Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Viimase aja enimlevinud MP3 Faile ei suuda autostereo välja lugeda. (küsimusi selles osas) (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1635)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 04.02.12 08:50 Tsiteeri
Viimase aja enimlevinud MP3 Faile ei suuda autostereo välja lugeda. (küsimusi selles osas)

Millegi pärast olen viimasel ajal (nüüd eriti) hakanud kokku puutuma audiofailidega mis mängivad küll arvutis aga kui need plaadile panna siis auto MP3 mängija lihtsalt keeldub plaati lugemast, viskab error kirja ette ja plaat välja tagasi. Peale 3-ndat katset sain asjale pihta. Enamus uuema muusika faile mis singlitena välja tuleb on arvutis mängitavad, aga ühe teatud mp3 converteriga (millega olen 320 bitratega failid 192-seks lõiganud auto jaoks et neid rohkem plaadile mahuks) on näha, et neid faile ta ei seedi. Palju uut muusikat olen üleüldse normaalsete failide puudumisel YouTube videotest välja convertinud (kvaliteet normaalne) kas ma olen nüüd ainus kellel on tulnud sellise jamaga kokku puutuda või on ka teistel see jama. NB! Piisab ühest sellisest teistsugusest failist plaadil ja terve plaat on loetamatu. Siin teemas ei räägi me piraatlusest vaid mp3 failidest ja mängijatega seotud ühildusest.

http://ultra2005.planet.ee/Audiclub/convert.jpg

Pildil oleva faili convertimisel on sama. Codecid milleaga Alive ümber muudab faile on kõik normaalsed. Lugu arvutis mängib nagu muiste aga autos plaadil pole sellega midagi teha ja lihtsalt ei lasegi seda ümber convertida.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RAPTORJESUS
huviline

Registreerunud 25.08.11
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 20.03.12 00:08 Tsiteeri

Alustuseks on vist sul kõige lihtsam mõne muu programmiga proovida convertida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.9% - SQL: 74.1%]