Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Mobiiltelefoni kasutamine autoroolis (Vastuseid: 81 | Vaatamisi: 8635)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 18.03.12 01:17 Tsiteeri
Mobiiltelefoni kasutamine autoroolis

Mobiiltelefoni tähelepanuhajutavast mõjust ma niiväga arutleda ei soovigi, ma ise roolis telefoniga käedvaba süsteemita ei räägi ja tegelikult minu autos paiknev, üle sinihamba töötav süsteem seda ei võimaldagi, kuid...
eellugu:
Ma ei saa ütelda, et ma kodulinna Keila militsionääride tegevusega väga rahul oleksin. Olen mitmel korral abi saamiseks avaldusega pöördunud keila politseinike poole. Abi 0, reaktsioon avaldustele 0, reaktsioon väljakutsele 0. Selle kõige valguses julgesin juhtida miilitsajaoskonna juhi tähelepanu pidevalt valesti parkivale politseisõidukile, mispeale mulle konkreetselt ähvardati tappa anda... Aastal 2010, mitte 1980.:D
Korra on juhtunud, et Keila keskväljaku pargist (endine surnuaed) lendas keset päist päeva kiviaia tagant, kõnniteed mööda sõiduteele kohalike miilitsate juhitud sõiduk, kui ma ei oleks kiirelt vastassuunavööndisse põiganud, oleks olnud kokkupõrge vältimatu. jne jne...

Aga kõigest sellest ei tahtnud ma rääkida.
Nimelt, rahulolematuna politsei tegevuse ja eriti selle suhtes, et nad vaid liikluse binoklist jälgimisega tegelevad, otsustasin lugeda läbi liiklusseaduse, seejärel ostsin Rõõmu kaubamajast mobiiltelefoni sarnase mänguasja mille asetasin autosse mugavale kohale oma aega ootama.
Aeg saabus 13'ndal märtsil, kui keila liikluspatrull otsustas põhja tänaval patrullida. Nägin juba hommikul, kui koeraga õues käisin, et tänava teises otsas sinine vilkur töötas- selge jälle binokliga daamid kohal. Pool tundi hiljem, kui ise autorooli jõudsin, olidki nad parajasti menetluse lõpetanud ja sättisid binokli fookust just minu autole. Kuna meie autod olid pmst pea kohakuti siis ilmselt tekkis neil binokli fokusseerimisega mingi teema ja punased vilkurid süttisid alles pärast minu möödumist. Sellegipoolest jäin ma seisma- äge oli vaadata politseimammide reaktsiooni, auto keerati pmst kohe risti teele, mis sest, et sellega tekitati ohusituatsioon, hea, et miilitsaautole keegi sisse ei sadanud.:D
Naismilitsionäär tuli minu juurde ja väitis, et ma kasutasin mobiiltelefoni ilma HF'ta. Ma muidugi kohe vastu, et ma autos ilma HF'ta telefoni kasutada ei saagi, näitasin talle kohe ka keskkonsoolil paiknevat mänguasja, ning ka seda, et mu enda telefon paiknes hetkel jopeluku all rinnataskus, kuha ma teda nii kähku ei oleks saanud peita.
Militsionäär oli tõre, üldse mind ei kuulanud, ütles vaid, et "siis vormistame üldmenetluse...".

Pidasin loogiliseks, et kogu lugu lõpeb sedaviisi, et militsionäär saab asjast aru ja lendab oma teed, kuid sellegipoolest vormistati mulle väärteoprotokoll mängutelefoni "käedvaba" süsteemita kasutamise eest.

Miks ma selle teema siia tegin. Seepärast, et ülimalt suure tõenäosusega on tulemas pretsedent kus mängutelefoni siiski lubatakse roolis kasutada. Teise võimaliku variandina olen süüdi ja käin pärast ,häbinägu ees, linnapeal ringi ja väldin inimesi.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 18.03.12 05:42 Tsiteeri

Äkki seletad selle asja mõtet ja milleks see hea pidi olema.
Mängutelefoniga lolli mängida, samahästi oleks ju võinud relvamaketiga nende ees vehkida.
Mingis tõlgenduses oleksid need võrdsed/sarnased seaduse rikkumised.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 18.03.12 05:47 Tsiteeri

Paras Sulle. Sellise suhtumisega elus kaugele ei jõua.

