Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Küsimus audi 100 2,5 Tdi kohta? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1378)
jarvequattro
klubiliige

Registreerunud 25.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c4 Tdi Quattro ja Audi a8 d2 Tdi Quattro

postitati 02.04.12 19:22 Tsiteeri
Küsimus audi 100 2,5 Tdi kohta?

Tervist! Mure siis selline, et audi 100 2,5 tdi 85kW (aat) vända otsa rihmaseib viskab. Mis seda põhjustab, et see viskama nii viisi hakkab? Ja mis aidab selle vastu, et see enam ei viskaks seal otsas? Nii palju veel, et kui sai rihmavahetust teha siis sai selle alumise väikse rihmaratta ära vahetatud( käbi) aga viskab ikkagi. Kas selle suure rihma seibi vahetus aidab või on seal vända otsaga mingi jama. Selle väikse rihmaratta(käbi) ja siis suure rihmaratta vahele oli pandud väike seib veel, ei tea miks? Loodan, et ei jäänud segaseks. Kasutasin otsingut ka aga see ei aitanud.:)

Ette tänades Annes!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 02.04.12 19:59 Tsiteeri

Mul hakkas ka R5 mootoril see viskama. Aitas välja vahetamine, kuna see on kummi leevendi peal, ning see leevendi väsis ära. Järgmine lammari varuosa ei visanud ja õnneks ei olnud mul probleem vändas endas. Proovi alguses teist rihmaratas, ning kui siis ka loobib, siis pead vändaotsa korralikult üle vaatama. Minumeelest seal vahepeal seibi ei tohiks olla, aga mälu võib ka petta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 02.04.12 20:08 Tsiteeri

Vigasest vändaotsast r5 mootoritel pajatatud küll ja rohkem, see mu meelest 1 vigasemaid asju neil mootoritel kui üldse nii võib ütelda. Probleem tekib sellest, et rihmavahetusel ei pingutata otsapolti õigesti. Natuke hilisema ajajärgu teema on see, et ka ülaosa läheb laiali...

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jarvequattro
klubiliige

Registreerunud 25.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.12 20:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audicabrio
Mul hakkas ka R5 mootoril see viskama. Aitas välja vahetamine, kuna see on kummi leevendi peal, ning see leevendi väsis ära. Järgmine lammari varuosa ei visanud ja õnneks ei olnud mul probleem vändas endas. Proovi alguses teist rihmaratas, ning kui siis ka loobib, siis pead vändaotsa korralikult üle vaatama. Minumeelest seal vahepeal seibi ei tohiks olla, aga mälu võib ka petta.

Ma arvan sama, et see seib seal vahel ei peaks olema. Aga nüüd seda rihmarattast otsima teist. Ja vaatan kas see aidab ja kui ei aita, eks siis pean lähemalt uurima hakkama seda asja. Aga tänud!;)

jarvequattro
klubiliige

Registreerunud 25.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.12 20:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Vigasest vändaotsast r5 mootoritel pajatatud küll ja rohkem, see mu meelest 1 vigasemaid asju neil mootoritel kui üldse nii võib ütelda. Probleem tekib sellest, et rihmavahetusel ei pingutata otsapolti õigesti. Natuke hilisema ajajärgu teema on see, et ka ülaosa läheb laiali...

Kuskil lugesin ja jäi silma see, et vändaots pidi natuke nõrkem koht neil olema kui õieti asju ei tehta.:) Ega kui sai rihmavahetust tehtud siis tuli veel mõni väike üllatus sealt. Küll oli tugi rulliku poldi keere silikoniga kokku tehtud, et kinni seisaks... Aga proovin kõige pealt selle rihmaratta välja vahetata ja vaatab siis edasi.:)

audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 02.04.12 20:49 Tsiteeri

Kindel et keermeliim ei olnud ? :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jarvequattro
klubiliige

Registreerunud 25.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.12 21:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audicabrio
Kindel et keermeliim ei olnud ? :D

Jah, olen küll kindel, et see ei olnud keermeliim, see oli ikka silikon, keermeliim on natuke ikka teine asi kui see mis seal oli.:D Seda oli isegi polti pea juurde pandud, tahtsid seda rullikut lahti keerata siis tui enne silikonist pea puhtaks teha, et padrun peale läheks.:D

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.5% - SQL: 69.5%]