Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kaua jätkub spämm postituste ja libafoorumlaste sissevool Audiclub foorumisse? (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 4598)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 17.11.11 18:01 Tsiteeri
Kaua jätkub spämm postituste ja libafoorumlaste sissevool Audiclub foorumisse?

Algul oli naljakas aga lõpuks hakkab vaikselt üle viskama see hiinakate möllamine siinse foorumi kallal. Jaburate lauseteka viirust või mingit jaburat asja müüa sooviv hiinakas vms pudulojus logib varahommikul siia sisse, jätab siia foorumisse mingi jura postituse mis pole absoluutselt mingis seoses ei audi ega ühegi maailmas teadoleva auto margiga. Niikaua võiks selle välja kannatada kui arvutis mingi viirusega möllama ei pea hakkama. Balckiga vesteldes tundus tema poolt pakutav ainuõige lahendus olevat eestist väljapoolt sisse logida ja registreerda üritavatele tegelastele regiooni piirang peale panna mis oleks üks tõeliselt mõistlik otsus :) Lihtsam oleks vist see süsteem tööle seada kui neid lambipostitusi kustutada. Viirustest niipalju et olen neid ikka omajagu elus näinud aga pole siiani nende tõttu midagi olulist kaotanud. Siia alla täna hommikusest postitusest väike foto teemast mis on nüüdseks juba kustutatud kuid mida huvilised kse veel seda näinud pole saavad tagantjärgi vaadata :) NB!!! Las see pilt jääb siia avalikult üles aga kutsun üles kõiki foorumlasi seda teemat mitte solkima tsiteerimistega minu postitusest !!!!

http://ultra2005.planet.ee/Audiclub/spamm.jpg

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.11 18:02 Tsiteeri

Kui kaua jätkub reeglite ignoreerimine?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 17.11.11 18:06 Tsiteeri

Vabandust. Reso oli tõesti tiba üle 900. Tegin ta 800 seks nagu nõuded ette näevad aga muus mõttes pole ma mingeid reegleid rikkunud nii et lõpetame selle osa teemast ja keskendume probleemile. Veidi paindlikust ei teeks siin kohal paha :) Ja üldiselt olen ma foorumi reeglitest kõigi nende aastate jooksul mis ma siin olnud olen - vägagi selgelt kinni pidanud.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 17.11.11 18:26 Tsiteeri

ultra2005, nendele postidele/teemadele pole mõtet vastata, tegemist ju roboti poolt koostud teemaga. Keegi seda ei loe.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
siLc
huviline

Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: 2011 VW Passat EcoFuel

postitati 17.11.11 18:44 Tsiteeri

Kunagi sai maadeldud ühes teises foorumis spämmirobotite pealetungiga. Keegi ei pruugi neid teemasi küll lugeda aga kui neid sigineb igapäevaselt näiteks 2-3, siis varsti võib osutuda raskeks asjaliku info robotite mudru seest leidmine ja moderaatoritel võib kasvada kopp ette selle mudru kustutamisest :) Kui võimalik, tasub CAPTCHA´t karmistada või foorumimootoriga mingeid muid tõkkeid tekitada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.11 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorroW
ultra2005, nendele postidele/teemadele pole mõtet vastata, tegemist ju roboti poolt koostud teemaga. Keegi seda ei loe.

Arvad, et ma ei tea seda. Ma arvan et IT valdkonnas olen ma piisavalt pädev sest olen sellega tegelenud ajast millal loodi Pentium 486 ning on palju inimesi kes selles valdkonnas küsivad minult nõu, mitte vastupidi. Teema selles, et lihtsalt vahel on hea teha veidi huumorit, vastates sellisele ajulagedale postitusele, kuigi tead et paari tunni pärast kustutatakse kogu kupatus foorumi meeskonna poolt. Anyway kasutada tuleks sama süsteemi, mida kasutab näiteks filmitööstus Fox mille kodulehele riputatakse uued serjaalid mis on äsja valminud, kuid mida ei saa keegi teine peale USA kodanike vaadata sest nad pole selles regioonis, ja lingile klikates tuleb ette selle teemaline teadetis.

XZN M16
MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 17.11.11 19:31 Tsiteeri

Pole ju mingi probleem see robot eesti IP pealt tööle panna :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 17.11.11 19:33 Tsiteeri

Mina tavaliselt ignoreerin selliseid postitusi ja kirjutan õigesse kohta:)
Aga IP-aadressi järgi vaid Eesti oleks liiga kitsendav, väga paljud Soomes tegutsejad käivad ka siin lugemas.

