Deprecated: Implicit conversion from float 512318.00000000006 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Grill vol1 Laupäev 21.01.2012 kell 13.30 -koguneme Keila - Joa kaupluse parklas
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Grill vol1 Laupäev 21.01.2012 kell 13.30 -koguneme Keila - Joa kaupluse parklas (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 5915)
Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: X5

postitati 14.01.12 21:13 Tsiteeri
Grill vol1 Laupäev 21.01.2012 kell 13.30 -koguneme Keila - Joa kaupluse parklas

Kuna korduvalt on suviti kasutatud RMK "plaasat" peale Keila-Joa asumit, siis tekkis mõte, et ehk on huvilisi ka jahedamal ajal?
Lobiseks Audi juttu ja grilliks mõne sooja lihalõigukese mereääres RMK-?

Huvilised andku siin märku või helistage 56651681 Lepime miski plaane paikka!

Esimese "grillvolli" prooviks siis juba see nv. ära toimetada!

"Plaasa" on varustatud RMK poolt lõkkematerjaliga, korralik puidust laud/istumine, seega huvilistel on kaasa haarata vaid näksimist ja termos soovile vastava joogiga.

Proovime siis esmaspäeva (16.01.12) õhtakul teema nö. lukku lüüa ja aja paikka saada.;)

Laupäev 21.01.2012 kell 13.30 -koguneme Keila - Joa kaupluse parklas ja sealt kohe edasi RMK aladele. Keila-Joalt tiba edasi, teada -tuntud grilli plaasadele. Prooviks hõivata esimese platse (Keila-Joa poolt)

Kaasa võtab iga mees/naine oma maitse järgi grillvorstikesi, salatit/kastet/ketsupit ja termosega miskit sooja jooki.

Kuna RMK pakutavad küttepuud võivad hetkel vast tiba märjad olla, siis võtame kaasa ka grillsütt ja süütevedelikku + grillimiseks vardad ja hea oleks kui keegi saaks varustada meid ka suurema grillrestiga.

Kindlasti tasub kaasa võtta matkatekk või tool !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zandr
klubiliige

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex steroididel Sigar

postitati 14.01.12 21:33 Tsiteeri

Kusjuures mõte pole üldse halb, kui ma vähegi selle ürituse toimumisajal Tallinnas olen, siis püüan ikka osa võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 14.01.12 22:07 Tsiteeri

Aga pane aeg ja koht paika. Kui olen sel ajal Raplamaal, siis lendaks ka kohale vast. Ilgelt hea oleks kui oleks mingi teisipäevane v kolmapäevane õhtu. Paras peale tööd/kooli aeg maha võtta.

E: Panin nüüd tähele, et tahad nädalavahetusel seda teha. Kahjuks siis Tallinnast suht kaugel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero

postitati 14.01.12 22:14 Tsiteeri

Mõte pole üldse paha;). Muidugi jah esimese asjana tuleb mõttesse see, et võiks kevadel/suvel grillida jne. Aga tegelikult on lumega ka päris omamoodi. Tuleb mingi aeg sul paika panna ja siis edasi vaadata, kuidas rahvale kõik tingimused sobivad ja vajadusel arutada läbi mõningad asjad. Kunagi ei tea ka seda, mis endalgi võib vahele tulla vms.

Pat.

TQ
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 14.01.12 23:43 Tsiteeri

Mõte pole üldsegi paha, varemgi on grillihooaega lumel alustatud. Kui aeg sobib siis olen kohal.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 15.01.12 00:03 Tsiteeri

Minul on sellest kohast möödunudtalvised unustamatud mälestused.:D Kilomeetrite viisi veeti mind seal tagaveolisena paela otsas.:D Suurepärane koht, vähegi normaalsemal aastaajal pidevalt hõivatud, st parim võimalus löögile pääseda ongi ehk nüüd.

Kui mingi konkreetsem aeg kokku lepitakse, astun ehk ka läbi, orgtuumikusse kahjuks ei kuulu.

Teise võimaliku variandina pakuks välja grill+PSMK objektid, see teema ongi põhjuseta vaibunud?

