Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: LED-pirnide tellimus Ebayst. (Vastuseid: 39 | Vaatamisi: 4153)
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 18:04 Tsiteeri
LED-pirnide tellimus Ebayst.

Plaanis on lähiajal tellida sellelt kasutajalt
http://stores.ebay.com/dreambestbuy
Pirnid on kategoorias "ebay motors".

Tahtjad võiksid lisada oma soovid siia teemasse.
Tellimus läheb lukku 1. aprillil 2012.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 18:41 Tsiteeri

Kus sa need paned siis, udukatesse? 120ledi vist piir?

Ise võtaks numbritule pirnid taha.Aga 5.aprillil on raha päev.

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 18:48 Tsiteeri

Mulle see 120-ledine eriti ei sümpatiseeri, pigem proovin seda 5w, võimsamate ledidega.

fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q

postitati 20.03.12 18:55 Tsiteeri

Väga hea pakkumine.

http://www.ebay.com/itm/T10-W5W-194-Car-5-SMD-LED-Wedge-Light-Bulb-White-/330633899478?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cfb50edd6 x2

http://www.ebay.com/itm/White-SMD-3-LED-Car-Light-Bulb-Dome-Interior-Festoon-/320600386825?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa545 ad09 x3

http://www.ebay.com/itm/3W-High-power-2-LED-Car-Light-Bulb-Lamp-12V-White-/390272395969?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vx p=mtr&hash=item5ade0c2ac1

http://www.ebay.com/itm/Car-S25-1157-SMD-13-LED-TURN-BRAKE-TAIL-White-Light-12V-/330517746842?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories& amp;vxp=mtr&hash=item4cf464949a x2

Mina sain kokku 16,13 USD ehk 13€ ?
Kuidas,kuhu ja kuna maksmine?

Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 20.03.12 19:00 Tsiteeri

Fireplay, esimene lingitud pirn b5 laternasse ei sobi, sest on pigem punkt/kohtvalgusti...ei jää visuaalselt ilus.
Pigem vöta selline, mis jääb ka visuaalsemalt ilusam.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 19:03 Tsiteeri

Esimene lingil on mõeldud venna Passatisse:P

Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 20.03.12 19:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: fireplay
Esimene lingil on mõeldud venna Passatisse:P

Vahe puudub, sest tulemus jääb nagunii röve, kui paigutada parktulepirniks.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 19:08 Tsiteeri

Salongi jäävad

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 20:18 Tsiteeri

fireplay ja Athloni tellimused käes.
Maksmist väga varakult pole mõtet teha, muidu seisab raha kaua kinni.
Teeme päev-paar enne tellimuse ära saatmist. Eks ma annan teada.

repsu007
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: C7,B6q,B2q

postitati 20.03.12 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Väga hea pakkumine.

http://www.ebay.com/itm/T10-W5W-194-Car-5-SMD-LED-Wedge-Light-Bulb-White-/330633899478?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cfb50edd6 x2

http://www.ebay.com/itm/White-SMD-3-LED-Car-Light-Bulb-Dome-Interior-Festoon-/320600386825?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa545 ad09 x3

http://www.ebay.com/itm/3W-High-power-2-LED-Car-Light-Bulb-Lamp-12V-White-/390272395969?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vx p=mtr&hash=item5ade0c2ac1

http://www.ebay.com/itm/Car-S25-1157-SMD-13-LED-TURN-BRAKE-TAIL-White-Light-12V-/330517746842?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories& amp;vxp=mtr&hash=item4cf464949a x2

Mina sain kokku 16,13 USD ehk 13€ ?
Kuidas,kuhu ja kuna maksmine?

Ma saan aru, et siin on sisse pirnid ja pmst nagu tagurpidi käigu pirnid ja numbritule pirnid v? Kui nii siis mulle sama kompott. Nos pane oma rekvisiidid siia siis ei pea kõik erladi küsima.

Raske jalaga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 20:42 Tsiteeri

On tuttavatele ka võetud siin,täpselt ei tea mis nemad nendega teevad.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 20.03.12 21:55 Tsiteeri

Tsitaat:

dreambestbuy shipping info
This seller does not ship to Estonia.

Kuidas kavatsed paki Eestisse saada või oled juba müüjaga eraviisiliselt läbirääkimisi pidanud?

Katsetuse mõttes võiks mõne ka tagurpidikäigutuledesse võtta, praegused on ikka täielikud seasilmad.

