Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: auto ei käivitu 2.5tdi (Vastuseid: 27 | Vaatamisi: 4945)
Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: A8 d2 4.2q

postitati 31.07.12 12:43 Tsiteeri
auto ei käivitu 2.5tdi

Probleem järgmine.

Auto suri sõidu pealt välja, siis käivitasin koheselt ja sain sõita ca 500m, kui uuesti välja suri ning enam ei käivitunud.
Kütte puuduses probleem ei ole. Kõrgsurvesse minevas voolikus on kütus sees ja mulle ei ole. Ehk oskab keegi nõu anda.
Varasemaid sarnaseid probleeme ei ole sõites täheldanud. mootor töötas hästi. probleem tekkis nagu välk selgest taevast.

a6 98 2.5tdi 110kw

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 31.07.12 12:47 Tsiteeri

Palju kütust paagis on? rohkem kui pool või vähem?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.12 12:48 Tsiteeri

veerand umbes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.12 13:05 Tsiteeri

Vala niipalju juurde, et oleks üle poole ja vaata kas siis läheb käima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.12 13:14 Tsiteeri

Selge, proovin järgi. aga mida see peaks näitama

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.12 13:19 Tsiteeri

Paagis on olemas pump, mis pumpab kütust ühest paagi poolest teises paagi pooles asuvasse anumasse, kust juba kõrgsurvepump võtab. Kui kütust on vähem kui pool paaki ja see väike pump ei tööta siis on anum kuiv ja kõrgsurvepump ei saa kütust kätte.

Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.12 16:35 Tsiteeri

3/4 paaki sai tangitud. Võetud sai lahti kütusefiltrisse minev voolik ja selgus et pump peale ei löö kui käivitada, olgugi et vool pumpa läheb. Seega vist pump õhtal.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 31.07.12 16:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Nothing
3/4 paaki sai tangitud. Võetud sai lahti kütusefiltrisse minev voolik ja selgus et pump peale ei löö kui käivitada, olgugi et vool pumpa läheb. Seega vist pump õhtal.

Ei ei. Pump pumpab ühest paagist teise. Kõrgsurve pump imeb ise paremast paagipoolest kütust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 31.07.12 17:41 Tsiteeri

Kui paagipaun tühjaks saab peaks spiraal kelladel sellest märku andma, st etteandepumbas ilmselt siiski viga ei ole?
Vigade lugemisest oleks mõistlik esmalt alustada, nagu ikka.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.12 06:14 Tsiteeri

unustasin mainida. süüdet keerates süttib spiraal pooleks sekundiks , siis kustub ja lyhikese ajapärast hakkab vilkuma.

Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.12 06:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:

Ei ei. Pump pumpab ühest paagist teise. Kõrgsurve pump imeb ise paremast paagipoolest kütust.

Kõrsurvepump ei tohiks ju nii äkitselt läbi minna. Peaks ju pikaajalisem protsess olema( üleliigne heitgaas ja mootori ebayhtlane käik) või olen asjadest valesti aru saanud.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.12 07:57 Tsiteeri

Vilkuv spiraal jh kõige tõenäolisemalt tühjale paagipaunale viitabki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.12 19:33 Tsiteeri

tänud nõuannete eest. homme võtan siis pumba välja

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.12 21:06 Tsiteeri

Tsitaat:
tänud nõuannete eest. homme võtan siis pumba välja

On siis pumba viga ikkagi?

Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.12 21:59 Tsiteeri

kytuse filtrisse kyte ei j6ua, kolmveerand paaki kytet sai ka sisse pandud, paaki minevates juhtmetes on vool sees, kui käivitada. Vaevalt et paagi sõel umbes on. üritan pumba kätte saada, kuigi mul ei ole aimugi , kuidas see seal asetseb. loodetavasti on hommik targem

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.12 07:10 Tsiteeri

Tsitaat:
kytuse filtrisse kyte ei j6ua, kolmveerand paaki kytet sai ka sisse pandud, paaki minevates juhtmetes on vool sees, kui käivitada. Vaevalt et paagi sõel umbes on. üritan pumba kätte saada, kuigi mul ei ole aimugi , kuidas see seal asetseb. loodetavasti on hommik targem

Ses mõttes, et mis vigu näitab? Lisaks tühjale paagipaunale veel midagi?

