gertb
huviline
Registreerunud 03.06.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.3E
|
postitati 04.06.12 15:04
|
|
|
Audi 80 b3 1990 ost
Tervist
Sooviksin väikseid teadmisi ennem kui ma ostaksin endale Audi 80 b3 1990 1.8 66kw. (karburaator)
Mida ma peaksin jälgima kui ma ostaksin sellise auto, mis on selle auto kütusekulu, kui palju ta varuosad maksavad umbes ja kui hea selle auto mootor
on tegelikult.
Aitäh teile
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 04.06.12 15:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: gertb
Tervist
Sooviksin väikseid teadmisi ennem kui ma ostaksin endale Audi 80 b3 1990 1.8 66kw. (karburaator)
Mida ma peaksin jälgima kui ma ostaksin sellise auto, mis on selle auto kütusekulu, kui palju ta varuosad maksavad umbes ja kui hea selle auto mootor
on tegelikult.
Aitäh teile |
Alustame otsast: jälgi nagu ikka, et poleks avarii jälgi, lisad töötaksid, sillad ei kolksuks, ei suitseks, käigud lülituksid ilusti, sidur ei
libiseks jne. Sellise auto keskmine kütusekulu jääb 7-8 liitri vahele ja see mootor on üks parimaid, mis Audi 80 peale pandud on. Isiklikel kogemustel
võin öelda, et B3 on üks ütlemata lollikindel ja üliodavate pidamiskuludega masin. Varuosasid müüakse ka poes juba pmst kilohinnaga. 
|
|
|
|
gertb
huviline
Registreerunud 03.06.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.3E
|
postitati 04.06.12 15:26
|
|
|
Sellesuhtes, et mulle pakuti üht b3 kerega korraliku audit esimesed mõlemapoolsed karbi ääred on natukene roostes aga see kõige väiksem probleem.
Omanik rääkis, et auto on seisnud 1 aasta, aga proovisime ta tööle panna, panime aku peale ja keerasime korraks võtit ja läks poolest pöördest nag
oleks just sellega sõidetud. Tööle pannes ei olnud mitte ühtegi heli sellist mis ei tohiks olla, tegin väikse tiiru ka, tundus nagu super olevat.
Korralik helitehnika on sees, salong väga korralik välimus ja üldine pilt on selline, et see pole päevagi seisnud.
Käigud lähevad hästi sisse, sidur ei libise pidurid toimivad, käsipidur toimib, tuled toimivad kõik nag väga hästi toimib, pöörded on ühtlased, mitte
ühtegi halba sõna ei ütleks siiamaani selle kohta.
Kena ka muidugi tumesinine 
Iseenesest ma arvan seda, et ma peaksin selle ära võtma kommiraha eest mis ta pakkus.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 04.06.12 15:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: gertb
Sellesuhtes, et mulle pakuti üht b3 kerega korraliku audit esimesed mõlemapoolsed karbi ääred on natukene roostes aga see kõige väiksem probleem.
Omanik rääkis, et auto on seisnud 1 aasta, aga proovisime ta tööle panna, panime aku peale ja keerasime korraks võtit ja läks poolest pöördest nag
oleks just sellega sõidetud. Tööle pannes ei olnud mitte ühtegi heli sellist mis ei tohiks olla, tegin väikse tiiru ka, tundus nagu super olevat.
Korralik helitehnika on sees, salong väga korralik välimus ja üldine pilt on selline, et see pole päevagi seisnud.
Käigud lähevad hästi sisse, sidur ei libise pidurid toimivad, käsipidur toimib, tuled toimivad kõik nag väga hästi toimib, pöörded on ühtlased, mitte
ühtegi halba sõna ei ütleks siiamaani selle kohta.
Kena ka muidugi tumesinine 
Iseenesest ma arvan seda, et ma peaksin selle ära võtma kommiraha eest mis ta pakkus. |
No aga milles siis küsimus? Kui nii korralik masin, siis võta muidugi ära. Seda enam, kui kommiraha eest pakuti. Kui ära võtad, siis tee teema kah
siia. Edu! 
|
|
|
|
|