a4 1.9 TDI 1995 mootori õli jookseb välja ?
Tere.Mure järgmine,kui soetasin auto kontrollisin mootori õli talvel kohe.Kõik oli tiptop.Kuu hiljem tagumik tunnetas uuesti kontrollida ja
avastasin,et täiesti kuival kui vähegi võimalik veel:O
Lendasin kohe õlide järele,valasin peale.Siis hakkasin regulaarselt jälgima,samuti uurisin ega maha pole jäänud õli jälgi.Polnud nagu midagi näha.
Nüüd täna kui hakkasin auto garaasist välja ajama,avastasin betoon õli täis ja värskelt samuti äsja jooksnud maha.Mootor järjekordselt kuival,no väga
väike tilk oli.Kohaselt avastasin ka väljas,et juba õli maas.Mis imelik tundus on ka see,et samuti viimase 2 päevaga olen salongis diisli haisu tundma
hakanud ja täna väike laik mis oli heledam,näpu sisse pistes avastasin et tegemist on ka diisliga mitte ainult õliga mis tundub mootorist jooksma.
Pmst tegu mu esimese autoga,ise olen suht rumal mootori suhtes jne.Kogemused puuduvad. Paluks mingit abi,tarkust,soovitust kuhu viia näiteks ?
Kellegil ehk kogemusi milles asi olla võib,Üks diisli omanik jõudis vaid mainida et selle autoga enam pole siis midagi teha kui mootorist õli jookseb
välja.Ise päris kohe sellist seisu võtta ei sooviks.Siit oleks vaja ka targematelt abi soovitust ?
Tänanud !
|