Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Absolut vs eraisik ehk rehviäri Eesti moodi (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 3882)
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 08.11.04 14:13
Absolut vs eraisik ehk rehviäri Eesti moodi

205/60R16 lamellid, uued , lamellitestis arvestataval kohal eespool.

3800.-/4tk !!!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.04 17:29

up

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.04 21:04

hallo rahvas, mis toimub

Ahti
klubiliige

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 3.0 TDI S-line

postitati 16.11.04 21:15

2500 :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 16.11.04 21:19

Tsitaat:
Esialgne postitaja audi80
2500 :cool:

ma lihtsalt ei saanud ütlemata jätta...
950.- tükist küsitakse raha uue 16" lamellrehvi eest
ja sina pakud 2500.- ringi eest ?????
selle rahaga võid väga heal juhul 2 aastat sõitnud lamellid saada...mitte uusi....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ahti
klubiliige

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 3.0 TDI S-line

postitati 16.11.04 21:24

no ma lihtsalt pakkusin....ega see ple kohustus myya...ma olex kasut. ka rahul...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: autota.

postitati 17.11.04 01:47

kui ma nyyd midagi sassi ei aja, siis neid WR'e ei pane tasuta ka alla... ehk siis - mehed - lugege teste - ärge neid usaldage - vaadake numbreid ning tehke omad järeldused. Test oli vist viimases TM'is

sry kui midagi sassi ajan - öösel otsida ka ei viitsi :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 06:47

Tsitaat:
Esialgne postitaja eraisik
kui ma nyyd midagi sassi ei aja, siis neid WR'e ei pane tasuta ka alla... ehk siis - mehed - lugege teste - ärge neid usaldage - vaadake numbreid ning tehke omad järeldused. Test oli vist viimases TM'is

sry kui midagi sassi ajan - öösel otsida ka ei viitsi :)

sry mees aga kui sa pole kindel ning veelenam ise ei ole nendega sõitnud siis korja oma arvamus siit väga kähku ära....JOBU

eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 14:14

Mnjah - ütleks nii, et esiteks - meil on sõnavabadus ning mul on vaba voli kirjutada oma arvamust. Teiseks - antud kontekstis, kus ma kutsusin inimesi üles enne otsuse langetamist lisainfot hankima, sõimamine nätab see paljutki sõimaja kohta kes praegusel kahetsusväärsel juhtumil osutub veel müüjaks kes soovib oma kaupa realiseerida.
Ja jätkuvalt kutsun potentsiaalseid ostjaid üles hankima lisainfot enne otsustamist - vihjeks - minu mälu järgi on WR seeria lamell nokiani tooteseeria keskeuroopa oludesse mis on eesti talves kasutamiskõlbmatu

Nii palju veel - ma üsna veendunud et minu kogemustepagas ületab solvanguga hiilanud autori kogemusi oluliselt ning seetõttu ei pea ma vajalikuks kõiki halbu tooteid omal nahal katsetada.

eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 14:22

osundan nokiani kodulehte:

Nokian WR – the world’s fastest friction tyre
Nokian WR is the world’s fastest friction tyre that has been designed especially for the changing winter conditions of Central Europe.

http://www.nokiantyres.com/passengercars_product_en?product=610503&name=NOKIAN+WR

mõtlemisvõimet omavale lugejale polegi palju muud lisada...

teema algatajele tuleb aga siiski lisada ET SEE TÄHENDAB seda et pidurdusteekond linnakiiruselt kiilasjääl ületab korraliku naela oma mitmeid meetreid - ma pakun, et ca 15 meetrit mis on umbes kolm auto pikkust.

lugeja teeb ise omad järeldused...

