Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi A6 2.8 A/T quattro - 1995 - Hardix (Vastuseid: 56 | Vaatamisi: 8384)
Hardix
huviline

Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 V6 2.8 Q

postitati 21.07.12 19:25 Tsiteeri
Audi A6 2.8 A/T quattro - 1995 - Hardix

Tervist!

Sai Audi 80 välja vahetatud Audi A6 vastu, millel on 2.8L V6 mootor, masin on kahjuks automaat, aga selle eest quattro seega mulle siiani see kõik sobib.
Auto varustus on ka päris kobe. Elektrilised aknad(4x), konditsioneer, elektriline katuseluuk, hebasto(mida kasutada ei oska) , immobilaiser.
Üldiselt olen autoga väga rahul, aga ilma muredeta lihtsalt ei saa, arvan et autol on jahutuses rõhk sees ja blokikambri tihend laseb läbi mis tuleb ära vahetada, selle pärast ma väga nii ei muretse kui selle jahutuse pärast, aga eks seda saab esmaspäeval teada mis masinaga saab.

Uuendusteni! ;)

telefoniga mingisugused pildid ka, kuid tegelikkuses on masin täiesti roheline.

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/555470_3058218034069_1046693536_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/487854_3058218154072_334314419_n.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/547674_3058218434079_371289094_n.jpg

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/552758_3058218754087_116260847_n.jpg

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/557562_3058219034094_1872236010_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/575966_3058219194098_129094568_n.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 21.07.12 19:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hardix
arvan et autol on jahutuses rõhk sees ja blokikambri tihend laseb läbi mis tuleb ära vahetada, selle pärast ma väga nii ei muretse kui selle jahutuse pärast, aga eks seda saab esmaspäeval teada mis masinaga saab.

Kui kogu vaba raha läks auto ostu alla, siis mina küll muretseks.

See pole päris 100€ eest tehtav liigutus.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hardix
huviline

Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 21.07.12 20:57 Tsiteeri

kambri tihend niipalju vast ei maksa ju?
põhimure ongi rõhk jahutuses, selle pärast muretsen väga.

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.07.12 21:03 Tsiteeri

Plokki tihend ikka... Või mõtlesid klapikambri tihendit vaja vahetada? Aga see ju ei tekita rõhku kuhugi. Edu masinaga;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 21.07.12 21:07 Tsiteeri

Tihendid vöiksid uued olla enivei, olgu selleks siis kas plokikaane tihend vöi klapikambrikaane oma.
Viimane tuleks plokikaane tihendi vahetuse korral nagunii uus soetada, ei usu, et see plastistunud tihend hiljem hermeetiline jää, pole teine ka körge hinnaga.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
nug8
huviline

Registreerunud 28.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: a6 c7 2.0 tdi 2013

postitati 21.07.12 21:17 Tsiteeri

Üldpildilt täitsa viisakas masin. Mootoriprobleemidega hakka varakult tegema, kaanetihendi vahetus ei maksa palju. Lihtsalt ära mingit jura sinna vahele osta. Üldiselt soovin vana v6 automaadiga Titaanist närve ;)

Hardix
huviline

Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.12 06:10 Tsiteeri

miks mul titaanist närve vaja läheb, kas seepärast ,et on uimane?

Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 171kw universaal

postitati 22.07.12 06:13 Tsiteeri

2.8 nüüd küll uimane ei tohiks olla, närve ikka mootoriprobleemide tarvis vaja, kui sul mootor uimane, siis jälle üks probleem juures, edu masinaga

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hardix
huviline

Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.12 06:21 Tsiteeri

Tal käiguvahetus on uimane, kui käigu sisse saab siis liigub ikka väga mehiselt.

Hannespoiss
huviline

Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.

postitati 22.07.12 07:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dr.Rammstein
2.8 nüüd küll uimane ei tohiks olla, närve ikka mootoriprobleemide tarvis vaja, kui sul mootor uimane, siis jälle üks probleem juures, edu masinaga

Mul oli 128 kw V6 mootor ja automaatkast vanal 1992.a. masinal - 5 aastat mis sellega sõitsin küll mootorit remontides ei möödunud;) Ainsad kulukamad asjad olid kliimaseadme sidur mis otsad andis, mootoririhma vahetus ja parema plokikaane tihendi vahetus. Ja kui automaatkastiga ühtemoodi mõtlema hakkad siis liigub vägagi nobedalt (parima kiirenduse saamiseks ei tule teps mitte alati gaasipedaal põhja lajatada). Praegugi vahetaks oma 6-se manuaalkasti iga kell selle automaatkasti vastu:cool:

Edu autoga!