Kui paak täis panna siis ei mängi paagipump ju mingit rolli ja saab ilma selleta ka käima. Väga keeruline on muidugi sellel masinal kütus üldse üles saada kui paagist alates tühi on, kindlasti tuleb eestpoolt täita või pumbata.

Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.12 07:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:

Ses mõttes, et mis vigu näitab? Lisaks tühjale paagipaunale veel midagi?

Kui paak täis panna siis ei mängi paagipump ju mingit rolli ja saab ilma selleta ka käima. Väga keeruline on muidugi sellel masinal kütus üldse üles saada kui paagist alates tühi on, kindlasti tuleb eestpoolt täita või pumbata.

Momendil rohkem vigu pähe ei tule.
Meenus et ühel korral on auto samamoodi käitunud ka varem (ehk siis suri välja sõidu pealt)See oli umbes kuu tagasi. Vahepealsel perioodil töötas kõik hästi. Käivitamisel probleeme ei olnud ja auto ei tossanud yleliigselt.

käivitamisel ei ole pumba laadimishäält kuulda.(ei ole muidugi kindel, kas antud isendil see üldse peaks olema)

peale kütuse filtrit on voolikus küte sees ja käivitamisel kyte ei liigu. töökorras paagipump peaks ju ikka ise kütet kõrgsurvesse suruma ja siis kõrgsurve tekitab oma vajaliku surve?

Ja kuidas peaks kütte käsitsi üles pumpamine välja nägema?

Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.12 10:22 Tsiteeri

Nii. ei õnnestunud kütusepumpa paagist omal jõul kätte saada. Oskab keegi oma kogemustepagasiga aidata?

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.12 11:18 Tsiteeri

Ei pumpa see paagisisene pump kütust kõrgsurvepumbale ette. Paagis on üks anum ja see väike pump laseb küte sinna, kõrgsurvepump imeb sellest anumast ise. Kui vahepeal on kõrgsurvepump õhku saanud siis ei pruugi ta enam ise imeda korralikult. Proovi eetriga käima saada.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.12 11:30 Tsiteeri

Teoreetiliselt tuleks käsitsi kütus läbi filtri tõmmata, või vähemalt igal juhul filter täita, muidu on selle masina käimasaamine väga valuline. Väidetavalt ei tohigi tühja süsteemiga VP 44'ga masinaid käiata.

Kui ainult tühja paagipauna viga on siis peab üle poole täis kütusepaagiga masin igal juhul töötama, sõltumata paagipumba seisukorrast. Mahasurnud pumba või umbes filtriga peaks mu meelest tüüpiline 00550 viga olema, st see võimalus langeb ilmselt ära kui rohkem vigu ei näita.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.12 12:01 Tsiteeri

00550-Start of injection regulation on üldjuhul veaks :)

Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.12 13:17 Tsiteeri

Sain pumba välja ja toimib kyll. Kuigi nagu nyyd vist selgus on hoopis asi kõrgsurves? Kas eeter liiga julm pole, järsku on mingi lahjem kraam m6istlikum

Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.12 15:47 Tsiteeri

Sai siis mootorit vedelikuga abistatud. tõmbab kytte ylesse ja kui käima läheb ära(vedeliku abiga) ,siis enam peale ei tule ja sureb ära. Arvatavasti siis kõrgsurve pea läbi? (ei täpset nimetust). Üritan õhtul diagnostikas ära käia.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.12 17:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Sai siis mootorit vedelikuga abistatud. tõmbab kytte ylesse ja kui käima läheb ära(vedeliku abiga) ,siis enam peale ei tule ja sureb ära. Arvatavasti siis kõrgsurve pea läbi? (ei täpset nimetust). Üritan õhtul diagnostikas ära käia.

Mina ilmselt prooviks kõrgsurvepumbast voolikuga otse kütuseanumast, sedasi saab üsna üheselt selgust, milles asi.

Nothing
huviline

Registreerunud 07.11.09
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.12 13:29 Tsiteeri

esmaspäeval viin auto tuttava mehhaaniku juurde. Siis proovin ka voolikuga otse kõrgsurvesse kütet lasta.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 40.3% - SQL: 59.7%]