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.12 00:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Teise võimaliku variandina pakuks välja grill+PSMK objektid, see teema ongi põhjuseta vaibunud?
PSMK obljektidest kõige lemmik (olgugi et ajalooliselt ühtis selle puhul ainult asukoht) oli pääsküla lennujuhtimise komandopunkt, piisavalt suur et n+1 inimest ära mahutada ka grillimise sooviga. Kahjuks lammutati see eelmisel suvel.

PSMK objektidest on mul tallinnast lääne suunas valdav enamik läbi käidud, peale astangu ei tule küll midagi meelde mis oleks grill+PSMK ürituseks sobilik. Suvel oleks muidugi oluliselt lihtsam.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 15.01.12 03:28 Tsiteeri

Laagris lammutatud objektil ei olnud PSMK'ga vähimatki seost, st see jutt antud konteksti ei sobi.

Kui keegi väidab, et tema jaoks on kogu see merekindluse teema selge kui seebivesi, siis kontakteerun millalgi info ammutamiseks. Minu jaoks, kes ma olen teemaga üritanud süvitsi minna, ei ole midagi selget.:D

Teema tõstatasin just seepärast, kuna siinse rahva hulgas on huvilisi olnud, ja kuna suur osa Tallinna piirkonna tunnelitest just lahti kaevati. See just siuke paras kvattro-retk, vajadusel saaks juurdepääsu ka kooskõlastada?!

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.12 09:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Laagris lammutatud objektil ei olnud PSMK'ga vähimatki seost, st see jutt antud konteksti ei sobi.
Nagu juba ütlesin, siis selle puhul kattus ainult asukoht, ehitati sisuliselt Merekindluse maarinde laagri positsiooni keskele. Selle lammutamise pärast pole minuteada seal laagris lähiajal midagi teha, sealsed PSMK tunnelid on nahkhiirte talvitumise tõttu sisuliselt keelatud.

Minupoolest täiesti võiks mööda PSMK objekte kolistama minna, mida pole jõudnud rohkem uurida on näiteks männiku osa. Siia kaardile on vast enamik Tallinna lähiümbruse objekte pandud, vast turgatab sealt mõni kant pähe mis grilli teemaga haakuks: PSMK Kaart

Ferdinand, sa võid minuga millalgi kontakteeruda, kui PSMK teemal rääkimine huvitab. Ma ei oska võrrelda palju minu huvipärast tehtud uurimised on võrreldavad su süviti lähenemisega, aga ehk miskit ikka.

Et oleks raskem!
Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 06:47 Tsiteeri

Hetkel paistab sobivat laupäevane lõunapoolik (21.01.2012 )
Kell 13.30 -kogunemine Türisalu pangal (Tabasalu poolt tulles teises parklas) ja sealt kohe edasi RMK aladele. Keila-Joalt tiba edasi, teada -tuntud grilli plaasadele.
Prooviks hõivata esimese platse (Keila-Joa poolt)

Nö. "proovikale" oleks vast mõistlik kiiresti valmivaid grillvorstikesi kaasa haarata, termosega kuuma jooki ja hää tuju;)
Lihaga mässaks tiba soojemates tingimustes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 17.01.12 07:13 Tsiteeri

Asi hakkab jumet võtma. Kas kellegi telekat on kaasa võtta? Otepää MK etapp samal ajal :)
Samas lubab suht sooja ilma nädala lõpuks niiet peaks täitsa võimalik olema grill.

Kas sinna oleks vaja kaasa võtta ka ntx puid, sütt, grillitarvikuid? Võibolla peaks üritama nimekirja koostada, kes tulemas on, siis keegi (organisaator ntx) hangib vajalikud asjad ja igaüks viskab talle pärast 50-100 eurosenti. Samuti võib kaaluda ka kopereerumist, vb pole mõtet igaühel tühja autoga kohale sõita, vaid seltsis segasem.

PSMK teema... ferdinang ja zoig, selle asja peaks eraldi täitsa ette võtma. Üks kord sai Laagris käidud ja oli ikka kuradi äge, terve päeva müttasime klubiga seal käikudes. Ma ei mäleta kes seda täpselt vedas aga igatahes oli meil üsna selge, kust ja kuhu minna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 07:51 Tsiteeri

Kui puid seal isegi on siis ma ei usu, et need kõlbavad põletamiseks. Sealsel grillil oli suvel viimati rest küljes (veel) aga jube rokane. Pakun, et vaja ise resti moodi asjad ja vardad kaasa võtta.