Kas nüüd ootad loodad foorumist lohtutust otsida või näidata kui kõva tegija oled?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 18.03.12 06:13 Tsiteeri

Ohh tule tavas appi!! Ega nendest eeSTI vabariigi politseidest on suht vähe abi tõesti olnud ja omal sama asi, kui abi vaja ja viid juhtnöörid lauale kätte kuid tulemus suur O. Kui auto varastati helistasin kohe miilitsasse ja küsiti kas varastati või kaotasin kuskile:o. Ja kui järgmine päev käisin uurija juures siis küsisin kas auto on tagaotsitav ja tuli sinisilmne vastus,jah on (ei mäleta enam uurija nime, muidu oleks avaldanud). Paar päeva hiljem tuli idee helistada ikla piiri punkti ja küsisin kas on reg märgiga 900 TDO auto tagaotsitav siis paluti veidi oodata ja vastuseks tuli mõne min pärast, et meie andmetel ei ole see auto tagaotsitv aga kas on mingeid probleeme seoses antud registri tunnusega? Lõpetasin kõne kuna olin tõsiselt närvis ja vältimaks pahandusi (mida niigi seadusesilmadega üle ääre ajab). Lõpus sain auto kätte keilast mingist garaasist kus oli nein rohkem kui 1 kokku varastatud.... mitte politsei abiga. Esmaspäeval sain trahvi kuna sõitsin pärnu mk tammistes mingi juhmardi järgi kes sõitis 60 alas pea 46kmh (navi järgi) ja kui jõudsin sinnamaale et tee läks kahe realiseks siis mõtlesin mööda minna sellest ja ohh ebaõnne kui nägi vastutulevat autot tuledega viksatamas ja juba oli milku mul teepeal vehkimas. Finish oli 40euri ja meestel näod naerul:D kätte said!

Adolf Hitler!
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.12 06:20 Tsiteeri

Ja vaadake kui palju politseisid sõidab ise mobla kõrva ääres- halloo!!! Ja kui mainida et roolis ei tohi tegeleda kõrvaliste asjadega siis kas ei peaks olema suitsetamine samuti keelatud?

Adolf Hitler!
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 18.03.12 06:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Äkki seletad selle asja mõtet ja milleks see hea pidi olema.
Mängutelefoniga lolli mängida, samahästi oleks ju võinud relvamaketiga nende ees vehkida.
Mingis tõlgenduses oleksid need võrdsed/sarnased seaduse rikkumised.

+1!
Täiesti arusaamatu vingumine. Mängisid lolli- said karistada. Milles küsimus? Saan aru, et politsei ei jõua alati igale poole, kuid olgem realistid, ei peagi jõudma IGALE poole (ressurss piiratud, lugege uudiseid).
Üldiselt, vaadates siin veel vastukaja teemaalgatajale, tundub, et sellest teemast on tulemas taaskord üks vingumine ja nutulaul sel teemal, kui s*tt Eesti politsei ikka on. Sellest peaks üks teema siin foorumis juba olema ju... Aga kes olen mina, et selle üle arutada.
Küll aga kordan end- ei saa aru sellest virisemisest teemaalgataja poolt. Ise mängisid lolli ja said selle eest ka karistada.
Mis puutub telefoni kasutamisse roolitaga, siis ise 90% juhtudest pean teeääres kinni, kui telefon heliseb. Linnas 100% tõmban kuhugi tänavaserva jalust ära. Trassil sõltub see teest ja liiklusoludest. Kui ikka üksi teel olen, siis üldiselt ei pea kinni, kui aga on rohkem liiklejaid/sadu/udu vms, pean kinni ja räägin kõne ära. Olen korduvalt tähele pannud, et ka politseinikud sellest seadusepügalast kinni ei pea, kuid ilmselt arvavad nad, et on siis seadusest kõrgemal. See selleks. Küll aga on olnud olukordasid, kus roolis mobiiliga rääkiv/sms saatev (veel hullem) juht on tekitanud liiklusohtlikke olukordi. Seega, igati mõistlik oli see seadusepügala vastuvõtmine. Kuigi, seda oleks võinud rakendada vaid linnas liiklemise puhul. Maanteel minu arvates vähemalt, mobiiliga rääkimine ei sega nii palju, kui linnas. Ja kes ei saa kuidagi rääkimata ning leiab, et peatumine võtab liiga palju aega, ostku handsfree. Neid on müügil palju ja erinevaid mudeleid/hinnaklasse.

