Lehekülgi: 1 2 |
timur9
huviline
Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A 100 Q, A.80
|
|
Sain ka ühe ülbe tõpra kätte
Raibe pani eedeni parklas tuttava auto küljest (B4) kilpe (15" ) pihta. Sattusime siis sellele viisnurgale peale. ja kui küsisime et mis teed ütles et : mis sinu asi ja et temal on vaja. No
raisk ajas hinge täis ei saa ju tappa ka anda rahvas ümber ringi. Aga asi lahenes siiski hästi saime kilbid tagasi ja viisnurgale ikka tou ka ära
anda. Hljem hakkas küll kripeldama et oleks võinud ikka veel anda.
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
Sellistega polegi muud teha, kui pasun lömmi.
|
|
|
JohnDoe2200T
huviline
Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 AVANT 2210 ccm3 Turbo Q
|
|
kui aga võimalus on siis ikka katki
Peaasi, et kere massile oleks vastav mootor... 4 vedu teeb asja ilusaks ning mugavaks... 200% AUDI
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Nagu iidsel ajal oli, kes varastab sel näpud/käsi maha, et miski käeluu murda oleks talle paras.
Seaduse poolest on see küll väga jama aga nagu arvata võiks siis politsei miskile kilbivargale suurt miskit erililist ei tee, pannakse tegu vaid kirja
vast ja vibutatakse näpuga "ära enam nii tee"
|
|
|
|
cretzky
huviline
Registreerunud 05.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A8 / A3 sportback 1,6
|
|
ni
Ma sain ka oma autos ükskord julga kätte teo pealt istus nahhaaselt autos ja limpsis õlut. Külje uks käis lahti ja kohe abmusse jalaga ja kõvasti
Tarisin siis venna autost välja ja kütsin nii kaua kuni hea tunne hakkas. Andsin ka nende eelmiste kordade eest, mida olin kogenud kui autos sees
käidud. Siis kui oli isu kolaka andmisest täis saanud kutsusin politsei kohale. Poller tuli kohale küsis et mis selle mehega juhtus ma vastasin et
kukkus mittu korda kui talle järele jooksin. Politsei oli vastusega päri ja turgutas siis venna nuusk piiritusega enam vähem üles. Poller oli
juhuslikult mu vana kooli kaaslane, kes ütles vaikselt et kordavad seda protsessi jaoksonnas uuesti mille olin juba korra läbi teinud. 1,5 kuu pärast
läksinkohtusse ja poiss läks veel 2 aastaks kinni kuna kaelas oli tingise vastu vabadust rikkunud. Vend ise oli 28 aastane. Siit moraal kui võimalus
vahet ei ole on seal inimesi või ei ole tuleb nii anda et mees oimetu ja mida oimetum seda parem. Mis on varga palk (SURM) või siis oimetus. Kõige
parem varas oimetu varas.Nii et andke minna, ega politsei nagunii kõikidega tegelda ei jõua siis tuleb ise karistus meetodid kasutsele võtta.
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
|
Just just, peksa kutil mõni siseorgan lahti, nii et see invaliidiks või veel halvem maha sureb. Saad ise mõne aasta kongis istuda, aga noh sellest on
ju poohui, kuna üks pätt on maailmas vähem
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
|
Hoolimata sellest, et vargad, pätid, kaabakad on jätised ja muidu idikad - käivad ka mulle pinda - on mingi surnukspeksmise jutt ikka päris haige.
Kas see on siis nüüd selline teema, mille peale peaks audihuvilised oma foorumi serveriruumi kulutama?
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Reix
Hoolimata sellest, et vargad, pätid, kaabakad on jätised ja muidu idikad - käivad ka mulle pinda - on mingi surnukspeksmise jutt ikka päris haige.
Kas see on siis nüüd selline teema, mille peale peaks audihuvilised oma foorumi serveriruumi kulutama? |
su jutt ei koti mind ntx ...
surnuks ei peksa, aga kui keegi aff VEEL mu asju näpib, taon ikka väga mõnuga, kuni tekib kuulsus, et mu juures võib varguse eest kõvasti peksa saada,
siis vast jäetakse siinne paik ka rahule
|
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja MarkoC
Kas see on siis nüüd selline teema, mille peale peaks audihuvilised oma foorumi serveriruumi kulutama? |
surnuks ei peksa, aga kui keegi aff VEEL mu asju näpib, taon ikka väga mõnuga, kuni tekib kuulsus, et mu juures võib varguse eest kõvasti peksa saada,
siis vast jäetakse siinne paik ka rahule |
ega mind ka see eriti ei koti, et sa jobu oled.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
ega mind ka see eriti ei koti, et sa jobu oled. |
Sinu autost ei ole vist kunagi midagi varastatud või selle kallal vandaalitsetud.
|
|
|
|
Tarvotu
huviline
Registreerunud 26.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Opel Vectra Caravan `98a, Audi coupe 83a. 1,8
|
|
mul on 6 korda autos käidud + siis veel need 4 korda mis auto küljes väljaspool on on minema viidud aga pole kunagi õnnestunud kedagi kätte saada
Aga püss on nüüd akna kõrval laetud
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Ärme palun õhuta vägivalda siin foorumis.
