Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Avaldage arvamust ühe kena a100 C3 olemuse ja hinna kohta (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2242)
djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 03.12.04 02:45 Tsiteeri
Avaldage arvamust ühe kena a100 C3 olemuse ja hinna kohta

Audi 100 2.3 i 98 kW, 1990a. automaat

Auto müügil, pildid ja info siin:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php/Audi+100/id=85805

Kas hind (42 900.-) konkreetse auto kohta on ülekohtune, arvestades, et olemas kõik el. lisad ja asi näeb tõepoolest väga kena välja? Meenutab väga a200-t, mis ju tõeliselt kena auto... Minu jaoks pluss veel ka automaat käigukast, teeb sõidu tõeliselt nauditavaks. Enam-vähem sama raha eest saaks aasta-kaks uuema ja C4 kerega "sajase", kuid ilma igasuguste lisadeta. Ja ma ei tea, kas ma olen tiba lollakas, aga SEE C3 eksemplar näeb minu arvates välja hulka kenam ja atraktiivsem, kui enamus C4-sid, see kehtib ka salongi kohta.

Avaldage oma arvamust nii auto kui hinna kohta (tibatilluke plaan on see kaunitar omandada), siia ka kohe kaks pilti:

http://x10.autoturg.ee/auto24/560/1563133.jpg

Kui oranzid suunatuled veel valgetega asendada...

http://x10.autoturg.ee/auto24/560/1563136.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 03.12.04 06:34 Tsiteeri

väga ilus auto, olen isegi seda tähele pannud, küll mitte ostusooviga, aga ex ilusad sigarid meeldivad mullegi:) samas pool aastat tagasi oli siin müügis selline asi: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=7470&page=1#pid60909

hinnaklass põhimõtteliselt sama, kuid siiski siiski, see müügisolev 100 võix ju natukene odavam olla, kuigi jah, 5000 - 10000 eeki mu arust korraliku auto eest rohkem maxta ei ole ka teab mis surmapatt;)

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 03.12.04 07:22 Tsiteeri

:o et maksab palju ?

Ei maksa.

Saksast siledat eksemplari alla 2¤ naljalt kätte ei saa. Lisa sinna transa+raha allapanek ja jõuadki selgusele,et täiesti normaalne hind :)

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 03.12.04 07:23 Tsiteeri

Auto on tõesti seda hinda väärt ja sõbral juba lähipäevil ostuks läheb vist !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 03.12.04 09:01 Tsiteeri

mina soovitaks veidi hoogu pidada, kuna väidetavalt ei ole see autoaed eriti kuulus oma kvaliteetsete autode poolest. Tegu muidugi kuulujuttude põhise infoga, aga hoiatuseks ikkagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.04 09:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja lukas
mina soovitaks veidi hoogu pidada, kuna väidetavalt ei ole see autoaed eriti kuulus oma kvaliteetsete autode poolest.

Lamba jutt. Auto on auto ja aed toob selle maale.Kvaliteet sõltub 100-st muust asjast...

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 03.12.04 09:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja kiireaudi
Tsitaat:
Esialgne postitaja lukas
mina soovitaks veidi hoogu pidada, kuna väidetavalt ei ole see autoaed eriti kuulus oma kvaliteetsete autode poolest.

Lamba jutt. Auto on auto ja aed toob selle maale.Kvaliteet sõltub 100-st muust asjast...

no anna andeks, et julgesin ka sõna võtta ja lamba juttu ajada. Edaspidi ja ka täna hoian oma suure ja ropu suu kinni. Kui auto järg nädal veel alles lähen vaatan üle ja kui midagi leian siis ehk lubad lambajuttu edasi rääkida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.04 09:39 Tsiteeri

A milleks siis ajada lolli kurat-teab-kust kuuldud külajuttu,et mingi autoaed müüb ebakvaliteetseid autosid?

Uusi autosid saab osta poest.Selle faktiga oleks küll juba ammu aeg leppida.

Auto välimus@sisu/piltide järgi/ väärivad küll seda hinda IMO

EDIT: Mina EI ole selle aiaga ega ka autoga ei otseselt ega kaudselt seotud(Et keegi valesti aru ei saaks)

11,823@191,5km/h
teints
huviline

Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A80 Avant 2,3

postitati 03.12.04 11:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja kiireaudi
A milleks siis ajada lolli kurat-teab-kust kuuldud külajuttu,et mingi autoaed müüb ebakvaliteetseid autosid?

Uusi autosid saab osta poest.Selle faktiga oleks küll juba ammu aeg leppida.

