Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: piduri jama (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 2012)
80kuu
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 quattro

postitati 08.12.04 15:55 Tsiteeri
piduri jama

Millest see tuleneb, et pidurid jäävad peale.Isegi pidurit vajutamata jooksevad esi pidurid kinni?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 08.12.04 17:40 Tsiteeri

Ega eriti variante ei saa olla.Kas on klotsid supporti raamis kinni või on supporti kelgu sõrmed kinni.
Üks variant on veel et voolikul võib mingi tükk sees lahti olla või on piduritorul kuskil mõlk sees ja vedelik ei jookse tagasi.
Üks variant minda ise olen näinud oli ülimalt kulunud ketas ja parajalt kulunud klotsid,siis hakkas silindrit supportist välja rebima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Ulvar
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Ioniq 5

postitati 08.12.04 18:50 Tsiteeri

Minul jooksid 200'l kunagi pidurid ise vaikselt peale, ka ilma, et oleks pedaali puutunud. Lihtsalt keset sõitu hakkas auto ise pidurdama, sujuvalt kuni seismiseni. Peale piduri peasilindri vahetust läks korda. Peasilindris olevat mansettide asemel ainult mingi plöga järgi olnud.

Ulvar

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mati200
huviline

Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Avant

postitati 08.12.04 19:46 Tsiteeri

Jep, mul oli sama jamaja pidi minis aastakäigus tavaline olema,kuid suurematel mootoritel. Vigane on neil juhtudel peasilinder.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mati200
huviline

Registreerunud 06.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Avant

postitati 08.12.04 19:46 Tsiteeri

[roppus] microsoft. jätab tähti vahele

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 08.12.04 20:30 Tsiteeri

vaakumvõimendiga autodel läheb ka tihti võimendi membraan ära ja hakkab peale seda vaikselt pidurdama.põhjus on tavaliselt selles klapis mis on vaakumivooliku vahel. Ta laseb bentsu aurud võimendisse mis rikuvad membraani.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amz
huviline

Registreerunud 25.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200TQ 20v, audi 200 10v & Skoda Octavia

postitati 09.12.04 13:06 Tsiteeri

mul ka piduritega jama, esimesed on enam-vähem aga tagumised jäävad peale, nii et kui järgmine päev sõitma hakkad siis tunned nagu istuksid mingi asja taga kinni. Autoks 80 b3. mis põhjusel tagumised pidurid peale jäävad üldjuhul, oskab keegi öelda?

sott
huviline

Registreerunud 12.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.06 13:27 Tsiteeri
sama jama

Autoks oli Audi 80. 2.0i. 89 aasta.
Esimesed pidurid jookid pidevalt peale. Reeglina jooksid peale niipalju et sõita sai, aga vaba jooks oli kadunud. Samuti kuumenesid pidurid sageli kärssamiseni. Aegajalt jooksud nii kinni, et võttis rooli värisema - siis polnud muud teha, kui maha lasta jahtuda, samal ajal pidurisuportit kolrides. Asi ajas ikka päris vihale, vahetasin mõlemad esimesed suportid ära. Asi toimis pool aastat ja algas jälle otsast. Kuna mootoril jõudu oli, siis see pidur eriti ei kottinud aga pentsu läks küll veidi rohkem vahepeal :)
Lõpuks saigi üks ketas sedasi peeti aetud.
Muide väga kahtlane oli see, et suportis kolv oli suht kinni ikka (ei liikunud vabalt), pindmisi kahjustusi ei olnud kolvil... ma ei tea mis ta selleni oli viinud, et kinni jäi. Ma ise kahtlustasin, et mingi jura pidulivedelikus või trumlis, mis pidurid peale jookutanud ja sealt edasi juba suporti peeti pannud.

soovitan oma masina vabajooksu kontrollida, läkake kasväi ise parklas autot (kas veereb veidi ikka edasi kaa). Kui esineb tahtmatuid pidurdamise ilminguid, soovitan soojalt PROHVESIONAALI poole pöörduda, sest minu auto luksepp seda probleemi ei suutnud fixida, kahjuks oli ta nii loll ja mulle läks see palju maksam.

Parimat!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.0% - SQL: 79.0%]