Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A8 D2 Navigation RNS-D, tag. tweetrid ei mängi (Vastuseid: 0 | Vaatamisi: 1275)
juhanp
huviline

Registreerunud 06.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 19:54 Tsiteeri
A8 D2 Navigation RNS-D, tag. tweetrid ei mängi

Sees on üldiselt toimiv Bose helisüsteem kuid üks päev tekkis huvi võtta välja vasakul tagumisel küljel olev kompott kuna cd-box viskas vimpleid. Igatahes uurisin veidi ka seda TV-tüünerit mille külge on ühendatud ka DVD mängija läbi rca pistikute. Näppisin veidi juhtmeid ja avastasin et selle tüüneri üleval osas on neli juhet, mis ükshaaval välja tõmmates muutub salongis helipilti, misasjad täpselt ära kadusid teatud juhet välja kiskudes, sellesse ma ei süvenenud. Tundusid nagu oleksid tweetrid läbi tv-tüüneri käimas. Probleem on aga selles, et nüüd kui ma seal rassinud olin, siis on tagumised tweetrid vait jäänud. Milleks üldse on vaja kõlareid läbi tv-tüüneri panna? Või siis on need neli juhet hoopis antenni juhtmed ning neid näppides kadus hoopis raadiolevi mul samal hetkel? CD'ga ei proovinud. Kas rns-d maki taga endal rca pistikuid ei ole või midagi muud, kuhu külge dvd panna, viskaks selle tüüneri boxi üldse välja kuna analoogiga ei ole midagi peale hakata..

Minu paha, avastasin, et sellel polegi tagumisi tweetreid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 20.2% - SQL: 79.8%]