EDIT: Tõsi, suitsetamise kohta oleks küll huvitav teada. On ju ka see kõrvaline tegevus ja mingil määral tähelepanu kõrvaletõmbav.
Peace!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.12 06:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rix30

Ja vaadake kui palju politseisid sõidab ise mobla kõrva ääres- halloo!!! Ja kui mainida et roolis ei tohi tegeleda kõrvaliste asjadega siis kas ei peaks olema suitsetamine samuti keelatud?

Sellegi poolest jääb sellise katse mõte arusaamatuks.

Ja see ju ammu teada, et seadused ei kehti kõigile :D.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.12 06:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Tsitaat:
Algselt postitas: rix30

Sellegi poolest jääb sellise katse mõte arusaamatuks.

Ja see ju ammu teada, et seadused ei kehti kõigile :D.
Kuldsed sõnad need!;)

Adolf Hitler!
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 18.03.12 06:44 Tsiteeri

Olen siinkohal tagasihoidlik oma postituse osas aga kui nooruses oli huvi igasuguseid katseid teha, siis vanemast peast enam seda isu ei ole. Mida vähem politseiga sekeldust on, seda parem endale, sest kui korra oled juba huviorbiiti neile sattunud (eriti kui elad väikeses asulas) siis jääd sa selleks ka edasipidi. Ega see postitus oleks tõesti samalaadne kui "Relva maketiga politseiniku sihtimine vahetult peale kinni pidamist" Aga selle mobiili teema kohapealt veel niipalju, et vaatasin eile "Reporterit" ja kui Heiki Valner kommenteeris autoroolis sõites Kalamajas toimunud liiklusõnnetust, siis ühes käes ilutses suur "K2" logoga mikker [VIDEOT VÕID VAADATA SIIT]. Siis ma mõtlesingi, et mis vahet seal on, on sul mobiiltelefon käes või mikrofon :D Segavad faktorid on nad mõlemad. Võsapets, Ain Allas jne rikuvad otse eesti rahva silme ees sellisel juhul regulaarselt seadust :D Aga lõpetuseks võib vist tõdeda, et sellest teemast saab õigepea üks järgmistest teineteise materdamise objektidest, mida on mõnus kenal pühapäeva hommikul kohvi kõrvale lugeda:P

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 18.03.12 07:02 Tsiteeri

Kuigi ma tegelikult saan selle "õrritamise" mõttest aru (kunagi sõideti sama mõttega alkovaba originaal näpus), siis uut LSi järgides võid vist vaseliini valmis panna... Kui ikka tundub, et mängu telefon võib juhtimist segada siis sellest juba piisab, et härrased võiks kinni pidada.

Liiklusseadus
Tsitaat:
5. jagu Juhi liiklusreeglid
§ 33. Juhi üldkohustused
(11) Juhil on keelatud:
1) tegeleda juhtimise ajal toimingutega, mis võivad segada juhtimist või liiklusolude tajumist, sealhulgas kasutada telefoni ilma käsi vabaks jätva vahendita, sõiduki liikumise ajal hoida telefoni käes;

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
cobra113
huviline

Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 2,6 avant quattro

postitati 18.03.12 07:10 Tsiteeri

Isegi iga sõidukord selliseid juhte liikluses näinud kordi ja kordi. Seda siis tartus. Ausaltöelda siis ikka ohustavad küll. Uimerdatakse ees, tehakse ootamatuid manöövreid, suunatuld ei eksisteeri, seda kõike siis kui tef näpuvahel neil kaasliiklejatel. Sedaviisi on tekitatud mulle liiklusohtlikke olukordi.
Niipalju veel, et enamus luksusautode omanikele ka liikluseeskirjad ei kehti.
Selline see Eesti liikluskultuur juba on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
repsu007
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: C7,B6q,B2q

postitati 18.03.12 07:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4TQ
Paras Sulle. Sellise suhtumisega elus kaugele ei jõua.