Auto välimus@sisu/piltide järgi/ väärivad küll seda hinda IMO

EDIT: Mina EI ole selle aiaga ega ka autoga ei otseselt ega kaudselt seotud(Et keegi valesti aru ei saaks)

No ütleme, siis nii, et mul on kogemus olemas, et nad müüvad Saksast toodud "mittesiledaid" autosid, mis on siin suht kehvasti "siledaks" tehtud. Ühesõnaga tuleb hoolikalt auto üle vaadata. Muidu võib ostetud auto hind hiljem veelgi suureneda tingituna lohakast "üleslöömisest".

Ja piltide järgi auto hinna väärilisuse hindamisest mina vähemalt hoiduksin. Siin foorumiski mitu korda läbi jooksnud teema, et pildi pealt kui prillikivi, kuid tegelikkuses on olukord vastupidine.

Nii et ole tähelepanelik, kui seda autot vaatama lähed.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 03.12.04 11:48 Tsiteeri

Kui auto hind on tunduvalt yle keskmise turuhinna, siis tasub teha lihtsalt pöhjalikum ylevaatus enne ostmist. Yle nö tavalise hinna on ta siiski alla 10k vörra, ning vana auto remondiks on naljaasi see 10k ärakulutada. Sellepärast vöib ka körgema hinna maksmine olla sageli just soodsaim viis auto omandamiseks. Suur eelis C4 ees ka veel väiksem varastamishirm. Samas uuri järgi ka hädavajalikud lisavarustused (KORRALIKUD talve- ja suvekummid, alarmi/immo olemasolu, muusika jne). St selle sama auto hind vöib just nende arvelt töusta veel rohkemgi kui 10k jagu, aga ka "väga soodsalt" myydava rondi hind vöib selle arvelt kerkida körgemaks selle iluduse omast. Rääkides autoaia petmisest peaks pidama silmas ikkagi otsest valetamist vöi nt ölilisandite abil mootori/kkasti "remontimist". Igal vanal autol on vead ning autoaiad kohe kindlasti ei testi autosid selle möttega, et selgitada köikvöimalikud lähiaastatel tulevad kulud - see on ostja probleem

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
djstallion
huviline

Registreerunud 25.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: SAAB

postitati 05.12.04 01:05 Tsiteeri

Ühesõnaga- nagu ma aru saan, on enamus siiski (piltide põhjal otsustades) nõus sellega, et antud eksemplar on tõepoolest kena ja väärt küsitud hinda. Mina tooksin plussina välja veel ka selle, et kui sama raha eest saab odavaimad C4 kerega a100, siis tõenäoliselt kalleimaite hulgast C3 kerega isend on eeldatavasti siiski paremas seisukorras. Ja hulka parema varustusastmega. Oleks vaid antud eksemlar siis veel alles, kui mina seda ostma saan hakata, pole nii kena välimusega sigarit (aut. kastiga pealekauba) netis kohanudki...
Olen küll vaid kolm kuud olnud Audi 100(profiilis märgitud ja suhteliselt problemaatilise eksemplari) omanik, kuid auto oma suuruse ja mugavusega on mulle jätnud sedavõrd sügava mulje, et järgmine auto saab olla vaid Audi 100!

Ühtlasi küsimus: oskab keegi anda saksa portaale/lehekülgi, kust saaks näha müüdavate kasutatud Audi 100 infot Saksamaal? Tean lehekülge www.autoscout24.de, kuid midagi muud?

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 05.12.04 08:29 Tsiteeri

Auto tõepoolest kena ja silmapaistev, aga hinna osas, krt minu arust liig natuke. Ise ostsin oma auto C4-ja ja auto oli väga heas korras ning hind jäi alla 50k natuke.
Muidugi on see sinu otsus, käi ja vaata auto ilusti ja kindlasti põhjalikult üle ning kui auto korras ei näe ma põhjust, miks mitte osta.:D
Kui ei eksi oli juttu saksa auto lehekülgedest, nii et proovi otsinguga ja edu!

Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.04 17:21 Tsiteeri

nuh, keegi käis siis seda vaatamas?

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 13.12.04 17:54 Tsiteeri

no mina ei ostaks enam vana kerega selle hinna eest.vaata nt. seda http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php/Audi+100/id=106378
ja kotka käest saad selle 40000.- kätte.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.04 21:33 Tsiteeri

keegi on riistapuu ära ostnud:) kas tuli ka klubisse?

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.9% - SQL: 66.1%]