Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Salongi ventilaator puhub liialt vaikselt (kulub kaua aega, et aknad kondentsist vabaneks) A100 C4 Avant (kliimaga variant) (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 2174)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 20.12.11 17:06 Tsiteeri
Salongi ventilaator puhub liialt vaikselt (kulub kaua aega, et aknad kondentsist vabaneks) A100 C4 Avant (kliimaga variant)

Nimelt sai paar aastat tagasi vendikas ära vahetatud. Minu mälumööda oli tookord kõik normaalne aga aja jooksul oleks nagu asi vaiksemaks jäänud. Sellist täispööretel vuhinat ei ole enam kuskilt kosta. Samas kliimaplokist reguleerides siiski puhumistugevus langeb ja tõuseb. Tegemist on kliimaga variandiga millel ei ole ka mingit salongi õhufiltrit. Ei tahaks nagu ennem hakata midagi laiali lammutama kuna pole selge milles täpsemalt viga võiks olla. Mitmeid mõtteid on endal peast läbi käinud. Mõne klapi kinni kiilumine, kliimaploki viga, kliimajahuti ribide ummistus jne. Ootaksin siinkohal klubikaaslaste arvamusi/kogemustele tuginevaid väiteid jne ...

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 20.12.11 18:23 Tsiteeri

Kas tõesti seal kust kapoti alt õhku ventikasse imeb, ei ole filtrit? Mul on ka kliimaga, aga pole originaal kliima, filter on. Võib olla ka selline asi, et mingi toru kuskilt lahti ja osa õhku puhub kusagilt vahelt läbi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 20.12.11 18:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100
Kas tõesti seal kust kapoti alt õhku ventikasse imeb, ei ole filtrit? Mul on ka kliimaga, aga pole originaal kliima, filter on. Võib olla ka selline asi, et mingi toru kuskilt lahti ja osa õhku puhub kusagilt vahelt läbi.

Ei olnud isegi minu c4 a6-l filtrit minu arust, salongiventikat vahetades igatahes ei näinud kuskil, seega ei pea olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 20.12.11 18:43 Tsiteeri

Mina jälle olen aru saanud, et kõigil kliimaga varjantidel on filter. Filter on paremal kapotiall selle resti all mis akna ja kapoti vahel on. Peal 3 kruviga kate.
http://12v.org/urs/98C4AvantAndUrS6CabinAirFilterLocation.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.11 18:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Mina jälle olen aru saanud, et kõigil kliimaga varjantidel on filter. Filter on paremal kapotiall selle resti all mis akna ja kapoti vahel on. Peal 3 kruviga kate.
http://12v.org/urs/98C4AvantAndUrS6CabinAirFilterLocation.jpg

Vot mina enda omal ei leidnud sellist kohtagi, kus võiks olla, a4-l ja b4-l tean kus on, aga sellel nagu ei olnud.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 20.12.11 19:13 Tsiteeri

Lammutasin aastaid tagasi ise süsteemi laiali, sest kuna kliima ei tööta ega hakkagi kunagi tööle, siis oli lihtsam kindalaeka tagant see kliima jahuti kupatus lahti lasta ja kogu see kupatus eest ära koristada, nii et ventilaatorile ligi pääseks. Mingit filtrit seal polnud ja ainsaks filtriks olekski nagu see kliima jahuti ribistik. Samas ei või pead anda et sellist plaatsüsteem seal poltidega küljes polnud. Omapärane filter seljuhul. Kui selles viga oleks oleks asi lihtne :) Aga kui kellegil veel ideid on siis andke teada.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 20.12.11 19:16 Tsiteeri

Filter on kogu süsteemi alguses üldiselt. Kui kapoti alt lähenedes, akna äärest, kus õhk salongi läheb mingit filtrit ei leia, siis järelikult polegi, või on kellegi poolt eemaldatud.

Mul on mootor muidu krigisema hakkand. :(

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rauno_N
huviline

Registreerunud 17.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro

postitati 20.12.11 19:39 Tsiteeri

Eelnev pilt on 100% korrektne, just seal all ta ongi, endal just hakkasin vahetama ja üllatuseks oli tühjus. Ei tahaks uskuda et tehasest sedasi tulevad, koht olemas aga filtrit pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 20.12.11 21:11 Tsiteeri

Kui aknad (kaua) märjad, siis tasub üle vaadata ka kojameestealune vee äravool (oli vist 2 auku või isegi 3). Aga arvatavasti oled seda juba teinud kui ventika süsteemi uurisid. Mul oli vahepeal nii, et juba ventika labad olid vee sees, väga kahtlast häält tuli kui töötas.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.11 06:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rauno_N
Eelnev pilt on 100% korrektne, just seal all ta ongi, endal just hakkasin vahetama ja üllatuseks oli tühjus. Ei tahaks uskuda et tehasest sedasi tulevad, koht olemas aga filtrit pole.

Võimalik, et ma sinna ikkagi ei kiiganud jah ja oli ikkagi olemas, eks saan uue omaniku käest uurida!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.0% - SQL: 74.0%]