Parem surra seistes kui elada põlvili
Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.12 07:27 Tsiteeri

Endal 2.6 110kw ning automaat, ühtegi halba sõna ei saa öelda, v6 on selline masin mis tahab lihtsalt hoolt saada, kui kõik õigeaegselt vahetatud siis teenib korralikult, kahjuks on selliseid masinaid vähe, ise olen veel selles eas kus tahaks käike vahetada :D 6 käiguline manual tuleb kindlasti, kuid mitte sellel masinale.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.12 08:05 Tsiteeri

Hardix, lause algab alati suure algustähega ;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hardix
huviline

Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.12 15:50 Tsiteeri

Nii, täna siis jälgisin tosooli taset ja sain aru mis ta teeb, nimelt kui ma sõidan mingi 20km, siis paak läheb täiesti tühjaks peaaegu, aga kui peale sõitu tosooli paak lahti keerata, siis tõuseb kõik tagasi nii nagu varem ja auto töökojas öeldi ,et see vedelik mis summutist tuleb ei ole tosool vaid arvatavasti konditsioneer vesi.

Küsimus: Miks see tosooli paak niiviisi käituda võib?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 22.07.12 17:12 Tsiteeri

Ma loodan, et sul selles autos Tosooli ei ole. Lihtsalt jahutusvedeliku kohta Tosool öelda on sama, nagu nimetada igat hambapastat Colgate'ika või bensiini Statoiliks.

See Opeli makk toimib seal ka niiviisi ilma displeita või? Või on näit lausa kellaplokis olevale autocheki ekraanile välja toodud? :)

nug8
huviline

Registreerunud 28.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.12 17:29 Tsiteeri

Tsitaat:
miks mul titaanist närve vaja läheb, kas seepärast ,et on uimane?

Sellel automaatkastil pole häda midagi, liigutab selle kone otsas masinat vägagi viisakalt. Ei olegi see kiirendamiseks mõeldud, vaid just mugavuse pärast. Närve pead jaguma mootori remondi puhul. Üldjuhul on praegu vanade v6 ostmine väga suur loterii, eriti kui korda ei ole tehtud. Lihtsalt enamus antud mootoritüüpidest on aetud niipalju läbi, kus nood vajavad tõsist või vähemalt suuremat remonti. Sellega ei taha mitte väita seda, et olen näiteks enda masinas pettunud, vaid, et minu masin oli hea näide sellest, mis saab, kui mootorit ei ole hooldatud korralikult. Ja remont ei ole kõikse odavam.

Kui vaeva näed, saad ka asja. Praegu on ju kõik ok?

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 22.07.12 17:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Hardixauto töökojas öeldi ,et see vedelik mis summutist tuleb ei ole tosool vaid arvatavasti konditsioneer vesi.

Mis asi on konditsioneer vesi?

Üldiselt viitavad sümptomid siiski plokikaane tihendi lekkele, mis on nende V6 puhul küllaltki tüüpiline. Kontrolli ega õlikorgi all emulsiooni pole. Lisaks võite proovida silindreid õhuga survestada (küünlaaugust) - plokikaane tihendi lekke korral hakkab sellisel juhul jahutussärki õhku mulistama.

Dr.Rammstein
huviline

Registreerunud 09.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.12 18:45 Tsiteeri

Pigem ikka kondensatsiooni vesi, seda ei tasu karta

Hardix
huviline

Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 22.07.12 18:49 Tsiteeri

Opeli makk töötab, sain nüüd teada siis ,et see Opeli oma on, vabandan selliste vigadepärast nagu tosool ja konditsioneeri vesi, ma lihtsalt ütlen mida mulle on öeldud, see on vast mingi släng. Kui ma saan teada ,et see masin ei ole nii pekkis kui hetkel kartus on, siis soovin kõik asjad originaalselt taastada, originaal makk ja juhi aken vajab ka tegemist, seal vaja üks asi veel osta ,et saaks elektri aknet kasutada, vabandust võhiklikuse pärast alles 3 kuud autot omanud ja olen tegelenud ainult kaherattalistega, automaailm on veel must auk, seega ka edaspidised vabandused ning tänud korralikude vastuste eest, utsitab ainult tagant masin ilusti korda teha, muidu auto liigub korralikult, kõik toimib aga see jahutus asi on sõites kogu aeg hinge peal.

Uuendustest see, et sisu tegin nüüd korraliku vahendiga puhtaks, pildil näha missugused istmed olid ja vahetasin tagurdamis tule pirnid ära.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.07.12 17:35 Tsiteeri

Kuidas on lood temperatuuride ja asjadega, mul tekib tunne, et painutad selle paisupaagi korgi keeramisega alati peale söitu üle.
Senikaua, kui keema ei lähe, edasi liigub lubatule vastavalt, siis ei näe pöhjust asjata siblida.
Summutist eviv kondensvesi on pigem niiskete ja lühikeste vahemaade läbimise pärusmaa, küll aga ka nähtud +27 kraadiga torust nirisevat vedelikku.
Tundub, et paagis oleva vedeliku kogus pole öige ja öhutus ehk vaja läbi viia.

