RParve
huviline
Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3,0 Tdi 2005 Quattro avant
|
postitati 31.01.12 18:43
|
|
|
A6 c6 originaal kõlarite vahetus
Mure siis selline et paremas ukse kõlaris on ragin sees kui natuke kõvemini kuulata.Sellest olenevalt tahaks siis ära vahetada mõlema esiukse sees
olevad kõige alumised kõlarid ilma et paigaldaks siis lisa võimu.Millist kõlarit oleks siis tark panna sinna et ei hakkaks auto enda originaal võimu
koormama.Ja kui suur on üldsed esiuste kõige alumiste kõlarite mõõt.
|
|
|
aigar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo
|
postitati 03.03.12 23:01
|
|
|
alumiste kõlarite mõõt on 165mm. Ma ei tea kuidas sul seal on aga mul on ees 3 ribaline süsteem. See tähendab siis seda, et alumistest kõlaritest
tuleb ainult bassi. Endal on kõik kõlarid vahetatud ja uued võimendid ka pandud.
Siit saad pilte vaadata
http://www.facebook.com/pages/carworldee/120196191424017
|
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
postitati 04.03.12 13:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RParve
Mure siis selline et paremas ukse kõlaris on ragin sees kui natuke kõvemini kuulata.Sellest olenevalt tahaks siis ära vahetada mõlema esiukse sees
olevad kõige alumised kõlarid ilma et paigaldaks siis lisa võimu.Millist kõlarit oleks siis tark panna sinna et ei hakkaks auto enda originaal võimu
koormama.Ja kui suur on üldsed esiuste kõige alumiste kõlarite mõõt. |
Kui sa mingit suuremat ümberehitust ei kavatase teha, siis parem võta lammutusest originaalid, või küsi foorumist kes ära vahetanud. Kindlasti neil
üle jäänud.
|
|
|
RParve
huviline
Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.12 21:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aigar
alumiste kõlarite mõõt on 165mm. Ma ei tea kuidas sul seal on aga mul on ees 3 ribaline süsteem. See tähendab siis seda, et alumistest kõlaritest
tuleb ainult bassi. Endal on kõik kõlarid vahetatud ja uued võimendid ka pandud.
Siit saad pilte vaadata
|
Sai siis ka kõik vahetatud ja lisatud ka väike subwoofer.Huvitaks selline asi piltidelt mis maksab ja kust saab.Ise kasutasin praegu mingeid odavaid
junne.Jubedalt hakkasid häireid sisse tooma.Nüüd üritasin võimalikult kaugele vedada muust stuffist ja nüüd pole enam väga kuulda neid aga jama on
nagu ikka.
|
|
|
RParve
huviline
Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.12 21:32
|
|
|
Siit saad pilte vaadata
|
Sai siis ka kõik vahetatud ja lisatud ka väike subwoofer.Huvitaks selline asi piltidelt mis maksab ja kust saab.Ise kasutasin praegu mingeid odavaid
junne.Jubedalt hakkasid häireid sisse tooma.Nüüd üritasin võimalikult kaugele vedada muust stuffist ja nüüd pole enam väga kuulda neid aga jama on
nagu ikka. | Kurat unustasin lingi http://www.facebook.com/photo.php?fbid=184817674961868&set=a.184816131628689.35783.120196191424017&type=3&theater
|
|
|
aigar
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.12 22:07
|
|
|
Mis häired sul seal on siis?