Traks
huviline

Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4, ABT

postitati 17.11.04 14:25

Tsitaat:
Mnjah - ütleks nii, et esiteks - meil on sõnavabadus ning mul on vaba voli kirjutada oma arvamust. Teiseks - antud kontekstis, kus ma kutsusin inimesi üles enne otsuse langetamist lisainfot hankima, sõimamine nätab see paljutki sõimaja kohta kes praegusel kahetsusväärsel juhtumil osutub veel müüjaks kes soovib oma kaupa realiseerida.
Ja jätkuvalt kutsun potentsiaalseid ostjaid üles hankima lisainfot enne otsustamist - vihjeks - minu mälu järgi on WR seeria lamell nokiani tooteseeria keskeuroopa oludesse mis on eesti talves kasutamiskõlbmatu

Nii palju veel - ma üsna veendunud et minu kogemustepagas ületab solvanguga hiilanud autori kogemusi oluliselt ning seetõttu ei pea ma vajalikuks kõiki halbu tooteid omal nahal katsetada.

Ma ka risustan seda teemat. Sry.
1. Saada priva kui sa kellegile nõu tahad anda, mitte ära hakka siin risustama kuigi sinu info võib tõele vastata.
2. Ma usun et väga paljud klubilased uurivad antud toodet ennem kui hakkavad ostma.

Nii kuidas sina autole nii ka auto sulle
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 17.11.04 14:29

Traks jõudis napilt ette:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
galen
huviline

Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2.6 V6, Škoda kahene aiatraktor

postitati 17.11.04 14:36

jee! fleim, jee!

tähendab, kui siin juba maade jagamiseks läks, siis ma ei näe eraisiku vastuses küll midagi negatiivset, v.a. et ta ise neid alla ei paneks. Ülejäänu üdini abx soovitus. lugeda teste. Ja mõelda.
Kui need on nii vinged rehvid, siis see soovitus peaks ju huvilisi veel juurdegi tekitama, või mis?

Küll aga leian et absoluti vastus oli pehmelt öeldes nõrk. katsuks ikka omavahel läbi saada mitte teineteist sõimama kukkuda?

Mis puutub priva või avalikku tähelepanu juhtimist mingi toote omapäradele, siis ma arvan et avalikult on see mõtekam.

Isegi kui see ei ole ehk nii meeldiv müüjale.

--
Galen

eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 14:39

well - mida muud kui meil on erinev arusaam risustamisest.

VEEL - et kas teil mingi ringkaitse et õnnestuks mõni rumal õnge võtta????

Aga need klubilised sind ei huvita kes heauskselt usuvad müüja (teadlikku/teadmatut - vahet pole!) VALE VÄIDET et kuulub lamellide paremikku????

PEALEGI - minu jaoks on see foorum koht kus inimesed aitavad üksteist. PEALEGI ei saa eeldada, et kõik inimesed muutuvad enne ostu sooritamist rehviekspertideks. Kellelgi pole nii palju aega et olla ekspert igal alal. Seega siis leian, et minu teadmiste jagamine siin foorumis on vägagi õigustatud.

NÄIB, et lisaks erinevatele arusaamadele risustamisest on meil erinevad arusaamad ka eetikast.

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 17.11.04 14:41

Oktoobrikuu "Tehnikamaailmas" ja ühes oktoobrikuu "Autolehes" on rehvide testid. Need peaks suhteliselt erapooletult ja kõigile arusaadavas eesti keeles Nokian WR omadusi kajastama. Seetõttu ei näe ma sellel teraval vaidlusel siin erilist pointi...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jõmm
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 14:42

Tsitaat:
Esialgne postitaja Traks
1. Saada priva kui sa kellegile nõu tahad anda

Priva kõigile potentsiaalsetele ostjatele või?

Müügikuulutuste kommenteerimine on kahe otsaga asi. Kommentaarid, mida ei oleks vaja, on stiilis: "Nõmedalt kallis hind, ma küll ei ostaks, isegi kui pappi oleks". Aga kui kuulutuses on valet või poolvalet infot, siis selle väljatoomine on minu arust tervitatav.

Müüjale kriitika tema kauba kohta kindlasti ei meeldi, aga selleks peab valmis olema, see on ikkagi foorum. Vihaselt vahutamine ja sõimamine ei pane mind isiklikult küll kauba headuses veenduma.

eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 14:45

Tsitaat:
Esialgne postitaja Joel
Oktoobrikuu "Tehnikamaailmas" ja ühes oktoobrikuu "Autolehes" on rehvide testid.