Ootasin põnevusega kuupäeva, et millal toimub aga kahjuks see laupäev ei sobi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.01.12 08:35 Tsiteeri

Polegi vist sinna sattunud kunagi, nii et tuleks ka. :)

Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 08:55 Tsiteeri

Heippa!

Küttepuud on reeglina RMK poolt katusealustesse juba laotud.
Isiklikult võtan kaasa süütevedeliku ja koti sütt (igaks võimalikuks juhuks)
Söögipoolise lahendaks seekord siiski nii, et iga osaleja rabab ise vastavalt soovile miskit kaasa s.h kaste/ketsup/salat ja leivaviilukad.

Veel tasub autosse visata kindlasti grillvardad ja kellel on käepärast, siis suurem grillrest.
Istumise alla matkatekk või tool.

Kas kogunemise koht sobib (Türisalu pank) või teeme Keila -joa kaupluse parklas?

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 09:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M.H
Heippa!

Oled sa kindel, et talvel on kenasti kuivad puud sinna kasti alla laotud? Aga kuna te grillite siis pole puid vajagi sest süsi kaasas. Samas lõke võiks ikka olla.

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 09:21 Tsiteeri

Söögiga teeks jah nii, et igaüks ikka ise. Grillitarvikud on mul kahjuks küll maal, aga ehk on kellegi vardal mu vorstidele ka ruumi :)

Lõplik kogunemise koht võiks olla Keila-Joa poe juures, siis saab oodates vb ka poes aega parajaks teha. Küll-aga oleks ma huvitatud Tallinnast tulijatega kohtumast näiteks Haabersti Rimi või Statoili parklas. Seal võib ka kopereeruda näiteks ühte autosse vms.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Zandr
klubiliige

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex steroididel Sigar

postitati 17.01.12 09:53 Tsiteeri

Kahjuks jääb minulgi see laupäev see üritus vahele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
m0cc
huviline

Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: W213, 5008

postitati 17.01.12 09:56 Tsiteeri

Kuna hetkel tundub et tervist tahab vingerpussi mängida siis on kahtlane. Üritan kuidagi ikka tulla.

Eliin
huviline

Registreerunud 05.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Civic

postitati 17.01.12 11:05 Tsiteeri

Mina oleksin ka tulemas. Hea meelega koopereeruks kellegagi (äkki vana naabrimees Black korjaks mu peale?).

Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 12:52 Tsiteeri

Päris kindel veel ei ole tuleku suhtes, kuid üritab! Laupäeval, siis ole näha, kas veeren parklasse või mitte:):P.

Patrick.

TQ
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 17.01.12 12:58 Tsiteeri

Laupäeval küll veel Tallinnas, aga programm teadmata. Kui sõiduvalmis olen, siis ehk liitun. Igaksjuhuks siis märk maha siia teemasse.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Rolevents digiturundus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 14:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Patrick
Päris kindel veel ei ole tuleku suhtes, kuid üritab! Laupäeval, siis ole näha, kas veeren parklasse või mitte:):P.

Patrick.

Kui tuled, võta oma B5 tumedad tagatuled kah kaasa. Vaataks need üle, vb teeme isegi diili millalgi.

R

Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 14:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rass
Tsitaat:
Algselt postitas: Patrick

Patrick.

Kui tuled, võta oma B5 tumedad tagatuled kah kaasa. Vaataks need üle, vb teeme isegi diili millalgi.

R

Tuled müüdud juba!:P

TQ
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.01.12 18:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Eliin
Hea meelega koopereeruks kellegagi (äkki vana naabrimees Black korjaks mu peale?).

Saab ikka. :)

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.01.12 19:55 Tsiteeri

Täpselt nii palju puid on seal. :D
http://www.upload.ee/thumb/1993266/17012012291.jpg
Resti ka grillil ma enam ei näinud.

Tsitaat:
Algselt postitas: M.H
Heippa!

Edit: Aga ma panen kasti puid valmis ja Zoig sõidab läbi ning võtab kaasa?

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.0% - SQL: 56.0%]