Sellelt pildilt hall karp maksab
letis 120 eurot ja must 4 kanaliga 80 eurot, 2 kanaliga 65 eurot. Osta saad neid minu käest. Soodukat saan teha 15%
Must 4 kanaliga peaks olema laos, teised on hetkel otsas, kuid tellimus on juba sisse antud koos teiste Mosconi asjadega.
|
|
|
|
RParve
huviline
Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.03.12 19:46
|
|
|
letis 120 eurot ja must 4 kanaliga 80 eurot, 2 kanaliga 65 eurot. Osta saad neid minu käest. Soodukat saan teha 15%
Must 4 kanaliga peaks olema laos, teised on hetkel otsas, kuid tellimus on juba sisse antud koos teiste Mosconi asjadega. |
Lihtsalt lööb geneka pirina jubedalt sisse.Sai probleemi suht kaua otsitud aga selgus et kui neid convertereid või mis iganes jubinad nad on liigutada
massijuhtmest eemale siis pirin läheb väiksemaks.Mõtlesin et äkki vahetaks need millegi kavaliteetsema vastu välja.Ega selle 19 euro eest palju ei
saagi tahta.
|
|
|
RParve
huviline
Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.03.12 19:49
|
|
|
Must 4 kanaliga peaks olema laos, teised on hetkel otsas, kuid tellimus on juba sisse antud koos teiste Mosconi asjadega. |
Lihtsalt lööb geneka pirina jubedalt sisse.Sai probleemi suht kaua otsitud aga selgus et kui neid convertereid või mis iganes jubinad nad on liigutada
massijuhtmest eemale siis pirin läheb väiksemaks.Mõtlesin et äkki vahetaks need millegi kavaliteetsema vastu välja.Ega selle 19 euro eest palju ei
saagi tahta. | Ah jaa.Selline küsimus et kas sul läksid kõik audio juhtmed mis originaalis käiku.Minuarust on neid seal ülemõistuse
palju.Ei suutnud neid küll kuidagi kõiki järgi ühendada.
|
|
|
aigar
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.03.12 20:01
|
|
|
Mina kasutasin ära kuue kõlari juhtmed.
Üks varjant on veel panna adapter, mis teeb valguskaablist RCA, siis saaks originaal võimendi vahelt välja jätta. Kuid siis ei saa subwooferit
reguleerida MMI'st ja remote kaabli peab peab ka siis kuskilt aretama või siis can adapteri ostma.
|
|
|
|
GertR
huviline
Registreerunud 09.10.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6
|
postitati 10.01.13 23:19
|
|
|
Tekkis ka mõte panna mingi väike subwoofer lisaks kas see on keeruline ja kas peab woofrile ka lisa võimu vahele panema või kannatab kasutada ka
originaalvõimendit, midagi suurt ei taha. Mis summaga umbes arvesama peaks?
Gert
|
|
|
GertR
huviline
Registreerunud 09.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.01.13 13:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: GertR
Tekkis ka mõte panna mingi väike subwoofer lisaks kas see on keeruline ja kas peab woofrile ka lisa võimu vahele panema või kannatab kasutada ka
Gert |
Esialgu lihtsalt teoreetiline huvi
|
|
|
GertR
huviline
Registreerunud 09.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.02.13 09:08
|
|
|
Gert |
Esialgu lihtsalt teoreetiline huvi |
Kas keegi on pannud lisa woofri?
|
|
|
JUxX
huviline
Registreerunud 13.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 3.0TDI q 2009 facelift
|
postitati 15.12.14 20:53
|
|
|
Tere, mul ka esimese vasaku ukse sees kõlar pläriseb kohati.. (mitte woofer) Tegu siis 2009a c6 orig helisüsteemiga, oskab keegi öelda, kes Tartu -
Lõuna Eesti kandis võiks asja üle vaadata ja vajadusel kõlari ära vahetada? (või soovitada firmat kus sellega kogemusi) Kohati häirib päris jubedalt..
|
|
|
Summutaja
huviline
Registreerunud 13.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 176kW 2010 Quatro Full S-Line
|
postitati 16.12.14 11:54
|
|
|
mul pakkuda üks kõlar müügiks (tegemist on alumise kõlariga ja kõrval istuja ukse oma).
Mul samuti ragises, tellisin mõlemad kõlarid uued, tuli välja et probleemne oli vaid keskkõlar.
|
|
|