Lehekülgi: 1 2 |
jalm
huviline
Registreerunud 24.12.11
Kasutaja on eemal
|
|
Audi A6 636MKB ehk kuidas Audi brändi!
Lp. Härra 636MKB Audi A6-e omanik aka. „Coyote“ ehk maakeeli preeriakrants
Teate, ma kõnetaks Teid eesnimega aga ma ei saa, kuna ma lihtsalt ei tea seda. Mul oli au Teie pagasnikuluugi peal näha nimekombinatsiooni, mis viitas
preeria avarustes ringitöllerdavale raipesööjale. Tahaks teile öelda, et Teie sõidustiil on pehmeltöeldes matslik ja nõme! Ma ei mõista miks peab üks
inimene olema 23. detsembril naisterahva vastu nii vastik, et ei lase tipptunnil kaaskannatajal parempööret teha. Viimase suutsime siiski teha, mille
peale kostitati meid minutipikkuse signaaliga ja kõigetipuks tahtiste Teie „preeriakrants“ veel pärast külje maha sõita. Ma ei mõista kas põhjus oli
surnud hamster, advendikepist ilma jäämine või, et lihtsalt oletegi kasvatamatu tropp. Viimane on vist tõenäolisem varjant, sest sellised manöövrid on
ainult omased inimesele, kes tõenäoliselt kümneaastasena sisutas oma vabaaega sellega, et näiteks raius konnadel päid maha. Seda siis kui lugema
õppimisest aega üle jäi.
Soovin Teile „krants“ häid pühi ja et Teie elukaaslase silmad peksust väga paiste ei läheks!
August Horch-i loomingu austajate klubile paneks ka südamele, et seaks enne kleepeka ulatamist sisse ka väikse IQ testi, näiteks kõnni 30 sammu
tagurpidi või midagi sarnast!
Äge foorum teil, lugesin mõnda teemat kohe huviga ja sain ikka palju targemaks! Ühesõnaga tahaks öelda, et vähe imelik on kui mõned foorumlased
sõidavad ringi ja käituvad nagu sead. Mu meelest võiks ikka nii olla, et kui kuulud mõnda organisatsiooni, siis võiks ju viimase „lippu kõrgel hoida“.
Üritaks nii, et järjekordne Saksa kvaliteet autobränd ei saaks ära träshitud mõne paari tohmani poolt.
Tervitades,
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Ilusat püha teilegi!
Küsin, et kas parempöörde all peate silmas reavahetust, ristmiku ületust vms?
Mis oli tema pöhjus signaalitamiseks, takistasite tema liikumist vm?
Liikluse takistamisel kasvöi tuima ettekeeramise korral kasutaksin samuti sinaali, kuid jah...minut on selleks ikka rövedalt pikk aeg.
Mitte et ma kedagi/midagi öigustan, kuid jöulude aegne rahmeldamine liikluses ajab köiki närvi ja siis pole isegi ime, kui liiga varajase suunatule
näitamise eestgi keskmist näppu näidatakse!
Pedereerimisele vastan üldjuhul samaga, olgugi, et sellega midagi ei saavuta jne.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
nug8
huviline
Registreerunud 28.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c7 2.0 tdi 2013
|
|
Esiteks oli oletatava kasutaja "coyote" konto kasutusel aastajagu aega tagasi.
Teiseks ei ole tegu väga aktiivse kasutajaga.
Kolmandaks, häid pühi ja rahuliku närvi, troppe leidub igalpool
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
Teretulemast foorumi liikmeks! Ehk leiad lisaks väljaelamis väljundile ka mõne targa sisendi, täida ka oma profiil korralikult ära ja käitu vastavalt
reeglitele.
Jõulurahu Teie südamesse,
Eero
Tsitaat: | Algselt postitas: jalm
Lp. Härra 636MKB Audi A6-e omanik aka. „Coyote“ ehk maakeeli preeriakrants
Teate, ma kõnetaks Teid eesnimega aga ma ei saa, kuna ma lihtsalt ei tea seda. Mul oli au Teie pagasnikuluugi peal näha nimekombinatsiooni, mis viitas
preeria avarustes ringitöllerdavale raipesööjale. Tahaks teile öelda, et Teie sõidustiil on pehmeltöeldes matslik ja nõme! Ma ei mõista miks peab üks
inimene olema 23. detsembril naisterahva vastu nii vastik, et ei lase tipptunnil kaaskannatajal parempööret teha. Viimase suutsime siiski teha, mille
peale kostitati meid minutipikkuse signaaliga ja kõigetipuks tahtiste Teie „preeriakrants“ veel pärast külje maha sõita. Ma ei mõista kas põhjus oli
surnud hamster, advendikepist ilma jäämine või, et lihtsalt oletegi kasvatamatu tropp. Viimane on vist tõenäolisem varjant, sest sellised manöövrid on
ainult omased inimesele, kes tõenäoliselt kümneaastasena sisutas oma vabaaega sellega, et näiteks raius konnadel päid maha. Seda siis kui lugema
õppimisest aega üle jäi.