Kas nüüd ootad loodad foorumist lohtutust otsida või näidata kui kõva tegija oled?

Mulle hakkab tunduma, et keegi meist on ment või on x5 lihtsalt närvid läbi ajanud. :D

Ja minu silmis on need seadused üldse persest. Telefoni asjast saan veel aru aga teeb turvavöö eest trahvi no krt oma asi ju. Täpselt sama hea, et keegi hakkaks rahvale ilma paberita sital käimise eest trahvi tegema.

Raske jalaga.
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 18.03.12 07:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: repsu007

Ja minu silmis on need seadused üldse persest. Telefoni asjast saan veel aru aga teeb turvavöö eest trahvi no krt oma asi ju.

Kui sa nüüd loeksid seda teemat,siis jääksid ehk need rumalad väljaütlemised sul tegemata: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/rakveres-soitis-auto-vastu-kiviseina-turvavoota-kaasreisija-sai-surma.d?id=64089315

Pisike punane putukas
repsu007
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: C7,B6q,B2q

postitati 18.03.12 07:31 Tsiteeri

Oma asi ju tema sai surma vb tahtiski enekat teha sõbra abiga. Taga turvavööst veel saan aru et ohtlik esimestele.

Raske jalaga.
yks
huviline

Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.12 07:32 Tsiteeri

Turvavöö ei ole oma asi, riik võib nii maksumaksja kaotada ja see ei sobi. Mis politseisse puutub siis see ongi sitt, ju on kellegile kasulik, et neil on kõri nii kõvasti kinni keeratud, et midagi nad teha ei tohi ja iga pätt irvitab neile näkku.

Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 18.03.12 07:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: repsu007

Ja minu silmis on need seadused üldse persest. Telefoni asjast saan veel aru aga teeb turvavöö eest trahvi no krt oma asi ju. Täpselt sama hea, et keegi hakkaks rahvale ilma paberita sital käimise eest trahvi tegema.

Vabandust aga kas tõesti on turvavöö peale panek nii raske tegevus? Kui see nii häirib äkki peaks hoopis trammiga sõitma.

Tsitaat:
Algselt postitas: yks
Turvavöö ei ole oma asi, riik võib nii maksumaksja kaotada ja see ei sobi.

Kas turvavöö kohustuslikus on tõesti sinu arvates selles, et riik maksumaksja äkki kaotab muidu (invaliidistub või sureb)? Äkki see on ikka rohkem inimeste endi jaoks?

Kuramus kus tulevad alles mõtted inimestele pühapäeva hommikul. :(
Minu arust on elu täis lill ning sellega riskida ainult sellepärast, et kellegi silmis kõva mees olla turvavöö mitte kasutamise pärast tundub küll lauslollus. Aga noh mida mina ka tean, ma noor ja loll.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.12 08:10 Tsiteeri

Väheke puutaha see jutt küll algsest läheb :D aga kui turvavöö teema juba tuli.

Viimased kümmekond aastat selle kasutaja, enne seda kuidas juhtus.

Kuid siis kui rohi oli rohelisem, sai nii mõnedki masinad mahakandmisele sõidetud, vahest oli traks peal, vahest mitte, senini elus :D

Kuid üks imelikemaid juhused oli kunagi ise tagaistmel olles.
Tänu juhi "näpukale" sai maha niidetud kaks postivahet telefoni liine ( postid jäid terveks) ja ~100 meetrit kuusehekki.
Masina katus oli kapotiga peaaegu ühes kõrguses, juhi päästis traks, kaardilugeja see et rihma polnud peal ja libises armatuuri alla.

