põhjustada võib? Jahutus vedelik normis.

5.Vigadest veel. Kiirendades näiteks 3 käiguga siis mingi üle 3300 pööret ja nii kaob vahest jõud ära ja sedasi liigub nagu ilma turbota. Jätan auto seisma on probleem kadunud jälle. '

6. Solongi valgustus. Kas mite uksi avades ei paks hakama tööle kogu salongi valgustus antud autol kui lüliti on vastavas asendis. Mul hakab hetkel tööle vaid juhi ust avades tema jaluts ja ukse punkt valgus, kõrvalistujal sama moodi. Millegi pärast salongi valgus ei haka tööle. Manuaalsel lülitamisel kõik valgustid toimivad.

Sooviks siis antud teemadel abi. Või oleks parem mul panna antud teemad vastavatese lahtritese arutamiseks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 18:04 Tsiteeri

Tere.

Ei ole ammu midagi kirjutanud siia.

Eks auto juures tehtud üht teist.

Vahetatud siis õli,kütuse-salongi-ja õhufilter. Uued amordid taga.
Auto käis diagnostis. Selgus, et ajasin suhteliselt ilma turbota ringi. Ja sellega sai lahentatud minu probleem, et tõmmet ei ole ja 3000 juures poob apsaluutselt kinni. Asi oli siis vaakum klappis ja mõned vaakum voolikud said ka uued.
Hoopis teine jume ja teine minek kohe.

Vigadest mis veel teha tahaks on see tulede kõrguse reguleerimise andur.
Tagant üks parkimis andur ei toimi ja näitas vea koodi. Kas keegi teab mis maksab ja kas pean asendama originaaliga?

Kliima vajab täitmist natuke tüütu on kui sealt ei puhu ültse külma.

Kas keegi teab kui keeruliseks läheb selle isengile navi plussi paigaldus. Ja kas on see nii lihtne, et viskan sinna teisi sisse ja kõik saund toimib sama moodi nagu enne?

Ja endiselt ei saa ma aru mis moodi siia pilte lisada. Mul ammu olemas juba aga ei oska.

Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 171kw universaal

postitati 20.05.13 18:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: steiss
Ja endiselt ei saa ma aru mis moodi siia pilte lisada. Mul ammu olemas juba aga ei oska.

Pildid peavad siia panekuks olema laetud netti üle :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AudiA4Avant
huviline

Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi RS3, Cabrio B4

postitati 20.05.13 18:11 Tsiteeri

Navi plussi paigaldus peaks olema plug and play. Pildid võid näiteks lisada upload.ee. Palju sul kütusekulu reaalselt on?

steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 18:12 Tsiteeri

[img]http://audi a4[/img]

steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 18:15 Tsiteeri

Noo see oleks küll norm kui nii lihtsalt saaks selle Navi Plussi paigaltatud siis oleks veel edevam sisemine ilme.

Keskmine küte kulu talvel oli siin 7,4 vist ja nüüd 6.4 aga jah seda ise kilometraasi pealt möötnud ei ole see kompu järgi.

AudiA4Avant
huviline

Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 18:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Noo see oleks küll norm kui nii lihtsalt saaks selle Navi Plussi paigaltatud siis oleks veel edevam sisemine ilme.

Keskmine küte kulu talvel oli siin 7,4 vist ja nüüd 6.4 aga jah seda ise kilometraasi pealt möötnud ei ole see kompu järgi.

See RNS-D just väga edev pole aga teine ilme küll. Kui tahad edevaks teha siis osta RNS-E. Too vähe moodsam. :D

medical
klubiliige

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 18:27 Tsiteeri

Ära piltidega koonerda.;)

Edu tegemistes ning äkki trehvab ka kunagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 18:40 Tsiteeri

Kas seal RNS-E ei tule juba mingi muid anomaaljaid ja see vahetus ei ole nii üks ühele.

Audio teemal veel siis mina ei tea mu vanal c4 bose süsteem oli märksa parem kui sellel a4 omal. Natike lahja minu jaoks.

Tahaks seda ka edasi arendada. Ei teagi millest alustada esialgu tahaks kõlarid töö korda saada esimene juhi oma ragiseb ja üks tagumine mid oli minu teada ültse tumm.

Kas keegi teab kes viitsiks muidu viljandimaal või ka mujal asjaga tegeleda?

AudiA4Avant
huviline

Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 18:57 Tsiteeri

Kui tahad heli paremaks saada siis proovi seda:
Pane makk kinni, võta võti eest. Seejärel hoia makil nuppu "5" all ning lülita samal ajal makk sisse. Sul peaks ette tulema 55555555. Et neid numbreid muuta pead sa keerama volüümi nuppu ning järgmise numbri juurde saad sa keerates scan nuppu. Kõige populaarsem numbrite kombinatsioon bose audiole on 88698869 kui tahad natuke madalamat siis 76567656.
Non-bose audiole 38679657.
Numbrite tähendused:
1. Front low bass
2. Front mid bass
3. Front midrange
4. Front treble
5. Rear low bass
6. Rear mid bass
7. Rear midrange
8. Rear treble
Allikas: http://www.audiworld.com/tech/elec56.shtml
Edit: Minu non-bosel muutis see küll öö päevaks.

steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 19:08 Tsiteeri

Ja need külje liistud jommaijooo ütleks nende kohta mis saast ja miline tüüp viga.