Hardix
huviline

Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.12 15:28 Tsiteeri

Kurvastus minule, nimelt jätsin ükspäev jälgimata jahutuse ja täna sai sõdetud linnas 46km, ummikutes ja auto läks aurama, mitte küll kõvasti, aga ikkagi ja jahutusvedelik oli kadunud, niiet arvatavasti mingisugune voolik läks, eile ma proovisin ka jälgida, ajasin auto soojaks, sõitsin pika sirge ja koju tagasi, siis keerasin korgi lahti jälle ja jahutus vedelik kõikus edasi tagasi, ma ei tea üldse mis kamm on aga väga stressi tekitab noorele huvilisele, nüüd ei midagi, rahunen natuke ja kohe kui uuel kuul raha käes siis parandusse ja vaatab mis edasi saab. :(

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 25.07.12 15:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Kurvastus minule, nimelt jätsin ükspäev jälgimata jahutuse ja täna sai sõdetud linnas 46km, ummikutes ja auto läks aurama, mitte küll kõvasti, aga ikkagi ja jahutusvedelik oli kadunud, niiet arvatavasti mingisugune voolik läks, eile ma proovisin ka jälgida, ajasin auto soojaks, sõitsin pika sirge ja koju tagasi, siis keerasin korgi lahti jälle ja jahutus vedelik kõikus edasi tagasi, ma ei tea üldse mis kamm on aga väga stressi tekitab noorele huvilisele, nüüd ei midagi, rahunen natuke ja kohe kui uuel kuul raha käes siis parandusse ja vaatab mis edasi saab. :(

Kui raha vähe ja aega palju, siis võiks ikka ise esialgu asja uurima hakata, see ei ole mingi raketiteadus. Kasuta siin foorumis erinevate otsingusõnadega otsingut ja leiad väga palju kasulikku informatsiooni selle teema kohta. Aga varu aega, kõike ei peagi poole tunniga selgeks saama:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hardix
huviline

Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.12 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Kui raha vähe ja aega palju, siis võiks ikka ise esialgu asja uurima hakata, see ei ole mingi raketiteadus. Kasuta siin foorumis erinevate otsingusõnadega otsingut ja leiad väga palju kasulikku informatsiooni selle teema kohta. Aga varu aega, kõike ei peagi poole tunniga selgeks saama:P

Su jutus on iva sees, õige aeg automootoreid uurida. ;)

nug8
huviline

Registreerunud 28.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.07.12 19:53 Tsiteeri

Eks vanade v6-tega ongi koguaeg üks kikerpill. Igatahes, kui lasta korralikult ära teha, on murevaba pikemalt, sest üldiselt kauakestvad mootorid (oma väikeste kiiksudega). Lisaks soovitan üle vaadata ka radika küljes asuva ventika anduri, kuumadel suvepäevadel võib olla ka üheks põhjuseks miks mootor keema läheb.

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 25.07.12 20:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Kurvastus minule, nimelt jätsin ükspäev jälgimata jahutuse ja täna sai sõdetud linnas 46km, ummikutes ja auto läks aurama, mitte küll kõvasti, aga ikkagi ja jahutusvedelik oli kadunud.

Kui varem kaaned kõverad polnud, siis niimoodi käitudes võid sellega ise hakkama saada. Väldi sellises seisukorras mootoriga sõitmist. Sinu mõte see auto remonditöökotta viia on õige. Kui endal mõistus üle ei käi, ei ole vaja lasta asjal hullemaks minna.

Muuseas töötaval(kuumal) mootoril jahutusvedeliku paagi korgi eemaldamine pole ka hea mõte. Audi jahutussüsteem on ettenähud töötama rõhu all. Tänu sellele tõuseb ka jahutusvedeliku keemistemperatuur - rõhu alanemisel (korgi eemaldamisel) keemistemperatuur langeb ning jahutussärgis võivad tekkida piirkonnad, kus juba toimub veeauru eraldumine. See ei ole hea.

Hardix
huviline

Registreerunud 21.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.07.12 07:33 Tsiteeri

Mismoodi ma halvasti käitusin, kõik kinnitasid et jahutusega on korras, sõitsin kesklinna ja tagasi ja masin kees üle, ega ma sellega praegu ju ringi ei käruta.
Ma usun ,et lasen töökojas ehk korda teha.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 49.2% - SQL: 50.8%]