Tegelikult suht palju mõttetusi on ikkagi tehtud aga ju see siis kuidagi pidi ka kasulik ehk olnud.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.12 08:17 Tsiteeri

Ferdinand, asja eest saad. Loodame, et piisavalt saad. Kuidas saab täiskasvanud inimene sellisele ideele üldse tulla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mudjamix
klubiliige

Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: TT mk2 + Q7

postitati 18.03.12 08:19 Tsiteeri

See, et riik jääb ilma maksumaksjata jutt on nii loll kui üldse saab olla.Mõelge ikka kaa kui midagi kirjutate.Näiteks alkohooli joomine pole keelatud ju ja tänu sellele jääb raudselt riik märksa rohkemate inimeste maksudest ilma, kuna neid tööle ju kuhugi ei võeta.
No turvavöö või mis iganes jura, suitsuandur, helkurvest ja helkur ja tulekustuti jne. see kõik on bullshit ju.Ilmselge ahistamine.Inimesel peaks ikka ise olema mõistust niipalju mida peaks tegema ja mida mitte enda ohutuse tagamiseks.Ja kui ei ole niipalju mõistust siis ei aita ükski seadus seda talle ka juurde andma.
Seepärast saan ma teemaalgatajast päris hästi aru mida ta öelda tahtis.Liiklusohutus pole liikluspolitsei prioriteet.Vaid nurga taga põõsas passimine ja trahvi määramine on.

Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 18.03.12 08:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mudjamix
See, et riik jääb ilma maksumaksjata jutt on nii loll kui üldse saab olla.Mõelge ikka kaa kui midagi kirjutate.Näiteks alkohooli joomine pole keelatud ju ja tänu sellele jääb raudselt riik märksa rohkemate inimeste maksudest ilma, kuna neid tööle ju kuhugi ei võeta.
No turvavöö või mis iganes jura, suitsuandur, helkurvest ja helkur ja tulekustuti jne. see kõik on bullshit ju.Ilmselge ahistamine.Inimesel peaks ikka ise olema mõistust niipalju mida peaks tegema ja mida mitte enda ohutuse tagamiseks.Ja kui ei ole niipalju mõistust siis ei aita ükski seadus seda talle ka juurde andma.
Seepärast saan ma teemaalgatajast päris hästi aru mida ta öelda tahtis.Liiklusohutus pole liikluspolitsei prioriteet.Vaid nurga taga põõsas passimine ja trahvi määramine on.

Ära võta isiklikult, kuid Sinu tekst oli ka nii loll jutt, kui üldse olla saab. Maksud maksudeks, kuid asjad, mis on seaduses kirja pandud, on täitmiseks kõigile. Kuidas saaks väita, et suitsuandur, helkur jms on bullshit? Nende asjade mõte on säästa SINU ja SU LÄHEDASTE elu. Kas on tõesti nii raske neid asju kanda/paigaldada? Ilmselgelt ei ole inimestel endal nii palju mõistust üldjuhul, et nendest asjadest aru saada. Seega tuleb peale sundida, kui muudmoodi inimesed aru ei saa.
Jah, ok politseinikud tihtipeale vaatavad, et nemad on seadusest üle ja rikuvad mõnuga (kiirusepiirang, mobiili kasutamine näiteks). Kuid väita, et politsei prioriteet on trahvi määramine, on küll puhas lollus. Ise liikluspolitsei tegemistega üsna lähedalt kokkupuutununa, võin väita, et peamine prioriteet on siiski liiklusohutus ja liikluses stabiilsuse tagamine. Kuidas see neil välja tuleb, on iseasi.
Üldiselt- miks vinguda trahvisaamise ohu üle? Kui mitte rikkuda, siis ei tee trahvi ka keegi. Jah, vahest võib kõigil juhtuda, ent üldjuhul sellised politsei kirujad ongi need, kes paaniliselt rikuvad ning siis kiruvad ja sõimavad, et politseinikud on põõsas passivad m*nnid! :)

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.12 08:25 Tsiteeri

Tsitaat:

.Liiklusohutus pole liikluspolitsei prioriteet.Vaid nurga taga põõsas passimine ja trahvi määramine on.

Selle vastu pole vist keegi, et enamus kordadest see nii on aga miks teha loomkatseid, mille tulemus on 99% ette teada.