Olen ka ise üle elanud varguse ja tean, kui vastik see on, kuid vägivalda õhutavad üleskutsed pole siin foorumis küll teretulnud.
Sisimas teavad vist kõik ausad inimesed, mida varastega tegelikult teha tuleks, kuid...
Siiski on mul hea meel, et ka mõned vargad teaolt tabatakse ning hea oleks, kui sellisel puhul omaniku jõud varga omast üle käib.
|
|
|
Teder
huviline
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Kia Sportage
|
|
Lõpptulemuseks on see, et sult ei tahetagi midagi, kuid su auto süttib imelikul kombel. Vot sellised asjad hakkavad juhtuma.
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
|
ega mind ka see eriti ei koti, et sa jobu oled. |
sellise postituse peale loodan hingest, et sa OMA autost varga leiad ja ka mulle teada annad mis taga peale hakkad, usutavasti soovid ttalle jõudu ja
lähed esimest telefoniautomaati otsima
Anna endale natukenegi aru, mida sa kobised, olen jah jobu, kui varga kätte saan annan VEEL ja VEEL ja VEEL nii palju kitli peale kui torust tuleb
!
Keda sa tola kaitsed siin ?
Või räägid lihtsalt niisama selleks, et midagi rääkida ?
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
|
Tuttav sidus sellesel sepal käed kinni (tahtis tuld virutada) ja viskas pagassi ja lisas saja km. plaanis olnud marsruudile regio pealt valitud
kõrvalpõike (jala umbes 34 km) õhtul kell 11 ja veebruaris. kuhu tühjendas vagura pagassitäie.
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
|
|
On küll vandaalitsetud ka minu autode kallal, kuid mingist iba nüüd küll pole mõtet hakata ajama, et tapan ära ja pexan invaliidix. millex igast
laetud püsside jutt, kamoon, me pole enam lasteaias.
|
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
|
|
jutu point on selles markoc, et anna kitli peale nii palju kui kulub, aga na*ui sa sellest siin foorumis pead kõva häälega kraaxuma!
|
|
|
|
timur9
huviline
Registreerunud 29.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A 100 Q, A.80
|
|
Näed kirusin eile et sõbral kilbid kadunud. Täna öösel läks endal bensukork. Nüüd jälle soti võrra vaesem.Tõprad
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
|
Siiski pean jääma MarkoC'ga ühele mõttele ja kui peale juhtud siis anna ikka mõnuga. Võibolla siis enam ei tule ( vähemalt mitte
sinu auto kallale ).
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 '93
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja forsin
Tuttav sidus sellesel sepal käed kinni (tahtis tuld virutada) ja viskas pagassi ja lisas saja km. plaanis olnud marsruudile regio pealt valitud
kõrvalpõike (jala umbes 34 km) õhtul kell 11 ja veebruaris. kuhu tühjendas vagura pagassitäie. |
ise ka vägivalla pooldaja iseenesest ei ole, kuid varganägudele võiks anda ikka mõnuga.
ja see elnimetatud variant ju lausa geniaalne - las raip jalutab.
276
|
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
|
Eeroz
huviline
Registreerunud 21.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja timur9
Näed kirusin eile et sõbral kilbid kadunud. Täna öösel läks endal bensukork. Nüüd jälle soti võrra vaesem.Tõprad |
Bensiin jäi ikka alles ?
AUDI - Accelerates Under Demonic Influence
|
|
|
|
tamm112
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: vis 2345
|
|
algselt panin siia piiika sõnumi, kuid otsustasin sellest uue
teema teha!
|
|
|
|
triin
huviline
Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal
|
|
Kas te sellist varianti pole mõelnud et varas lähivõitluses vähe osavam ja võtab sult auto koos dokumentide ja telefoniga ära.
Või teine variant-Varas jääb pikka viha pidama ja tuleb põletab auto nädala pärast maha.
|
|
|
alr
huviline
Registreerunud 23.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: triin
Kas te sellist varianti pole mõelnud et varas lähivõitluses vähe osavam ja võtab sult auto koos dokumentide ja telefoniga ära.
Või teine variant-Varas jääb pikka viha pidama ja tuleb põletab auto nädala pärast maha. |
kas sa pole mõelnud, et teletupsud jooksevad nüüd RTList !: D
2011 Q5 3.0TDI, 2005 S350 W220
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |