Shad
huviline
Registreerunud 25.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.12.11 09:43
|
|
|
A6 c4 esituled
Tervist , selline mure ,et esituled on vist nii halvad , et sõida koguaeg kas või täistuledega ja teised vastutulevad autod ei tee väljagi. Tean , et
A6 c4 on halvad esituled aga kas see võib olla sellest, et see vool mis tulede lülitisse läheb ei lähe täies mahus edasi esitulede pirnidesse. Ehk
keegi oskab midagi selle kohta öelda ?
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 24.12.11 09:47
|
|
|
Võid mõõta kõigepealt pinget mis tuledele peale tuleb, aga üldiselt jah: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=21713
Loomulikult pirnid tasub ka ära vahetada kui juba aastaid sees olnud. Tasub osta mitte kõige odavamad, mõned annavad rohkem valgust kuigi W on sama
palju, näiteks midagi sellist (käis vist H4?): http://www.carholding.ee/pood/index.php?page=details&prod=143&cat=18&group=23
Mul C4 100-l releed pandud ning paremad pirnid ka ja tuled muutusid märgatavalt heledamaks küll, pinge tuledele tõusis u. 1,5 V. Näiteks kui põlevad
kaugtuled ja töötab tagaklaasisoojendus koos peeglite soojendusega, siis pinge 13,6 V. Hetkel küll väga rahul.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 24.12.11 10:05
|
|
|
A6 käivad esituledes h1 nii pool kui täistules ja h3 udutules. Kas tuled on paika ka reguleeritud ?
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
|
alando
huviline
Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5 tdi: Bmw 528i
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996
|
postitati 24.12.11 12:31
|
|
|
Kui politseile ja TÜV-ile oma xenonitega vahele jääte, siis ärge nutke.
Mina puhastasin oma autol tulede klaasid seest ära (oi kui mustad olid). Samuti lähitule luubid mõlemalt poolt ning udukatel väljastpoolt. Lisaks sai
lähitulepirni külge minev pistik korda tehtud, kuna näha oli kuumuse jääke, mis tekkisid juhtme kehvast kontaktist pistikuga.
Ning veel - kõik H1 pirnid vahetasin välja. Osram Nightbreaker Plus.
Muud firmat ma ei tunnista eriti tulepirnide juures ja need on minu autopargi puhul hästi teeninud. Kindlasti on teised tuntud suurnimed ka head.
Ja kindlasti peaks tuled kontrollima ja õigeks reguleerima. TÜV mehed ehk aitavad, kui mujal ei saa.
|
|
|
karlson
huviline
Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,8 Quattro.
|
postitati 24.12.11 14:38
|
|
|
Enda A6 C4-l puhastati ka tuled ära(mida ei olnud 14a.keegi puutunud).Ja mis olid ikka päris mustad!Peale pikka vaatlust läksid sisse PHILIPS
VisionPlussid.Ja lisaks vahetasin ka esitule klaasid.Nüüd on hoopis teine tera!
Kogun Eesti esitajate CD plaate!
|
|
|
|
230Ott
huviline
Registreerunud 14.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: Espace 4; Scenic II
|
postitati 24.12.11 18:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Shad
Tean , et A6 c4 on halvad esituled aga kas see võib olla sellest, et see vool mis tulede lülitisse läheb ei lähe täies mahus edasi esitulede
pirnidesse. Ehk keegi oskab midagi selle kohta öelda ? |
Ei ole halvad. Eespool kõik soovitused antud. Klaasid, luubid on vaja puhtaks teha ja korralikud lambid sisse.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.12.11 19:51
|
|
|
Puhastamine ja pirnide vahetus võib aidata, aga mul siiski aitas kõige rohkem releede paigaldamine. Mõõtke pinge ära, mis pirnile peale tuleb, kui
mingi 12,x V on, siis seda on vähe ja releede abil saab asja tunduvalt paremaks, lisaks lüliti elab kauem.
|
|
|
Shad
huviline
Registreerunud 25.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.12.11 08:50
|
|
|
Suured tänud kõigile. Pirnid on küll vahetatud aga jah klaasid neid pole küll puhastatud. Teen selle puhastamise peagi ära. Aga kas seal on mingi
erivahend ka millega puhastada ?
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996
|
postitati 25.12.11 22:33
|
|
|
Kusjuures, mulle tundus, et see ava lähitule reflektoris on juba tehasest sisse tehtud.
Kõlab nagu loogiliselt ka, et hotspot maha jahutada. Kahjuks pole meil selle ajastu tehasetuld, mis kordagi põlenud pole, kusagilt vist
võtta, et täit tõde teada. Aga mina panustaks tehaseava peale 
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 26.12.11 11:11
|
|
|
Muidugi esmalt peaks kohe tulede regulli minema, siis muud asjad edasi.
|
|
|