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 17.11.11 19:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Tsitaat:
Algselt postitas: MorroW

Arvad, et ma ei tea seda. Ma arvan et IT valdkonnas olen ma piisavalt pädev sest olen sellega tegelenud ajast millal loodi Pentium 486 ning on palju inimesi kes selles valdkonnas küsivad minult nõu, mitte vastupidi. Teema selles, et lihtsalt vahel on hea teha veidi huumorit, vastates sellisele ajulagedale postitusele, kuigi tead et paari tunni pärast kustutatakse kogu kupatus foorumi meeskonna poolt. Anyway kasutada tuleks sama süsteemi, mida kasutab näiteks filmitööstus Fox mille kodulehele riputatakse uued serjaalid mis on äsja valminud, kuid mida ei saa keegi teine peale USA kodanike vaadata sest nad pole selles regioonis, ja lingile klikates tuleb ette selle teemaline teadetis.

Kui sa tead, et need enivei kustutatakse poole tunni pärast, siis kus see nali on? Loodad et robot loeb neid? Või ma ei saa aru kus see nali on....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.11.11 19:57 Tsiteeri

Hmmm ma parem ei kirjuta sellle eelnevale postitusele vastust, sest minu suhtumine arusaamadesse millest ma hetkel aru ei saa, võivad lõppeda tänu mu töökohas olevatele pingetele vägagi valusa sõnasõjaga. Keskendugem probleemile ja jätkem rahule mu väikene huumorinurgakene millega mõtlesin foorumi külastajate meeli veidi lõbustada niikauaks kui adminnid selleks võimalus annavad. Kui naljasoont pole antud siis pole midagi teha ... back on business ja case closed selle minu vastuse ümber. Härrased ... keskendugem probleemi lahendamisel pigem. Vastuseks eelnenud postitusele võin ainult öelda et ma pole esimest päeva siin foorumis vaid juba päris mitmeid ning mitmeid aastaid, ning mind ei tasu päris lollis kah pidada.

XZN M16
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 17.11.11 20:08 Tsiteeri

:D midaiganes

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 17.11.11 20:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma arvan et IT valdkonnas olen ma piisavalt pädev sest olen sellega tegelenud ajast millal loodi Pentium 486 ning on palju inimesi kes selles valdkonnas küsivad minult nõu, mitte vastupidi.

Mis loom see Pentium 486 on? Huumorinurga koduloom?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.11.11 22:31 Tsiteeri

Hiinlased on ilusti nimekirjastatud ja nende regamised läbi analüüsitud. Ükshaaval neid bännida pole mõtet olnud, kuna sama kontot pole ka bännimata jättes kordagi uuesti kasutatud. Samas on mõned regatud sama IP või IP-range'i pealt, seega ilmselt sama tegelase poolt. Need on vastava IP-range'i bänni saanud. Mingite chinanet'i range'ide võrdlemisi kõrgelt ära bännimine pole vast eriline kahju.

Samas ei tahaks kirvega kärbest tappa ja mõttes on olnud intelligentsem regamisfilter. Traditsiooniline CAPTCHA on (seni veel suht lolli) roboti vastu kõva küll, kuid mul on statistika põhjal kerge kahtlus, et need regamised iseenesest on siin siiski läbi inimkäe käinud ja väike hiinlane on lihtsa CAPTCHA läbi hammustamiseks piisavalt nutikas. Mõttes on olnud HV foorumi laadne piltmõistatus, mille vastus oleks ka soovitatavalt täpitähtedega (õ näiteks võiks väga soovitatavalt sees olla).

Pakkuge mingeid pilte, mis seostuks eestlase jaoks kindla täpitähelise sõnaga. Võiks ju isegi kuidagi ka Audiga seostuda. Veel parem, kui sõnastik või google translate ei annaks täpselt sama vastet, mida eestlane esimesena pakuks. Midagi sellist veidi rahvapärast, murdes.

end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 17.11.11 22:50 Tsiteeri

Mõelda välja küsimus, millele vaid eestlane teab vastust.. a'la "Mis linnas käib seks sillal?". Ja vastu Tartu. Selle küsimuse miinus on see, et 50% eestlastestki ei tea vastust. Õigestivastanu saab preemiaks järgmisele regamislehe (next) mineku.
Pea tööle, ja mõelge välja küsimus, mille vastust wikipediast ei saa bottide omanik leida.
Eelmisele postitusele tuginedes küsimus: Mis tähte ei oska saarlased öelda? :D

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 17.11.11 23:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus
Tsitaat:
Ma arvan et IT valdkonnas olen ma piisavalt pädev sest olen sellega tegelenud ajast millal loodi Pentium 486 ning on palju inimesi kes selles valdkonnas küsivad minult nõu, mitte vastupidi.

Mis loom see Pentium 486 on? Huumorinurga koduloom?

+1, sellist asja ei ole olemas.
On kaks erinevat protsessorit.

Üldiselt, kui esimeseks proseks 486, siis millegi üle uhkustada küll ei ole :D

Teemasse ka:
Mõistatus peab piisavalt lihtne olema, et tavakasutajat ei häiriks.
Igasugused "ainult eesti" geograafilised lahendused on küll täiesti mõttetud. Teemaalgataja vist ei reisi kuigi sageli... rääkimata siis Soome lugejaskonnast näiteks.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Audi100C2
klubiliige

Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a

postitati 18.11.11 06:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: end3l
Mõelda välja küsimus, millele vaid eestlane teab vastust.. a'la "Mis linnas käib seks sillal?". Ja vastu Tartu. Selle küsimuse miinus on see, et 50% eestlastestki ei tea vastust. Õigestivastanu saab preemiaks järgmisele regamislehe (next) mineku.

