wondero
huviline
Registreerunud 15.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Land Rover Range Rover Sport 3.6 TDV8
|
postitati 03.06.12 16:34
|
|
|
Kleebised suportitele?
Kui lisada kleebis pidurisuportile siis oleks hea kui see oleks ilmselt kuuma kindel või vähemasti midagi selle poolset, kuna kõige tavalisema
kleebise sulataks lihtsalt mõne ajaga väga inetuks..
Nii siis on kellelgi aimu, et millised kleebised sobiksid suportitele ning kust võiks neid saada?
Jutt käib siis audi elbeemi kleebisest suportitele..
|
|
|
EigoP
huviline
Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDi
|
postitati 05.06.12 13:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wondero
Kui lisada kleebis pidurisuportile siis oleks hea kui see oleks ilmselt kuuma kindel või vähemasti midagi selle poolset, kuna kõige tavalisema
Nii siis on kellelgi aimu, et millised kleebised sobiksid suportitele ning kust võiks neid saada?
Jutt käib siis audi elbeemi kleebisest suportitele.. |
Päris kõvasti pidurdad siis kui juba supordid kuumaks lähevad Ei juhtu
nende tavaliste kleepsudega seal midagi.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 05.06.12 14:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: EigoP
nende tavaliste kleepsudega seal midagi. |
Siis võiks ju sadulaid ka suvalise värviga värvida või võibki?
|
|
|
wondero
huviline
Registreerunud 15.08.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 15:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
nende tavaliste kleepsudega seal midagi. |
Siis võiks ju sadulaid ka suvalise värviga värvida või võibki? |
no eks tehakse igast asju ja keegi ei keela ju tavalise metalli värviga ka värvida, olen ka ise proovinud ja kestab külll, kuid tegelikult on olemas
spetsiaalselt suportitele mõeldud värv ja lasin endal ka sellega värvida.
EigoP, eks ma proovin tavalisi kleepse, vaatan kaua kestavad, samas ega ennem kui proovinud pole ei tea ka
|
|
|
Audi499
huviline
Registreerunud 07.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c7
|
postitati 05.06.12 16:11
|
|
|
Olen oma kõikidel autodel kasutanud tavalisi kleepse ja need lakiga üle lasknud. Rinkat pole küll sõitnud aga niisama ei juhtu nendega midagi
|
|
|
EigoP
huviline
Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 16:37
|
|
|
Ja värvitaksegi neid igasugu värvidega (enamustel kasutusel Hammerite). Põhimure on siiski rooste. Ise ei tea kedagi kes oleks mingi kuumuskindla
värviga suporte värvinud. Kuumaks peaksid minema ikka kettad. Supordid võivad soojaks minna aga ei usu,et tänavasõiduga need nii kuumaks lähevad ,et
kleeps maha tuleb. Enne tulevad need mingil muul põhjusel maha.
Pole ise kunagi selle spets värviga värvinud aga kas sellel siis peal kirjas et maksimum temperatuur 1000C või midagi? Hammeritel oli vist +80C . Olen
ise Hammeritega kolmel autol sadulaid värvinud. Ja isegi kettaid. Ketastel olen selle aja jooksul ühe korravävi mustaks saanud ja siis jäi kah
käsipidur peale. Aga see selleks
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 05.06.12 17:15
|
|
|
Ja värvitaksegi neid igasugu värvidega (enamustel kasutusel Hammerite). Põhimure on siiski rooste. Ise ei tea kedagi kes oleks mingi kuumuskindla
värviga suporte värvinud. Kuumaks peaksid minema ikka kettad. Supordid võivad soojaks minna aga ei usu,et tänavasõiduga need nii kuumaks lähevad ,et
kleeps maha tuleb. Enne tulevad need mingil muul põhjusel maha.
Pole ise kunagi selle spets värviga värvinud aga kas sellel siis peal kirjas et maksimum temperatuur 1000C või midagi? Hammeritel oli vist +80C . Olen
ise Hammeritega kolmel autol sadulaid värvinud. Ja isegi kettaid. Ketastel olen selle aja jooksul ühe korravävi mustaks saanud ja siis jäi kah
käsipidur peale. Aga see selleks |
Sorry OT, aga kas sul see hammerite ka kestis rohkem, kui aasta viisakas?
|
|
|
EigoP
huviline
Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 17:33
|
|
|
Eks kõik oleneb kuidas eeltöö tehtud on. Ütleme nii,et mu rohelisel autol on värv juba üle aasta peal püsinud. Eelmisel auto hakkas rooste peale poolt
aastat välja ronima. Selle rooste pärast olengi ma Hammerite värvi kasutanud. Samas ei oska öelda kui kaua see MOTIPi värv roostet eemale peletab.
Hammeritest võid lugeda SIIT
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
postitati 05.06.12 18:08
|
|
|
Iga tavaline ehituspoes müüdav metallivärv peab 180-200C ilusti välja. Nii kuumaks iial pidurisadulat ei aja! Kui värv ei püsi peal on kehv eeltöö.
Ketastega on teine lugu.
Vorsprung durch Technik
|
|
|
|
wondero
huviline
Registreerunud 15.08.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.12 18:16
|
|
|
Eks kõik oleneb kuidas eeltöö tehtud on. Ütleme nii,et mu rohelisel autol on värv juba üle aasta peal püsinud. Eelmisel auto hakkas rooste peale poolt
aastat välja ronima. Selle rooste pärast olengi ma Hammerite värvi kasutanud. Samas ei oska öelda kui kaua see MOTIPi värv roostet eemale peletab.
Hammeritest võid lugeda SIIT |
hammerite kohta tean suht hästi, sai oma 5a sadolinis tööl oldud..
Tsitaat: | Algselt postitas: Audi499
Olen oma kõikidel autodel kasutanud tavalisi kleepse ja need lakiga üle lasknud. Rinkat pole küll sõitnud aga niisama ei juhtu nendega midagi
|
Millist lakki kasutanud oled?
|
|
|
Audi499
huviline
Registreerunud 07.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c7
|
postitati 05.06.12 19:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audi499
|
Millist lakki kasutanud oled? |
Tavalist aerosool akrüül lakki.
|
|
|