Mis hinnaga ja kuidas olete teie selle mure lahendanud?

AudiA4Avant
huviline

Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 19:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Ja need külje liistud jommaijooo ütleks nende kohta mis saast ja miline tüüp viga.

Mis hinnaga ja kuidas olete teie selle mure lahendanud?

Üleeelmine nädal ostsin Tartu forsist kõrvalistuja alumise liistu 46 euriga. :D Tagumine 10euri odavam.

steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 19:26 Tsiteeri

Mul on mõlemad kunde poolsed puudu nii esimene kui tagumine. Tungivalt kole on nii liikuda.

Üsna krõbedad hinnad liistude eest.

AudiA4Avant
huviline

Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 19:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul on mõlemad kunde poolsed puudu nii esimene kui tagumine. Tungivalt kole on nii liikuda.

Üsna krõbedad hinnad liistude eest.

Krõbe hind jah aga midagi muud ei jää üle. Ajutiliselt võid need valged/halllid klambrid ära võtta siis ei paista nii silma.

steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 19:37 Tsiteeri

Tsitaat:

Nii huvi pärast mis sull need küte kulu numbrid näitavad?

AudiA4Avant
huviline

Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.13 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Nii huvi pärast mis sull need küte kulu numbrid näitavad?

Ma sõidan päevas 100km ning 90% sellest on maantee. Keskmine umbes 5.5l/100le. Saaks ka vähem kui oskaks vaikselt kohapealt minema minna aga mis teha kui jalg raske. :D Aga nädalavahetusel tiirutades keskmine 6-7l/100le, siis on jalg eriti raske. :D

Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: X5

postitati 20.05.13 20:36 Tsiteeri

Liistu teemal-> eBay avarustes ka väidetavalt originaalid ja 120€ komplekt + saatekulud 15.90.-
Tiba ikka rahakotile sõbralikum, eriti, kui grupikas teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.05.13 05:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AudiA4Avant
Kui tahad heli paremaks saada siis proovi seda:
Pane makk kinni, võta võti eest. Seejärel hoia makil nuppu "5" all ning lülita samal ajal makk sisse. Sul peaks ette tulema 55555555. Et neid numbreid muuta pead sa keerama volüümi nuppu ning järgmise numbri juurde saad sa keerates scan nuppu. Kõige populaarsem numbrite kombinatsioon bose audiole on 88698869 kui tahad natuke madalamat siis 76567656.
Non-bose audiole 38679657.
Numbrite tähendused:
1. Front low bass
2. Front mid bass
3. Front midrange
4. Front treble
5. Rear low bass
6. Rear mid bass
7. Rear midrange
8. Rear treble
Allikas: http://www.audiworld.com/tech/elec56.shtml
Edit: Minu non-bosel muutis see küll öö päevaks.

Jah proovisin täna hommikul järgi süsteem toimib ja mul ongi tehase seades ehk ees kõik 5 -ed..
Aga jah sain esimese numbri paika jääb 8 - sa peale vilkuma ka mite mingi nupuga ei haka ta mul uut numbrit seadisgama. Kas pean kuidagi selle esimese numbri talletama või salvestama et edasi saaksin minna?

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 21.05.13 07:09 Tsiteeri

Sama seis ei saa järgmise nr juurde.

steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.05.13 09:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ragnara

Hommikul oli ilm selgelt liiga kiire.
Aga sain toimima asja.
Mul toimus siis liikumine järgmise numbri juurde TP - nuppu alt.

Olen tulemusega päris rahul kuigi see pisike ragin on ikka üsna häiriv. Ei ole lahti katkunud seda ust. Seega ei tea kas originaalid on asentatavad järel turu omadega.

AudiA4Avant
huviline

Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 21.05.13 09:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: ragnara

Hommikul oli ilm selgelt liiga kiire.
Aga sain toimima asja.
Mul toimus siis liikumine järgmise numbri juurde TP - nuppu alt.

Olen tulemusega päris rahul kuigi see pisike ragin on ikka üsna häiriv. Ei ole lahti katkunud seda ust. Seega ei tea kas originaalid on asentatavad järel turu omadega.

Tore kui toimima said. Ma ei teagi kas bose audio kõlareid on mõistlik aftermarketi omadega asendada. Igatahes esiuste kõlarite kinnitused on kõik erineva nurga all. :-D

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 21.05.13 10:34 Tsiteeri

Ma sain ka 2 minutit peale postitust toimima :D samuti tp nupp oli minu mälu järgi :D.

steiss
huviline

Registreerunud 22.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.05.13 18:34 Tsiteeri

Siis pilte mida ammu lubasin.
http://www.upload.ee/image/3327098/CAM00620.jpg
http://www.upload.ee/image/3327096/CAM00614.jpg
http://www.upload.ee/image/3327097/CAM00616.jpg
http://www.upload.ee/image/3327109/CAM00624.jpg
http://www.upload.ee/image/3327108/CAM00620.jpg
http://www.upload.ee/image/3327111/CAM00627.jpg
http://www.upload.ee/image/3327122/CAM00628.jpg
http://www.upload.ee/image/3327123/CAM00631.jpg
http://www.upload.ee/image/3327124/CAM00630.jpg

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.9% - SQL: 68.1%]