Ma väidan, et kui KOGU TMi ja AL olemasoleva tiraazhi ostaks ära AINULT audide omanikud, KA SIIS ei jätku nende *kogu*tiraazhist kõigile audiomanikele üht eksemplari

Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 14:56

minu kogemus antud rehviga on osteselt seotud eelmine talv teostatud mõõtmistega...külgkiirendus, pidurdusmaa, pidamine erinevatel teekatetel jne jne

Sõna Jobu ehk oli liiga karm kuid kui inmene kes toob rehvi laitmiseks vaid jutu et vist kuskil oli kehvas nimekirjas ning ise ei paista omavat ajsakohast infot selles valdkonnas võiks jätta mõtte ehk endale.

Minu kogemused selles valdkonnas tõesti ei ole teab kui suured....~4 aastat müünud ning regulaaselt uusi mudeleid testinud

Veelenam ei näe naastrehvi ning lamelli võrdluseks põhjust.
Osta nael ning ole rahul.

See ka et rehvid said müüdud siia foorumisse. Olid mu enda autole mõeldud kuid 8"-se velje jaoks liiga kitsad.

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 17.11.04 15:27

Tsitaat:
Ma väidan, et kui KOGU TMi ja AL olemasoleva tiraazhi ostaks ära AINULT audide omanikud, KA SIIS ei jätku nende *kogu*tiraazhist kõigile audiomanikele üht eksemplari

Sul on ilmselt 100% õigus. Ainult, et see väide on täiesti ebaoluline. Kõik Audide omanikud seda teemat siit foorumist ei loe, veel vähem soovivad kõik Audide omanikud neid konkreetseid rehve omale osta, mistõttu taandub nimetatud ajakirjade ostmise soovitus ainult kaduvväiksele osakesele Audide omanikest, kelle jaoks olemasolevast tiraa¸ist tõenäoliselt puudust ei tule. Lisaks sellele ei ole ühe rehvitesti vaatamiseks üldsegi vaja ajakirja endale osta.

Saan aru, et rehvid on müüdud, seega võib vist selle tundeküllase diskussiooni otsad kokku tõmmata...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 15:31

Tsitaat:
Esialgne postitaja Absolut
minu kogemus antud rehviga on osteselt seotud eelmine talv teostatud mõõtmistega...külgkiirendus, pidurdusmaa, pidamine erinevatel teekatetel jne jne

Sõna Jobu ehk oli liiga karm kuid kui inmene kes toob rehvi laitmiseks vaid jutu et vist kuskil oli kehvas nimekirjas ning ise ei paista omavat ajsakohast infot selles valdkonnas võiks jätta mõtte ehk endale.

Minu kogemused selles valdkonnas tõesti ei ole teab kui suured....~4 aastat müünud ning regulaaselt uusi mudeleid testinud

Veelenam ei näe naastrehvi ning lamelli võrdluseks põhjust.
Osta nael ning ole rahul.

ESITEKS - sa võrdled ENDA testi 5 riigi suure ajakirja testiga???? nimetades seda "kehvaks nimekirjaks ning mõni lause hiljem tunnistad et sul puuduvad suured kogemused????

TEISEKS - Sa MÜÜD rehve 4 aastat - ja sa ei TEA erinevusi keskeuroopa talverehvide ja põhja-euroopa talverehvide vahel??? Andke andeks - nüüd ma väidan et sa oled kas ebakompetentne müügimees VÕI läksid teadlikult ostja petmise teele...