Puhtalt valgustamise osas peaks need isegi paremad olema

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 20.03.12 22:27 Tsiteeri

Antud juhul tulevad need asjad HongKongist. Siin võid oodata mingi 3-4 nädalat neid. Peaasi, et üle 20 (midagi) euri ei lähe. Muidu toll. Nimetustel ja pirni omadusi lugedes pole paha.
--
Aga natuke räägiks pirnidest:

Ise olen tellinud igalt poolt. Enamasti käivad need HongKongi omad ka. Eriti parktuledesse ja kuskile pagassi valgustama. Kvaliteet võib olla kõikuv- ala pirn kõver, mõni tinutus kehva.

Aga viimased 3 suuremat satsi sain Saksamaalt. Vist leitav ainult saksa ebayst. Võibolla saab müüja kätte ka inglise ebay kaudu. Võtsin nii endale kui ka tuttavatele. Pargid, uduka pirnid, salongi pirnid, bemmile numbrituledesse, numbrituledesse sellised, mis veakoodi ei hakka andma jne. Kõik kes saanud, väga rahul. Ja kestavad, ega ei värele ega midagi.
Saksat tuleb juba 7 töö päevaga max kohale.

Need siis gramm kallimad pirnid, kuid kordades paremad ja vastupidavamad. Lisaks polnud minu satsist ühtegi kvaliteedi probleemi. Ptui ptui ptui...
Valgus korralik. Valgus ikka sellise värvi tooniga nagu kuulutuses ka öeldud.
Need siis need pirnid, mida siin kui ka mujal foorumites müüakse, noh, kalli raha eest. Aga ega ebayst väga palju odavam ei tule. Hea asi maksabki rohkem.
--
Aga antud juhul. Kui ei ole märkinud, et ta saadab Eestisse, siis enamasti nad ei saada neid ka pärast pikka läbirääkimist või saadab, aga siis on saatekulu selline, et...
Kui ei ole ennem rääkinud, tuleb müüjaga priva teel suhelda ja uurida, mis ta arvab, kuidas pakib jne. Äkki saab kõik ühte suuremasse pakki kokku ja teeb parema hinna jne.

Aga eks seal olegi-tavaline LED on ainult kaugelt auto tule vaatamiseks-päris hele või päris sinine. PowerLED, sobib nii vaatamiseks kui ka valgustab-nt parktuli lööb pimeda garaa˛i päris heledaks võrreldes selle "tavakollaseseasilmpirniga". Ja järgmine sort-oioi. PowerLED sobib juba isegi udutulesse kui seda päeval nö päevasõidutulena kasutada.
Kusjuures Tartusse juba neid päris palju tekkinud, kes sõidavad udukaga-paistab päris Xenoni moodi hele või veel sinakam, aga vähemalt ei paista silma. Enamasti lähedamalt näha, et põleb nö täppidena ehk kasutusel SMD tüüpi pirn seal uduka sees.
-e-
Ahjaa, ja need 120+ lediga pirnid. Need on enamasti nii suured, et kas mahuvad pessa nibin nabin või täpselt 1-2 mm suuremad ja sisse ei lähe. Seda Bemmi peal nähtud HongKongi pirniga H1 puhul. :cool:

Müüja dreambestbuy. Temalt olen tellinud. Hea kraam täitsa tal-pole kordagi pettunud. Paljudel tuttavatel temalt tulnud 230V pirnid kodudesse, ala välivalgustus, tee valgustus jne.

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 05:48 Tsiteeri

Küsisin üle müüjalt saatmise asja üle. Mille poolest soome parem on, sinna saadetakse.
No kui sellelt ei saa, siis leiab järgmise.
Paari sendine hinnavahe vast ei kõiguta ka midagi.
Annan teada kui vastab.
Viimase aasta jooksul on tõsti pikkade transpordi aegade tõttu paljud Hong-Kongi müüjad välistanud saatmise eestisse. Kuid üle küsides ütlevad paljud et kui kannatate oodata 3 nädalat, siis ta saadab küll.

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 06:57 Tsiteeri

Nii, vastas mulle.
Kahjuks ta jah ei saadagi eestisse. Imelik et otsingumootoris tulid tema tooted "free shipping" to estonia-ga välja.

Teeme siis nii, et ma otsin ise uue koha, ning tellin portsu ära, eks ma siis võtan soovijatega ühendust või panen müüki.

fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 07:01 Tsiteeri

:( Ühesõnaga ei saagi siis?

