Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Õismäe inimestele teadmiseks (käidi sees öösel vol1 30.11 vol2 25.02) (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2788)
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 30.11.04 17:13 Tsiteeri
Õismäe inimestele teadmiseks (käidi sees öösel vol1 30.11 vol2 25.02)

Täna öösel käidi siis ühe minu auto kallal, A80 siis, millel on korralik ja päris vali signa. Kuna kleepse autol pole ja tuluke ka väike, siis võimalik et potensiaalne varas ei märganud signa olemasolu.

Kuna ma ise jälle sittagi ei kuulnud, siis ärkas üles ema ja nägin platsilt suht kiiruga lahkumas valget universaalkerega autot. Kuna meie auto jäi vait ja rohkem ei karjunud, keeras uuesti magama. Hommikul oli signa veel aktiivne aga uksed lukust lahti. Autost midagi võetud ei olnud ja süütelukk oli ka terve.

See jutt on siis lihtsalt Õismäe ja selle vahetusläheduses elavatele inimestele informatsiooniks, et nähes hiilimas ringi mõnda valget universaalkerega sõiduautot (eriti öösel) tasuks silmad lahti hoida.

Ptui, ptui, ptui seekord läks õnneks. Autost pole muidugi suurt sittagi võtta kah.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.04 19:20 Tsiteeri

eks tuleb siis kah oma audil rohkem silma peal hoida,jama kui sellised tegelased ringi liiguvad:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.04 20:49 Tsiteeri

tulen praegu väljast ja käisin autot lähemalt uurimas siis (enne polnud aega). Autost võetud polnud tõesti midagi, vähemalt mitte midagi mis silma paistaks, aga juhiukse lukk on (jälle) perses igatahes, võti sisse ei lähe. Ei mina seda ilmselt vahetama ka ei hakka, jumal sellega. Arvestades seda, et kui ema aknale jõudis siis juba auto minema kihutas, piirdus kogu lugu ilmselt sellega, et uks lahti, kisa, uks kinni ja nahhui. Rääkisin veits aega tagasi täna öise õismäe patrulliga ka paar sõna juttu ja nad lubasid valgete autode suhtes silmad lahti hoida ja neid öösel kontrollida kui tekib kahtlus. Loodame et see ei jäänud vaid jutuks.

PS mul on siin muidu 24h kummitöökoda, aga just see öösel oli neil mingi paus ja kedagi siin polnud. Ok, eks vist läks õnneks seekord, käisin tegin teise auto ka veidi turvalisemaks igaks juhuks. Täna öösel on kõrv terasem kui kunagi varem ja riided ning heebel on nagu tuletõrjujal valmis.

sitt tunne igatahes :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.04 20:55 Tsiteeri

seal 24h kummiboxi juures jh hea tegutseda kui seal kedagi pole:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 01.12.04 05:07 Tsiteeri

mine nuhi jah selle auto juures,niikaua kuni endal käed raudus on:D

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 01.12.04 09:34 Tsiteeri

Mul varastati Audi märk tagant ära, küll juba mingi 3 nädalat tagasi, aga ka oma maja eest Õismäel.
Rass oskad sa äkki midagi täpsemalt selle auto kohta öelda, need õismäe patrullid on mul tuttavad;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.04 11:22 Tsiteeri

Kahjuks ei oska, ema nägi, mina magasin, ütles vaid et mingi valge auto (ilmselt võis ka muud värvi hele sõiduauto olla) ja lahkus akadeemia tee suunas kiiruga. Vähe infi küll aga kunagi ei kus võib abiks tulla see väikenegi teave.

kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 01.12.04 12:02 Tsiteeri

Lisan ka siis siia oma mure. Asukoht samuti Õismäe.

Nädal-poolteist tagasi umbes läksid minu suunatulede klaasid jalutama maja ette pargitud (tänavalaterna all) eest. Samal öösel muugiti ühte Hyundaid (vist) ning ühe Fordi juhipoolne küljeaken oli lumest puhtaks lükatud.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01

postitati 09.12.04 09:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja kopamees
Lisan ka siis siia oma mure. Asukoht samuti Õismäe.

Nädal-poolteist tagasi umbes läksid minu suunatulede klaasid jalutama maja ette pargitud (tänavalaterna all) eest. Samal öösel muugiti ühte Hyundaid (vist) ning ühe Fordi juhipoolne küljeaken oli lumest puhtaks lükatud.

Olin ka 12-13 november tallinnas õismäel vennal külas. Õhtul vaatasin juba aknast välja, et keegi on lund käinud külje klaasidelt pühkimas. Pärast filmi vaatamist ja enne magaminekut vaatasin veel aknast välja. Nüüd oli esiklaasilt ka lund pühitud. Õnneks hommikul oli auto alles, aga magada oli raske.
Kusjuures vargad pidid olema sama õue ümber olevatest majadest. Sest pühitud oli ainult minu autot, ikkagi uus auto seal majade juures.

Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.05 14:53 Tsiteeri

täna öösel siis jälle, nüüd on mõlema ukse lukud nii puruks murtud, et võti ei lähe enam isegi sisse. midagi võetud pole jälle, auto ka alles, aga pask tunne on ikka. ilmselt peab hakkama autole uut parkimiskohta vaatama. :mad::mad::mad:

airwolf
huviline

Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi A4 97a,volvo V40 2002a.suzuki GSXR-750, 99a

postitati 26.02.05 15:27 Tsiteeri

tänapäeval on neid pätte küllaga kes teise vara himustavad.endal signa küll peal,kuid tuleb salalukk ka veel panna.:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 27.02.05 18:48 Tsiteeri

Mul üritati mingi aeg nüüd V8-sse sisse saada, juhipoolne lukk katki aga uks kinni:D sama öö kadusid valukate kapsilid ära. Tegevuskohaks nagu ikka, Õismäe.

Rassile: Sinu autod seisavad üldse väga halvas kohas, seal hea ju pimedas kolistada, peale selle pole ühtegi teist autotseal ligiduses pargitud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.5% - SQL: 66.5%]