PS: Ja mida korralikum liikleja olla, seda vähem on ka tavaliselt neid näha ja tunda oma rahakotis.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 18.03.12 08:25 Tsiteeri

Äge, kus selline teema kogub vastukaja.:D
Kogu mõte, kui seda üldse mõtteks saab nimetada, oligi natuke kreenis olukorrale tähelepanu juhtida. Minu mõte ei olegi karistamise puhul mingit lohutust otsida:D, ise tegin, ise vastutan ka loomulikult, kui see asi ükskord nii kaugele jõuab. Kui edaspidi Keila miilits hakkab natukenegi ka oluliste asjadega tegelema ja ntx isikuvastaste tegude ja vargustega liikluse kõrval ka natukenegi tegelema, siis on mu tegevus eesmärki täitnud.

Pmst olen ma vist ainus liikleja kes perfektselt alati liiklusseadust täidab, ka parklas on turvavöö alati peal ja suund sees, 50 alas sõidan alati 50'ga ja kõik vuhisevad minust mööda.:D

Eks kui te kritiseerijad ise olete kord olukorras kus teil on politseid kiiresti tarvis, helistate 110 ja sealt üteldakse, et sry, resurssi pole, me praegu patrulli ei saada, ise näete, et patrullauto on tänava teises otsas ja vormistab kellelegi mobiiltelefoni kasutamise eest protokolli, eks te vist siis saate aru mida ma mõtlen...

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.12 08:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand

Pmst olen ma vist ainus liikleja kes perfektselt alati liiklusseadust täidab

Mina selles nii kindel poleks :D, kindlasti on midagi, mille üle saaks vaielda ja vajadusel "premeerida"

rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.12 09:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Nohh ja minagi seda mainisi, 40euri ja milku poistel näod naerul- +kirjas.

Adolf Hitler!
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 18.03.12 09:21 Tsiteeri

Ma pole küll kõiki seadusepunkte viitsinud läbi lugeda, aga mis puudutab operatiivsõiduki roolis sõidu ajal mobiiliga rääkimist, siis pole ma enam kindel, kas neile see seadus kehtib. Tartu linn on kahjuks selliseid sinivalgeid täis, kes sõidu ajal rahulikult mobiiliga räägivad, endal suu kõrvuni ja nalja palju. Näppudel lugemisega pole siin midagi peale hakata, sest see tegevus on massiline.

Ja kuna teema on läinud paugutamiseks, siis lisaks siia veel ühe väga hea naljaka juhtumi, kuidas ei tohiks teha.
Nimelt just selle nädala kolmapäeval hakkasin kõrvalteelt peateele jõudma koos kolleegiga ning enne peateega ristumist jäi minu ees sõitev auto ühesuunalisel kõrvalteel äkki keset sõiduteed seisma nii, et päris kindlasti polnud võimalik näha, kas peateelt majade tagant midagi tuleb või mitte. Kahekesi autos olles oli meil nalja palju ja ajaga kah kiire polnud, jäime lihtsalt taha seisma ja ootasime viisakalt. Kuna mingit elu ei toimunud, vilgutasin tuledega ja lasin korraks signaali peale mingi 30sek ootamist. Ees ei toimunud mitte midagi. Meile hakkas asi veel rohkem nalja pakkuma kui nägime, et kodanik räägib telefoniga :). Panin masinal korra pöörded põhja, siis toimus ees mingi elu, midagi lendas pea juurest minema, rabati käik sisse ja sõideti ninapidi peateele nii välja, et kui peateel liikunud linnaliinibussi juht poleks kiiresti reageerinud, oleks sel härrasel masina nina minema pühitud. Kuna liiklus kulges peale bussi pikka signaali vaikselt edasi, siis polnud ka võimalik sellele vabandage väga "ajukääbikule" mainida, et "Oled seadusest juba peaaegu õigesti aru saanud, aga teinekord võiks enne seisma jäämist ja mobiili vastu võtmist ikka tee kõrvale kah tõmmata" :D.
PS! Koht oli Tartus Jaani kiriku juurest munakiviteelt Lai'ale tänavale paremale välja keerates.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 55.1% - SQL: 44.9%]