Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kompu teeb endale reseti. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1026)
kasutajanimi
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant 2.8 quattro

postitati 11.04.12 13:10 Tsiteeri
Kompu teeb endale reseti.

Tere. Murelapseks S4 kelladel olev kompu, mis viimasel ajal hakanud käivitusel endale restarti tegema, kinni jooksma ja hoiatussignaali karjuma jätma. Peale auto taaskäivitust kõik jälle ok, välja arvatud klotsi tuli, mis miskipärast lambist põlema läheb kuigi autochek annab OK. Piduri ring vahetatud eelmise aasta sügisel ja vasaku klotsi pistik oli eelmise omaniku poolt miskipärast isoleeriga pandud- põhjuseks klotside juhtme lõhkumine.
Auto ise Audi 100 avant 2.8 V6. OK seesama ka, et küttekulu valetab umbes 38 %. Samas see nii ei häiri.:mad:

Quattro saves lives.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.04.12 14:26 Tsiteeri

Kumb siis, autocheck või trip kompu? Asetsevad küll lähestikku, kuid on siiski eraldi süsteemid. Mõni külmjoode ehk, abiks kuuma anda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 11.04.12 15:44 Tsiteeri

Aku hakkab otsa saama, mu C4'l oli samamoodi kui aku ära lõppes. Paigaldasin uue aku ja trip-compu nullimine käivitusel kadus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audi80
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: F103 Audi 60L

postitati 11.04.12 15:48 Tsiteeri

Jah, asi on auto akus. Olen samat asja kogenud. Kõik paranes korraliku aku panekuga:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 11.04.12 15:55 Tsiteeri

Või teine variant, kui on äkki laadimine kehva, siis teeb ka sellist pulli. Võibolla on aku veel normaalne, aga laadimine lahja, kui laadimine korras siis ilmselt ikka akus viga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 11.04.12 17:52 Tsiteeri

Mina olen abi saanud kelladeplokki jooksvate pistikuklemmide korrigeerimisest. Mitmel isendil pole rohkem muresid esinenud. Eelnevalt olen samuti kelladeplokis külmjooteid taga ajanud, aga suhteliselt tulutult. Nüüd olen alati just pistikutest alustanud.

kasutajanimi
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant 2.8 quattro

postitati 13.04.12 10:36 Tsiteeri

Aku ostetud Novembris uus ja üle nõuete. kaldun kahtlustama siis ikka miskeid jooteid . Eks peab vist kellabloki maha katkuma.Kus see kompu muidu ise asetseb? Jutt tõenäoliselt autochekist ikka. Pean ette ja taha vabandama kuna minu audikogemus vaid 2 aastat ja selle aja jooksul olen ise vaid õli vahetanud. Ülejäänud tööd teenindustes tehtud. Elu aga näidanud, et nii vana auto saaks ise samamoodi korda, sest töökodade usaldamisega viimasel ajal probleeme. Proovin kpsi nõuannet . Tänud.

Quattro saves lives.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 13.04.12 12:00 Tsiteeri

Kui aku pole, siis ilmselt midagi kellaploki toitega. Ning Piduri pedaali vajutamisel tuleb OK, siis tähendab see seda, et pirnid on kombes, klotside teavitus võib vabalt olla kehvas juhtmes.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 24.8% - SQL: 75.2%]