Selline koht on ka,aga hinnad hoopis teised:

http://s.dealextreme.com/search/LED.html?category=712

cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 21.03.12 07:11 Tsiteeri

Tsitaat:

:D Vabandust, kuid su nutunägu ajas nii naerma :D

Selline otsing vast vähe asjalikum. Tavalise lediga võib harakaid loopida.SMD LED

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 07:19 Tsiteeri

Saab, saab. Lihtsalt teisest kohast võtan.
Võite jätkata tellimuste esitamist.

meelis11
huviline

Registreerunud 09.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1.9TDI, 81kW

postitati 21.03.12 09:25 Tsiteeri

Kui keegi ütleks mis tüüpi pirn käib A4 avant b5 kerel tagumistesse numbrituledesse?
Ma niipalju pääsen ligi, et seal on festoon tüüpi pirn, kuid mitu mm see pikus on?
Mul numbrimärgi plastik on seal tulese vastas ja ei mahu tulesi välja võtma. Ei ole tahtnud kangutada ka, kui uusi pirne olemas ei ole veel.

Või kuidas see numbrimärk ja alus seal üldse kinni on??

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 21.03.12 10:47 Tsiteeri

Reaalselt peaks seal olema see ümar pirn, originaalis 39mm.
Aga minu meelest ise surusin selle 43mm sinna sisse. Sama pirn on sedaanil pagassi valgustuses.
Ei usu, et numbrivalguse poolne asi avandil ja sedaanil erinev on.

Oleneb. Kui numbrimärk selle universaalnumbrimärgi resti peal on, siis tuleb mingi klõpakad numbrimärgi ümbert lahti lasta, tuleb nr märk eest ära ja siis on näha, et see rest ise on mingi 2 poldiga kinni luugi küljes. Tavaliselt tahab väga palju õli saada, need on nii kinni roostetanud. Võimalus ka polt puru keerata. Mina panin sinna uued poldid sisse.

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 11:03 Tsiteeri

mina panin sinna sellised:
http://img.alibaba.com/wsphoto/v0/462175179_1/New-39mm-2W-LED-Festoon-Dome-Car-Light-Bulbs-White-12V-White-License-light-Reading-lights.jpg

fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 11:37 Tsiteeri

Kust siis tellimus tuleb?Peab uue nimekirja koostama,äkki seal kaup ja hinnad teised?

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 21.03.12 11:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS
Nii, vastas mulle.
Kahjuks ta jah ei saadagi eestisse. Imelik et otsingumootoris tulid tema tooted "free shipping" to estonia-ga välja.

Teeme siis nii, et ma otsin ise uue koha, ning tellin portsu ära, eks ma siis võtan soovijatega ühendust või panen müüki.

Ma ei taha nüüd väga halvasti öelda, aga äkki tutvuksid eBay-ga enne, kui grupitellimusi korraldada ja teiste rahadega ümber käia?
See, et sulle selline asi "imelik" tundub (tegelikult nii on juba paar aastat olnud) näitab kogemuse puudumist antud keskkonnaga.

Samuti on küsimus selles, kes tolli kinni maksab - kui seal piisavalt asju tellimuses sees on, siis tollitakse asi ära, samas, kui igaüks individuaalselt telliks, siis tolli suure tõenäosusega ei tuleks.

Ma tean, et mu kommentaar ei paranda kuidagi olukorda ning et suure tõenäosusega tahad sa inimesi aidata, aga ei saanud ka asjale tähelepanu juhtimata jätta.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 14:55 Tsiteeri

prj, olen igakuine ebay kasutaja-ostja.
Viga on ebay-sisene.
Kui otsida konkreetset märksõna, sisestada enda asukoht, näidatakse tulemuses sulle "Free shipping", mis hiljem osutub "doesn´t ship to estonia'ks".

Keegi pole kellegi teise rahaga ümber käinud. Üleüldse mõtlesin alguses kogu kupatuse ise kinni maksta.

Küll ma teavitan seniseid soovijaid uutest hindadest enne tellimuse saatmist.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 21.03.12 15:04 Tsiteeri

Tsitaat:

Mitte, et ma siit teemast midagi tahaks, aga lihtsalt enda kogemus selle kohaga.
Kaup sai tellitud 20. detsember 2011 ja kätte sain ~10 märts 2012. Pisemad vidinad, mille kohta tuli välja saatmise kinnitus mingi nädala jooksul, aga igasugune täiendav info ja tracking puudus täielikult. Vähemalt aus värk, asi jõudis kohale. Kui teistest kohtadest olen juba üle ~2 kuu pidanud ootama, siis ongi need lõpuks tulemata jäänud.
Minu isiklik rekord on sealtmaalt kaup kätte saada ~13 päeva jooksul kinnitusest kullerini ukse taga. Tavaline keskmine on 1-1,5 kuud.

Edu igal juhul nende hiinlastega :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 47.2% - SQL: 52.8%]