Kuna nende 2.0 TDi mootorite hoorattad hakkavad häält tegema 150k-180k kilomeetri juures siis sama oli ka minu omal kui alguses käima panna...sidur
alla vajutades kolin-klõbin kadus. Niisiis läkski hooratas vahetusse.
Kuna ei tahtnud koos hoorattaga uut sidurit osta, tuli järgi vaadata, mis firma hooratas on originaalis ja selleks osutus Sachs. Kui on vaja vahetada
siis võin soovitada
*Sachs hooratas 451.-
Juba ostes oli kerge kõrin kiiremini kurvis sõites siis nüüdseks on selgunud, et veovõll oli vaikselt läbi minemas ja sai ka need mõlemad korraga
vahetatud.
*Veovõlli ots 2tk 100.-
Ühel toredal sügispäeval otsustas kojamehe mootor läbi minna. Soovituseks teistele- Kui teil peaks sama asi juhtuma, minge kohe forssi või kuskile
varuosadega tegelevasse firmasse, unustage lammutused ära, sest enamik autosid on toodud kas inglismaalt või jaapanist. Mina proovisin 3 mootorit,
mille tootekood oli peaaegu sama, aga lõpus üks täht teine ja lõppkokkuvõttes ei lase soft teil ikkagi seda kasutada Niisiis kaotasin aega ja raha mootorite tagaajamise ja sõitmisega. Forsist sai
kaa kahte erinevat varianti proovitud, millest teine sobis Vahetamine on
lihtne- plastik maha, pistik lahti, mõned kruvid, aga kinldasti jälgida, et kokku pannes pealmine plastikkate akna ääres tihedalt kinni oleks.
*Kojameeste mootor 168.-
Talveks sai tutvuse kaudu Continentali 225/45 R17 naastrehvid ülihea hinnaga...
*Continental 225/45 R17 naast 4 tk 64.-
Samas sai pandud ette toonklaas kuna minu jaoks annab see rohkem privaatsust. Paigaldasin samas kohas kus kõigil eelmistel autodel ja kileks tavaline
must 50%. Tartus ARKi taga asuv firma- väga meeldiv ja asjatundlik teenindus. Tel 5131079
*Esimesed klaasid 35.-
Samas sai pandud udutuledesse H7 4300K xenon pirnid. Paigaldamisega peaks igaüks hakkama saama. Pirnide vahetamiseks peab võtma udutule eest, kuna
pikk xenon ei mahu sinna niisama lihtsalt...mitte midagi keerulist. Soovitan soojalt osta maroli.ee aadressilt. Minu arvates parim koht, kus osta kuna
teistest kohtadest ostetud plokid kipuvad läbi minema, aga sealt ostutud komplektidega probleeme pole
*Xenon KIT 35.-
|