Mis puudutab nael versus lamell vaidlust - siis see pole siin teema. Võrreldes nokiani WR'i ning RS'i seeriat MIS on mõlemad lamellrehvid, saame me talveolude võrdluses selge tulemuse, et WR kaotab RS'ile VÄGA pikalt. KUNA sa "müüd" neid rehve siis kehtib jällegi väide, et kas kohutav ebakompetentsus või teadlik vale... kahju et ma ei tea firmat millas sa müüki "edendad" - käik ise suure kaarega mööda ning soovitaks seda kõigile teistelelegi...

minu poolt on teema ammendatud.

eraisik

eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 15:35

Tsitaat:
Esialgne postitaja Joel

Sul on ilmselt 100% õigus. Ainult, et see väide on täiesti ebaoluline. Kõik Audide omanikud seda teemat siit foorumist ei loe, veel vähem soovivad kõik Audide omanikud neid konkreetseid rehve omale osta, mistõttu taandub nimetatud ajakirjade ostmise soovitus ainult kaduvväiksele osakesele Audide omanikest,

Ehk siis teistpidi võttes kehtib ka väide, et kõigil foorumi lugejail ei ole TM/ABE/AL riiulist võtta - veelgi enam - nad ei pruugi seda vajalikukski pidada. Sestap ma pidasin vajalikuks (ning vaadates mõningate foorumis osalejate suhtumist, pean jätkuvalt, ning teen seda ka tulevikus) juhtida sellele väiksele pisiasjale tähelepanu, et selline info on kuskil olemas. Ring on täis.

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 17.11.04 15:50

Kurat suured mehed käed-jalad terved, tehke omavahel asi selgeks :) Mõlemad Tallinna inimesed ka veel :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 16:02

hr eraisik kuid kui teil on mingi põhjendamatta raev minu vastu siis võite mulle helistada...nr-i ehk leiate.

Ei ole ma neid võrrelnud ei RSI-ga kui ka naelaga. Kõigil neil oma osa vaja turust täita. See kui palju te oskate erinevaid teste lugeda mulle muljet ei avalda.

ÜTLE PALUN KUS MA VÄIDAN MIDAGI SELLE KOHTA ET TA EI OLE KESKEUROOPA LAMELL.

Sry aga sa siiski oled JOBU.

Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 16:05

seda ka et minu pärast võib teema kinni panna.

eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.04 16:58

Tsitaat:
Esialgne postitaja Absolut
hr eraisik kuid kui teil on mingi põhjendamatta raev minu vastu siis võite mulle helistada...nr-i ehk leiate.
[SNIP]

ÜTLE PALUN KUS MA VÄIDAN MIDAGI SELLE KOHTA ET TA EI OLE KESKEUROOPA LAMELL.

Sry aga sa siiski oled JOBU.

Põhjendamata raev - hmm - minu arust ei olnud see teps mitte mina, kes asja isiklikuks keeras. Pealegi mingit raevu ei ole - mu närvid on väga korras - erinevalt oponendist kes faktide asemel nisama sõimleb.

KÕIK olnuks korras kui mu öisele kirjale ei oleks müüjahärralt solvanguid laekunud - kui midagi sisulist öelda ei ole, siis pole vaja kirjutada.
PEALEGI - kõik inimesed on ekslikud - kaasa arvatud mina - ja sestap ma jätsin koheselt ka vabanduse kui minu info ei peaks päris adekvaatne olema. Müügimehel, ERITI sellele alale spetsialiseerunud müügimehel, oleks olnud väga lihtne tõde jalule seada juhul, kui oleks seda soovitud.
Antud juhtumil valiti ründamistaktika - mis annab mulle alust väita, et müüja oli algusest peale kursis selle infoga mida soovisin ka potentsiaalsetele ostjatele teatavaks teha, ning ajendagtuna soovist seda varjata muututi isiklikuks SELLE asemel, et kas või vait olla.

JAH - sõnaliselt ei ole valetatud - kuid SISULISELT on. Sama hea väide on öelda, et vot see telekas on testivõitja - hiljem selgub, et see telekas siia ei sobi kuna mängib NTSC'd aga PALi ei mängi. Vormiliselt on kõik õige - telekas on testivõitja - faktiliselt on sellest nii palju kasu kui jääkarule sahara liivast...

Ühesõnaga - kõik olnuks korras kui müüja oleks oma eksimust tunnistanud. Selle eksimuse eitamine vastava ala spetsialisti poolt tegi valetamise tahtlikuks ning selle müügiprotsessi ebaeetiliseks..

QED!!!

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 38.9% - SQL: 61.1%]