zaazk
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004
|
postitati 12.03.12 19:22
|
|
|
Audi A6 C5 Navigation PLUS probleem
Jama sellest, et makk ei võta üldse plaati sisse, hakkad lükkama, kuid midagi nagu oleks seal ees? Samas välja ei tule ka sealt midagi. Viskab kogu
aeg ka navi kohta error kirja ette, et kontrolli cd-romi või midagi? Jutt itaalia keeles, et ega ei saa aru ka mitte midagi. Kas mingi plaat on sinna
sisse kinni jäänud? Kuidas asja kindlaks teha, mis viga võib olla? Kas seda keelt on võimalik ka muuta seal? Samuti ei oska ma kuidagi raadiojaamasi
mällu panna, no ei suuda leida, kuidas saveda?
Navigation Plus süsteem on uus minu jaoks ja igasugune varasem kokkupuude puudub selles osas.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 12.03.12 19:37
|
|
|
2 plaati on sisse topitud vast. Kunagi üks lammas pöördus minupoole, et tal cd box ei tööta et ainult 2 plaati läks sisse aga enam välja ka ei tule.
Võib ka lihtsalt miskit viga olla. Jaamade salvestamiseks hoia numbrit all
kuhu salvesatada tahad.
|
|
|
juss86
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c4 2.5TDI
|
postitati 12.03.12 20:56
|
|
|
Küsiks milline navi seade sul on kui sul on RNS-D, siis on lihtne: oletame et sul on navi plaat sees, siis oleks:
"NAVIGATION"------"MODE"------"SETTINGS"(kõige alumine menüüs,vajutad selle peale)--------"SELECT LANGUAGE"(esimene valik). Ja valid keele!
Peaks saama vag-comiga ka muuta!
|
|
|
zaazk
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004
|
postitati 12.03.12 21:25
|
|
|
Täpsustan juurde, et jah on RNS-D.
Võibolla tõesti on keegi oma targa aruga sinna 2 plaati sisse suranud. Selle vastu aitab maki laiali lammutamine?
Ja nagu juba jõudsin uurida, siis RNS-D- le üldse Eesti kaarti polegi saada? Itaalia plaat on küll kaasas, kuid sellest vähe abi.
|
|
|
juss86
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c4 2.5TDI
|
postitati 12.03.12 21:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zaazk
Võibolla tõesti on keegi oma targa aruga sinna 2 plaati sisse suranud. Selle vastu aitab maki laiali lammutamine?
Ja nagu juba jõudsin uurida, siis RNS-D- le üldse Eesti kaarti polegi saada? Itaalia plaat on küll kaasas, kuid sellest vähe abi.
|
Kas oled proovinud "Eject-cd" menüüst. Kui saad keele muutetud, siis peaksid noodi ära juba jagama,kust ja miks
|
|
|
rainma123
huviline
Registreerunud 06.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: 100 TQ avant,5000,200 20V Avant,Audi A6 C4 2,5TDI Avant,S6 Avant
|
postitati 21.04.12 14:08
|
|
|
Aga teab keegi kust saada skandinaavia(norra,rootsi,soome) jaoks seda navi plaati.
|
|
|
Chalixon
huviline
Registreerunud 06.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: C5 Avant 2.8 Quattro
|
postitati 23.04.12 18:49
|
|
|
Kas keegi seda teab kuidas seda Navigation Plus pagassi cd-boxi kätte saada? Mingi nädalake tagasi ei tulnud enam ükshetk lihtsalt välja sealt pesast.
Kuskil peaks vist mingi käsitsi avamise auk või nupp olema? Ise ei suutnud leida seda.
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: S6 V8T
|
postitati 23.04.12 19:39
|
|
|
Sinna tuli vist mingi riba alla vahele suruda (a la metalljoonlauaga surgi alt vahest), siis lasi mingi klõpsaka lahti ja lükkab välja kasseti.
Aga kas keegi teab, kas boksil on eraldi kaitse kuskil või on ta raadioga sama kaitsme all? Mul on boks tumm, ei tõmba kassetti sissegi. Mis teha?
Imelikul kombel on netis samalaadsete probleemide kirjeldusi palju, samas 0 vastust või lahendust...
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 24.04.12 06:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mms
Sinna tuli vist mingi riba alla vahele suruda (a la metalljoonlauaga surgi alt vahest), siis lasi mingi klõpsaka lahti ja lükkab välja kasseti.
Aga kas keegi teab, kas boksil on eraldi kaitse kuskil või on ta raadioga sama kaitsme all? Mul on boks tumm, ei tõmba kassetti sissegi. Mis teha?
Imelikul kombel on netis samalaadsete probleemide kirjeldusi palju, samas 0 vastust või lahendust... |
CD box saab toite kaabli kaudu otse raadiost.
|
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 24.04.12 06:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rainma123
Aga teab keegi kust saada skandinaavia(norra,rootsi,soome) jaoks seda navi plaati. |
Audi Tallinna esindusest, kood: T 404119D
Toomas
|
|
|
|
PRR24
huviline
Registreerunud 30.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.12 14:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zaazk
|
Ehk juba lahendatud teema, aga RNS-D ei mängi audio CD-sid, see pilu on seal vaid navi plaadi jaoks.
Raadiojaama saad mällu, kui hoiad vastavat kiirklahvi all mõned sekundid.
|
|
|
YNWA
huviline
Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 3.0 Tdi 180kw
|
postitati 11.10.13 11:57
|
|
|
Vabandan ette selleks puhuks, kui satun valesse teemasse oma murega, kuid asi analoogne teema algataja omaga.
http://www.audipages.com/upgrades/nav57.JPG Selline aparaat on mul.
Auto soetasin paar päeva tagasi ja hakkasin uurima ja ei saa päris täpselt aru, kas on siis mul ka kaks plaati sees või topin valesse auku (pilu vaid
navi plaadi jaoks - jutt).
Menüüs kirjutab CD peale minnes kõigi kuue koha peal No CD ja eeldatav "Eject" nupp ka toob vaid väikese piiksu kuuldavale.
Saksa keeles kirjutab paremal ülanurgas "Zieleingabe ist aktiv"
Ehk peab plaate kusagilt mujalt sisestama? Seda on raske uskuda, kuna mujal ei ole kohta, kuhu saaks. Jutu järgi 6-CD box aga ma ei suuda ühe
plaadigagi hakkama saada.
Ette tänades!
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 11.10.13 12:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: YNWA
Vabandan ette selleks puhuks, kui satun valesse teemasse oma murega, kuid asi analoogne teema algataja omaga.
Auto soetasin paar päeva tagasi ja hakkasin uurima ja ei saa päris täpselt aru, kas on siis mul ka kaks plaati sees või topin valesse auku (pilu vaid
Menüüs kirjutab CD peale minnes kõigi kuue koha peal No CD ja eeldatav "Eject" nupp ka toob vaid väikese piiksu kuuldavale.
Ehk peab plaate kusagilt mujalt sisestama? Seda on raske uskuda, kuna mujal ei ole kohta, kuhu saaks. Jutu järgi 6-CD box aga ma ei suuda ühe
Ette tänades! |
CD box ikka asub pagasnikus vasaku tiiva sees katte taga (juhul kui mõni eelmistes omanikest, pole seda eemaldanud sealt).
|
|
|
|
YNWA
huviline
Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.13 13:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Ette tänades! |
CD box ikka asub pagasnikus vasaku tiiva sees katte taga (juhul kui mõni eelmistes omanikest, pole seda eemaldanud sealt). |
Suur tänu! Oligi seal. Täitsa töötab ka.
|
|
|
mambuke
huviline
Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 3.0TDI Avant Quattro
|
postitati 15.10.13 16:03
|
|
|
Kuna mul on ka A5 C5 Navigation Plus 'iga probleem, ei hakka uut teemat tegema.
Soetasin omale Auto ning kuulates raadiot või CD-d, viskab iga mõne ajatagant ette kastikese, kirjaga:
"rds-tmc tuner: connection to rds-tmc tuner is faulty or could not be established"
Eelmine omanik ütles, et oli katusel oleva antenni ära lõhkunud ning sellest see teade. Ostsin uue antenni, aga sama kiri ikka ees. Iga kord, kui see
kiri ette tuleb, jääb korra muusika vait ennem, tuleb kõlaritest mingi piiks ja siis mängib muusika edasi. On keegi sellega kokku puutunud ja teab,
kuidas sellest veateatest vabaneda?
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
mambuke
huviline
Registreerunud 22.04.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 3.0TDI Avant Quattro
|
postitati 18.10.13 17:47
|
|
|
Diagnostiku juurde pole veel jõudnud, aga vist sain lahti sellest probleemist. Võtsin Navi'st plaadi välja (eelmine omanik sõitis ringi palju Soomes
ning mängijas oli Skandinaavia plaat) ja sõitsin ringi paar päeva ning enam ei visanud seda errorit.
|
|
|
YNWA
huviline
Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.10.13 08:37
|
|
|
Mul ei mängi ei originaal- ega piraatplaate. Kes selle probleemiga tegelevad? Esindus või signavennad?
|
|
|
lärts
huviline
Registreerunud 11.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.10.13 18:21
|
|
|
Kui siin juba juttu nendest navi plus makkidest siis pöörduks ka enda probleemiga siia.
Loodan, et teema omanik ei pahanda.
Makil kadus ära hääl ja ekraanil on kiri "Please insert CD-ROM"
Hääl kadus ära peale seda kui sai makile juurde lisatud USB/SD adapter. Mõni nädal toimis siis jäi vait.
Räägiti, et peab makile uue tarkvaraga plaadi sisse söötma vms?
Oskab keegi midagi lisada? On keegi nii osav, et paneb mu maki taas laulma?
Pilt siis selline:
|
|
|
aivor
huviline
Registreerunud 03.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c5 2,5tdi quattro
|
postitati 25.10.13 16:06
|
|
|
Kui makil volume nuppu keerata, siis ei löö skaalat ka ette, mis astmel volume on. Ei oska keegi mingit viga pakkuda?
|
|
|
YNWA
huviline
Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.13 19:18
|
|
|
Mul ka skaalat ei näita. Kogu lugu tahaks inglise keelseks ka. Oskab keegi soovitada järgmist sammu?
|
|
|
villiam
huviline
Registreerunud 02.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: D3 4.2
|
postitati 01.11.13 19:36
|
|
|
Mul ka skaalat ei näita. Kogu lugu tahaks inglise keelseks ka. Oskab keegi soovitada järgmist sammu? |
Mul on olnud 2 audit, kus navigation plus sees. C5 1998 aasta, samuti ei näidanud volume skaalat kuid d2 2001 navigation plusil oli volume skaala
täitsa olemas. Ise arvan, et vanematel mudelitel polnudki seda voulme skaalat.
|
|
|
supsti
huviline
Registreerunud 23.12.13
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.9
|
postitati 01.04.16 14:03
|
|
|
Tere, ei hakanud selleks uut teemat tegema. Aga mure selline, et autoks on audi a4 b5 2000a millel on navigation plus makk peal.. Ja eile hakkas
tegema sellist nalja, et kui süüte sisse keeran lülitub ennast phone reziimi ja kui süüde välja keerata siis mängib plaate ja raadiot edasi.. Milles
võiks probleem olla?
|
|
|
quattrodiisel
klubiliige
Registreerunud 04.07.13
Kasutaja on foorumis
Auto: A4 B7 TDI Quattro
|
postitati 15.09.16 20:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: villiam
Mul ka skaalat ei näita. Kogu lugu tahaks inglise keelseks ka. Oskab keegi soovitada järgmist sammu? |
Mul on olnud 2 audit, kus navigation plus sees. C5 1998 aasta, samuti ei näidanud volume skaalat kuid d2 2001 navigation plusil oli volume skaala
täitsa olemas. Ise arvan, et vanematel mudelitel polnudki seda voulme skaalat. |
Tõstaks vana teema ülesse. Kas on tõsi siis, et 2000a a4-jal rns-d ei näita volumi skaalat või midagi valesti?
Street stock 2000W @ 151.4DB
|
|
|
|