Soovin Teile „krants“ häid pühi ja et Teie elukaaslase silmad peksust väga paiste ei läheks!
August Horch-i loomingu austajate klubile paneks ka südamele, et seaks enne kleepeka ulatamist sisse ka väikse IQ testi, näiteks kõnni 30 sammu
tagurpidi või midagi sarnast!
Äge foorum teil, lugesin mõnda teemat kohe huviga ja sain ikka palju targemaks! Ühesõnaga tahaks öelda, et vähe imelik on kui mõned foorumlased
sõidavad ringi ja käituvad nagu sead. Mu meelest võiks ikka nii olla, et kui kuulud mõnda organisatsiooni, siis võiks ju viimase „lippu kõrgel hoida“.
Üritaks nii, et järjekordne Saksa kvaliteet autobränd ei saaks ära träshitud mõne paari tohmani poolt.
Tervitades, |
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
Audiclub.ee kleepekate müümine lõppes siin foorumis ikka hea hulk aega tagasi. Teiseks oled kindel, et ei aja sassi
audiclub.ee foorumit venekeelse audi-club.ee foorumiga?
Link audi-club.ee foorumisse:
Et oleks raskem!
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Härra/proua jalm, kahjuks ei saa teid teie nime pidi kõnetada, kuna te ei ole täitnud oma profiili.
Te ei ole mitte esimene, kes ei tee netiaadressil sidekriipsu nägema. Olge nii tubli ja pöörduge oma murega ikka asjakohasesse foorumisse: http://audi-club.ee/forum/
|
|
|
|
Vahur102
huviline
Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi
|
|
Kas Buduaar.ee on server maas?
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
|
Kusjuures, olles lugemisega peaaegu esimese posti lõppu jõudnud, mõtlesin ka, et kes muu kui mõni buumerist ära tüdinenud kommunist
Paar posti allapoole ja nii see oligi.
Härra/Proua Jalm, loodan, et saate aru, et igas meepotis on paraku ka paar tõrvatilka. Seekord õnneks mitte küll selles aga siingi on...
Isiklikult vabandaks selle nelja rõngaga liikuri eest aga olgem ausad, auto ei ole milleski süüdi.
Tsurka jääb tsurkaks ja me ju kõik teame, et inimlikku käitumist neilt oodata ei saa.....
Siiski enamus maarjamaa keelt kõnelevad Audijuhid on liikluses võrdlemisi viisakad, või mis?
Ilusaid jõule!
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika42
Tsurka jääb tsurkaks ja me ju kõik teame, et inimlikku käitumist neilt oodata ei saa..... |
Noh, hr. Raika, päris nii viltu pole mõtet ka vist maailma vaadata. Rahvus ei pane sind veel erinevalt käituma. On Eestlasi hullemaidki veel, ning
vähe idapool käinuna tean öelda, et vene inimene ei ole teps mitte halb inimene Lihtsalt on erinevaid eksemplare.
Madis (puhastverd eesti mees)
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Jah, ei ütle midagi, käitus see A6 omanik valesti, kui ei lubanud pööret sooritada ja siis veel sigatses. AGA, kas on vaja kohe selleks teha esiteks
valesse foorumisse kasutaja ja siis selline teema? Aga kui oleks see teine auto olnud nt Opel? Kas kodanik Jalm oleks siis teinud Opeli
margifoorumisse (kui on selline...nt omegaclub.org vms) samuti kasutaja ja selle teema?
Raika42, arvad, et eestlastest Audi-juhtide seas ei ole mölakaid ja p*rseveste, kes liikluse sigatsevad? On ikka küll Neid on igas rahvuses ja automark ei määra siin suurt midagi. Kuigi,
miskipärast on nii, et kõikidest rahvustest mölakas-autojuhid eelistavad üht kolmetähelist premium-marki... ei tea miks, aga nii on.
Kodanik Jalmile aga sooviks rahulikku jõulu ja puhka jalga, ära tõmble iga väikese asja pärast ning teinekord veendu ikka, kas konkreetne auto kuulub
meie klubisse siin või ei, enne kui siin mingit paanikat tegema kukud. Samuti, mis värk selle elukaaslase paistes silmadega oli? See jäi nagu
arusaamatuks...
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
|
Ära nüüd keema mine. Ma ei rääkinud Venelastest vaid tsurkadest. Mul ei ole venelaste vastu midagi aga kas ükski neist nimetaks ennast tsurkaks?
Vastus on ei, need kellest mina räägin on hoopis mujalt ja hoopis teistest rahvustest ja hoopis teise käitumisega kui Venelased. Õnnetult on läinud
vaid sellega, et sama keelt räägivad. Sellega ka sarnasused lõppevad.
