Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 1,9 tdi 96kw pihustite vahetus (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 6608)
lauri34
huviline

Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.12 19:09 Tsiteeri
1,9 tdi 96kw pihustite vahetus

Küsimus siis oleks selline, pihustite vahetamiseks peab võtma klapikambri kaane maha ja siis on seal all pihustid mida surutakse vedrudega alla, kas vedrud on vaja reguleerida peale vahetust või kuidas üldse tohib neid lahti lasta. äkki oskab keegi nõu anda mida jälgima peaks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 05.06.12 19:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lauri34
Küsimus siis oleks selline, pihustite vahetamiseks peab võtma klapikambri kaane maha ja siis on seal all pihustid mida surutakse vedrudega alla, kas vedrud on vaja reguleerida peale vahetust või kuidas üldse tohib neid lahti lasta. äkki oskab keegi nõu anda mida jälgima peaks?

Jah on vaja reguleerida. Mis pihustitel viga on muidu?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 05.06.12 20:13 Tsiteeri

Antud mootoril tuleb pihustid kaane sees juba õigesti panna kuna kütuse kanalid jooksevad kaane sees. Pärast tuleb kellaga paika keerata pihustid.

12,72@178,14km/h @S4 // 241km/h @ S4 OMC
http://differ.ee https://www.youtube.com/andresleever
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lauri34
huviline

Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.12 19:08 Tsiteeri

Ma arvan vähemalt et pihustite viga sest autol tekib vibra 2000rpm juures kiirendades ja kohapeal proovides nagu kah kõik silindrid ei töötaks hästi nende pöörete juures. kui aga kohapealt tugevamini kiirendada siis pole seda vibra nagu eriti tunda kui sujuva kiirenduse juures. Arvuti taga oli kah tühipööretel ja siis näitas et kaks silindrit jäävad natuke võlgu ja kaks olid rohkema küttega.

Kas ma saan aru et kui ma need pingutus vedrud niisama lahti lasen ja samamoodi hiljem kokku panen siis ei hakka asi toimetama või mida üldse annab ära rikkuda?

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.12 19:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma arvan vähemalt et pihustite viga sest autol tekib vibra 2000rpm juures kiirendades ja kohapeal proovides nagu kah kõik silindrid ei töötaks hästi nende pöörete juures. kui aga kohapealt tugevamini kiirendada siis pole seda vibra nagu eriti tunda kui sujuva kiirenduse juures. Arvuti taga oli kah tühipööretel ja siis näitas et kaks silindrit jäävad natuke võlgu ja kaks olid rohkema küttega.

Kas ma saan aru et kui ma need pingutus vedrud niisama lahti lasen ja samamoodi hiljem kokku panen siis ei hakka asi toimetama või mida üldse annab ära rikkuda?

Ot ot mis vedrud. Sa pole pihustit näinud? Pihusti asend kaanes on oluline. Pihusti peab kaane suhtes täpselt sirgelt olema ja pihusti reguleerkruvi vaja paikka panna. Nukkvõlli keerad nii, et pihusti on max asensis põhjas siis keerad reguleerkruvi põhja kuni enam ei lähe ja 180 kraadi tagasi. Kella pole üldiselt vaja kui päris pime pole kuna pihusti on all asendis päris pikka ega.
Minu jutt on pigem 2,0 103 kw mootori kohta. 1,9 oli vist natuke rohkem kraade! Otsi remondijuhis omale kuskilt kui tegema hakkad vastava mootori hohta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
80quattro
klubiliige

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3

postitati 06.06.12 19:35 Tsiteeri

Tsitaat:

Nookur ja pihusti vajavad täpset reguleerimist, muidu lõhub pihusti ära

Toomas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lauri34
huviline

Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.12 20:20 Tsiteeri

http://album.ee/album/455037/50308595
Sellel lehel peaks siis kahte pilti nägema asjast, millega tegu!

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.12 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:
http://album.ee/album/455037/50308595
Sellel lehel peaks siis kahte pilti nägema asjast, millega tegu!

Mina olen neid küll näinud ja vahetanud. Nookurvõlli võtad lihtsalt maha ja ei lenda seal midagi laiali. Kokku tuleb lihtsalt õigesti panna, et pihusti ei puruneks ja õigesti toimiks. Uued tihendid ka kindlasti pihustile! Lekkivad tihendid võivad su probleemi tekitada ka.

Ott6
huviline

Registreerunud 02.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.12 21:12 Tsiteeri

Vaheta õlitõukurid ning nukkvõll ära ning auto on korras, see on minu isiklik arvamus.Need pihustid on stenditud ning 3 nendest remonditud, samuti kõik uued tihendid jne.

Audi A6 2.5 TDi C4; BMW 530D E39; A6 1.9 TDi C5; A4 Avant 1,9 TDi B5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lauri34
huviline

Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.12 16:51 Tsiteeri

proovisin uusi pihusteid ja vibra puudus nüüd aga probleemiks reguleerimis kraadid täpselt palju tuleb tagasi keerata reguleerimiskruvi lõpust just sellel mootoril. Hetkel keerati poolteist pööret aga mootor töötab kehvasti tühipööretel. tundub vähemalt et asi nüüd reguleerimises :D

lauri34
huviline

Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.12 16:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ott6
Vaheta õlitõukurid ning nukkvõll ära ning auto on korras, see on minu isiklik arvamus.Need pihustid on stenditud ning 3 nendest remonditud, samuti kõik uued tihendid jne.

Kus kohas nad stendis käisid? ja õlitõukurid annaks koos nukkvõlliga tiksu mootorisse sisse ja selles asi ei tohiks kindlasti olla, eriti kui uutega nüüd kadus vibra ja tihendid peaks kah uued panema aga proovimise mõttes sai selgus vähemalt!

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.12 17:41 Tsiteeri

Tsitaat:
proovisin uusi pihusteid ja vibra puudus nüüd aga probleemiks reguleerimis kraadid täpselt palju tuleb tagasi keerata reguleerimiskruvi lõpust just sellel mootoril. Hetkel keerati poolteist pööret aga mootor töötab kehvasti tühipööretel. tundub vähemalt et asi nüüd reguleerimises :D

No 1,5 pööret on vägapalju. Keera 180 kraadi (pool pööret).

ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal

postitati 08.06.12 17:49 Tsiteeri

http://i65.photobucket.com/albums/h208/old_n07/screendumps/fuelsystem/changingdieselunitinjectors.png

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.8% - SQL: 70.2%]