lauri34
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 19:09
|
|
|
1,9 tdi 96kw pihustite vahetus
Küsimus siis oleks selline, pihustite vahetamiseks peab võtma klapikambri kaane maha ja siis on seal all pihustid mida surutakse vedrudega alla, kas
vedrud on vaja reguleerida peale vahetust või kuidas üldse tohib neid lahti lasta. äkki oskab keegi nõu anda mida jälgima peaks?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 05.06.12 19:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lauri34
Küsimus siis oleks selline, pihustite vahetamiseks peab võtma klapikambri kaane maha ja siis on seal all pihustid mida surutakse vedrudega alla, kas
vedrud on vaja reguleerida peale vahetust või kuidas üldse tohib neid lahti lasta. äkki oskab keegi nõu anda mida jälgima peaks? |
Jah on vaja reguleerida. Mis pihustitel viga on muidu?
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo
|
postitati 05.06.12 20:13
|
|
|
Antud mootoril tuleb pihustid kaane sees juba õigesti panna kuna kütuse kanalid jooksevad kaane sees. Pärast tuleb kellaga paika keerata pihustid.
|
|
|
|
lauri34
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.12 19:08
|
|
|
Ma arvan vähemalt et pihustite viga sest autol tekib vibra 2000rpm juures kiirendades ja kohapeal proovides nagu kah kõik silindrid ei töötaks hästi
nende pöörete juures. kui aga kohapealt tugevamini kiirendada siis pole seda vibra nagu eriti tunda kui sujuva kiirenduse juures. Arvuti taga oli kah
tühipööretel ja siis näitas et kaks silindrit jäävad natuke võlgu ja kaks olid rohkema küttega.
Kas ma saan aru et kui ma need pingutus vedrud niisama lahti lasen ja samamoodi hiljem kokku panen siis ei hakka asi toimetama või mida üldse annab
ära rikkuda?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.12 19:31
|
|
|
Ma arvan vähemalt et pihustite viga sest autol tekib vibra 2000rpm juures kiirendades ja kohapeal proovides nagu kah kõik silindrid ei töötaks hästi
nende pöörete juures. kui aga kohapealt tugevamini kiirendada siis pole seda vibra nagu eriti tunda kui sujuva kiirenduse juures. Arvuti taga oli kah
tühipööretel ja siis näitas et kaks silindrit jäävad natuke võlgu ja kaks olid rohkema küttega.
Kas ma saan aru et kui ma need pingutus vedrud niisama lahti lasen ja samamoodi hiljem kokku panen siis ei hakka asi toimetama või mida üldse annab
ära rikkuda? |
Ot ot mis vedrud. Sa pole pihustit näinud? Pihusti asend kaanes on oluline. Pihusti peab kaane suhtes täpselt sirgelt olema ja pihusti reguleerkruvi
vaja paikka panna. Nukkvõlli keerad nii, et pihusti on max asensis põhjas siis keerad reguleerkruvi põhja kuni enam ei lähe ja 180 kraadi tagasi.
Kella pole üldiselt vaja kui päris pime pole kuna pihusti on all asendis päris pikka ega.
Minu jutt on pigem 2,0 103 kw mootori kohta. 1,9 oli vist natuke rohkem kraade! Otsi remondijuhis omale kuskilt kui tegema hakkad vastava mootori
hohta.
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 06.06.12 19:35
|
|
|
ära rikkuda? |
Nookur ja pihusti vajavad täpset reguleerimist, muidu lõhub pihusti ära
Toomas
|
|
|
|
lauri34
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.12 20:40
|
|
|
Mina olen neid küll näinud ja vahetanud. Nookurvõlli võtad lihtsalt maha ja ei lenda seal midagi laiali. Kokku tuleb lihtsalt õigesti panna, et
pihusti ei puruneks ja õigesti toimiks. Uued tihendid ka kindlasti pihustile! Lekkivad tihendid võivad su probleemi tekitada ka.
|
|
|
Ott6
huviline
Registreerunud 02.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.12 21:12
|
|
|
Vaheta õlitõukurid ning nukkvõll ära ning auto on korras, see on minu isiklik arvamus.Need pihustid on stenditud ning 3 nendest remonditud, samuti
kõik uued tihendid jne.
Audi A6 2.5 TDi C4; BMW 530D E39; A6 1.9 TDi C5; A4 Avant 1,9 TDi B5
|
|
|
|
lauri34
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.12 16:51
|
|
|
proovisin uusi pihusteid ja vibra puudus nüüd aga probleemiks reguleerimis kraadid täpselt palju tuleb tagasi keerata reguleerimiskruvi lõpust just
sellel mootoril. Hetkel keerati poolteist pööret aga mootor töötab kehvasti tühipööretel. tundub vähemalt et asi nüüd reguleerimises
|
|
|
lauri34
huviline
Registreerunud 07.05.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.12 16:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ott6
Vaheta õlitõukurid ning nukkvõll ära ning auto on korras, see on minu isiklik arvamus.Need pihustid on stenditud ning 3 nendest remonditud, samuti
kõik uued tihendid jne. |
Kus kohas nad stendis käisid? ja õlitõukurid annaks koos nukkvõlliga tiksu mootorisse sisse ja selles asi ei tohiks kindlasti olla, eriti kui uutega
nüüd kadus vibra ja tihendid peaks kah uued panema aga proovimise mõttes sai selgus vähemalt!
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.12 17:41
|
|
|
proovisin uusi pihusteid ja vibra puudus nüüd aga probleemiks reguleerimis kraadid täpselt palju tuleb tagasi keerata reguleerimiskruvi lõpust just
sellel mootoril. Hetkel keerati poolteist pööret aga mootor töötab kehvasti tühipööretel. tundub vähemalt et asi nüüd reguleerimises |
No 1,5 pööret on vägapalju. Keera 180 kraadi (pool pööret).
|
|
|
ahartsi
huviline
Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal
|
postitati 08.06.12 17:49
|
|