ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe 2,8Q
|
|
repsu007
huviline
Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: C7,B6q,B2q
|
postitati 31.01.12 09:30
|
|
|
Tartus tean kohta mis tegeleb sellise asjaga või vähemalt carbonit paneb nii iluliistudele, ma arvan et siis paneb muud kah.
Raske jalaga.
|
|
|
|
Renks
huviline
Registreerunud 07.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
|
Renks
huviline
Registreerunud 07.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.01.12 13:27
|
|
|
Sealt ka uurisin juba, neil vale muster ja liiga hele ka.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 31.01.12 13:37
|
|
|
Sutike OT, aga miks originaal ei sobi? Vaatasin pilti hoolikamalt ja miskit järjekord asjdel vist teine, seega originaali ei sobi vast jah
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.02.12 08:52
|
|
|
Järjekord tuleb ikka selline nagu originaalis, ühel pildil on asi poolik lihtsalt. See ventilatsiooni osa on ümber tehtud, sinna on epovaiuguga
valatud sisse sellised asjad:
http://www.db-hp.ee/shopnew/?1105,naidiku-nokk
Nüüd ongi vaja see valatud osa saada välimuselt selliseks nagu ülejäänud liistud jne...
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.12 15:33
|
|
|
Oskab keegi õelda palju võiks carbon kilet minna 4 velje peale ja selle orienteeruv maksumus? Paigaldamise kulud jätaks välja.
Mõtlesin et teeks kuni värvimiseni ilusamaks aga see vist läheb ikka liiga kalliks.Vast saab ikka suve jooksul ära värvitud.
|
|
|
ee-martynas
klubiliige
Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2013 3.0 TDI
|
postitati 18.04.12 22:03
|
|
|
Eks materjali kulub vastavalt sellele milline velg on ning kas jätkad või mitte. Jätkamisel muidugi ei pruugi tulemus kena jääda.
Ise olen neid kile tükke e-bayst vaadanud. Ütleks, et seal on valikut piisavalt (nii tükkide mõõtmetelt kui ka mustri osas). Otsi e-bayst velje
suurune ruut välja ning korruta 4ga
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 19.04.12 05:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hamlet
Oskab keegi õelda palju võiks carbon kilet minna 4 velje peale ja selle orienteeruv maksumus? Paigaldamise kulud jätaks välja.
Mõtlesin et teeks kuni värvimiseni ilusamaks aga see vist läheb ikka liiga kalliks.Vast saab ikka suve jooksul ära värvitud. |
Velgede katmiseks läheb 1m2 ja mina saan "carbon" kilet 15.- euri jm 1,4 m lai. Mingi saksa kile.
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
postitati 19.04.12 06:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: repsu007
Tartus tean kohta mis tegeleb sellise asjaga või vähemalt carbonit paneb nii iluliistudele, ma arvan et siis paneb muud kah. |
Ega ei taha kontakti jagada? Ja kas ainult kiletavad või värvivad ka? Sooviks oma linnujahi poolautomaadi camo`ga katta.
|
|
|
ulmefm
huviline
Registreerunud 28.04.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.12 06:44
|
|
|
Esimeses postituses püstitatud probleemile leidsin lahenduseks sellise ettevõtte:
http://www.wtchrome.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=1
Lõpptulemusega olen väga rahul ja soovitan teistelegi:
http://nagi.ee/photos/ulmefm/20571856/
http://nagi.ee/photos/ulmefm/20604405/
Imitatsiooni hinnaks tuli 50euri. Paigaldamisel muidugi õnnestus ülemine äär natuke ära karaapida, samas sellest pole hullu, ta tuleb nagunii õrnalt
punakaspruuni tooni lakiga korra üle lakkida kuna kodulehelt ei suutnud tõpset tooni paika panna.Siis ei pidab paremini selle kraabitud koha ka ära.
Olin lihtsalt ise nii laisk, et viitsinud salongist mingit näidist lahti kruvida ja sellega ise kohal valimas käia õiget tooni. Minu meelest jäi väga
viisakas asi varsti on kellad, nupud, lai makk ja asjad kõik ilusti paigas, siis lisan veel pilte kui täotsa valma on.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.12 06:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Mõtlesin et teeks kuni värvimiseni ilusamaks aga see vist läheb ikka liiga kalliks.Vast saab ikka suve jooksul ära värvitud. |
Velgede katmiseks läheb 1m2 ja mina saan "carbon" kilet 15.- euri jm 1,4 m lai. Mingi saksa kile. |
Siis kannatan ära-selle raha eest saan juba tuttava abil veljed värvitud.
Sorry-ikka ei saa nii ka-u. 10e velg saan värvimise.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 26.04.12 07:13
|
|
|
Velgede katmiseks läheb 1m2 ja mina saan "carbon" kilet 15.- euri jm 1,4 m lai. Mingi saksa kile. |
Sorry-ikka ei saa nii ka-u. 10e velg saan värvimise. |
10eur velg? Mis kiletamisest sa siin siis mõtled, mõnel mehel ei saa selle raha eest velgi ka pestud
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 26.04.12 11:34
|
|
|
Sorry-ikka ei saa nii ka-u. 10e velg saan värvimise. |
15 eurise (1,4m2) kilega saad ju praktiliselt 6 velge katta!?
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.12 11:38
|
|
|
Mul jah sõbral vedeleb neid värve ja lakke-et teeb mulle niisama kui vaba aega leiab.Ei hakka parem kilega jändama-ega need veljed nii hullud ka
pole....Eesti keskmised üle äärekivi "poleeritud" veljed.
|
|
|