:D :D

Tsitaat:
Algselt postitas: end3l
Pea tööle, ja mõelge välja küsimus, mille vastust wikipediast ei saa bottide omanik leida.

Kes on Tallinna diktaator?

Kes oli see Mõttetu Mees, kes kaaperdas trammi ära?

Enne Jõuluvana oli...?

Millist tooni ahjuvärviga tossavad romud sõitsid pealinnas 90ndatel?

Kes olid Tammsaare teose kaks peremeest?

Kui otse tõlkida, siis Estonian Air on...?

Mida Jaanipäeval süüakse?

Mida Jaanipäeval tavaliselt eestlased joovad?

Mida me metsast otsime kõige lühemal ööl?

Gena ja...? (see tšeburek, või mis ta oligi vene keeles)

ETV's nähtav AK on pikemalt öeldes...?

Kuidas öeldakse rahvasuus 24nda veebruari kätlemise kohta?

Kes vormis Lõuna-Eesti künkad ja kuplid legendi järgi?

Kes uputab Tallinna?

Mis tänav upub Tallinnas iga vihmaga niiehknaa?

BMW ja NBA, mulle meeldib...

Wiki ehk isegi aitab, aga hommikukohvi kõrvale tuleb igasuguseid mõtteid. Vaatasin, et palju sai ka Tallinna teemalisi küsimusi, aga las jääda. :D

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 18.11.11 06:42 Tsiteeri

Issand ma ei saakski siis enam foorumit kasutada, pooltele viimase positaja küsimustele ma vist küll vastuseid ei tea :D

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 18.11.11 07:19 Tsiteeri

Sealjuures ei tea ta isegi ühele küsimusele vastust :D

Ja no see "...ajast millal loodi Pentium 486 ning on palju inimesi kes selles valdkonnas küsivad minult nõu, mitte vastupidi." paneb vist inimese teadmised paika... :D

yks
huviline

Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.11 10:45 Tsiteeri

Sarnase jamaga on ka teised foorumid hädas, kuid need Eesti küsimused on toredad, kuid kas Audi foorumit kasutavad ainult Eestlased, Eestist?
Olles ise ühe teise autoklubi liige siis tean, et seal on lugejaid ja postitajaid vahel ka naabermaadest.

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.11 11:18 Tsiteeri

Lisasime hetk tagasi "captcha laadse" aga natukene teise tööpõhimõttega lahenduse registreerimisvormi, eks näis kas sellest on kasu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 18.11.11 11:25 Tsiteeri

Huvitav, kas roboteid saaks eksitada täpitähtedega? Et kui regamisel küsitakse kontrollkoodi, siis Näiteks õ täht tekitaks vast paraja segaduse? :)

Audi100C2
klubiliige

Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a

postitati 18.11.11 11:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
Issand ma ei saakski siis enam foorumit kasutada, pooltele viimase positaja küsimustele ma vist küll vastuseid ei tea :D

Tsitaat:
Algselt postitas: Eero
Sealjuures ei tea ta isegi ühele küsimusele vastust :D

Kirjutama ajendas kasutaja end3li postitus, aga igaks juhuks mainin siinkohal, et minu postituse tõsiseltvõetavus on nullilähedane. :)

Sarnaselt minu küsimuste vastustega on ka end3li kirja pandud küsimusega sama lugu, et näiteks Narvas elav inimene vaevalt teab mis sillast jutt on.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 18.11.11 12:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
Huvitav, kas roboteid saaks eksitada täpitähtedega? Et kui regamisel küsitakse kontrollkoodi, siis Näiteks õ täht tekitaks vast paraja segaduse? :)

Pisutki IT'ga kursis olevat isikut see ei peata, tekitab lihtsalt väikse lisanduva ajakulu kogu protsessile juurde.

PS!
Tsitaat:
Algselt postitas: prj

:D

Hea auto on palju autosid...
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 18.11.11 13:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps

Tsitaat:
Algselt postitas: prj

:D

Kas ma ennast võin dinosauruseks pidada kui esimene pidevas kasutuses olev asi oli 086 ja siis sai veel perfokaartidega masinat proovida?? :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 18.11.11 13:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Kas ma ennast võin dinosauruseks pidada kui esimene pidevas kasutuses olev asi oli 086 ja siis sai veel perfokaartidega masinat proovida?? :D

Pigem lihtsalt muuseumirotiks, 386 jõudis eestisse vast 87-88 ja vaevalt, et sa 5 aastasena pidevalt arvutit kasutasid :)

Minu esimene isiklik PC oli 286, kuigi teistel oli siis juba 486 kasutada :p

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 46.4% - SQL: 53.6%]