tarks
huviline
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6 2,5 tdi Quattro
|
postitati 08.11.04 12:54
|
|
|
2.5 tdi 85 kw süütenurga reguleerimine.
Mure järgmine- käisin Tartus Japautos mootori testis. Arvuti luges välja et süüde vale aga paika nad seda keerata ei osanud kuna neil puuduvad andmed
selle kohta(jutt käis siis mingist kahest numbrist x- ja y telje graafikus.)
Järsku on need andmed kellelgi olemas ja nõus neid jagama
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
tarks
huviline
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.04 06:47
|
|
|
Aga siin käis ka mingi mootori diagnostika teema läbi (kahjuks ei suuda seda enam siit leida, suutsin tookord sealt alla laadida need proged arvutile
ja seal on ka mingisugune kast diiselmootori jaoks olemas) On siis keegi seda diagnostikakaablit ka diiselmootorile tah üritanud ajada, sest otsad
peaksid ju klappima ja kas mõni Tartu inimene selle endale soetas või kui ei kelle käest seda osta.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 10.11.04 07:03
|
|
|
kui sa mõtlesid VagCom - programmi/adapterit siis see sobib kõikidele VW/audi/seat/skoda autodele. Selle programmi piraatvarianti on siin nii mõnelgi,
legaalset varianti on Arupos(kostivere). Vahe on selles, et ametlikku programmi saab tasuta uuendada kohe kui see välja tuleb, pirat siis, kui lahti
häkitakse.
|
|
|
tarks
huviline
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.04 07:15
|
|
|
jah seal oli vag oma ja mul praegult arvutis see wv tool ja sama see kuramuse juhe on kõige kallim riistapuu see karp mis peaks neid signaale muundama
maksab seal ainult 7 euri
|
|
|
Mina
huviline
Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI 100 2,5
|
postitati 07.01.05 07:48
|
|
|
Sain siis lõpuks diisli korda ja mis kõige huvitavam süüde ei olnudgi vale vaid näkku pani turbo rõhu regulaator mis asub seal andurite paneelis
pumba vastas. Sellest ka jäme must suits ja topelt kütusekulu. Järsldused sellest probleemist tehti siis kui auto kompuutri all oli. Kuna pöörete
suurenemisel turbole vajaminev rõhk suureneb ja kütuse kulu peaks loogiliselt vähenema, aga minu omal see ei toiminud.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Mina
huviline
Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.05 09:44
|
|
|
No jah norida on hea aga millest siis lakkamattu must suits..... tühikäigul näitas turborõhk 900 , kui tõstis pöörded 3000 siis jäi see arv samaks ja
jube must suits tagant väljas, kuigi turbo rõhk nendrl põõretel pidi olema kuskil 1800- 1900.
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 07.01.05 09:45
|
|
|
Kas on võimalik pilti sellest turbo rõhu regulaatorist?
Ma olen sellest aru saanud nii et süüte nurka keeratakse pumbast vasakule varajasemaks, paremale hilisemaks.Ja kui süüde on varajane on küll käivitus
parem,aga mootor töötab lärmakamalt.Või kuda?Huvi tunnen sellepärast et minu oma töötab kuidagi lärmakalt,käivitus on vist ka liiga hea.Võrdluseks
võtsin töökaaslase A6 TDI (103 kw)mootori, tal käib palju pehmemalt,aga tahab käivitust pikemalt.Seal saidil ei ole sellist mootori tüüpi nagu ABP.
|
|
|
|
Mina
huviline
Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.05 09:57
|
|
|
katsun sellest jubinast pildi teha siis saab ka näha aga selle süütevärgi keerasid nad mul paika mingi graafiiku alusel kompuutri abiga ja panid
natuke varasemaks see tähendab jäi täpselt sinna graafiku ülemisse otsa lubatud piiridesse sest süüte täpne paika ajamine võtab palju energiat ja
närve- kuna minu omal jamasid nad selleha kuskil üle poole tunni ja pool kraadi jäi ikka viltu.
|
|
|
Mina
huviline
Registreerunud 04.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.05 13:49
|
|
|

see punasega üle tömmatud
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 15.03.09 17:10
|
|
|
Tõstaks vana teema üless. Nimelt enda 2,5 TDi 85 kw oleks vaja süüde paika panna. Kuna endal kella pole oleks vaja kuskil lasta see ära teha. Tahaks
siis infot kus seda teha Tartus. Soovitajal võiks olla oma kogemud kohaga. Suvaliste seppade juurde ei tahaks minna kes asja ei jaga. võiks ära
mainida mis selline töö ka maksab. 
|
|
|
myrka
huviline
Registreerunud 29.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 avant 2,5 TDI
|
postitati 15.03.09 20:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Tõstaks vana teema üless. Nimelt enda 2,5 TDi 85 kw oleks vaja süüde paika panna. Kuna endal kella pole oleks vaja kuskil lasta see ära teha. Tahaks
siis infot kus seda teha Tartus. Soovitajal võiks olla oma kogemud kohaga. Suvaliste seppade juurde ei tahaks minna kes asja ei jaga. võiks ära
mainida mis selline töö ka maksab. |
Tartus soovitaks Diislikeskust aadres oli vist Vasara 52. Minu autol panid süüte paika ja minek parem ja kütusekulu ka kukkus terve liiter varem oli keskmine 7,9 ja nüüd 6,9.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 19.03.09 17:52
|
|
|
Täitsa asjalik koht! Pandi ilusti arvutiga süüde paika. Mingi pea 6 kraadi oli varajane süüde. Nüüd käib mootor hulga pehmemalt. 300 läks see nali
maksama. 
|
|
|