Registreerunud 16.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: SEAT Toledo 03a, 1,9TDI 81kw
postitati 10.06.12 16:57
1,9TDI 81kw mootoril jõud kadunud
Alustan siis sellest, et tegin möödasõitu ja kiirusel ~90 kolmanda käiguga oli tunne nagu oleks vedu ära kadunud. Kuidagi sain möödasõidu lõpetatud ja
sõitsin bensukasse uurima, et mis viga võib olla. Kiire vaatlusega leidsin, et kui gaasi vajutada siis turbo töötab, aga ei anna seda jõudu nagu võiks
ja siis sai liigutatud üht klapi üleval (pilt allpool) ja kui gaasi vajutada ning klapi liigutada siis hakkas turbo kohe tööle. Kas seda klapi peab
liigutama vaakumvoolik mis sealt tagant tuleb või mis klapp see üldse on? Minu kogemused diisliga puuduvad
Registreerunud 26.01.08
Kasutaja on eemal
postitati 10.06.12 17:03
Viska otsingusse "Limp Mode"
ja siis sirvi neid teemasi, usun, et leiad lahenduse
Jaanus_P
huviline
Registreerunud 16.07.10
Kasutaja on eemal
postitati 11.06.12 04:32
Ma küll üritasin vaadata, aga sealt ei lugenud välja kas autot uuesti käivitades tuleb turbo täielikult taha või osaliselt. Mul tundub, et mul on
osaliselt ja siis sooviks veel teada, et neil kel turbo korras saaks ehk vaadata kas neil kohapeal seistes see hoob liigub või liigub see ainult sõidu
ajal?
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
postitati 11.06.12 15:54
Tsitaat:
Algselt postitas: Jaanus_P
Ma küll üritasin vaadata, aga sealt ei lugenud välja kas autot uuesti käivitades tuleb turbo täielikult taha või osaliselt. Mul tundub, et mul on
osaliselt ja siis sooviks veel teada, et neil kel turbo korras saaks ehk vaadata kas neil kohapeal seistes see hoob liigub või liigub see ainult sõidu
ajal?
Käima pannes liigub see hoob sisse ja kui tuuritada ja rõhk tekib annab hooba järgi sellega lastakse rõhk maha. Viga ongi vast kinnises turbo
geomeetrias mis ei liigu piisavalt kergelt.
Jaanus_P
huviline
Registreerunud 16.07.10
Kasutaja on eemal
postitati 14.06.12 13:34
Lisan veel, et hetkel on kõik korras ja kiirendab nagu vanasti . Seega
arvan ise ikkagi selle N75 vms. klapi viga. Nüüd kui vaatama hakkasin siis avastasin, et mul neid vaakumi juhtklape 2tk.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.5% - SQL: 77.5%]