Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 1,9TDI 81kw mootoril jõud kadunud (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1983)
Jaanus_P
huviline

Registreerunud 16.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: SEAT Toledo 03a, 1,9TDI 81kw

postitati 10.06.12 16:57 Tsiteeri
1,9TDI 81kw mootoril jõud kadunud

Alustan siis sellest, et tegin möödasõitu ja kiirusel ~90 kolmanda käiguga oli tunne nagu oleks vedu ära kadunud. Kuidagi sain möödasõidu lõpetatud ja sõitsin bensukasse uurima, et mis viga võib olla. Kiire vaatlusega leidsin, et kui gaasi vajutada siis turbo töötab, aga ei anna seda jõudu nagu võiks ja siis sai liigutatud üht klapi üleval (pilt allpool) ja kui gaasi vajutada ning klapi liigutada siis hakkas turbo kohe tööle. Kas seda klapi peab liigutama vaakumvoolik mis sealt tagant tuleb või mis klapp see üldse on? Minu kogemused diisliga puuduvad :P

https://www.dropbox.com/s/dgi8617jjrlemve/2012-06-10%2019.19.02.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rain290
huviline

Registreerunud 26.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.06.12 17:03 Tsiteeri

Viska otsingusse "Limp Mode"
ja siis sirvi neid teemasi, usun, et leiad lahenduse :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jaanus_P
huviline

Registreerunud 16.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.12 04:32 Tsiteeri

Ma küll üritasin vaadata, aga sealt ei lugenud välja kas autot uuesti käivitades tuleb turbo täielikult taha või osaliselt. Mul tundub, et mul on osaliselt ja siis sooviks veel teada, et neil kel turbo korras saaks ehk vaadata kas neil kohapeal seistes see hoob liigub või liigub see ainult sõidu ajal?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 11.06.12 15:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jaanus_P
Ma küll üritasin vaadata, aga sealt ei lugenud välja kas autot uuesti käivitades tuleb turbo täielikult taha või osaliselt. Mul tundub, et mul on osaliselt ja siis sooviks veel teada, et neil kel turbo korras saaks ehk vaadata kas neil kohapeal seistes see hoob liigub või liigub see ainult sõidu ajal?

Käima pannes liigub see hoob sisse ja kui tuuritada ja rõhk tekib annab hooba järgi sellega lastakse rõhk maha. Viga ongi vast kinnises turbo geomeetrias mis ei liigu piisavalt kergelt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jaanus_P
huviline

Registreerunud 16.07.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.06.12 13:34 Tsiteeri

Lisan veel, et hetkel on kõik korras ja kiirendab nagu vanasti ;) . Seega arvan ise ikkagi selle N75 vms. klapi viga. Nüüd kui vaatama hakkasin siis avastasin, et mul neid vaakumi juhtklape 2tk.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.5% - SQL: 77.5%]