Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B3 ja B4 kellade ploki sobivus? (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1318)
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.11 11:19 Tsiteeri
B3 ja B4 kellade ploki sobivus?

Küsimus selline, et kas b3 ja b4 kellade plokid sobivad vahetuseks 1:1-le? Kas tahhomeeter hakkaks lihtsalt tööle ümber vahetades kui eelnevalt on analoog kell?

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AndreasS
huviline

Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 97' 1,8 Atm

postitati 27.11.11 12:14 Tsiteeri

Külge läheb see plokk 1:1. Aga edasine sõltub juba konkreetsetest autodest ja mootoritest. Näiteks minu B4 peal näitas B3 plokk totaalseid aiateibaid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.11.11 12:55 Tsiteeri

Esimesed B3-d olid veel trossiga spidokaga, neile B4 kellad kindlasti 1:1 ei sobi (ega vastupidi). Tahhokas hakkab kella asemel kohe tööle, kuid silindrite arv võiks vähemalt sama olla, muidu ta ei näita õigesti.

arakas2424
huviline

Registreerunud 13.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.11 19:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Esimesed B3-d olid veel trossiga spidokaga, neile B4 kellad kindlasti 1:1 ei sobi (ega vastupidi). Tahhokas hakkab kella asemel kohe tööle, kuid silindrite arv võiks vähemalt sama olla, muidu ta ei näita õigesti.

Minu ruunal küll see tahokas kohe tööle ei hakanud.Päris palju jebimist oli.Ja lisaks oli b3 kelladega see rõõm,et kellaplokis parem suund põles kogu aeg ja täistule sinine lambike tegi oma tööd vastupidi.Ei aidanud muu kui vahetasin kellaploki tagumise plaadi ära ja tahokale tuli teha"eesti nokitseb":D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ristokkk
huviline

Registreerunud 01.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: B8 VW

postitati 27.11.11 22:40 Tsiteeri

Ma mäletan kui ma tahtsin tahhomeetrit B3-ele. Minu soov oli jätta kõik samaks/originaaliks ning panna kella asemel tahokas ja teised näidikud ja korpus jätta samaks. Nii, kõik nagu sujus, võtsin teisest plokist tahhoka, enda omast kella välja ning asetasin tahhoka enda kelladeplokki. Kõik kokku ning külge- ja ennnäe, ei tööta. Lõpuks vahetasin selle tagumise skeemiplaadi ka ära ja siis töötas väga hästi. Ühesõnaga, võõrast kellaplokist võtsin tahhoka ja tagumise skeemi, kõik muu jäi minu enda oma.
Doonor plokk pärines 2.0 85 kw. Endal 1.6 51 kw. Et siis selline juhus minul rääkida seoses kellaplokiga. Üldiselt sobib 1:1.
Kas mul mälu õigust räägib kuid osadel B4-jadel oli ju kolm pistikut taga plokil. B3-el kaks.
Mul tuttava 92. aasta 2.0 66 kw on 3 pistikut, ei tea mis see tähendab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.11 19:59 Tsiteeri

Tänud vastuste eest. Katsun kätte saada ja siis vaatab edasi. Kõik on tehtav ma usun :)

Nelikvedu - must have!
AndreasS
huviline

Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 97' 1,8 Atm

postitati 02.12.11 15:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arakas2424
.Ja lisaks oli b3 kelladega see rõõm,et kellaplokis parem suund põles kogu aeg ja täistule sinine lambike tegi oma tööd vastupidi.
Mul oli täpselt sama värk. Järelikult tuleb ka selle anomaalia hirmus elada.

TDN
huviline

Registreerunud 22.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Superb 2017

postitati 30.12.11 19:48 Tsiteeri

B3 on kaks pistikut taga ja B4 kolm pistikut, kuna B4 käib eraldi pistikust ehk selest kolmandast valgus. Kui panna B3 oma ja pistikud järgi, siis töötab kõik peale valgustuse. Nii peaks olema.

Isiklikult ostsin ka siit foorumist ainult tahoka osa ja eemaldasin enda plokilt kella ja asendasin selle tahokaga, nii jäi kõik muu samaks.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 21.0% - SQL: 79.0%]