Väljendasin end alguses natuke puudulikult! Vabandust!
Edit:
@JokerAudi
Ei arva, on küll ja liigagi palju. Pigem keskendusin konkreetsele juhtumile.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
|
Ju siis proua Jalm oma armsa roosa Onda Sivikuga munes liigselt parempööret tehes - mina nimetan neid liiklusmunejaid hellitavalt munanditeks.
Nõustun, et iga tühja asja pärast pole mõtet pudrupotti üle keeta.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika42
Ära nüüd keema mine. |
Ma olen maru rahulik inimene muidu...ei lähe keema ja ei kee ka nüüd See
oli lihtsalt mu arvamus su väljaöeldud lausest. Mõni teine aga ehk, kes on nö tsurka või midaiganes sa neid kutsud, see pakuks sulle ehk teravamaid
emotsioone. Lihtsalt ma arvan, et kui me tahame seda foorumit hoida asjaliku ja professionaalsena, siis ei kannata ka meil - foorumikasutajatel välja
öelda oma rassistlikke arvamusi.
Jõulu... M.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Brändiga ei maksaks liialdada. Või kui juba kord on liialdatud, siis
foorumisse postitamine ehk järgmisse päeva jätta?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
Ju siis proua Jalm oma armsa roosa Onda Sivikuga munes liigselt parempööret tehes - mina nimetan neid liiklusmunejaid hellitavalt munanditeks.
Nõustun, et iga tühja asja pärast pole mõtet pudrupotti üle keeta. |
Mis sul Honda Civicu vastu on
|
|
|
|
RaunOdude
huviline
Registreerunud 30.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi A8 3.7 V8
|
|
See teema on üks parimatest siin Tore on kohe lugeda, kui klubilised
üksteise ja ühtlasi ka oma maine eest seisavad.!
Häid pühi.!
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi Samuti, mis värk selle elukaaslase paistes silmadega oli? See jäi nagu arusaamatuks...
|
Arvatavasti see, et tõenäoliselt see mees on nii "kõva" mees, et kodus peksab naist kui liikluses teise naise peale vihastab vms.
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
|
Miks see teema huumori alla pole liigitatud?
Pisike punane putukas
|
|
|
|
jalm
huviline
Registreerunud 24.12.11
Kasutaja on eemal
|
|
Modede ees kõigepealt vabandaks, et isikuandmed jäid nõuetekohaselt täitmata. Teiseks vabandan, et sai valesse foorumisse postitud ... tont seda teab
palju neid Audi foorumeid on! Antud juhul aitas kleeps ja guugeldamine. Arvamus, et ma nüüd sildistan Audi võrdub automaatselt tropp on ka suht vale,
sest ma ise eelistan automarki, mida on ajalooliselt peetud ülekohtuselt kerge arengudefitsiidiga inimeste masinaks. Väike vihje: jalgrattad,
lennukimootorid ja perekond Quant ..... ahjaa vuntsiga onu tegi seal pealinnas ka kunagi läbikukkunud õlleka revolutsiooni. Üldse eelistan kärusid
millega eelmainitud onkel seotud on, selleks siis Stuttgardt-i Ferdinard või siis see küpsise märgiga autu mille tagaistmel ta nii hea välja nägi.
Buduaari foorum ei olnud maas ... endiselt toimus vilgas arutelu tampoonide suuruse üle ja kui palju/kas üldse keegi rase on.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
|
jalm
huviline
Registreerunud 24.12.11
Kasutaja on eemal
|
|
Mnjaa kommunist .... paluks mu jutust tuua read mis viitavad vähemalgi määral vasakpoolsusele. Ärataks arutelu vms! Ma kardan, et me nõustume
teemadel, et andes tunkesid ja haamreid kandvatele „seltsimeestele“, lõpetame me kõik müüri ääres ja Scorpa klubi vahetab linte!
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Kuidas see moodne nüüd oligi? Erinevus rikastab??
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
tfu
huviline
Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 2.5TDI 2003, VW Vento 1.8 1994
|
|
Mõtetu teema ja selleks oli vaja siis siia kasutaja teha.
|
|
|
nug8
huviline
Registreerunud 28.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c7 2.0 tdi 2013
|
|
...aga huvitav lugeda ju
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
|
Oleks nii palju öelda nende kohta, kes tõesti sõita ei oska ja igal ristmikul tekitavad liiklusohtliku olukorda. Aga hommikul vara ei hakka torisema.
Kena, et on muidugi kodanike, kes panevad tähele, ning üritavad liiklust paremaks teha. Kuid olgem ausad, senikaua kuni saab lube osta, ei kao
juhmardid ja muidu kõvad mehed kuhugi. Kogemus näitab, et Cayenne'ga liiklejad on peajagu üle tava liiklejatest.
Häid pühi! Peace!
Defu - Matu
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |